PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزشی آموزش پخت مرغ تنوری بسیار لذیذ با سس مخصوص



Almas Parsi
12th April 2013, 02:12 PM
آموزش پخت مرغ تنوری با سس مخصوص
Baked-Chickenبرای تنوری کردن مرغ، ابتدا گریل را با شعله خیلی زیاد گرم کنید، سپس حرارت را پایین آورده و روی حالت متوسط قرار دهید.


http://1doost.com/Files/Pictures/1392/01/21/Ashpazi/001.jpgزمان تهیه:10 دقیقه به علاوه 60 - 30 دقیقه زمان خواباندن آن
زمان پخت:30 دقیقه
مواد لازم برای 4 نفرماست کم چرب: 150 گرم
سیر: 2 حبه، کوبیده شود.
زیره سبز: یک قاشق چای خوری
زردچوبه: یک چهارم قاشق چای خوری
رنگ خوراکی قرمز: دو قطره
سینه مرغ: 4 عدد
برای سس نعنا:نعنای کاملا خرد شده: یک قاشق غذاخوری
سیر خرد شده: یک حبه کوچک
خیار کوچک: یک عدد، به صورت مکعبی و ریز خرد شود.
ماست کم چرب: 150 گرم
آب یک لیمو ترش تازه
نمک و فلفل به اندازه لازم
روغن: مقداری
طرز تهیه:

درون یک کاسه، ماست، سیر، زیره، فلفل، زردچوبه، رنگ خوراکی و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
سینه های تمیز شده و بدون پوست مرغ را درون مخلوط فوق به مدت 60- 30 دقیقه قرار دهید و هر چند دقیقه یک بار آن ها را برگردانید.
برای تهیه سس: نعنا و سیر و خیار را درون دستگاه مخلوط کن خوب با هم مخلوط کنید سپس ماست و در نهایت، آب لیمو و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و کمی دیگر آن ها را هم بزنید .سس آماده شده را تا زمان سرو، درون یخچال قرار دهید.
سینه های مرغ را در ظرفی نسوز قرار داده و روی آن را با برس روغن بمالید.
مرغ را با حرارت متوسط گریل به مدت 35 - 30 دقیقه بپزید. گاهی مرغ را برگردانده با بقیه روغن چرب کنید.
مرغ تنوری با سس مخصوص ماست و نعنا میل کنید.


منبع : خبر نو

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد