توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دعوت از مترجمین برای همکاری با مجله علمی رویش ذهن
مدیر گروه مترجمین
11th April 2013, 06:59 PM
*** دعوت به همکاری از مترجمین عزیز ***
از تمامی علاقه مندان به کار ترجمه و مترجمین عزیز ، جهت همکاری با ما دز مجله علمی رویش ذهن دعوت به همکاری به عمل می آید
علاقمندان می توانند درخصوص ترجمه مقاله و یا اخبار تخصصی روانشناسی ، با ما در ارتباط باشند
دوستان اعلام آمادگی خود را در اینجا اعلام کنند و برای هماهنگی موضوعات از پیام خصوصی استفاده کنید
باتشکر
مدیرگروه مترجمین مجله علمی رویش ذهن
saman151
14th April 2013, 11:54 AM
من میتونم در کار ترجمه باهاتو همکاری کنم...البته قیبلش باید شرایطش رو یدونم..ممنون
مدیر گروه مترجمین
14th April 2013, 12:27 PM
من میتونم در کار ترجمه باهاتو همکاری کنم...البته قیبلش باید شرایطش رو یدونم..ممنون
سلام
از اعلام همکاری شما متشکریم
2 حالت داره :
1 - چند متن رو در اختیارتون میذاریم و شما به انتخاب خودتون یکی رو انتخاب و اعلام میکنین برای ترجمه
2 - خودتون متنی داشته و به ما نشان میدین و درصورت تایید ، زحمتش رو میکشید
شما یکی از حالتها رو انتخاب میکنین
سوالی دارین بپرسین .....در خدمتیم
منتظر پیشنهادات شما هستیم[golrooz]
saman151
14th April 2013, 05:44 PM
سلام
از اعلام همکاری شما متشکریم
2 حالت داره :
1 - چند متن رو در اختیارتون میذاریم و شما به انتخاب خودتون یکی رو انتخاب و اعلام میکنین برای ترجمه
2 - خودتون متنی داشته و به ما نشان میدین و درصورت تایید ، زحمتش رو میکشید
شما یکی از حالتها رو انتخاب میکنین
سوالی دارین بپرسین .....در خدمتیم
منتظر پیشنهادات شما هستیم[golrooz]
سلام...همون گزینه اول ...شما متن بدین من ترجمه کنم...متنایی که الان میدید برای تست هست دیگه؟؟؟
تا کی باید تحویل بدم؟؟؟
مدیر گروه مترجمین
14th April 2013, 09:12 PM
نه دوست گرامی برای تست نیست .... چند متن با عناوین و موضوعات مختلف ولی مرتبط به روانشناسی بهتون میدیم
با یک بررسی کوتاه یکیشو برای ترجمه انتخاب می کنین ، اگر هم دوست داشتین و تونستین میتونین بیشتر هم بشه این انتخاب
بستگی به علاقه و تمایل شما داره
از زمانی که من بهتون میدم ، دیگه هرچه زودتر بهتر ، این مطالب رو برای شماره بعد جمع میکنیم
ممنون از شما [golrooz]
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.