PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزشی دستور پخت تصویری کامل کوفته تبریزی اصل



Almas Parsi
12th April 2013, 02:47 PM
» کوفته تبریزی ( تبریز ) (http://irancook.ir/09/11/meatball-tabrizi/314/)




http://irancook.ir/upload/foodasli/kofte.jpg

کوفته تبریزی
گوشت چرخ کرده 1 کیلو
. لپه 1 پیمانه
. برنج 1 پیمانه
. پیاز 1 عدد
رب گوجه فرنگی3 قاشق غذاخوری
. تخم مرغ 2 عدد
. سبزی کوفته 5 قاشق غذاخوریآرد نخود چی 2 قاشق غذاخوری
. زعفران.نمک.فلفل.ادویه.دارچی ن.گل سرخ به مقدار لازم
تره.مرزه به مقدار لازم
. پیازداغ 3 قاشق
. زرشک.آلو.تخم مرغ پخته.مغز گردو به مقدار لازم


http://irancook.ir/upload/foodasli/kofte-tabrizi-1.jpg



طرز تهیه : ابتدا برای تهیه سس کوفته درون قابلمه آب ، پیاز داغ ، رب گوجه فرنگی ، کمی ادویه ، دارچین ، گل سرخ ، کمی مرزه و تره خرد شده بریزید و بگذارید جوش بیاید سپس حرارت را کم کنید.لپه ها را از شب قبل خیس دهید ، لپه ها را بپزید و با آب سرد ابکشی کنید ، برنج را نیز بپزید و ابکشی نمائید.


http://irancook.ir/upload/foodasli/kofte-tabrizi-2.jpg


لپه ها و برنج را به همراه 1 پیاز کوچک و نصف گوشت چرخ کنید سپس تخم مرغ ها و نصف دیگر گوشت را به همراه سبزی کوفته ، ارد نخودچی ، نمک ، فلفل و دارچین به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید یا ورز دهید ( مانند مایه کباب کوبیده ).درون کاسه ای یک توری بیندازید سپس مقداری از مایه کوفته بردارید ، کمی ورز دهید و داخل کاسه روی توری بریزید و داخل آن یک عدد تخم مرغ پخته (http://irancook.ir) ، کمی پیازداغ ، چند عدد الو و کمی مغز گردو ، زرشک بریزید ، روی آن مقداری دیگر از مواد کوفته بریزید سپس با جمع کردن توری خوب گردش کنید تا بصورت یک توپ در اید.
http://irancook.ir/upload/foodasli/kofte-tabrizi-3.jpg


به هر تعداد که میخواهید کوفته درست کنید ( اندازه کوفته ها بستگی به سلیقه خودتان دارد ) ، پس از اتمام کار ارام ارام کوفته ها را در سسی که از قبل اماده کرده اید قرار دهید ( دقت کنید که در زمان قرار دادن کوفته ها سس نباید بجوشد ، میتوانید کوفته ها را با توری داخل سس قرار دهید ).پس از قرار دادن کوفته ها (http://irancook.ir) اجازه دهید تا کمی خودشان را بگیرند و سفت شوند سپس میتوانید کمی کوفته ها را بچرخانید تا اب و روغن به تمام نقاط کوفته برسد.1 تا 2 ساعت برای پخت کوفته ها زمان لازم است و پس از این زمان کمی شعله را بیشتر کنید تا اب کوفته ها غلیظ تر شود ، میتوانید داخل اب کوفته حدود 2 قاشق ارد نخودچی که با کمی روغن تفت داده شده است بریزید تا غلظت بیشتری داشته باشد.پس از اماده شده کوفته ها اجازه دهید کمی سرد شوند سپس اب کوفته را به ظرف سرو اضافه کنید.نکته : سبزی کوفته مخلوطی از جعفری + گشنیز + مرزه + ترخون + نعناع است ؛ بهتر است برای کوفته از گوشت مخلوط گوسفند و گوساله استفاده کنید.اب کوفته نباید در زمان ریختن کوفته ها (http://irancook.ir)در حال جوش باشد چون کوفته ها از هم میپاشد ، تا زمانی که کوفته ها سفت نشدند نباید اب بجوشد بلکه باید ریزجوش بزند ، باید برای جلوگیری از ترک خوردن کوفته تمام مواد خوب ورز داده شوند.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد