توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سلام نظر خواهی
.مخفی.
12th May 2013, 07:01 PM
سلام دوستان خسته نباشید بنظر شما اگر دستگاه بخوایم تو ایران بومی سای کنیم چهقدر میتونه موفق باشه؟؟ مثلا دستگاه های پزشکی ممنون میشم نظراتتون رو ببینم
عرفان سلیم زاده
12th May 2013, 08:29 PM
سلام معمولا اگه قیمت کمتر از قیمت وارداتی بشه تا نصفی از مشتری های اون محصول رو به خودش جذب می کنه. البته بستگی به کیفیت هم داره ؛اگر کیفیت بالاتر باشه و قیمت هم بیشتر باز میتونه باعث جذب بیشتر مشتری بشه. موفق باشی.
.مخفی.
12th May 2013, 09:02 PM
مثلا دستگاه bot life یا همون پزشکی از راه دور
.مخفی.
13th May 2013, 07:53 AM
خوش حالم که نظر میدید
عبدالله91
13th May 2013, 08:05 AM
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
خب عزیز اگه از همه دوستان دوعت کنی بیشتر جواب میگیری
اولین چیزی که در بومی سازی مهمه قیمت تمام شدۀ محصول است ؛باید بصرفه تر از قیمت تمام شدۀ محصول خارجی باشه
بعد مزیتی هم اگه نسبت به محصول وارداتی داشته باشه بیشتر موفق میشه.
بهتره برای طرحتون یه طرح توجیهی بنویسین و بوسیلۀ طرح توجیهی به تمام نکات مهم دربارۀ محصولتون میرسین. در طرح توجیهی محصولتون از نظر اقتصادی و فنی و مالی بررسی میشه.خلاصه تمام اون چیزایی که برا موفقیت طرحتون لازمه بررسی میشه.هیچ نقطه ای در طرح توجیهی از قلم نمیفته حتی مسائلی چون نرخ برگشت سرمایه، مدت زمان برگشت سرمایه، مزایای کارتون، تمامی هزینه ها، سرمایه در گردش و ...
Almas Parsi
13th May 2013, 09:46 AM
با سلام دوست عزیز
در آغاز از دعوت شما دوست بزرگوار سپاس گزارم و نوشته های دوستان کاملا درست و اصولیه از کلیه نظرات دوستان هم ممنون چون تقریبا تمام جزئیات ذکر شده و من بعنوان یادآوری مطالبی رو براتون ذکر میکنم که امید وارم مفید واقع بشه
در معنی کلی بومیسازی به معنی تغییر اساسی در یک روند و فعالیت و همسوسازی آن فعالیت با اهداف و الزامات محلی و منطقهایه، البته در برخی از تعریفها از بومی سازی به عنوان فرآیند ترجمه روند، روش، راهکار، خدمات و... به فرهنگ و زبان محلی مخاطبین هم اشاره شده است.
به نظر من چون به طور کلی بومی سازی یک محصول به منظور آماده کردن آن محصول برای یک محیط خاص است لذا باید بسیاری از مسائل مهم آن در نظر گرفته بشه . با اینکه بومیسازی لزوما ارتباط چندانی با کاربردپذیری ندارد اما در کاربردپذیر کردن محصول و استانداردهای برنامه بطرز چشمگیری تاثیرگذار است.
در حقیقت ما زمانی مبادرت به بومی سازی یک محصول میکنیم که بتونیم اون محصول رو در کشورهای دیگه هم استفاده کنیم و نیاز به اون رو هم کاربردی کنیم . پس از همون ابتدا بایستی این مورد رو هم توجه داشته باشیم و تحقق این امر جز با یک برنامه ریزی حساب شده امکان پذیر نیست یک پروسه پیچیده و مهم در این مساله بایستی طی بشه
اصولی ترین کار در این خصوص برای داشتن یه درامد اقتصادی سالم در نظر گرفتن همه جنبه های توسعه و افزایش بهره وری و همچنین بهینه کردن هزینه ها و در نهایت به حداکثر رسوندن سود یک محصوله. که طبعا رعایت این اصول میتونه نتیجتا به یک پروسه موفق بینجامه ....
البته در این راستا بایستی موارد تحریم ها رو هم در نظر داشته باشید تا بتونید اصولی تر و کاربردیتر به هدفتون برسید
با توجه به شرایط کنونی کشور حصول به یک هدف ارزشمند نیازمند مطالعه و بررسی دقیق و حساب شده است
در پایان برای نیل به اهدافتون از درگاه خداوند متعال آرزوی موفقیت و پیروزی میکنم
.مخفی.
13th May 2013, 10:09 AM
ممنون
حسین متقی
13th May 2013, 04:55 PM
خب باید نیازهای کشور رو اولویت بندی کنیم که کردند
و بعد به این مطالب همزمان بپردازیم
چون اولویت ها درست اجرا نمیشه
انتظاری نیست حتی اگه 10 بار این چنین طرحهای اجرا بشه و به عنوان اختراع هرکدوم ثبت بشه و حتی یک نمونهی سادش توسط یک زن ایرانی بشه بهترین دستاورد پزشکی سال باز هم تو ایران اجرایی بشه
برای اجرایی شدنش باید مراحل خاصی بگذره
بیشتر به رشته ی کارافرینی و مدیریت مربوطه
اما تو ایران باید زرنگ باشی و رابطه و پارتی جور کنی و خودتو خوب معرفی کنی و بتونی خوب ارائه بدی چیزی که حتی وجود نداره رو(ولی میتونی بسازی)
خب اینطری شاید بشه به کارایی کرد
ولی قبل از همه نیاز به یه پشتیبانی قوی داری
یه گروه خوب
یه تحصیلات خوب
یه پشتوانه مالی خوب
یا حتی قدرت و پارتی
معمولا این چیزا کم پیدا میشه
من تونستم یه گروه خوب پیدا کنم
و الان تازه دارم یه کارایی میکنم
اونم شاید نتیجه بده
برای اطلاعات بیشتر به پیام خصوصی بنده مراجعه کنید
محسن مهابادی زاده
13th May 2013, 08:14 PM
اگه بخوایم شفاف و واقع بینانه به قضیه نگاه کنیم و شما به دستگاهت و قیمت مناسبش اعتماد داری ؛ پس بهتره با یک شخص بازاری هم پیمان بشی و با دادن یک سود دندون گیر به اون , دستگاهت رو در بازار جا بندازی وگرنه اگر بخوای تک بپری و منافع بازاری ها رو به خطر بندازی سریع ورشکست میشی و اجازه نفس کشیدن بهت نمیدن (متاسفانه ) در ضمن دستت هم به هیچ جا بند نمیشه . والسلام
SaSaMc2
13th May 2013, 09:15 PM
سلام...[golrooz]
يكم مودب تر و كامل تر بنويس عزيزم...[golrooz]
(هم اينكه نوشته شما براي مدتهاي طولاني اينجا ميمون )
( هم اينكه كم كم به واسطه حرفه اي كه ميخواي دنبال كني ممكنه با آدماي كله گنده مرتبط بشي )
سوال شما جواب قطعي نداره...
خريدار محصول شما كيست؟
به چه تعدادي در سال از اين محصول خريداري ميشه؟
آيا 10 درصد بازار، سود مناسبي هست براي شما؟
آيا مزيت خاصي هم داره محصول شما نسبت به نمونه خارجي؟
آيا رقيب داخلي هم داريد؟
شرايط سرمايه گذاري هم داري يا سرمايه گذار احتياج داري؟
از نظر قيمت چه تفاوتي با نمونه وارداتي داري؟
از نظر كيفيت چي؟
فكر ميكني سرمايه گذار بتونه ايده بومي سازي شما رو به سرقت ببره؟
.مخفی.
13th May 2013, 09:35 PM
ممنون از نظرتو لطفادوستان دوستان بیشری رو به این بحث دعوت کنید ممنون میشم از نظرات سازنده تون
s_bagherinezhad
13th May 2013, 09:43 PM
سلام دوست عزیز...
ببخشید نمیخوام ناامیدت کنم ولی اگه 100 هم کیفیتش بالا باشه...اگه از نصفه قیمت که وارد میشه پایین تر باشه ولی هستند کسایی که که نذارن طرحت به جایی برسه..
.مخفی.
13th May 2013, 09:44 PM
نه عزیزم اگه پشتکارامید بخدا باشه همه چی حله
s_bagherinezhad
13th May 2013, 09:59 PM
100%
بر منکرش لعنت ولی بعضی ها نمیخوتن منافشون به خطر بیفته....
.مخفی.
13th May 2013, 10:05 PM
اخ چکار کنیم اینجا حمایت نمیشه
mosighi
2nd September 2013, 04:57 PM
سلام به همگي
اين كار واقعا ريسك بالايي داره
ولي اگه شما بتونيد يه اشنايي پدا كنيد كارتون راحت پيش ميره ولي به شرطي كار خخ خوب با كبفبت باشه ولي اگه واقعا ادم با پشتكاري هستيد و با حوصله و صبوري ميتونيد موفق بشيد
اميد ورام موفق باشيد
نو آور
2nd September 2013, 05:25 PM
سلام، با توجه به واقعیات امروز اقتصاد ایران، به نظر من، بهترین و هوشمندانه ترین روش؛ اول یافتن یک شریک سرمایه گذار با جنبه و با فهم، سپس دریافت کارت بازرگانی، ثبت سفارش، تهیه ارز از بازار آزاد و دست آخر واردات یک پارتی از نمونه های خارجی این تجهیزات، به ویژه از طریق شرکتهای واسط چینی و اماراتی و نهایتا توزیع آنها از طریق شرکتهای داخلی متخصص امر توزیع می باشد... بدون ریسک، بدون گدائی و طلب حمایت از این یا آن ارگان دولتی یا خصوصی، بدون زحمت نمونه سازی و انجام تست، بدون کاغذبازیها و بوروکراسیهای لازم برای کسب تاییدیه ها ، موافقت اصولیها و صبر برای دریافت دفترچه زمین در شهرکهای صنعتی و تهیه وثیقه برای اخذ وام از بانک عامل جهت برپائی کارخانه و خطوط تولید انبوه و سر و کله زدن با کارگر و قوانین اداره کار و بیمه و...
نسبتا راحت، سریع و البته سودآور! [cheshmak] [golrooz]
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.