PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اگه میتونید کمک کنید!!!!!

alipourcomputer
13th April 2013, 08:49 PM
با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز
من یک پاورپوینت میخوام که برای درس شیوه و ارایه؛ اونو ارایه بدم هر چی تو اینترنت گشتم بجز یک دو مورد چیزی پیدا نکردم همون دو تا هم خجالب نبودن میخواستم بگم که شما میتونید کمک کنید؟؟؟من تازه چند روزه که با این سایت اشنا شدم؟؟؟
ممنون
اینم ایمیلم که اگه کسی اقایی کرد و پاسخ داد به ایمیلمم بفرسته که زودتر با خبر بشم alipor2013@yahoo.com (بشمalipor2013@yahoo.com)

زهرا قربانی
13th April 2013, 08:52 PM
با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز
من یک پاورپوینت میخوام که برای درس شیوه و ارایه؛ اونو ارایه بدم هر چی تو اینترنت گشتم بجز یک دو مورد چیزی پیدا نکردم همون دو تا هم خجالب نبودن میخواستم بگم که شما میتونید کمک کنید؟؟؟من تازه چند روزه که با این سایت اشنا شدم؟؟؟
ممنون
اینم ایمیلم که اگه کسی اقایی کرد و پاسخ داد به ایمیلمم بفرسته که زودتر با خبر بشم alipor2013@yahoo.com

سلام دوست عزیز
میشه بیشتر توضیح بدی دقیقا با پاور میخوای چی کار کنی؟

alipourcomputer
14th April 2013, 09:23 AM
سلام دوست عزیز
میشه بیشتر توضیح بدی دقیقا با پاور میخوای چی کار کنی؟
سلام دوست عزیز
میخوام رباتیک رو تو کلاس ارائه بدم حالا یک هفته بیشتر وقت ندارم موندم که چی بگم از شانس ما ارئه شفاهی 10 نمره داره (یعنی اگه این 10 نمره رو نگیرم 50 درصد قبولیم تو این درس از دستم رفته)

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد