توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یک موضوع جدید
.مخفی.
19th April 2013, 08:47 AM
بکس یک طرح جدید دارم تو تصفیه هوا کمکم کنید
ab.bb
19th April 2013, 11:27 AM
درباره طرحتون توضیح بدین؛ تا بتونیم کمک کنیم.
hossien
19th April 2013, 12:33 PM
بکس یک طرح جدید دارم تو تصفیه هوا کمکم کنید
شما مشکلتون را بنوسید تا کمک کنیم.
.مخفی.
19th April 2013, 07:25 PM
یک دستگاه خیلی بزرگ هستش که برای گرفتن الودگی هوا کاربرد داره وهمه جا میشه استفاده کرد
ab.bb
19th April 2013, 07:40 PM
یک دستگاه خیلی بزرگ هستش که برای گرفتن الودگی هوا کاربرد داره وهمه جا میشه استفاده کرد
چه کمکی از دست ما بر میاد؟
.مخفی.
19th April 2013, 07:49 PM
میشه میخوام بدونم میشه دور بر مناطق صنعتی نصب کرد
ab.bb
19th April 2013, 07:55 PM
میشه میخوام بدونم میشه دور بر مناطق صنعتی نصب کرد
سطح آلودگی مناطق مورد نظر رو باید بشکل تجربی بدست بیارید؛ بعد با توجه به توان پاکسازی دستگاه تون ببینید، استفاده ازش توجیه منطقی داره یانه؟
.مخفی.
19th April 2013, 10:26 PM
من فقط میخوام بدونم این دستگاه قابلیت تلید انبوه رو داره
ab.bb
19th April 2013, 11:18 PM
من فقط میخوام بدونم این دستگاه قابلیت تلید انبوه رو داره
هر وسیله ای که بازار مصرف داشته باشه و بتونه با نمونه های مشابه رقابت کنه؛قابلیت تولید انبوه هم داره.
نو آور
14th August 2013, 09:53 PM
وسیله مورد نظر ، اگر کارآئی لازم را به صورت با صرفه و بهینه ارائه بده، خیلی لازم است. فعلا در صنایع، فیلترهائی در خروجی دودکشهای صنعتی نصب می شود (البته معمولا در شبها که کارکنان محیط زیست نیستند، فیلترها را برای صرفه جوئی بر می دارند). همچنین سیستم گسترده ای در خوزستان برای باردار کردن ذرات جامد معلق و جذب الکترواستاتیکی آنها به صورت آزمایشی راه اندازی شده است. فیلترهای نسوجی نیز به عنوان یک راه حل، برای محیطهای بسته ارائه شده اند.
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.