PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : میكس گرانولا، مقوی دوست داشتنی



Sa.n
29th May 2013, 12:19 PM
میكس گرانولا، مقوی دوست داشتنی (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/mixing-granola2-lovely-tonic.html)
گرانولا یك روش بسیار عالی برای استفاده از همه میوه‌های خشك یا مغزهای مقوی است كه بیشتر برای صبحانه استفاده می‌شود. این میكس بسیار مقوی و بیشتر برای ورزشكاران توصیه می‌شود.

http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1339.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/mixing-granola2-lovely-tonic.html)
گرانولا را حتی كسانی كه در رژیم هستند مصرف می‌كنند، چون بدن آنها را سالم و قوی می‌كند. پس استفاده از آن بسیار مفید است. با كمی شیر می‌توان گفت، گرانولا یك غذای كامل است. كودكان را نیز از این غذا بی‌نصیب نگذارید.

مواد لازم برای 4 نفر:

عسل رقیق شده
5 قاشق غذاخوری


جو
200 گرم


مغز (بادام، فندق، گردو، پسته)
150گرم


مغز تخمه آفتاگردان، كدوتنبل و كنجد
50 گرم


پودرنارگیل
50 گرم


میوه‌های خشك‌‌شده (كشمش و زردآلو)
50گرم


شیر
به میزان دلخواه


روغن زیتون
5 قاشق غذاخوری




روش تهیه:
فر را در درجه حرارت 081درجه سانتی‌گراد یا 053درجه فارنهایت قرار دهید. سینی فر را بیرون آورده و تمامی مغزها را درون آن بریزید. عسل رقیق شده را روی كل مغزها ریخته و روغن زیتون را به آن اضافه كنید و به خوبی با یك قاشق هم بزنید تا روغن به همه جای آن برسد. برای مدت 52دقیقه سینی را داخل فر بگذارید. هر 5دقیقه یك‌بار سینی را بیرون آورده و با یك قاشق چوبی آن را له كنید و بعد دوباره داخل فر بگذارید. وقتی كه مغزها به رنگ طلایی درآمد آن را از فر بیرون آورده و میوه‌های خشك‌شده را اضافه كنید و بگذارید تا سرد شود. درهمین حال پودر نارگیل را با دست روی كل مواد پخش كنید.منبع : bartarinha.ir

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد