PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال درخواست کمک برای افزایش تعداد پارتیشن های هارد لپ تاب

m.g.s.t.r
5th April 2013, 09:51 PM
سلام
دوستم یه لب تاب وایو خریده که فقط1 پارتیشن c داره
چطور میشه تعداد پارتیشنها را افزایش داد که ویندوز و اطلاعات روی سیستم تخریب نشه؟؟
خواستم با ورژن12paragon partition manager اینکار را انجام بدم ولی کار با اون را زیاد وارد نیستم

elinaaa
5th April 2013, 11:26 PM
سلام
دوستم یه لب تاب وایو خریده که فقط1 پارتیشن c داره
چطور میشه تعداد پارتیشنها را افزایش داد که ویندوز و اطلاعات روی سیستم تخریب نشه؟؟
خواستم با ورژن12paragon partition manager اینکار را انجام بدم ولی کار با اون را زیاد وارد نیستم

سلام
شما بدون هیچ نرمافزار خاصی با خود ویندوز می تونید این کارو انجام بدید.
1- روی my computer راست کلیک کنید
2- گزینه drive management را بزنید
3- روی درایو مورد نظرتون که می خواید تیکه تیکه بشه راست کلیک کنید بعد گزینه shrink را بزنید
4- یه پنجره باز میشه که شما باید حجم درایوتونو مشخص کنید فقط این حجمی که در این مرحله انتخاب می کنید، حجم نهایی اون درایوه یعنی اگر مثلاً هارد لپتاب 1000 گیگه و فقط درایو C داره وقتی گزینه shrink را میزنید باید حداقل 50 گیگ انتخاب کنید. با این کار شما فقط درایو C را حجم دادید و درایو جدیدی با حجم 950 گیگ ایجاد کردید.
5- شما باز هم می تونید با راست کلیک کردن روی همون 950 گیگ و انتخاب shrink به تعداد درایوهاتون اضافه کنید.

m.g.s.t.r
6th April 2013, 09:48 AM
سلام
شما بدون هیچ نرمافزار خاصی با خود ویندوز می تونید این کارو انجام بدید.
1- روی my computer راست کلیک کنید
2- گزینه drive management را بزنید
3- روی درایو مورد نظرتون که می خواید تیکه تیکه بشه راست کلیک کنید بعد گزینه shrink را بزنید
4- یه پنجره باز میشه که شما باید حجم درایوتونو مشخص کنید فقط این حجمی که در این مرحله انتخاب می کنید، حجم نهایی اون درایوه یعنی اگر مثلاً هارد لپتاب 1000 گیگه و فقط درایو C داره وقتی گزینه shrink را میزنید باید حداقل 50 گیگ انتخاب کنید. با این کار شما فقط درایو C را حجم دادید و درایو جدیدی با حجم 950 گیگ ایجاد کردید.
5- شما باز هم می تونید با راست کلیک کردن روی همون 950 گیگ و انتخاب shrink به تعداد درایوهاتون اضافه کنید.
خیلی ممنون از راهنماییتون و فقط یه سوال:
با این روش ویندوز و سایر اطلاعات که نمی پره انشالا؟؟؟

sayed mojtaba
6th April 2013, 11:55 AM
سلام اطلاعات ویندوز هیچ آسیبی نمیبینه
با خیال راحت انجام بدید من این کارو بارها انجام دادم[khande]

m.g.s.t.r
6th April 2013, 12:49 PM
سلام اطلاعات ویندوز هیچ آسیبی نمیبینه
با خیال راحت انجام بدید من این کارو بارها انجام دادم[khande]

با این روش چند تا پارتیشن میشه ساخت؟؟
چون در تحقیقاتم به این مطلب برخورد کردم که حداکثر 4 درایو میشه ساخت!!!!!!!![tafakor]

sayed mojtaba
10th April 2013, 09:12 AM
من خودم تا 4 تا بیشتر نساختم ولی فکر نکنم محدودیت داشته باشه

shokri_bahare
18th April 2016, 02:42 PM
با سلام دوستان عزیز شرکت ما در زمینه پارتیشن (http://goo.gl/jk85wD) و مبلمان اداری (http://akamdeco.co/) فعالیت میکنیم خوشحال می شوم از سایت ما دیدن کرده و نظر خود را بگویید.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد