Sa.n
18th May 2013, 09:17 PM
استیک با سس فلفل
مواد لازم :
فيله گوساله
200 گرم
پياز
يك عدد
سويا سس و فلفل سیاه نیم کوب
از هر کدام يك قاشق سوپخوري
روغن زيتون و خامه
از هر کدام 100 گرم
فلفل قرمز درشت
دو عدد
فلفل قرمز پودري
يك قاشق مرباخوري
طرز تهيه :
فيله گوساله را به دو تكه 100 گرمي تقسيم كنيد. پياز را رنده و آب آن را گرفته با سس سويا و فلفل سياه نيمكوب مخلوط كرده و روي تكههاي گوشت بريزيد و به مدت يك ساعت در يخچال گذاشته سپس روغن زيتون را اضافه كرده و به مدت دو ساعت ديگر در يخچال استراحت دهيد.
تابه را روي حرارت ملايم با كمي روغن زيتون گرم كرده و تكههاي فيله را بپزيد. در اين زمان فلفل قرمز را برشهاي نيم سانتي زده و در تابهاي كوچك خامه را با فلفل قرمز حرارت داده تا كمي غليظ شود.
يك تكه از فيله را روي ظرف سرو گذاشته فلفل قرمز برش خورده را روي فيله بچينيد و فيله دوم را روي فلفل قرار داده و سس خامه و فلفل را روي استيك طبق شكل ريخته و سرو كنيد.
منبع : groohashpazi
مواد لازم :
فيله گوساله
200 گرم
پياز
يك عدد
سويا سس و فلفل سیاه نیم کوب
از هر کدام يك قاشق سوپخوري
روغن زيتون و خامه
از هر کدام 100 گرم
فلفل قرمز درشت
دو عدد
فلفل قرمز پودري
يك قاشق مرباخوري
طرز تهيه :
فيله گوساله را به دو تكه 100 گرمي تقسيم كنيد. پياز را رنده و آب آن را گرفته با سس سويا و فلفل سياه نيمكوب مخلوط كرده و روي تكههاي گوشت بريزيد و به مدت يك ساعت در يخچال گذاشته سپس روغن زيتون را اضافه كرده و به مدت دو ساعت ديگر در يخچال استراحت دهيد.
تابه را روي حرارت ملايم با كمي روغن زيتون گرم كرده و تكههاي فيله را بپزيد. در اين زمان فلفل قرمز را برشهاي نيم سانتي زده و در تابهاي كوچك خامه را با فلفل قرمز حرارت داده تا كمي غليظ شود.
يك تكه از فيله را روي ظرف سرو گذاشته فلفل قرمز برش خورده را روي فيله بچينيد و فيله دوم را روي فلفل قرار داده و سس خامه و فلفل را روي استيك طبق شكل ريخته و سرو كنيد.
منبع : groohashpazi