PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فواید آب دوغ خیار



Sa.n
25th May 2013, 12:33 PM
http://www.beytoote.com/images/stories/cookery/co612.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/khavas-ghaza/benefits1-yogurt1-cucumber.html)فواید آب دوغ خیاروقتی هوا گرم می‌شود خوردن غذاهای ساده و سبك حاضری هم دلچسب‌تر می‌شود.

نان و پنیر و هندوانه، نان و پنیر و انگور، آب دوغ خیار، ماست و خیار و... از غذاهایی است كه به حرارت طبخ نیازی ندارد، طبع خنكی دارد، زود حاضر می‌شود و خیلی از خانواده‌ها در وعده شام كه باید غذای ساده‌تری بخورند از آن استفاده می‌كنند.

این غذای سالم خودمانی، نه عوارض گوارشی دارد، نه ضرری به قلب می‌رساند و نه در میانه شب نفس ما را در سینه حبس می‌كند.

تازه حسن دیگری هم دارد و آن این كه بعد از یك خواب شیرین شبانه، صبح گرسنه از خواب بلند می‌شویم و با اشتها به دور همان سفره پرمهر می‌نشینیم. بنابراین برای آن كه از مزیت‌های یك غذای سبك حاضری بیشترین نفع را ببرید به شما آب دوغ خیار را پیشنهاد می‌كنیم.

آب دوغ خیار اشتها را باز می‌كند.

آب دوغ خیار غذایی ساده، سالم و سبك است كه براحتی هضم می‌شود و به علت طبع خنكی كه دارد، عطش را رفع می‌كند و از خستگی و رخوت ناشی از گرمی هوا می‌كاهد.

به موجب آن كه در تهیه این غذای حاضری مواد مغذی متعددی به كار رفته در وعده ناهار یا شام می‌تواند انرژی از دست رفته شما را تامین می‌كند.

این غذا از تركیب ماست یا دوغ، خیار رنده شده، گردو و كشمش، انواعی از سبزی‌های تازه همچون ریحان، ترخون، نعنا و تربچه به همراه یخ و نان تهیه می‌شود. البته برخی خانواده‌ها از خامه نیز در این غذا استفاده می‌كنند.

این غذا به علت داشتن ماست، تامین‌كننده كلسیم و پروتئین بدن است و به دلیل دارا بودن منیزیم، مصرف آن در وعده شام می‌تواند به رفع بی‌خوابی‌های شبانه كمك كند. افراد بافشارخون بالا یا افرادی كه طبع گرم و كبد تنبلی دارند بهتر است در این غذا از ماست یا دوغ ترش استفاده كنند. همچنین خیار این غذا، خنك‌كننده است و شدیدترین عطش‌ها را فرومی‌نشاند.

كشمش و گردوی آن بهترین گزینه برای مزه‌دار كردن این غذاست و داروی رشد هوشی كودكان و نیرودهنده سالمندان است.

سبزی‌های به كار رفته در آن همچون نعنا بادشكن، تربچه ضدعفونی‌كننده دستگاه گوارش، ریحان آرامبخش و مسكن و ترخون اشتهاآور و مقوی اعصاب است و چون فیبر فراوانی دارد، ملین است و به رفع یبوست و التیام هموروئید (بواسیر) كمك می‌كند.

بهتر است این غذا را در ظروف سفالی لعاب‌دار (سرامیكی) تهیه كرده و با نعنا و شوید و گلبرگ‌های خشك‌شده گل‌محمدی تزیین كنید.منبع : loghme.com


استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد