PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مقاله زنان مصنـوعی چیـنی پشـت مـرزهای ایـران !

Almas Parsi
20th April 2013, 11:41 PM
زنان مصنـوعی چیـنی پشـت مـرزهای ایـران !
مدتی پیش بود که چین شلوارهای جین که پشت آن ها به نام جلاله الله منقش بود را روانه کشورهای مسلمان به ویژه بازار های تهران و سایر شهرستان های ایران کرده بود، کمی بعد از آن لاک مختص وضو برای زنان مسمان را وارد بازار کرد.

مدتی بعد نیز قرآن های دیجیتال چینی وارد بازار شد که در برخی از آیات و سوره های قران تعمدا تحریفاتی صورت داده بودند. به عنوان مثال می توان به تحریف تعمدی که در سوره یس صورت گرفت بود اشاره داشت. که به سرعت توسط دولت از ورود و توزیع آن جلوگیری به عمل آورد.

اما باز هم چینی ها بیکار ننشستند و این بار انسان های مصنوعیِ پیشرفته تری نسبت به عروسک های انسان نمایی که در سال های گذشته وارد بازار کشورهای اسلامی کرده بودند را به صورت گسترده توزیع می کنند.

http://uploads.boofifi.com/uploads/posts/2013-04/1366458960_industrial-1.jpg

یک سایت چینی در مصاحبه ای با صاحب شرکت تولید کننده این عروسک های انسان نما گفت: هدف ما سازندگان انسان مصنوعی کمک به جامعه بشری است! بخصوص جوانان بعضی کشورها که در محدودیت به سر می برند!

http://uploads.boofifi.com/uploads/posts/2013-04/1366458981_industrial-2.jpg

صنعتگران چینی پس از پیشی گرفتن در ساخت انواع اسباب بازی، این بار برای کسب درآمد بیشتر و شاید برای جلوگیری از زاد و ولد و افزایش جمعیت خود، گوی سبقت را در تولید زن مصنوعی از دیگر کشورها ربودند.»زنى که چینی ها ساخته اند می تواند هر کارى را براى صاحب خود انجام دهد. به گفته صنعتگران چینی، زن مصنوعی جدید بر عروسک های مشابه پیشین این امتیاز را دارد که “تا ۹۹% شبیه زن های معمولی است. در ساخت اعضای بدن این زن مصنوعی از ماده سیلیکون که قابلیت ارتجاعی دارد، استفاده شده است. مدیر شرکت چینی تولید کننده ى این محصول می گوید: «ساختار و جزئیات جسم این زن مصنوعی جدید از روی کامپیوتر طراحی شده، و بین آن و یک زن عادی به ویژه در تاریکی قابل تمایز نیست.»

http://uploads.boofifi.com/uploads/posts/2013-04/1366458989_industrial-3.jpg

با این حال محصول جدید چین آن گونه که در مجله “سیدتی” چاپ امارات منعکس شده است، موافقان و مخالفان تندى دارد.

در گزارش منتشر شده در این مجله ى زنانه، نظر ۱۰۰ نفر از مخالفان و موافقان ساخت زن مصنوعی آمده است. اغلب مصاحبه شوندگان، بویژه زنان بر مخالفت با خرید آن تاکید کرده اند.

http://uploads.boofifi.com/uploads/posts/2013-04/1366458946_industrial-4.jpg

http://uploads.boofifi.com/uploads/posts/2013-04/1366459012_industrial-5.jpg

گروهی از این افراد تنها مخالف قیمت بالای خرید آن بوده اند و (۷۰۰۰ دلار) را زیاد مى دانند اگرچه انواع مشابه این محصول کشور چین بسیار ارزان تر در دسترس است. یک متخصص بهداشت روانی نیز با ابراز نگرانی از ورود چنین تولیدی به بازار، از کشورهای اسلامی و عربی خواست به مشکلات جوانان رسیدگی کنند، در غیر این صورت این کشورها شاهد پدیده ای به نام زن مصنوعی خواهند بود. اما یکی از زنان در مقام دفاع از حقوق زنان به صراحت خطاب به مردان گفته است: «خوشحال نباشید همین شرکت چینی گفته است بزودی محصولمرد مصنوعی را نیز به بازار ارائه خواهد کرد.» شایان ذکر است که مدتهاست زنگ های هشدار برای بشریت به صدا درآمده است و کارشناسان و دلسوزان نسبت به سرانجام وضعیت اخلاقی و معنوی و حتی مادی انسان اعلام خطر کرده انداین خبر نیز مهر تاییدی بر این روند نامیمون است. روندی که سرانجامی جز نابودی کانون گرم خانواده و روابط آرام بخش عاطفی و جنسی میان زن و شوهر نخواهد داشت.

http://uploads.boofifi.com/uploads/posts/2013-04/1366459022_industrial-8.jpg

این مساله از آن جهت نگران کننده است که باعث می شود ارزش و کرامت الهی انسان بویژه زنان زیر سوال برود.

