Sa.n
23rd May 2013, 07:56 PM
طرز تهیه کیک قهوه فنجانی (http://namnak.com/2842-%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%DA%A9%DB%8C%DA%A9-%D9%82%D9%87%D9%88%D9%87-%D9%81%D9%86%D8%AC%D8%A7%D9%86%DB%8C.html)
http://files.namnak.com/images/life/139202_pics/%DA%A9%DB%8C%DA%A9-%D9%82%D9%87%D9%88%D9%87-%D9%81%D9%86%D8%AC%D8%A7%D9%86%DB%8C-no952.jpg (http://namnak.com/2842-%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%DA%A9%DB%8C%DA%A9-%D9%82%D9%87%D9%88%D9%87-%D9%81%D9%86%D8%AC%D8%A7%D9%86%DB%8C.html#)
فر را از قبل روی درجه 180 سانتیگراد گرم کنید. آرد، کره، شکر و تخم مرغ ها را در یک ظرف بزرگ ریخته، خوب هم بزنید تا نرم و روان شوند. تکه های گردو و قهوه را آهسته به مخلوط اضافه کنید.مواد لازم:
آرد : 175 گرم
کره: 115 گرم
شکر : 175 گرم
تخم مرغ : 3 عدد
آرد : 175 گرم
کره: 115 گرم
شکر: 175 گرم
تخم مرغ: 3 عدد
قهوه اسپرسو : 5 میلی گرم
گردوی خشک شده: 75 گرم
مواد لازم برای شربت :
قهوه اسپرسوی داغ : 30 میلی گرم
شکر 50 گرم
مواد لازم برای رویه کیک :
خامه 100 گرم
شکلات شیری ذوب : 50 گرم
گردوی دو نیم شده : 12 عدد
طرز تهیه :
فر را از قبل روی درجه 180 سانتیگراد گرم کنید. آرد، کره، شکر و تخم مرغ ها را در یک ظرف بزرگ ریخته، خوب هم بزنید تا نرم و روان (http://namnak.com/c47-%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85%D8%AA-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D9%86) شوند. تکه های گردو و قهوه را آهسته به مخلوط اضافه کنید. به اندازه یک قاشق غذاخوری از مخلوط را روی هر کدام از دوازده کاغذ مخصوص کیک ریخته و و به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید و بگذارید سفت شده و پف کنند. قهوه اسپرسو و شکر را با هم ترکیب کنید و به محض این که کیک ها را از فر بیرون آوردید، چند قسمت از کیک ها را سوراخ کنید و شربت را درون آن ها بریزید و بگذارید سرد شوند. برای تهیه رویه کیک، خامه و شکلات ذوب و خنک شده را با هم ترکیب کنید و خوب هم زنید تا نرم شوند. سپس مواد به دست آمده را روی کیک بمالید و روی آند ها را با گردو تزیین نمایید.
منبع : همشهری آنلاین
http://files.namnak.com/images/life/139202_pics/%DA%A9%DB%8C%DA%A9-%D9%82%D9%87%D9%88%D9%87-%D9%81%D9%86%D8%AC%D8%A7%D9%86%DB%8C-no952.jpg (http://namnak.com/2842-%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%DA%A9%DB%8C%DA%A9-%D9%82%D9%87%D9%88%D9%87-%D9%81%D9%86%D8%AC%D8%A7%D9%86%DB%8C.html#)
فر را از قبل روی درجه 180 سانتیگراد گرم کنید. آرد، کره، شکر و تخم مرغ ها را در یک ظرف بزرگ ریخته، خوب هم بزنید تا نرم و روان شوند. تکه های گردو و قهوه را آهسته به مخلوط اضافه کنید.مواد لازم:
آرد : 175 گرم
کره: 115 گرم
شکر : 175 گرم
تخم مرغ : 3 عدد
آرد : 175 گرم
کره: 115 گرم
شکر: 175 گرم
تخم مرغ: 3 عدد
قهوه اسپرسو : 5 میلی گرم
گردوی خشک شده: 75 گرم
مواد لازم برای شربت :
قهوه اسپرسوی داغ : 30 میلی گرم
شکر 50 گرم
مواد لازم برای رویه کیک :
خامه 100 گرم
شکلات شیری ذوب : 50 گرم
گردوی دو نیم شده : 12 عدد
طرز تهیه :
فر را از قبل روی درجه 180 سانتیگراد گرم کنید. آرد، کره، شکر و تخم مرغ ها را در یک ظرف بزرگ ریخته، خوب هم بزنید تا نرم و روان (http://namnak.com/c47-%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85%D8%AA-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D9%86) شوند. تکه های گردو و قهوه را آهسته به مخلوط اضافه کنید. به اندازه یک قاشق غذاخوری از مخلوط را روی هر کدام از دوازده کاغذ مخصوص کیک ریخته و و به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید و بگذارید سفت شده و پف کنند. قهوه اسپرسو و شکر را با هم ترکیب کنید و به محض این که کیک ها را از فر بیرون آوردید، چند قسمت از کیک ها را سوراخ کنید و شربت را درون آن ها بریزید و بگذارید سرد شوند. برای تهیه رویه کیک، خامه و شکلات ذوب و خنک شده را با هم ترکیب کنید و خوب هم زنید تا نرم شوند. سپس مواد به دست آمده را روی کیک بمالید و روی آند ها را با گردو تزیین نمایید.
منبع : همشهری آنلاین