PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر مذاکره انصاري فرد با کفاشيان براي بخشش نيکبخت واحدي

diamonds55
6th May 2009, 08:22 AM
عليرضا نيکبخت واحدي پس از امتناع از حضور در تيم ملي در زمان مربيگري علي دايي از سوي کميته انضباطي با محروميت 2 ساله مواجه شد. پس از اين ماجرا کميته انضباطي اعلام کرد نيکبخت در صورتي که در خواست کند بخشيده خواهد شد.
عباس انصاري فرد به همين دليل قصد دارد به زودي با علي کفاشيان براي بخشش بازيکن شماره 10 پرسپوليس ديدار و گفتگو کند.
انصاري فرد ضمن تأييد اين موضوع به فارس گفت: دوست دارم اگر سرمربي تيم ملي صلاح بداند نيکبخت به تيم ملي کمک کند. من هم بنا به وظيفه ام سعي مي کنم مشکلات پيش آمده را برطرف کنم. به همين منظور قصد دارم با رئيس فدراسيون فوتبال در اين باره صحبت کنم.

ارسال پرونده شکايت دادکان از آخوندي به دادگاه کيفري
وکيل رئيس سابق فدراسيون فوتبال با اشاره به شکايت موکلش از سخنگوي سازمان تربيت بدني گفت: پرونده به دادگاه کيفري استان تهران ارسال شده است.
عسگري پيش بين در تشريح اين خبر اظهار کرد: سال گذشته آخوندي، سخنگوي سازمان تربيت بدني طي مصاحبه اي مطبوعاتي اعلام کرد به زودي تخلفات گسترده محمد دادکان را اعلام مي کنم که موکلم اين اظهارات را توهين و تهمت عليه خود دانسته و بنده به عنوان وکيلش نسبت به اين موضوع شکايت کردم.
به گفته وي، اين پرونده در دادسراي کارکنان دولت مورد رسيدگي قرار گرفت که نهايتاً بي گناهي موکلم احراز شد و اتهامهاي آقاي آخوندي نسبت به موکلم جرم تلقي و براي وي قرار مجرميت و کيفرخواست صادر شد.
وکيل دادکان افزود: سخنگوي سازمان تربيت بدني در جلسه بازجويي ابتدا منکر اظهاراتش مبني بر تخلفات مالي موکلم شده بود که بازپرس به منظور کشف حقيقت مديران روزنامه ها و خبرگزاريهايي که اظهارات وي را پوشش داده بودند جهت تحقيق فرا خواند و در نهايت مجرم بودن وي در دادسرا احراز شد.
پيش بين اتهامهاي سخنگوي سازمان تربيت بدني را نشر اکاذيب و افترا عنوان کرد و افزود: پرونده شکايت موکلم از آخوندي به شعبه 76 دادگاه کيفري استان تهران ارسال شده است و ساعت 11 دهم خرداد ماه سال جاري جلسه رسيدگي برگزار خواهد شد.

حذف استقلال از ليگ قهرمانان
از سري مسابقات ليگ قهرمانان آسيا ديروز يک بازي در استاديوم آزادي برگزار شد که در نهايت اين ديدار به تساوي يک بريک استقلال برابر الاتحاد عربستان به پايان رسيد.
استقلال در روزي که بايد براي زنده ماندن اميدهايش براي ادامه مسابقات ليگ قهرمانان آسيا الاتحاد عربستان را از پيش رو برمي داشت به رغم موقعيتهاي خوبي که مهاجمان اين تيم داشتند نتوانست پيروزي را از آن خود سازد تا تنها با کسب سه تساوي از مجموع 5 ديدارش وداع زود هنگامي با اين مسابقات داشته باشد.

سعيدلو: واگذاري سهام باشگاه برق
منتفي است
در پي اعلام فروش سهام باشگاه برق شيراز پس از سقوط اين تيم به ليگ دسته اول، علي سعيدلو معاون رئيس جمهوري در امور اجرايي گفت: در پي سفر استاني هيات دولت به فارس و تقاضاي هواداران و ارائه گزارش جامع مديرعامل از وضعيت باشگاه برق شيراز مقرر شد که باشگاه برق براي مردم باصفاي فارس باقي بماند و اين هم هديه هيات دولت به جوانان فارس است.
وي افزود: بحث فروش سهام امتياز و واگذاري تيم قديمي و ريشه دار برق شيراز کاملا منتفي است و با برنامه ريزي اتخاذ شده مشکلات اساسي باشگاه مرتفع مي شود.

واعظي و بادامکي در راه ابومسلم
دروازه بان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: با توجه به شرايط حال حاضر به احتمال فراوان پرسپوليس را ترک مي کنم. مهدي واعظي عنوان کرد: دوست ندارم در اين شرايط بازارگرمي کنم اما با توجه به اينکه دو پيشنهاد خوب دارم و مي خواهم در فضاي جديد به کارم ادامه بدهم به احتمال فراوان پرسپوليس را ترک مي کنم. البته هنوز فصل به پايان نرسيده که بخواهم نظر نهايي ام را اعلام کنم.
وي افزود: درست است که در فصل جاري مصدوميت هايي داشتم. ولي خوشبختانه تا حدودي توانستم جواب زحمات کادر فني را بدهم اما بعضي از اوقات بي مهري هايي به من شد که مرا واقعا ناراحت کرد.
اين در حالي است که شنيده مي شود باشگاه ابومسلم پيشنهادهايي به مهدي واعظي و حسين بادامکي براي فصل جديد داده است.

اندوي: به شايعاتي که به من نسبت مي دهند توجهي ندارم
دروازه بان تيم فوتبال ذوب آهن گفت: به شايعه ها و تهمت هايي که به من مي زنند؛ کاري ندارم.
عيسي اندوي در گفتگو با فارس در مورد شايعه هايي که مبني بر کم کاري اين بازيکن در ديدار با فولاد و چند بازي ديگر که منتشر شده، اظهار داشت: من به هيچ کدام از اين شايعه ها و تهمت هايي که به من زده اند کاري ندارم. در مسابقه با فولاد تيم ما خوب بازي نکرد.
بيش از اين چيزي نمي توانم بگويم. من خوب تمرين مي کنم و سعي مي کنم بازيهاي خوبي انجام دهم.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد