PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : توصیه روی ذغال کباب نکنید!!!!!!!!!!



Almas Parsi
30th March 2013, 08:46 PM
http://mail.yimg.com/pd/apps/stationery/savanna_tl.gif















روی ذغال کباب نکنید!!! (http://www.rahkar.ir/1391/10/24/%d8%b1%d9%88%db%8c-%d8%b0%d8%ba%d8%a7%d9%84-%da%a9%d8%a8%d8%a7%d8%a8-%d9%86%da%a9%d9%86%db%8c%d8%af%21%21%21)



اين مطالعات نشان مي دهد كه برگرها و كباب هاي آبدار بويژه در حالت نيم سوز و ذغالي شده حاوي مواد سرطان زا هستند. محققان در توضيح اين مطلب مي گويند: وقتي شما گوشت را روي ذغال كباب مي كنيد، مقداري از چربي گوشت روي ذغال و خاكستر مي ريزيد و وقتي چربي با اين حرارت بسيار زياد برخورد مي كند ماده سرطان زا توليد مي شود كه اين ماده با دود حمل شده و دوباره به گوشت برمي گردد و براي بدن خطرناك است. لذا متخصصان تغذيه توصيه مي كنند كه يك روش سالم و بي ضرر براي كباب كردن گوشت، سرخ كردن و يا تنوري كردن اين ماده خوراكي است. اين متخصصان تاييد مي كنند كه طبخ غذا در مدت زمان طولاني تر و در دماهاي پايين تر روش بسيار بهتر و سالم تري است. به علاوه طبخ جوجه بدون پوست و مرغ و گوشت لخم نيز توصيه مي شود چرا كه مقدار چربي كه از اين نوع گوشت ها ممكن است روي ذغال بريزد به ميزان قابل توجهي كمتر است و در نتيجه از مقدار مواد سرطان زايي كه ممكن است توليد شوند، كاسته خواهد شد.


منبع : برترین ها -سلامت

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد