PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر فرگوسن از ماچدا استفاده خواهد کرد

FIREBOY
3rd May 2009, 02:31 PM
سرالکس فرگوسن قصد دارد برای اولین بار در این فصل فدریکو ماچدا مهاجم ایتالیایی را از اول وارد میدان کند.
http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/44881000/jpg/_44881564_macheda_203.jpg

ماچدا که دو گل سرنوشت ساز و پیروزی بخش برای ما مقابل استون ویلا و ساندرلند زده تا حالا در لیگ برتر از اول به میدان نرفته است.
البته این مهاجم17ساله در نیمه نهایی جام حذفی از اول وارد میدان شد و 90دقیقه هم بازی کرد ولی فرگی اول وقت اضافه برباتوف را به جای او وارد میدان کرد.
فرگی درباره آن بازی میگوید:من از بازی او مقابل اورتون راضی بودم. برای کسی که میخواهد برای اولین بار 90دقیقه بازی کند خیلی سخت خواهد بود ولی او این کار را به خوبی انجام داد.من سعی میکنم که هم ماچدا و هم دنی ولبک را به سطح بالای آمادگی برسانم.
فرگی در ادامه گفت:وین رونی هم زمانی که 17ساله بود برای اولین بار برای ما مقابل فنرباغچه در لیگ قهرمانان بازی کرد و خیلی هم عالی ظاهر شد.گل خیلی زیبایی هم زد.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد