Sa.n
26th May 2013, 09:21 PM
http://www.asemoni.com/img/eshkene.jpg
مواد لازم :زردچوبه (پودر شده) / ۱ قاشق چایخوری (۳ گرم )
روغن مایع ( مخصوص سرخ کردن ) / به مقدار لازم
نمک / به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده ) / به مقدار لازم
گوجهفرنگی ( پوست گرفته و نگینی خرد شده ) / ۲ عدد (۲۰۰ گرم )
پیاز داغ / ۲/۱ پیمانه ( ۲۵ گرم )
شنبلیله ( خشک شده) / ۲ قاشق سوپخوری (۶ گرم )
سیب زمینی ( مکعبی خرد شده ) / ۲ عدد ( ۵۰۰ گرم )
آب / ۸ پیمانه (۱۲۸۰ میلی لیتر)
آرد / ۲ قاشق سوپخوری ( ۱۸ گرم )
رب گوجه فرنگی / ۱قاشق سوپخوری ( ۱۵ گرم )
تخممرغ / ۲ عدد ( ۱۱۰ الی ۱۲۰ گرم ) روش تهیه :زردچوبه را روی حرارت ملایم در روغن تفت دهید نمک، فلفل، گوجهفرنگی، پیازداغ و شنبلیله را اضافه کرده و کمی تفت دهید. سیب زمینی را نیز جداگانه تفت داده، تمام مواد را مخلوط کنید و آب را روی آن بریزید. آرد و ربگوجه فرنگی را نیز به طور جداگانه در روغن تفت داده، پس از ۲۰ دقیقه به مواد بالا بیفزائید و در ظرف را بگذارید تا مواد کاملاً پخته شوند. تخممرغها را در ظرفی شکسته با همزن دستی بزنید در آ (http://www.asemoni.com/)خر پخت کم کم به مواد اشکنه بیفزائید و مرتب هم بزنید تا تخممرغ نیز پخته شود. پس از چند جوش اشکنه را در ظرف موردنظر بریزید. (http://www.asemoni.com/) نکته:برای پوست گرفتن گوجهفرنگی، به آن شوک حرارتی بدهید. به این صورت که آنها را یک لحظه در آب جوش و بلافاصله در آب سرد بریزید. با این روش پوست گوجه ها به راحتی جدا می شود.
مواد لازم :زردچوبه (پودر شده) / ۱ قاشق چایخوری (۳ گرم )
روغن مایع ( مخصوص سرخ کردن ) / به مقدار لازم
نمک / به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده ) / به مقدار لازم
گوجهفرنگی ( پوست گرفته و نگینی خرد شده ) / ۲ عدد (۲۰۰ گرم )
پیاز داغ / ۲/۱ پیمانه ( ۲۵ گرم )
شنبلیله ( خشک شده) / ۲ قاشق سوپخوری (۶ گرم )
سیب زمینی ( مکعبی خرد شده ) / ۲ عدد ( ۵۰۰ گرم )
آب / ۸ پیمانه (۱۲۸۰ میلی لیتر)
آرد / ۲ قاشق سوپخوری ( ۱۸ گرم )
رب گوجه فرنگی / ۱قاشق سوپخوری ( ۱۵ گرم )
تخممرغ / ۲ عدد ( ۱۱۰ الی ۱۲۰ گرم ) روش تهیه :زردچوبه را روی حرارت ملایم در روغن تفت دهید نمک، فلفل، گوجهفرنگی، پیازداغ و شنبلیله را اضافه کرده و کمی تفت دهید. سیب زمینی را نیز جداگانه تفت داده، تمام مواد را مخلوط کنید و آب را روی آن بریزید. آرد و ربگوجه فرنگی را نیز به طور جداگانه در روغن تفت داده، پس از ۲۰ دقیقه به مواد بالا بیفزائید و در ظرف را بگذارید تا مواد کاملاً پخته شوند. تخممرغها را در ظرفی شکسته با همزن دستی بزنید در آ (http://www.asemoni.com/)خر پخت کم کم به مواد اشکنه بیفزائید و مرتب هم بزنید تا تخممرغ نیز پخته شود. پس از چند جوش اشکنه را در ظرف موردنظر بریزید. (http://www.asemoni.com/) نکته:برای پوست گرفتن گوجهفرنگی، به آن شوک حرارتی بدهید. به این صورت که آنها را یک لحظه در آب جوش و بلافاصله در آب سرد بریزید. با این روش پوست گوجه ها به راحتی جدا می شود.