PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : روش تهیه ی اشکنه بروجردی



Sa.n
26th May 2013, 09:21 PM
http://www.asemoni.com/img/eshkene.jpg
مواد لازم :زردچوبه (پودر شده) / ۱ قاشق چایخوری (۳ گرم )
روغن مایع ( مخصوص سرخ کردن ) / به مقدار لازم
نمک / به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده ) / به مقدار لازم
گوجه‌فرنگی ( پوست گرفته و نگینی خرد شده ) / ۲ عدد (۲۰۰ گرم )
پیاز داغ / ۲/۱ پیمانه ( ۲۵ گرم )
شنبلیله ( خشک شده) / ۲ قاشق سوپخوری (۶ گرم )
سیب زمینی ( مکعبی خرد شده ) / ۲ عدد ( ۵۰۰ گرم )
آب / ۸ پیمانه (۱۲۸۰ میلی لیتر)
آرد / ۲ قاشق سوپخوری ( ۱۸ گرم )
رب گوجه‌ فرنگی / ۱قاشق سوپخوری ( ۱۵ گرم )
تخم‌مرغ / ۲ عدد ( ۱۱۰ الی ۱۲۰ گرم ) روش تهیه :زردچوبه را روی حرارت ملایم در روغن تفت دهید نمک، فلفل، گوجه‌فرنگی، پیاز‌داغ و شنبلیله را اضافه کرده و کمی تفت دهید. سیب زمینی را نیز جداگانه تفت داده، تمام مواد را مخلوط کنید و آب را روی آن بریزید. آرد و رب‌گوجه فرنگی را نیز به طور جداگانه در روغن تفت داده، پس از ۲۰ دقیقه به مواد بالا بیفزائید و در ظرف را بگذارید تا مواد کاملاً پخته شوند. تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی شکسته با همزن دستی بزنید در آ (http://www.asemoni.com/)خر پخت کم کم به مواد اشکنه بیفزائید و مرتب هم بزنید تا تخم‌مرغ نیز پخته شود. پس از چند جوش اشکنه را در ظرف موردنظر بریزید. (http://www.asemoni.com/) نکته:برای پوست گرفتن گوجه‌فرنگی، به آن شوک حرارتی بدهید. به این صورت که آنها را یک لحظه در آب جوش و بلافاصله در آب سرد بریزید. با این روش پوست گوجه ها به راحتی جدا می شود.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد