توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : روشی جالب برای جهت یابی در جایی که فقط یک برگ و یک ظرف آب داشته باشید
ahmad2015
29th May 2013, 02:57 PM
سلام دوستان این کار رو خود م امتحان کردم خیلی جالب بود فرض کنید که در یک جنگل هستید و فقط آب و برگ در اختیارتونه در این وضعیت میتونید آب رو داخل ظرفی بریزید و برگ رو داخل آب بندازید البته باید بگم که آب باید راکِت باشه بعد از حدود 5 دقیقه نک برگ شمال رو نشون میده وشما جهت مورد نظرتون روپیدا میکنید.[alaghemand]
H37
29th May 2013, 02:59 PM
همه جور جهت یابی دیده بودم به جز این[taajob][taajob]
kahrupay
29th May 2013, 04:35 PM
چیییییییییییییی؟؟؟؟؟!؟!؟!؟! ؟!؟!؟!؟!؟؟!
چرا؟
تا آسمون مونده چرا آب راکد و برگ؟
مگه می شه اصن
شاید جهت باد به اون سمت بوده تو اون زمان
ahmad2015
30th May 2013, 01:08 PM
چیییییییییییییی؟؟؟؟؟!؟!؟!؟! ؟!؟!؟!؟!؟؟!
چرا؟
تا آسمون مونده چرا آب راکد و برگ؟
مگه می شه اصن
شاید جهت باد به اون سمت بوده تو اون زمان
اون زمان باد نمیومد راستی فقط آسمون شب برای جهت یابی خوبه
نو آور
8th August 2013, 05:05 PM
ممنونم، ولی فکر نمی کنم درست باشه، چون هر واقعیت علمی زمانی پایور می شود که در آزمایشات تکرار پذیر در شرایط یکسان، پاسخهای یکسانی را حاصل کند که در این مورد مصداق ندارد.
yasaman hedayati
30th August 2013, 01:54 AM
ممنونم، ولی فکر نمی کنم درست باشه، چون هر واقعیت علمی زمانی پایور می شود که در آزمایشات تکرار پذیر در شرایط یکسان، پاسخهای یکسانی را حاصل کند که در این مورد مصداق ندارد.
میتونم به قطبی بودن مولکول های آب ربطش بدیم؟!؟!؟و آب موجود تو رگبرگ ها؟!؟!یا یه چیزی شبیه این؟!؟![tafakor]
maryam kia
31st August 2013, 04:32 AM
یه چیزی مثله اینه البته شاید لطیفه بوده
ک انگشته اشاره خودشونو داخله دهنشون میکردن و در جهت باد قرار میدادن[nishkhand]
البته شایدم درست باشه.حتما یبار انجامش میدم[tashvigh]
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.