توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل copy paste در word
pymn_nzr
7th April 2013, 07:45 AM
سلام دوستان
من یک مشکلی پیدا کردم در word 2010 که تازگی ، متن ها یا عکس ها رو copy - cut - paste نمیکنه...
یعنی روی کیبورد دکمه های ctrl + c رو فشار میدم کپی نمیشه یا وقتی ctrl + v رو می زنم paste نمیکنه...
اما حتما باید کلیک راست کنم و کپی رو بزنم...
ممنون میشم اگر توضیح بدید خیلی ضروریه.
elinaaa
7th April 2013, 10:46 AM
سلام دوستان
من یک مشکلی پیدا کردم در word 2010 که تازگی ، متن ها یا عکس ها رو copy - cut - paste نمیکنه...
یعنی روی کیبورد دکمه های ctrl + c رو فشار میدم کپی نمیشه یا وقتی ctrl + v رو می زنم paste نمیکنه...
اما حتما باید کلیک راست کنم و کپی رو بزنم...
ممنون میشم اگر توضیح بدید خیلی ضروریه.
سلام
احتمال میره شما این کلیدها رو توی Word غیر فعال کردید و یا اتفاقی این حالت پیش اومده..
برای ایجاد تغییرات بایستی وارد Options توی Word بشید گزینه ی Customize Ribbon رو بزنید توی صفحه ی ایجاد شده دوتا ستون وجود دارد زیر ستوی سمت چپی گزینه ی Keyboard Shortcuts Customize را انتخاب کنید دو تا ستون توی صفحه ی جدید وجود دارد ستون Categories , ستون Commands ...
در پایین اون ها گزینه های Assign, Remove و Rest All وجود دارد در صورتی که شما تغییراتی از قبل توی Commands ایجاد کرده باشید اینجا گزینه ی Rest All فعاله که خوب با زدن اون کار حله. در غیر این صورت گزینه ی مورد نظرتون رو از Categories و Command انتخاب کنید و برای اون در قسمت Press New Shortcut Key کلید هایی رو انتخاب کنید دقت کنید که بایستی کلیدها ترکیبی باشن و سپس روی گزینه ی Assign کلیک کنید تا ShortCut به کارگرفته شود.
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.