توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک فوری در محیط سه بعدی اتوکد
civils
29th April 2013, 11:33 PM
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت دوستان گرامی
من برای مدلسازی پایان نامه دارم مدلم رو با کد انجام میدم ، مدل 2 بعدی ام رو رسم کردم که شامل سرریز و تنداب میباشد حالا برای رسم مدل سه بعدی باید عرض کانال ورودی رو 50m ، عرض تاج سرریز 50m ، عرض تنداب 49m، و عرض انتهای آن 31m ، میباشد که این کاهش عرض تحت زاویه 2 درجه از هر دو طرف میباشد این اطلاعات مربوط به داده های مدل میباشد حالا من با چه فرمانی باید این تغییرات رو اعمال کنم
با تشکر از دوستان عزیز
emer62304
30th April 2013, 12:28 AM
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت دوستان گرامی
من برای مدلسازی پایان نامه دارم مدلم رو با کد انجام میدم ، مدل 2 بعدی ام رو رسم کردم که شامل سرریز و تنداب میباشد حالا برای رسم مدل سه بعدی باید عرض کانال ورودی رو 50m ، عرض تاج سرریز 50m ، عرض تنداب 49m، و عرض انتهای آن 31m ، میباشد که این کاهش عرض تحت زاویه 2 درجه از هر دو طرف میباشد این اطلاعات مربوط به داده های مدل میباشد حالا من با چه فرمانی باید این تغییرات رو اعمال کنم
با تشکر از دوستان عزیز
چقدر با اتوکد آشنایی داری؟
دقیق متوجه نشدم چی میخوای ولی فک کنم دستورات Presspull و Taper کارتو راه میندازه
SaSaMc2
30th April 2013, 12:29 AM
سلام...[golrooz]
تنداب؟
سوالت رو كلا سخت ميشه فهميد...
با چه ورژني كار ميكنيد؟
آيا دستورات استرج Stretch و چنج فيس ها Extrude Faces , Move Faces , Taper Faces به شما كمكي نكرده؟
civils
30th April 2013, 12:00 PM
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز
من با ورژن 2013 کار میکنم و چون سازه هیدرولیکی میخونم ببخشید که از اصطلاحات تخصصی استفاده کردم هدف کار من اینه که یک شکل دو بعدی رو میخوام ، بصورت سه بعدی تبدیل کنم از اونجایی که شکل نامنطمه با فرمان extrude باید این کارو انجام بدم ، حالا سوال من اینه که چطور میشه یک شکلی ارتفاع اولیه اش بعنوان مثال ارتفاع اولیه اش 49 متر و ارتفاع انرمان انتهای آن 31 متر باشه و این کاهش ارتفاع باید تحت زاویه 2.07 درجه از دو طرف انجام بشه؟
میدونم فرمان taper face این کارو انجام میده ولی شکل من که solid نیست ، سطحه و بنابراین اصلا این فرمان انتخابش نمیکنه؟
emer62304
30th April 2013, 02:59 PM
میدونم فرمان taper face این کارو انجام میده ولی شکل من که solid نیست ، سطحه و بنابراین اصلا این فرمان انتخابش نمیکنه؟
دستور Extrude به شما سالید میده و نه سرفیس.
میشه توضیح بدی که چطور خطوط 2 بعدی رو به حجم 3 بعدی تبدیل کردی؟!
civils
30th April 2013, 09:27 PM
با سلام
دستور extrude در صورتی به من solid میده که شکل من بسته و یکپارچه باشه در غیر اینصورت حاصل ارتفاع دادن به شکل دو بعدی یک surface می باشد.
emer62304
1st May 2013, 01:18 PM
با سلام
دستور extrude در صورتی به من solid میده که شکل من بسته و یکپارچه باشه در غیر اینصورت حاصل ارتفاع دادن به شکل دو بعدی یک surface می باشد.
آها متوجه شدم چرا سرفیس داری ولی متوجه نمیشم دقیقاً چکار میخوای بکنی!! میشه یه عکس از کارت تا این مرحله بزاری؟!
مطمئنم راه حل های زیادی هست برای شما ولی قبلش درست درک کرد که چه چیزی میخوای و چه محدودیتهایی داری؟
civils
2nd May 2013, 03:21 PM
ممنون از اینکه موضوع رو دنبال میکنین
SaSaMc2
3rd May 2013, 04:51 AM
سلام...[golrooz]
يعني شما X Y Z رو داريد ولي ضخامت نداريد؟
شما دو بعدي رو با لاين كشيديد يا با پلي لاين؟
منظورتون از بعد سوم Thickness بالاتر از صفر هست؟
civils
3rd May 2013, 10:07 AM
سلام...[golrooz]
يعني شما X Y Z رو داريد ولي ضخامت نداريد؟
شما دو بعدي رو با لاين كشيديد يا با پلي لاين؟
منظورتون از بعد سوم Thickness بالاتر از صفر هست؟
با سلام منظورم از بعد سوم همون z میباشد که باید بصورت متغیر تعریف کنم و در ضمن شکل رو با لاین کشیدم
emer62304
3rd May 2013, 11:11 PM
با سلام منظورم از بعد سوم همون z میباشد که باید بصورت متغیر تعریف کنم و در ضمن شکل رو با لاین کشیدم
بعد از این همه تازه فکر کنم فهمیده باشم چی میخوای! (دقت کن که میگم فک کنم، یعنی هنوزم مطمئن نیستم!!)
ببین این منظورته؟!
http://www.uc-njavan.ir/images/3rt1mx5m2snq8unorary.jpg
SaSaMc2
4th May 2013, 03:23 AM
سلام...[golrooz]
ولي من متوجه نشدم هنوز...[nishkhand]
منظور از ارتفاع، عرض هست؟
نقطه صفر ارتفاع كجاست؟
آيا شيب متقارن هست يا فقط از يك طرفه؟
كاش نقشه با نماي SW Isometric رو ميذاشتي...
توي نقشه emer62304 (http://www.njavan.com/forum/member.php?266768-emer62304) عزيز انگار ضخامت وجود داره!!!
فكر كنم بهترين كار اين باشه كه نقشه رو بفرستي تا بعد درك صحيح و تغييرات آموزش داده بشه...
emer62304
4th May 2013, 08:16 AM
توي نقشه emer62304 عزيز انگار ضخامت وجود داره!!!
آره خب...
یه چیزی شبیه به اون چیزی که دوستمون عکسشو گذاشته بود کشیدم و بعد اون چیزی رو که فک میکنم دوستمون میخواست، پیاده کردم و در نهایت بهش ضخامت دادم تا خودش رو نشون بده!!
البته فک نکنم لزوماً شکل باید سرفیس باشه...
ولی اگر منظور دوستمون همین باشه، این شکل رو به چندین روش مختلف میشه کشید.
حتی اگه لزوماً باید سرفیس باشه!
فكر كنم بهترين كار اين باشه كه نقشه رو بفرستي تا بعد درك صحيح و تغييرات آموزش داده بشه...
کاملاً موافقم!!
civils
4th May 2013, 12:26 PM
با سلام و عرض خسته نباشید ممنون از اینکه موضوع رو پیگیری میکنی
بله منظور بنده رو درست متوجه شدین و اینکه surface بودنش مهم نیست
ممنون میشم اگه روشهای مختلف کشیدنش رو هم توضیح بدین
کاربر عزیز emer62304 اگه امکانش باشه براتون از کارتون فیلم بگیرین خیلی محبت میکنین البته اگه براتون مقدوره
emer62304
4th May 2013, 01:54 PM
ممنون میشم اگه روشهای مختلف کشیدنش رو هم توضیح بدین
کاربر عزیز emer62304 اگه امکانش باشه براتون از کارتون فیلم بگیرین خیلی محبت میکنین البته اگه براتون مقدوره
چرا که نه!
ولی الان سر کارم،
شب که رفتم خونه حتماً مراحل رو قدم به قدم توضیح میدم، اگر شد فیلم هم میزارم.
emer62304
4th May 2013, 11:54 PM
از مراحل فیلم گرفتم ولی وقتی آپلودش کردم کیفیتش خیلی اومد پایین.
http://www.aparat.com/v/HV704
mehdikhanmohamadi
5th May 2013, 02:12 AM
selam dadash .............dadash age bache ha kareto ra endakhtan k hiche age na...man bkeshamesh milesh konam vasat.....MEHDI_KHAN70@YAHOO.COM
civils
5th May 2013, 09:03 AM
از مراحل فیلم گرفتم ولی وقتی آپلودش کردم کیفیتش خیلی اومد پایین.
http://www.aparat.com/v/HV704
ممنون از لطفتون
ولی ایا با این دستورات در نهایت مقادیری که میخوام بطور دقیق بدست میان، بعنوان نمونه ایا اون قسمتی که عرض اولیه اش 49 و انتهاییش 31 بود تحت زاویه 2 درجه این کاهش عرض اتفاق بیفته و به 31 متر برسه؟
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.