توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمکم کنید لطفا
kasraaziz
26th April 2013, 12:42 PM
سلام دوستان یه پروژه دارم عنوانش اینه :: چگونگی هک یک سایت وبه دست آوردن ip این سایت : اگه ممکنه کمکم کنید خیلی نیاز دارم برای نمره ام خیلی باارزش هست
امـیـر بـیـگـی
26th April 2013, 01:50 PM
سلام دوستان یه پروژه دارم عنوانش اینه :: چگونگی هک یک سایت وبه دست آوردن ip این سایت : اگه ممکنه کمکم کنید خیلی نیاز دارم برای نمره ام خیلی باارزش هست
من توی هک تخصص دارم
اگه بر خلاف قوانین سایت نباشه میتونم کمکت کنم
kasraaziz
26th April 2013, 02:04 PM
دوست عزیز ضمن تشکر ازشما درسی درپایه فوق لیسانس دارم به نام شبکه انتقال داده استاد یه پروژه داده گفته برید یه سایت به دلخواه مهم نیست چی باشه مثلا یک سایت فرضی را هک کنید وip آنرا پیداکنید وتحویل بدید 4 نمره داره من فقط یه نوشته کوتاه وعملیا ودستورات این کاررا میخوام اگر ابتدائی هم باشه مهم نیست فقط دهن استاد راببندم والا نه هکرم ونه دوست دارم باشم فقط همین
امـیـر بـیـگـی
26th April 2013, 03:28 PM
دوست عزیز ضمن تشکر ازشما درسی درپایه فوق لیسانس دارم به نام شبکه انتقال داده استاد یه پروژه داده گفته برید یه سایت به دلخواه مهم نیست چی باشه مثلا یک سایت فرضی را هک کنید وip آنرا پیداکنید وتحویل بدید 4 نمره داره من فقط یه نوشته کوتاه وعملیا ودستورات این کاررا میخوام اگر ابتدائی هم باشه مهم نیست فقط دهن استاد راببندم والا نه هکرم ونه دوست دارم باشم فقط همین
برای چه زمانی میخواهید.
emer62304
26th April 2013, 04:55 PM
درود و یکصد درود.
اگه درست توضیح بدی مطمئنم کسانی هستن که کمکت کنن!
منظورت چیه که یک سایت رو هک کنم و IP اون رو بدم؟ منظورت Public IP هست؟ همون شماره ای که DNS میده؟
لطفاً کاملتر توضیح بده که چی میخوای...
kasraaziz
27th April 2013, 11:03 AM
والله به خدا خودم هم نمیدونم چی می خوام عنوانش اینه یک پروژه داده گفته بیایید توضیح بدید چگونه میتونیم یه سایت راهک کنیم وییه سایت فرضی را هم بعنوان مثال بیارید که نشون بده هک شده وip اون را هم بده .....حالا خودتون قضاوت کنید من فقط تا نوزدهم اردیبهشت وقت دارم که تحویل بدم کمکم کنید خیلی ازتون ممنون میشم
امـیـر بـیـگـی
27th April 2013, 01:34 PM
والله به خدا خودم هم نمیدونم چی می خوام عنوانش اینه یک پروژه داده گفته بیایید توضیح بدید چگونه میتونیم یه سایت راهک کنیم وییه سایت فرضی را هم بعنوان مثال بیارید که نشون بده هک شده وip اون را هم بده .....حالا خودتون قضاوت کنید من فقط تا نوزدهم اردیبهشت وقت دارم که تحویل بدم کمکم کنید خیلی ازتون ممنون میشم
اینم آموزش
http://abworldlife.persiangig.com/DSHGF.pdf
Sabo3eur
30th April 2013, 07:22 PM
اول به استاد بگو مگه ما هکر هستیم
دوم ip یه سایت رو از یه نفر بگیر ببر بده
اگه خواستی تا ip سایت خودم رو بدم
برو بهش بده
بگو این رو هک کردم
ip رو بدست اوردم
یا چند فیلم اموزشی برات بفرستم
بعد جناب AMIR BEIGI (http://www.njavan.com/forum/member.php?270054-AMIR-BEIGI)
این pdf که گذاشتی خوندم ناراحت نشی ؟ شدی هم بشو !!!
همش copy شده بود بعد به درد این بنده خدا نمیخورد [tafakor]
هوش سیاه1
5th May 2013, 08:06 PM
حی[taane]
Sabo3eur
5th May 2013, 08:32 PM
حی[taane]
اول سوالت رو مطرح کن
بعد کمک بخواه
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.