توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تحت شبکه کردن ازمونگیر
nazipaiz90
9th April 2013, 10:52 PM
سلام یه برنامه نوشتم ازمونگیر .میخام این برنامه رو تحت شبکه کنم که بین سرور و کلاینت باشه که سرور استاد باشه و کلاینت دانشجو ها هستن فقط تحت شبکه کردن برنامه رو مشکل دارم کمک[entezar2]
saberisios
10th April 2013, 12:19 AM
سلام
سورس یه نرم افزار ویژوال داشتم که تحت شبکه پیام میفرستاد ا هرچی میگردم پیداش نمی کنم. بازم میگردم برات که از روش توضیح بدم
با چه زبانی نوشتی?
حرکت خوبیه، آفرین
nazipaiz90
10th April 2013, 01:09 AM
مممنون لطف میکنی .زبان سی شارپ هست .زیاد تو اینترنت سرچ کردم ولی چیز خوبی پیدا نکردم که کمکم کنه . من یه برنامه ازمونگیر نوشتم که زمان لاگین استادو دانشجو هست که باید یکی رو انتخاب کنی .که هر کدوم فرم خاص خودشونو دارن .تو سایت برنامه نویس که مطرح کردم گفتم باید واسه کلاینت جدا برنامه بنویسی و برای سرور هم همینطور و دیتابیس رو هم تو سرور بزاری . الان که فکر میکنم یعنی کل برنامه راهش اشتباه ببببببببببوده؟؟؟؟ واسه همین دنبالم ببینم یه راه دیگه ای نداره . دوستان کمک کنید
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.