این نوع وسایل که باعث از بین رفتن ارزش ها و تخریب افکار جوانان می شود بشدت از سوی رسانه های غربی فارسی زبان تبلیغ می شود که مشخصا با هدف ضدارزشی است.

یکی از نکاتی که سازندگان این محصولات مبتذل به آن دقت کرده اند این است که ساختار و جزئیات جسم این انسان مصنوعی جدید از روی کامپیوتر طراحی شده، و بین آن و یک انسان عادی، تفاوتی نیست.

http://uploads.boofifi.com/uploads/posts/2013-04/1366458950_industrial-11.jpg

شایان ذکر است این محصول غیر اخلاقی تمام جوامع را به دور از اندیشه های مذهبی نشانه گرفته است و با تبلیغات گسترده ای که از شبکه های ماهواره ای تبلیغ می شود با گستره توزیعی که چین در دست دارد به سادگی این محصولات “زنان و مردان مصنوعی ” را به بازار کشورهای تحت سلطه اش ارسال می کند.

http://uploads.boofifi.com/uploads/posts/2013-04/1366459040_industrial-14.jpg

کشورهای اسلامی، به خصوص کشورهای حاشیه خلیج فارس در ماه های گذشته با توزیع فراوان این محصولات توسط چین مواجه شده اند. بر اساس آمارهای منتشر شده در چند ماه گذشته محموله های زیادی از این محصولات توسط کشورهای اسلامی مصادره شده است و اجازه ورود قانونی پیدا نکرده اند؛ اما محموله های زیادی هم بصورت قاچاق با توزیع بالا وارد این کشورهای اسلامی شده است.

k.ahmadi
21st April 2013, 12:06 AM
جای تاسف داره.امیدوارم مسطولا به فکر باشن کشور ما درگیرش نشه.

mahmoodmah
21st April 2013, 12:06 AM
یکی از زنان در مقام دفاع از حقوق زنان به صراحت خطاب به مردان گفته است: «خوشحال نباشید همین شرکت چینی گفته است بزودی محصول مرد مصنوعی را نیز به بازار ارائه خواهد کرد.»

ظاهرا این زنه شوخیش گرفته این چه جور دفاع کردنیه؟

عبدالله91
21st April 2013, 07:46 AM
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

چند ماه پیش شنیده بودم اما نمیدونستم تا این حد پیش اومده و در شرف وارد شدن است. خدا عاقبتمون رو ختم به خیر کنه. زن قداست داره. اینا قداست انسانیت را نشانه رفته اند. چه کارا که نمیکنند. هشدار جدیه. باید هشیار بود. با ورود چنین ابزاری دیگر وضع اجتماع مشخص میشه. قاچاق هم شده وارد میکنن. پس بهتر است از حالا به فکر باشن. دست رو دست نگذاریم تا بعد به فکر درمان نیفتیم.آثار چنین میکروبی به راحتی درمان پذیر نخواهد بود.

fati3370
21st April 2013, 08:31 AM
واقعا که اینا دیگه کین.جای تاسف داره

5866
21st April 2013, 09:00 AM
البته شوخی میکنم
ولی دیگه اون مزاحمتهای خیابانی که دوستان گذاشته بودن جمع میشه!!!
تایپیک خانوووم شماره بدم منظورمه......
ولی جدا یه سونامی خاموشه.

ارگان
21st April 2013, 09:36 AM
خدایا صاحب اصلیمونو برسون به اسمه مدرنیته دنیارو داره فساد برمیداره.

Dorna dordone
21st April 2013, 11:18 AM
نمیدونم چی بگم![shaad]

قضامت نکردم تا به حال و نمیخوام بکنم..

حتی اگر موضوع جنسیت رو هم در نظر نگیریم..اما حقیقت انسانیت زیر سوال میره با چنین اختراع به ظاهر شگفت انگیزی!!![bihes]

ab.bb
21st April 2013, 11:35 AM
بنظرم چیز بدی نیست، عروسکه دیگه! من بچه بودم همیشه دوست داشتم عروسک قیافه اش واقعی باشه.
لطفا لینک منبع رو هم ذکر کنید.

ياكريم11
21st April 2013, 11:58 AM
.

ياكريم11
21st April 2013, 12:01 PM
البته این عروسک برای بچه ها نیست بلکه برای بزرگاست و اگر داشتن این عروسک ها مورد تایید شما باشه به این معنیه که زن و شوهر هر کدوم می تونن مث بچگیاشون یه عروسک داشته باشن ،البته از جنس مخالف و به قول شما واقعی و دوست داشتنی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ياكريم11
21st April 2013, 12:06 PM
البته دوست عزیز جناب ab.bb این عروسک برای بچه ها نیست بلکه برای بزرگاست و اگر داشتن این عروسک ها مورد تایید شما باشه به این معنیه که زن و شوهر هر کدوم می تونن مث بچگیاشون یه عروسک داشته باشن ،البته از جنس مخالف و به قول شما واقعی و دوست داشتنی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!

