PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : معرفی نقش توت در پیشگیری از ابتلا به پارکینسون



Almas Parsi
23rd March 2013, 01:08 AM
نقش توت در پیشگیری از ابتلا به پارکینسون
البته بر اساس نتایج تحقیق به عمل آمده توسط انستیتوی سلامت ملی مریکا همه مواد یاد شده در خصوص پارکینسون تاثیرگذار نیستند، بلکه در این بین تاثیر توتهای قرمز و دیگر میوه‌های قرمز و ارغوانی به مراتب چشمگیرتر است.
احتمال می‌رود وجود آنتی اکسیدان موجود در توت فرد را در مقابل ابتلا به پارکینسون تا حدود زیادی ایمن کند.


به گزارش ایسنا، علاوه بر توت، آنتی‌اکسیدان موجود در خوراکی‌هایی نظیر سیب، شکلات و مرکبات در پیشگیری از ابتلا به بیماری نقش دارند.


البته بر اساس نتایج تحقیق به عمل آمده توسط انستیتوی سلامت ملی مریکا همه مواد یاد شده در خصوص پارکینسون تاثیرگذار نیستند، بلکه در این بین تاثیر توتهای قرمز و دیگر میوه‌های قرمز و ارغوانی به مراتب چشمگیرتر است.


نوعی آنتی اکسیدان موسوم به anthocyanins که در توت یافت می‌شود، احتمال ابتلای زنان و مردان به پارکینسون را کاهش می‌دهد و این در حالی است که دیگر مواد آنتی اکسیدانی موجود در مواد غذایی دیگر تاثیر چندانی بر روی پیشگیری از ابتلا به پارکینسون در زنان نداشتند.


قرار است نتایج این تحقیق در نشست سالانه آکادمی عصب شناسی آمریکا ارائه شود.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد