Sa.n
23rd May 2013, 08:00 PM
طرز تهیه قطاب خانگی (http://namnak.com/2720-%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D9%82%D8%B7%D8%A7%D8%A8-%D8%AE%D8%A7%D9%86%DA%AF%DB%8C.html) (http://namnak.com/2720-%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D9%82%D8%B7%D8%A7%D8%A8-%D8%AE%D8%A7%D9%86%DA%AF%DB%8C.html) (http://namnak.com/2720-%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D9%82%D8%B7%D8%A7%D8%A8-%D8%AE%D8%A7%D9%86%DA%AF%DB%8C.html)
http://files.namnak.com/images/life/139202_pics/%D9%82%D8%B7%D8%A7%D8%A8-no743.jpg (http://namnak.com/2720-%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D9%82%D8%B7%D8%A7%D8%A8-%D8%AE%D8%A7%D9%86%DA%AF%DB%8C.html#)
ابتدا روغن را با همزن زده تا پوک و سبک شود سپس شیر را اضافه کنید و هم بزنید . پودرهل را اضافه کرده سپس بیکینگ پودر و آرد الک شده را نیز کم کم اضافه نمایید تا زمانی که خمیر به دست نچسبد .
مواد لازم:
شیر : ۱پیمانه
بیکینگ پودر: ۱ قاشق چای خوری
آرد : به مقداری لازم
روغن جامد : ۱ پیمانهمواد میان قطاب :
پودر گردو : ۵۰ گرم
هل : ۱ قاشق مرباخوری
پودر بادام : ۵۰ گرم
پودر شکر : ۲۰۰ گرم
طرز تهیه:
ابتدا روغن را با همزن زده تا پوک و سبک شود سپس شیر را اضافه کنید و هم بزنید . پودرهل را اضافه کرده سپس بیکینگ پودر و آرد الک شده را نیز کم کم اضافه نمایید تا زمانی که خمیر به دست نچسبد در ضمن خمیر نباید زیاد سفت شود. سپس خمیر را داخل کیسه فریزر به مدت ۱۵ دقیقه در دمای محیط گذاشته سپس به مدت ۱۵ دقیقه هم داخل یخچال قرار دهید. برای میان قطاب تمام مواد را با هم ترکیب کنید سپس خمیر را روی سینی پهن کرده و قالب بزنید و مواد میانی را داخل خمیر گذاشته و ۲ سر آن را به وصل کرده و داخل روغن داغ سرخ نمایید. میتوان برای تزیین قطاب ها میتوانیید آنها را پس از سرخ کردن در مخلوط شکر و پودر پسته و بادام بغلطانید.
منبع : ashpaz4u.org
http://files.namnak.com/images/life/139202_pics/%D9%82%D8%B7%D8%A7%D8%A8-no743.jpg (http://namnak.com/2720-%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D9%82%D8%B7%D8%A7%D8%A8-%D8%AE%D8%A7%D9%86%DA%AF%DB%8C.html#)
ابتدا روغن را با همزن زده تا پوک و سبک شود سپس شیر را اضافه کنید و هم بزنید . پودرهل را اضافه کرده سپس بیکینگ پودر و آرد الک شده را نیز کم کم اضافه نمایید تا زمانی که خمیر به دست نچسبد .
مواد لازم:
شیر : ۱پیمانه
بیکینگ پودر: ۱ قاشق چای خوری
آرد : به مقداری لازم
روغن جامد : ۱ پیمانهمواد میان قطاب :
پودر گردو : ۵۰ گرم
هل : ۱ قاشق مرباخوری
پودر بادام : ۵۰ گرم
پودر شکر : ۲۰۰ گرم
طرز تهیه:
ابتدا روغن را با همزن زده تا پوک و سبک شود سپس شیر را اضافه کنید و هم بزنید . پودرهل را اضافه کرده سپس بیکینگ پودر و آرد الک شده را نیز کم کم اضافه نمایید تا زمانی که خمیر به دست نچسبد در ضمن خمیر نباید زیاد سفت شود. سپس خمیر را داخل کیسه فریزر به مدت ۱۵ دقیقه در دمای محیط گذاشته سپس به مدت ۱۵ دقیقه هم داخل یخچال قرار دهید. برای میان قطاب تمام مواد را با هم ترکیب کنید سپس خمیر را روی سینی پهن کرده و قالب بزنید و مواد میانی را داخل خمیر گذاشته و ۲ سر آن را به وصل کرده و داخل روغن داغ سرخ نمایید. میتوان برای تزیین قطاب ها میتوانیید آنها را پس از سرخ کردن در مخلوط شکر و پودر پسته و بادام بغلطانید.
منبع : ashpaz4u.org