Almas Parsi
21st April 2013, 12:30 PM
بنظرم چیز بدی نیست، عروسکه دیگه! من بچه بودم همیشه دوست داشتم عروسک قیافه اش واقعی باشه.
منبع خبر بوف بوفي هست در كنار تصاوير آدرسش هست
ممنون از توجه تون[golrooz]

m.g.s.t.r
21st April 2013, 01:36 PM

فقط ظاهر صورت که نیست مهندس
کپی کامل بدن انسان هستش

parmis12345
21st April 2013, 03:41 PM
عجب .این چینی ها چه چیزایی که نمیسازن

s.e.z
21st April 2013, 04:54 PM
البته شایدم میزان آزار و ازیت دختر ها رو پایین بیاره چون پسر های با این دختر های مصنوعی خودشونو خالی میکنند (منظورم بووووق است) و لذا دیگه برای دختر های واقعی مزاحمت ایجاد نمی کنند (اینم یه بعدش بود)

عبدالله91
21st April 2013, 05:11 PM
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

نظرم چیز بدی نیست، عروسکه دیگه! من بچه بودم همیشه دوست داشتم عروسک قیافه اش واقعی باشه.

ولی دیگه اون مزاحمتهای خیابانی که دوستان گذاشته بودن جمع میشه!!!
تایپیک خانوووم شماره بدم منظورمه......

گر داشتن این عروسک ها مورد تایید شما باشه به این معنیه که زن و شوهر هر کدوم می تونن مث بچگیاشون یه عروسک داشته باشن ،البته از جنس مخالف و به قول شما واقعی و دوست داشتنی

البته شایدم میزان آزار و ازیت دختر ها رو پایین بیاره چون پسر های با این دختر های مصنوعی خودشونو خالی میکنند (منظورم بووووق است) و لذا دیگه برای دختر های واقعی مزاحمت ایجاد نمی کنند (اینم یه بعدش بود)

نه ، به نظرم خیلی بد باشه. ببینین اینا به منظور عروسک نساختن بلکه مثه خانم طراحی کردن یعنی یه انسان مصنوعی که حس و عقل نداره اما تمامی اعضای بدن رو داره. تجسم کنین کسی رو که عقل و حس نداره اجتماع و مردان و خانواده رو به چه وضعی درمیاره. مهمتر از این همان قداست زنان است. این هشدار برا کشورهای مسلمان که حیا و عفت دارن و به زن به عنوان یه موجود مقدس نگاه میکنن جدی است. برا غربیها فرقی نداره چون زن بینشون ابزار است. حتی زنان شوهردار بینشون مسیله و ابزار هستند اما زنان کشور ما واقعا زن حساب میشن یعنی موجودی که وقتی حرف ازش میشه خدا میگه ای پیامبر از تو دربارۀ زنان می پرسند بگو من{الله} خودم درباره اش حکم میدم. یا وقتی 5 تن آل عبا زیر کسا جمع میشن وقتی جبرئیل میپرسه خدا چه کسانی زیر کسا هستند خدا با وجود پیامبر(ص) 5 تن رو با مولاتی فاطمه(سلام الله علیها) معرفی میکند.یعنی می فرماید ایشان فاطمه و پدرش{فاطمه} و شوهر او{فاطمه} و دو فرزند او{فاطمه} است.یا ماجرای متولد شدن حضرت مریم(س)، یعنی زن می تواند تا این حد باشد.

فکرش رو بکنن که چه دیدی در اجتماع نسبت به مادر و همسر و خواهر و دخترت و خواهران دینی پیدا میشه. اینا انسان رو ابزار حساب کردن. برا من و شما که خانمهامون و نوامیسمون رو مقدس میدونیم یه فاجعه است.

morta.z
21st April 2013, 05:13 PM
این عروسکها برای بچه ها ساخته نشده وهدفشم سرگرم کردن بچه نیست که بخوادواقعی باشه

morta.z
21st April 2013, 05:23 PM
این عروسکها بعد ازیک مدت براتون تکراری میشه باید یکی دیگه بخرین این یعنی اعتیاد برای جامعه وهمچنین سود ودرآمد برای شرکت چینی چون مطمعنا یک بار مصرف هستن

vahid5835
21st April 2013, 05:49 PM
خیلی هم خوبه
بلکه باعث این بشه که یه ترنگلی به جوامع باشه برای تغییر دادن یه سری از مسائل های محدود کننده
چرا بعضی جوامع مثل جامعه خودمون انقدر مسائل جنسی رو که نیاز یه انسان هست رو میخوان کور کنند تا این ابتکار چینی ها مایع شرم ما بشه
واقعا متاسفم که محدودیتهای ما منبع درآمد کشورهای دیگه شده
یه زمانی ما کشورهایی مثل چین رو دست می انداختیم حالا .......
................
من زیاد راجع به مسائل اجتماعی سررشته ندارم و این مسئله جای بحث داره
بهتره که مسئولین به فکر راه حل باشند نه جلوگیری از ورود این کالا

بلدرچین
21st April 2013, 06:00 PM
این یعنی چی؟قضیه چیه که همه اینو میگن؟
حیف اونی که تو دلمه رو نمیتونم بگم..

morta.z
21st April 2013, 06:02 PM
خیلی هم خوبه
بلکه باعث این بشه که یه ترنگلی به جوامع باشه برای تغییر دادن یه سری از مسائل های محدود کننده
چرا بعضی جوامع مثل جامعه خودمون انقدر مسائل جنسی رو که نیاز یه انسان هست رو میخوان کور کنند تا این ابتکار چینی ها مایع شرم ما بشه
................

سلام حرف شما درست دوست عزیز ولی ما باید خودمون تصمیم بگیریم شاید مسولین نخوان کاری انجام بدن
اگه عروسکها وارد بشن به نظر من نمیتونه مشکل ما حل کنه این چینی ها فقط به دنبال منافع خودشون هستن

morta.z
21st April 2013, 06:15 PM
خیلی هم خوبه
................

این واقعا نیاز جامعه ماست ؟؟؟
اگه یک جوان کار ودرآمد وامنیت شغلی داشته باشه وبتونه درآمد کافی برای تشکیل زندگی پیدا کنه با ازدواج این مساله خودش حل میشه

vahid5835
21st April 2013, 06:52 PM
این واقعا نیاز جامعه ماست ؟؟؟
اگه یک جوان کار ودرآمد وامنیت شغلی داشته باشه وبتونه درآمد کافی برای تشکیل زندگی پیدا کنه با ازدواج این مساله خودش حل میشه

دوست عزیز دختر و پسر سوم راهنمایی که از همه مسائل جنسی سر در میاره چجوری ازدواج کنه
باید فرهنگ سازی بشه و جامعه شناسان بدور از از هرگونه تعصبی تصمیم گیری کنند

Almas Parsi
21st April 2013, 06:53 PM
سلام دوستان عزیز
به نظر من یک بعد بسیار بسیار خطرناک و غیر قابل جبرانش اینه که انسانها با ندانم کاریهای خودشون متوجه نیستن که دارن خودشون رو به نابودی می کشونن یعنی یک فاجعه ای که نه یک یا چند کشور رو بلکه یک جهان رو به تباهی میکشونه و با عملی شدن این مسئله نسل بشریت از بین خواهد رفت و بقا خلقت بشریت که طبق قوانین حاکم بر جهان سیر عادی خود رو داره رو به سوی نابودی میره
و مطالب عنوان شده که دوستان به اونها اشاره کردند از یک سو و از سوی دیگه نابودی نسل بشر از سوی دیگه هر دو در کنار هم سرعت این فاجعه رو بسوی نابودی بیشتر میکنه و تازه علاوه بر اینکه منجر به بروز ناهنجاریهایی هم در محیط اجتماع و هم در فضای خانواده ها میشه که طبیعتا وقتی این موارد رو مورد بحث قرار بدیم متوجه عواقب خطرناک این قضیه خواهیم شد.
در ضمن لازم به ذکره این مسئله صرفا مختص جوامع خاصی نمیشه و خطراتش گریبانگیر کلیه انسانهای روی زمین میشه
البته ممکنه بعضی از عزیزان بعد فانتزی و ظاهری این مطلب رو در نظر بگیرند که از اون لحاظ هم نظراتشون قابل احترامه چرا که اگر قرار بود جدای از فضای مخرب این فاجعه صرفا مبحث علمی و بعد تکنولوژی مبحث رو تحلیل کنیم می تونستیم از اون بعنوان یک اختراع بزرگ یاد کنیم
اما چون هدف اصلی ما از این گفتگو های عمومی و نظرسنجی همگانی نسبت به اثرات مخرب آن است لذا جهت بهره وری بهتر از نتیجه موضوع بهتر است بعدی بجز یک تکنولوژی پیشرفته مورد بررسی قرار بگیره تا از مبحث اصلی فاصله نگیریم
در پایان از یکایک عزیزان که با شکیبایی و رعایت احترام به نظرات دوستان در پیشبرد این مبحث نظراتشون رو ارائه میدن کمال تشکر رو دارم
به امید اینکه در پایان مبحث به نتیجه مطلوب دست پیدا کنیم

fati3370
21st April 2013, 07:05 PM

ی سوال البته منظور خاصی ندارم جهت رفع کنجکاوی میپرسم.چرا انقد دنبال منبعین شماااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

morta.z
21st April 2013, 07:07 PM
دوست عزیز دختر و پسر سوم راهنمایی که از همه مسائل جنسی سر در میاره چجوری ازدواج کنه
باید فرهنگ سازی بشه و جامعه شناسان بدور از از هرگونه تعصبی تصمیم گیری کنند

بله باید فرهنگ سازی بشه اونم توسط چینی ها!!!!!!!
مگه درگذشته دختر وپسر درسنین پایین ازدواج نمیکردن که حالا باید فرهنگ سازی بشه
فرهنگ ما فراموش شده یا توسط دیگران ازمون گرفته شده
ماخودمون باید فرهنگمون حفظ کنیم

vahid5835
21st April 2013, 07:28 PM
منظوره شما اینه که دختر و پسرها تو سن 15 سالگی ازدواج کنن
نه عزیز الان قرن 21 هست همه جوامع تو دنیا درگیر مسائل مالی هستند و سن ازدواج همه جا بالا رفته

این جور وسایل (عروسک زن مرد و یا سایر وسایل خود ارضائی ) چند ساله که تو بازارها و غرفه های س ک س ی اروپایی عرصه میشه و ربطی به جوامع محدود اسلامی نداره منتها مانور کشورها بخاطره کم رنگ کردن دین اسلام روی جوامع اسلامی بیشتره
به نظره من بهتره ما یه سری از مسائلمون رو راجع به مسائل جنسی و کنترل آن اصلاح کنیم تا از این عروسکها مفت هم دادن کسی نخره

به هر حال همه چی مربوط به مسئولین میشه که درست کنترل کنن یا نه

ارگان
21st April 2013, 07:35 PM
نه عزیز الان قرن 21 هست همه جوامع تو دنیا درگیر مسائل مالی هستند و سن ازدواج همه جا بالا رفته

این جور وسایل (عروسک زن مرد و یا سایر وسایل خود ارضائی ) چند ساله که تو بازارها و غرفه های س ک س ی اروپایی عرصه میشه و ربطی به جوامع محدود اسلامی نداره منتها مانور کشورها بخاطره کم رنگ کردن دین اسلام روی جوامع اسلامی بیشتره
به نظره من بهتره ما یه سری از مسائلمون رو راجع به مسائل جنسی و کنترل آن اصلاح کنیم تا از این عروسکها مفت هم دادن کسی نخره

الان نگی دوباره میخواد چند قطره خونمو بریزه ها اما سوال پیش اومد[nishkhand][khejalat]
حرفتون درسته اما مسئولین چیکار میتونن بکنن؟
مسئولینم جزوه خوده مردم هستن دیگه چیکار میتونن بکنن؟
اگه خودسازی فردی باشه بیشتر تاثیر گذار نیست؟

vahid5835
21st April 2013, 07:39 PM
الان نگی دوباره میخواد چند قطره خونمو بریزه ها اما سوال پیش اومد[nishkhand][khejalat]
حرفتون درسته اما مسئولین چیکار میتونن بکنن؟
مسئولینم جزوه خوده مردم هستن دیگه چیکار میتونن بکنن؟
اگه خودسازی فردی باشه بیشتر تاثیر گذار نیست؟

فکر نکنم نیاز به توضیح باشه تو که با من رک هستی منم رک و پوست کنده جوابتو میدم
جامعه ما هم مثل کشورهای دیگه نیاز به بار داره

morta.z
21st April 2013, 07:50 PM

همین وسایلی که شما میفرمایید تا قبل از اینکه وارد ایران بشه ما مشکلات الان نداشتیم این وسایل از حدود سال 75 به بعد وارد ایران شده ومخصوصا درمدارس بین دانش أموزان رد وبدل میشده
حالا اگه اونموقع جلوی ورودش میگرفتن الان بچه کلاس سوم راهنمایی به جای دونستن این چیزا به فکر یاد گرفتن درسهاش بود
فکرکنم بعد از ورود این عروسکها باید فکری برای کلاس سوم ابتدایی ها بکنیم چون اوناهم دلشون از این چیزا میخواد

morta.z
21st April 2013, 08:08 PM
فکر نکنم نیاز به توضیح باشه تو که با من رک هستی منم رک و پوست کنده جوابتو میدم
جامعه ما هم مثل کشورهای دیگه نیاز به بار داره

بار برای کسایی که حداقل سنشون بالای 25 سال باشه
چند سال پیش مسولین به این فکر افتادن وچند محل اینجوری راه اندازی کردن اما باگذشت یک هفته اکثر مراجعه کنندگان نوجوانان کمتر از 25سال بودن
به نظر من افرادی که به بلوغ فکری رسیدن سراغ این جور جاها نمیرن

vahid5835
21st April 2013, 08:12 PM
سن بالای 18

ab.bb
21st April 2013, 08:21 PM
ی سوال البته منظور خاصی ندارم جهت رفع کنجکاوی میپرسم.چرا انقد دنبال منبعین شماااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ذکر منبع خبر از ارکان خبر رسانیه، ضمنا از شایع پراکنی و انتشار مطالب بدون پایه و اساس جلوگیری میکنه.

morta.z
21st April 2013, 08:27 PM
بالای 18 باشه به بلوغ فکری رسیده
بیشتر خطرات وآسیبها برای افراد زیر18 هستش و منم اشاره کردم به مدارس چون بیشترین آسیب میتونن بزنن و باعث شروع نابهنجاریها اجتماعی میشه که بعد از مدتی تو جامعه رواج پیدا میکنه
قرا نیست یک شبه فرهنگمون عوض بشه این عروسکها ادامه همان وسایلیه که گفتید چون نوجوان دیروزی امروز نیاز به وسیله جدیدی داره

ab.bb
21st April 2013, 08:28 PM
چقدر بحث درباره این عروسکا بالا گرفته. خیلی مدته این جور وسائل توی کشورهای مختلف وجود داشته؛ نه نسلشون منقرض شده ، نه ناهنجاریهای اجتماعیشون اون چنان بالا رفته. تازه اجباری به خریدش هم که نیست، هرکی نمیخواد؛ نخره.

morta.z
21st April 2013, 08:35 PM
انگار یکی از نوجوونهای دیروز از بحث های منطقی ناراحت میشه

fati3370
21st April 2013, 08:36 PM
بار برای کسایی که حداقل سنشون بالای 25 سال باشه
چند سال پیش مسولین به این فکر افتادن وچند محل اینجوری راه اندازی کردن اما باگذشت یک هفته اکثر مراجعه کنندگان نوجوانان کمتر از 25سال بودن
به نظر من افرادی که به بلوغ فکری رسیدن سراغ این جور جاها نمیرن

سلام.ببخشید بار ینی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ببخشید[khejalat][soal][soal]

morta.z
21st April 2013, 08:54 PM
یعنی فرق یک عروسک وبا انسان بفهمیم انسان اشرف مخلوقاته (اگه اینو قبول کنین)دیکه نیاز به توضیح نیست

عبدالله91
22nd April 2013, 09:50 AM
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

باید به این نکته هم توجه بشه که نیاز جنسی ،نیازی مثه بقیه نیازها نیست، غرب بر اساس نظریه های روانشناسان خودش عمل کرد و این نیاز را مانند دیگر نیازها حساب کرد و الان نمی تونه آثار این عملکرد رو جبران کنه. نظریه پردازانی چون فروید که اعتقاد داشتند باید این نیاز باز گذاشته بشه بلایی رو به سر جوامع غربی آورد که انسانیت رو به باد داد و زن رو در غرب به ابزار تبدیل کرد. این غریزه چیزی نیست که با ارضا شدن فروکش کنه و آثاری نداشته باشه. هرچه بیشتر دنبال ارضای این غریضه از راه نادرست باشیم به همان اندازه به سوی جوامع ناامن حرکت میکنیم. شهوترانی های افراطی، بداخلاقی ها، خشونت ها، کم شدن اراده ها، تلاش نکردن برا ازدواج، از هم پاشیدن خانواده ها، و هزاران درد و بلایی که جوامع به آن دچار می شوند. مردان و زنان بخاطر تنوع این محصولات هر روز بیشتر از قبل دنبال این نوع محصولات می رن. آثار این نوع عروسکهایی بر طلاق غیر قابل انکار خواهد بود. باید ویژگی های تنوع طلبی انسانها و اینکه هیچ نیازی مثه این نیاز نمی تواند بشر رو کنترل کنه رو باید در نظر گرفت.

ما نباید بگذاریم جامعۀ ما به سوی جوامع مورد نظر فروید و امثالش برود. این جوامع مخرب هستند. بوی انسانیت تو این جوامع خیلی کم به مشام می رسد. حتی بزرگترین مقامات این کشورها فسادهای اخلاقی دارند و در واقع به یک مسألۀ عادی بینشون تبدیل شده و حیوان بودن بیشتر به این جوامع میاد تا جوامع انسانی بخواهیم بگوییم.

این نیاز با ارضا شدن غیر منطقی نه تنها آرامش نمی آورد بلکه موجب اخلال در روحیه می شود.

علائدین
22nd April 2013, 10:31 AM
سلام
نظرات دوستان رو خوندم ...

لازم دونستم کمی وارد جزئیات این ماجرا بشم تا دوستان به درک واقعی خطرات ناشی از این تولید به ظاهر مثبت رو درک کنن...

در زیر موارد آشکار خطرات ناشی از این عروسک ها رو بهتون میگم تصمیم و نتیجه گیری کلی با خود شما دوستان ...

1.دوستان همون طوری که خیلی از شماها می دونین صرف رابطه ی زناشویی زن و شوهر یک رابطه ی فیزیکی نیست بلکه مهم تر از اون رابطه ی احساسی ایه که بین مرد و زن اتفاق میوفته.

یعنی با ورود این عروسک ها در قدم اول احساسات از بین میره و جای خودش رو به صرفا شهوت میده.!

2. از بین رفتن حس اعتماد بین زن و شوهری که یکی از این عروسک ها تو خونه اشون باشه.

مطمئنا زن یا شوهر حس اعتمادش به طرف مقابل به سوء ظن شدید تبدیل میشه که همین مورد کافیه زندگی اون دو نفر رو جهنم کنه.

3. ورود فساد به خانواده و سرایت به بچه ها و در مقابل اون سرایت جامعه و به فساد کشیدن جامعه که مطمئنا قابل کنترل نیست.

چرا که این عروسک ها مطمئنا چون کپی برابر اصل بدن یک انسان هستند مطمئنا کوچک تر ها هم نسبت به این عروسک ها کنجکاوی نشون میدهند که این اصلا خوب نیست.

4. کم شدن حیا در جامعه و از بین رفتن معنویات در جامعه یکی از مهم ترین اثرات چنین عروسک هایی بخصوص در جامعه های اسلامی است.

5. زیر سوال بردن شخصیت والا و معنوی زن در جامعه و گسترش دامنه ی تجاوزات به زن در تمامی ابعاد

چرا که همون طور یه سری از دوستان گفتند بعد از مدتی عروسک ممکنه دل خیلی ها رو بزنه و اونها فکر جایگزین براش باشن که همین امر خطر سازه ..!

6. کمتر شدن ازدواج و پیر شدن جامعه که همین امر برای جامعه و رشد جمعیتی اون خطر سازه ...

همین الانشم خیلی از کشورها زنگ خطر رو برای این قضیه به صدا در آوردن.

7. خروج ارز از کشور و به خطر انداختن وضعیت اقتصادی کشور

8. سرگرم کردن جوانان و مشغول کردن ذهن جوانان به مسائل حاشیه و جلوگیری از رشد فکری انسان و به دنبال اون کند شدن رشد علمی یک کشور

در نهایت آلوده کردن روح انسان و معتاد کردن جوانان به این قضیه مطمئنا سود زیادی برای خارجی ها و تهاجم فرهنگی رو سریع تر و تسلط بر جوانان یک کشور رو دائمی می کنه که همین امر در تمامی جوانب زندگی ماها مطمئن باشید تاثیر منفی خودش رو میذاره.

هر کدام از مواردی که گفته شد می تونه به تنهایی باعث از بین رفتن کانون گرم خانواده و کلا زیر سوال بردن خانواده در جامعه های اسلامی بشه.

مطمئنا چیزی که به سر جوامع غربی اومد رو می خواهند سر جوامع اسلامی هم بیارن ...

امیدوارم با هوشیاری مسئولین کشوری و هوشیاری جامعه ی جوانان خودمون جلوی چنین چیزی کاملا گرفته بشه ...

ان شاء الله

Dorna dordone
22nd April 2013, 10:50 AM
همین وسایلی که شما میفرمایید تا قبل از اینکه وارد ایران بشه ما مشکلات الان نداشتیم این وسایل از حدود سال 75 به بعد وارد ایران شده ومخصوصا درمدارس بین دانش أموزان رد وبدل میشده
حالا اگه اونموقع جلوی ورودش میگرفتن الان بچه کلاس سوم راهنمایی به جای دونستن این چیزا به فکر یاد گرفتن درسهاش بود
فکرکنم بعد از ورود این عروسکها باید فکری برای کلاس سوم ابتدایی ها بکنیم چون اوناهم دلشون از این چیزا میخواد

حقیقتش این تایپیک واقعا جای بحث داره دوستای گلم "همینطور شما دوست خوبم ab.bb"

شما جوری میگین مسئولین جلو ورود این وسایل رو بگیرند که انگار ما تمام درهای روابطمون رو میتونیم روی کشورهای دیگه ببندیم!!

خودتون متو هستین که امروزه چه روند رو به رشدی توی روابط با کشورهای دیگه وجود داره و وسایل ارتباطات جمعی و رسانه و اینترنت و غیره خیلی اطلاعات درست و غلط در اختیار همه ی انسانها میرسه چه نوجوان و جان و پیر...

نقش فرهنگ سازی و تربیت خانواده رو نمیخوام نقض کنم اما محدودیت ها همیشه مشکل ساز بودند و متوجه باید باشیم که انکار پی در پی یه مسئله چه تاثیرات بدی روی بچه ها و حتی همه ی انسانها گذاشته و میذاره..

امیال انسان... احساسات و عواطفش همه این روند پژوهش و حتی اختراعات رو کنترل کرده و چه بسا تو این زمینه ها خیلی ها تونستند به موفقیت های بزرگ و انکار ناپذیری برسند اما پشت چهره ی یه انسان یا یه مبتکر همون زندگی عادیشه که برای هیچ کس روشن و بدیهی نیست

هر اختراع و اکتشافی هم فکری داشته و هدفی

جلوگیری از ورود یه کالا " هر کالایی" فکر نمیکنم نقش تاثیراتشو خیلی زیاد کم کنه... نه اینکه استفاده کردنش از دست خارج نشه نه..اما فکر نمیکنم فکر کسی رو در مورد اون کالا عوض کنه..یا کسانی به فکر ترویجش نیفتند!

یه جایی دوستی اشاره به بار کرد اگر چه به نظرم ربطی به موضوع مطرح شده نداشت اما هر کشوری... با توجه به فرهنگ و ظرفیت انسانهاش باید طرح ریزی بشه

باید خودمون توجه داشته باشیم که چرا هر نوع از آزادی ها یا کالاهایی که از کشورهای دیگه تقلید میشن و تو کشور ما اجرا میشن باعث مشکلات اخلاقی و اجتماعی میشن؟

درسته مشکلات اخلاقی و احتماعی و فرهنگی تو همه ی کشورها هست اما من یا بهتر بگم "ما" بیشتر از کشورهای دیگه و پیگیری مشکلات اجتماعی و فرهنگیشون باید درگیر حل مسائل کشوری باشیم که توش زندگی میکنیم و میخوایم که ای امن زندگی باشه

کم و بیش خودمون متوجه هستیم که چه قدر رسانه ها با مسائل غربی درگیرند و اخبار از مشکلات جامعه های غربی و تظاهرات و مخالفت ها و دولتهای استبدادی حرف میزنن اما هیچ اشاره ای به مشکلات فرهنگی و حتی پیش پا افتاده ی کشور خودمون نمیکنند

و من فکر میکنم که این دست گذاشتن روی مشکلات کشورهای دیگه از مشکلات ما کم نمیکنه

فرهنگسازی کلمه ی خیلی زیبایی هستش که الان تبدیل شده به یه شعار..یه شعار بی وقفه که هیچ معنی و مفهوم صحیحی نمیتونیم ازش برداشت کنیم

یه اختراع میتونه خیلی بحثای جانبی داشته باشه.. به همین سادگی "پس نقش داره توی زندگی ادما و نمیشه از اثراتش چشم پوشید

اما موضوع اصلی اینه که حاشیه سازی فرصت تفکر و تعقل آدما رو میگیره... و این که یه راهکار درست نمیتونیم پیدا کنیم واسه مسائل شخصی و امیال انسانی یه جامعه

و پیشرفتگی و فرهنگ بزرگ و چندین سالمون تبدیل میشه به یه روند تقلیدی صرف...

این جور مسائل خیلی خیلی گسترده ان. و شاید حتی خیلی هاشو نتونیم حتی بیان کنیم

کاش همه به فکر بیفتیم نه تنها مسئولین که ازشون یاد میشه همیشه[shaad]

zahra .at
22nd April 2013, 12:03 PM
متا سفم براشون کشور چین هرچی میسازه همش کپی کردنه از سهر و قالی کاشان ایران گرفتن تا ادمی زاد و.....
عقل که ندارن بس که گوشت کخ و ملخ و جک و جونور خوردن مغزشون تحلیل رفته

ناظر سایت
22nd April 2013, 02:28 PM
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام خدمت تمامی دوستان سایت.

امیدوارم بحث، تبادل نظر و ... (برای تمامی موضوعات مخصوصا این موضوع) منجر به فراموش شدن شرایط موضوع و سایت، قوانین سایت و از همه مهمتر از بین رفتن ادب در نوشتار نشه.

موفق باشید.

عبدالله91
22nd April 2013, 02:31 PM

نه دختر و پسرها تو سن 15 سالگی ازدواج نکنن بلکه طوری یاد بگیرن که در این سن ذهنشون فقط درگیر مسائل درسی و آموزشی بشه.مدرسه و خانواده در این مورد نقش اساسی رو بازی میکنه.

چنین اقدامی ممکنه. فقط تلاش و اراده میخواد. حالا فکرشو بکنین که در این سنین فرزندان مشغول چنین عروسکهایی بشن. اونوقت درس و علم که هیچ آینده ای هم نخواهند داشت. چنین مسائلی قوای انسان رو میگیره چه برسه به فرد 15 ساله که با این کار جز بیماری های جسمی و روحی چیزی عایدش نخواهد شد.

این عروسکها حتی یک فایده هم برا بشر ندارند. فکر اینکه فرزندانی که باید دنبال علم و... باشند مشغول چنین عروسکهایی بشن زجر آوره و تاثیر این مشغولیتها روی فرزندان کاملا روشنه.

agrabesiah
22nd April 2013, 11:16 PM
خدا كمكمون كنه !!!!!!!!!!!!!!!!

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد