PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مقاله نفوذ بی حجابی در پلدشت

m.g.s.t.r
23rd March 2013, 12:43 AM
سایت صدای آراز در پلدشت نوشت:

نفوذ بی حجابی در پلدشت

پوشش زنان کشور آدربایجان که برای خرید به شهرستان می آیند باعث ترویج بی حجابی می شود.

http://arazsasy.ir/uploads/2_54328.jpg

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری آراز سسی ،متاسفانه این روزها درسایه بی توجهی مسئولین در شهر مرزی پلدشت شاهدصحنه هایی از بی حجابی هستیم که دل هر مومن متدینی را به درد می آورد . البته این نکته قابل توجه است که بخش بزرگی از این هنجار شکنی ها توسط مردم کشور آذربایجان که برای خرید به این شهر می آیند به وقوع می پیوندد .
نوسانات نرخ ارز و انحراف آن از مسیر تعادلی، یکی از مهم ترین متغیرهای اقتصاد کلان است، که از جنبه‌های گوناگون بخش های مختلف اقتصاد را تحت تأثیر قرار می‌دهد.
با بالا رفتن نرخ ارز در ایران که در واقع پایین امدن ارزش پول ما است (ریال) تقاضا برای مسافرت های خارجی کمتر می شود .اما از جنبه دیگر با پایین آمدن ارزش ریال می توان به این فکر افتاد که ایران به کشوری ارزان تبدیل شده و می توان با توجه به این مساله برنامه ریزی کرد برای جذب مردم کشور های همسایه تا اینکه خرید های خود را از این شهرستان مرزی انجام دهند؛ زیرا یکی از پردرآمدترین صنعت‌هاست که هم پاک و سفید است و هم به توسعه اقتصادی کمک می کند. این نوع از کار ها یک صنعت پول ساز است که می تواند به وضعیت شهرستان سامان دهد.

http://arazsasy.ir/uploads/4_54331.jpg از این رهگذر حضور فرهنگها و اقوام مختلف از کشور همسایه ، تاثیر فرهنگی ویژه ای را در این منطقه داشته است به نحوی که شاید کمتر بتوان نقطه ای را در کشور با این ویژگی ها یافت.
آن چه مسلم است حضور مردم کشور آذربایجان،یک منبع بزرگ اقتصادی برای شهرستان به حساب می آید و به نوعی شهرستان های مرزی دیگر سعی شان بر این است سهم ویژه ای را به خود اختصاص دهند. زیرا اگر از جهات گوناگون به این مسئله نگاهی بیندازیم خواهیم دانست که این شرایط می تواند در چرخه اقتصادی یک منطقه تاثیر به سزایی داشته باشد و در این مورد همیشه سهم بومیان ساکنان منطقه بیشتر است.

http://arazsasy.ir/uploads/1_54327.jpg تعاملات و تبادلات مهمان وبومیان به عنوان میزبان به صورت محسوس و غیر محسوس تاثیر خود را خواهد داشت گفت: این تاثیر تا آن جاست که اگر فرهنگ بومی مردمی غنی و دارای اصالت اسلامی باشد فردی که برای خرید وارد کشور می شود را تحت تاثیر خود قرار می دهد و ناخود آگاه تبلیغی برای عقاید فرهنگی و دینی مردم بومی منطقه می شود و چنان چه در این میان ریشه های فرهنگ دینی و آداب اجتماعی مردم ضعیف باشد آن چه به دست می آید، تاثیرپذیری از طرف مقابل خواهد بود.

http://arazsasy.ir/uploads/2_54328.jpg این مهم که چگونه نقاط مثبت فرهنگی حضور خارجیان را در منطقه تقویت کنیم و نقاط منفی را از بین ببریم لازم است به چند نکته توجه داشته باشیم اول آگاهی و آموزش و اطلاع رسانی است که باید فراموش نشود چرا که ما ملتی مسلمانیم.

http://arazsasy.ir/uploads/3_54329.jpg در آیین ما مهمان و میزبان هر کدام وظیفه خاصی را به عهده دارند. وظیفه ما اکرام به مهمان حتی اگر غیر مسلمان باشد و در این زمینه ما باید باصداقت در رفتار و امانت داری و... زیبایی های دین را در عمل نشان دهیم و فراموش نکنیم که بخش عمده گسترش اسلام در اقصی نقاط جهان به خصوص قلب اروپا مرهون حضورتوریست ها و جهانگردان و تاجران مسلمانی بود که عملا خود مبلغ دین و مروج مکتب بودند و عملکرد آن ها باعث گسترش اسلام شد. آراز سسی در ادامه دومین نکته را در امر تقویت فرهنگی هزینه و سرمایه گذاری دانست و اظهار داشت: امروزه در هر نوع صنعت باید درابتدا هزینه کنیم تا بتوانیم سرمایه ای به دست آوریم و حضور خارجیان در شهرستان زمانی مثبت ونتیجه بخش است که به نوعی هزینه هایی در قالب مسائل فرهنگی و اقتصادی شود.
آراز سسی در ادامه نقش مسئولان و روحانیت را در جلوگیری از بروز و رواج انحرافات خارجیان در منطقه را بسیار حساس دانست و افزود: روحانیت به عنوان پرچم‌دار و رهبران دینی و مسئولان نیزبه عنوان سردمدار، وظیفه ای حساس دارند چه این که یکی از اسباب تهاجم دشمن، صنعت توریسم و حضور خارجیان برای خرید در منطقه است.

http://arazsasy.ir/uploads/5_54332.jpg آراز سسی خاطر نشان کرد: با وجود همه برکات مادی حضور خارجیان برای خرید، دشمنان انقلاب اسلامی از هر حربه ای برای توطئه و ضربه به ملت ما استفاده می کنند و از آن جا که بزرگ ترین سرمایه های این کشور، ایمان و اعتقاد به باورهایدینی مردم به خصوص جوانان است که در همه خط های مبارزه با دشمن پیش گام بوده اند افرادی در این قالب و تحت این نام با ساختار شکنی و وضعیت ناهنجار در هر کوی وبرزنی از این شهرستان ، شهیدان ارزشمندی را که تقدیم انقلاب کرده ایم به مسخره می گیرند و ناجوانمردانه ایمان جوانان ما را مورد هدف و حمله قرار می دهند.

http://arazsasy.ir/uploads/6_54334.jpg بررسی مزیت ها ، محدودیت ها و معایب حضور مردم آذربایجان در شهرستان ( آثارمنفی و مثبت):
آثار خرید مردم کشور آذربایجان «ممکن است توسعه خرید از جهتی ایجاد مزیت کند واز جنبه ای دیگر محدودیت به وجود آورد. مثلاً از جهت اشتغال زایی و ایجاد درآمد برای ساکنان یک منطقه مفید واقع شود ولی از سوی دیگر سبب آلوده ساختن محیط زیست وتاثیر نامطلوب بر فرهنگ مردم باشد.» حضور بازدیدکنندگان در هر شهرستان بر الگوی زندگی افراد بومی تأثیر می گذارد. بازدیدکنندگان نیز تحت تأثیر فرهنگ شهرستان میزبان و ارزش های موجود در آن قرار می گیرند.
▪مزایای بالقوه:
۱)ایجاد فرصت های شغلی جدید
۲)افزایش مالیات و پول هایی که نصیب دولت می شود
۳)مطرح شدن شهرستان و در نتیجه ایجاد فرصت های بیشتر برای توسعه و پیشرفت
۴)بهبود ساختارهای زیربنایی و تشکیلات اصولی منطقه
۵)افزایش منابع مالی به منظور حفظ آثار فرهنگی و طبیعی
۶)توسعه صنایع دستی، بومی و محلی
▪هزینه های بالقوه:
۱)مشاغل فصلی
۲)افزایش هزینۀ زندگی ساکنان آن منطقه (برای مثال افزایش ارزش زمین، خانه، غذا و خدمات)
۳)آلودگی هوا
۴)افزایش رفت و آمد، وسیله نقلیه، راه بندها
▪اثرات منفی این صنعت بر آثار فرهنگی و طبیعی
۱) افزایش مالیات مردم آن ناحیه یا منطقه
۲) نشت درآمدها به خارج از منطقه و افزایش وابستگی به کالاها وخدمات وارداتی
۳) وابستگی بیش از حد منطقه یا ناحیه به این کار و یک بعدی شدن فعالیت های اقتصادی
بدین ترتیب می توان نتیجه گرفت این شرایط حاوی اثرات مثبت و منفی متعددی است و میزان یا چگونگی این اثرات بستگی به شرایط سیاسی، اقتصادی و فرهنگی شهرستان خواهد داشت.

http://arazsasy.ir/uploads/7_54337.jpg اصولاً تصویرها و پنداشت های مردم مناطق و کشورهای مختلف نسبت به خارجیان متفاوت است. در بعضی نواحی خارجیان را متجاوز و استعمارگر می دانند،در برخی مناطق به آنان به چشم یک منبع درآمد می بینند، در برخی جاها خارجیان را افرادی محقق و آگاه می دانند. در ایران نیز در مناطق مختف نگرش ها و رفتارها نسبت به خارجیان متفاوت است که گاهی در یک شهر نیز گروه های متفاوت مردم نظرات ورفتارهای متفاوتی نسبت به خارجیان دارند.تصویرهایی که دولت، رسانه ها، روشنفکران جامعه و مسئولین شهرستان از خارجیان ارائه می دهد می تواند تأثیرات مثبت و یا منفی بر پنداشت ودیدگاه های مردم نسبت به جهانگردان بگذارد.
گاهی برخی از فعالیت های خارجیان هم جنبۀ مثبت و هم منفی دارد. «می توان گفت که حضور خارجیان در شهرستان دو روی یک سکه است که یک روی آن صلح، امنیت، آزادی، پیشرفت فرهنگی، اجتماعی و رونق اقتصادی است؛ و روی دیگر آن ابتذال فرهنگی، گسترش بیماری، فحشا، فساد مالی،باندهای قاچاق »
قابل توجه مسئولین محترم شهرستان ، مردم از وضع پوشش افرادی که برای خرید از کشور آذربایجان می آیند ناراضی بوده و این پوشش را مناسب با قوانین کشورمان نمی دانند.
http://arazsasy.ir/index.aspx?siteid=33&pageid=744&newsview=40800

pymn_nzr
23rd March 2013, 02:02 AM
نمیدونم چی بگم ...

اگر به این میگن بد حجابی ، خانم های توی تهران رو باید ... حساب کرد ...

به قول یکی از معلم هامون که میگفت : اگر یکی از علمای قدیم زنده بشوند و مردم را با این وضع ببیند ، حکم مرتد شدن میدن...

---
آقا جان بیا و شیرینی ایمان و اسلام ناب محمدی را به ما بچشان

ab.bb
23rd March 2013, 02:10 AM
[khabalood]

عرفان سلیم زاده
23rd March 2013, 09:37 AM
خوبه ها از ناموس مردم بدون این که روح شون خبر داشته باشه فیلم و عکس میگیرید بعد تو رسانه ها بهشون برچسب میزنین.
اسلام هم که در مورد تاثیر این کار شما روی زندگی طرف که هیچی نگفته!
هدف شما ها اینه که یه سری آدم که سرشون که به زندگی خودشون گرمه رو کوک کنین تا گند بزنن به محیط زیست شون.
ولی امثال من با این چیزا کوک نمیشن[golrooz]

m.g.s.t.r
23rd March 2013, 09:37 AM
نمیدونم چی بگم ...

اگر به این میگن بد حجابی ، خانم های توی تهران رو باید ... حساب کرد ...

به قول یکی از معلم هامون که میگفت : اگر یکی از علمای قدیم زنده بشوند و مردم را با این وضع ببیند ، حکم مرتد شدن میدن...

---
آقا جان بیا و شیرینی ایمان و اسلام ناب محمدی را به ما بچشان

نکته جالب قضیه اینجاست که من دوستی دارم که در نخجوان تحصیل میکنه و میگفت که مردم اونجا از وضع حجاب و طرز رفتار زنان و مردان ایرانی در اونجا شاکی هستند!!!

کتایون50
23rd March 2013, 09:45 AM
این پوشش که تقریبا یه پوشش رسمیه تو تلوزیون هم اکثرا تو فیلمها این شکلی لباس میپوشن اگه مشکلی داشت حتما تذکر میدادن ولی منم نمیدونم چی بگم .اونقدر همه چی قاطی شده که ....

- - - به روز رسانی شده - - -

این پوشش که تقریبا یه پوشش رسمیه تو تلوزیون هم اکثرا تو فیلمها این شکلی لباس میپوشن اگه مشکلی داشت حتما تذکر میدادن ولی منم نمیدونم چی بگم .اونقدر همه چی قاطی شده که ....

m.g.s.t.r
23rd March 2013, 10:44 AM
خوبه ها از ناموس مردم بدون این که روح شون خبر داشته باشه فیلم و عکس میگیرید

اینارو به من میگید یا به سایت صدای آراز؟؟[tafakor]

خوبه ها از ناموس مردم بدون این که روح شون خبر داشته باشه فیلم و عکس میگیرید

اینارو به من میگید یا به سایت صدای آراز؟؟[tafakor]

م.محسن
23rd March 2013, 11:58 AM
وي افزود: اگرچه سال گذشته هنوز به .... نيامده بودم، ولي تصاوير شناي مختلط در ساحل اين شهر مربوط به نوروز .... در برخي سايت ها منتشر شده و حرف و حديث هايي را به وجود آورده بود، از اين رو امسال اجازه نخواهيم داد چنين تصاويري از ساحل ... به جامعه منعكس شود. (http://rajanews.com/detail.asp?id=153514)

nkhoshdel
24th March 2013, 05:03 PM
من که بد حجابی ندیدم [soal]

من که بد حجابی ندیدم [soal]

*FATIMA*
4th April 2013, 09:13 PM
من با جناب مخفی موافقم
دیگه جداً از بحث در این مورد خسته شدم .
نشستیم اینجا و یواشکی از ناموس مردم عکس می گیریم و دائماً به حجاب و رفتارشون گیر میدیم و ...
من نمیدونم کاری جز این نداریم !

shiny7
4th April 2013, 09:39 PM
از قدیم گفتن هر کس رو در قبر خودش می ذارن!!!
ایمان داری...قلب و چشم خودتو حفظ کن!!!!...با ناموس مردم چکار داری!!!
(با صاحب تاپیک نبودم با اونایی بودم که به قول جناب مخفی از ناموس مردم بدگویی می کنن!!!)

آسد مرتضي
6th April 2013, 09:21 AM
از قدیم گفتن هر کس رو در قبر خودش می ذارن!!!
ایمان داری...قلب و چشم خودتو حفظ کن!!!!...با ناموس مردم چکار داری!!!
(با صاحب تاپیک نبودم با اونایی بودم که به قول جناب مخفی از ناموس مردم بدگویی می کنن!!!)

سلام
شرمنده اینو میگم ولی این حرف یه حرف بی منطق و غلط هست!!! ظاهرش قشنگه ولی باطنش نه ...
با این حرف ، شما فلسفه امر به معروف و نهی از منکر رو میشه توضیح بدید؟
با این حرف تمام حرکت امام حسین (ع) غلط و اشتباه بوده!!!

زهرا قربانی
6th April 2013, 11:45 AM
سلام
شرمنده اینو میگم ولی این حرف یه حرف بی منطق و غلط هست!!! ظاهرش قشنگه ولی باطنش نه ...

سلام آقا مرتضی این که شما فرمودین درست اما ما وقتی امر به معروف و نهی از منکرمیکنیم که طرف خودش هم ببینه نه اینکه یواشکی ازش عکس بگیریم و تو اینترنت پخش کنیم

آسد مرتضي
6th April 2013, 01:19 PM
سلام آقا مرتضی این که شما فرمودین درست اما ما وقتی امر به معروف و نهی از منکرمیکنیم که طرف خودش هم ببینه نه اینکه یواشکی ازش عکس بگیریم و تو اینترنت پخش کنیم

سلام
خوبید؟سال نوتون مبارک ...
من به هیچ وجه این حرکت رو تایید نکردم!!!به نظر کار درستی هم نمی یاد ...
منظور من بیشتر با اون جمله بود ... از این دست جملات ، خیلی قشنگ و مفهومی به نظر میرسن و درنگاه اول درست و منطقی!!! ولی با یه ذره فکر آدم متوجه عمق جمله میشه ...
من همونطور که گفتم این کار رو درست نمیدونم ولی هرکس تو قبر خودش میخوابه و ... رو اصلا قبول ندارم!!!

shiny7
6th April 2013, 09:35 PM
سلام

سلام آقای سید...
خیلی ممنون واقعا!!!!

منظور منم دقیقا حرف زهرا خانوم بود!!!
غیر منطقی اینه که راه بیفتن تو کوچه ها از ناموس مردم عکس بگیرن بدون اینکه روحشون با خبر باشه!!!
بعدشم این تیپی که من تو عکس دیدم تو اکثر سریالای تلوزیونی فراوونه!!!
امر به معروف و نهی از منکر اینجا وجوب پیدا می کنه!!!
وقتی داره از صدا و سیمای خودمون بستر سازی و فرهنگ سازی می شه که اینطوری لباس بپوشن...دیگه از مردم چه انتظاری باید داشت؟؟؟
این جمله من هم اگر ایرادی داره به من نگید...
این سخن بزرگان و قدیمی هاست!!!
ایرادی هم اگه باشه به اونایی که این جمله رو گفتن وارده!

در ضمن امام حسین سرور همه ماست و من بحثی در مورد حرکات حماسی ایشون ندارم!کار این بزرگوار اقدامی بوده که هیچ کس تا دنیا دنیاست هرگز نمی تونه دوباره تکرارش کنه!!
همه هم اینو می دونن!

اصلا حماسه ایشون قابل مقایسه با عمل زشت اون شخصی که این عکسا رو گرفته نیست!!!!!

آسد مرتضي
7th April 2013, 11:31 AM
سلام آقای سید...
خیلی ممنون واقعا!!!!

منظور منم دقیقا حرف زهرا خانوم بود!!!
غیر منطقی اینه که راه بیفتن تو کوچه ها از ناموس مردم عکس بگیرن بدون اینکه روحشون با خبر باشه!!!
بعدشم این تیپی که من تو عکس دیدم تو اکثر سریالای تلوزیونی فراوونه!!!
امر به معروف و نهی از منکر اینجا وجوب پیدا می کنه!!!
وقتی داره از صدا و سیمای خودمون بستر سازی و فرهنگ سازی می شه که اینطوری لباس بپوشن...دیگه از مردم چه انتظاری باید داشت؟؟؟
این جمله من هم اگر ایرادی داره به من نگید...
این سخن بزرگان و قدیمی هاست!!!
ایرادی هم اگه باشه به اونایی که این جمله رو گفتن وارده!

در ضمن امام حسین سرور همه ماست و من بحثی در مورد حرکات حماسی ایشون ندارم!کار این بزرگوار اقدامی بوده که هیچ کس تا دنیا دنیاست هرگز نمی تونه دوباره تکرارش کنه!!
همه هم اینو می دونن!

اصلا حماسه ایشون قابل مقایسه با عمل زشت اون شخصی که این عکسا رو گرفته نیست!!!!!

سلام مجدد ...
خوبید ؟
نمیدونم از حرفم چه برداشتی کردید ولی اگه ناراحت شدید من عذر میخوام!!! ولی من فکر نمی کنم حرف نامربوطی زده باشم
حرف من درباره شما نبود بلکه در مورد حرفتون ... اونم نه حرف خودتون بلکه به قول خودتون حرف بزرگان و قدیمی ها!!!
من ایراد این جمله رو به شما نگفتم بلکه از شما ایراد گرفتم چرا این جمله رو اینجا گفتید!!!
از این دست جمله ها کم نیست که ظاهر خوب و درست ولی عمق خرابی داره البته وقتی در جاش استفاده نشه (گرچه من جایی هم ندیدم که درست استفاده شده باشه ولی حالا!!!)
این حرف یا اون جمله معروف کی میگه ((چراغی که به خانه رواست به مسجد ...)) از این دست جمله هاست!!!!
در مورد صدا و سیما هم باید گفت اون داره غلط میکنه من چرا اون کار رو بکنم؟؟ مگه ما عقل و حق انتخاب نداریم؟؟کی گفته باید همرنگ جماعت شد؟؟
در مورد حرکت اباعبدالله (ع) هم من نگفتم مربوط به تاپبکه بلکه گفتم مربوط به جمله شماست!!! البته جمله شما هم نه ...
حرکت ایشون برای احیای امر به معروف و نهی از منکر بود ولی کاربرد جمله شما یعنی بیخیال نهی از منکر!!!
در کل اگه باعث ناراحتی شد شرمنده...
حلال کنید

shiny7
7th April 2013, 01:08 PM
سلام مجدد ...
خوبید ؟
نمیدونم از حرفم چه برداشتی کردید ولی اگه ناراحت شدید من عذر میخوام!!! ولی من فکر نمی کنم حرف نامربوطی زده باشم
حرف من درباره شما نبود بلکه در مورد حرفتون ... اونم نه حرف خودتون بلکه به قول خودتون حرف بزرگان و قدیمی ها!!!
من ایراد این جمله رو به شما نگفتم بلکه از شما ایراد گرفتم چرا این جمله رو اینجا گفتید!!!
از این دست جمله ها کم نیست که ظاهر خوب و درست ولی عمق خرابی داره البته وقتی در جاش استفاده نشه (گرچه من جایی هم ندیدم که درست استفاده شده باشه ولی حالا!!!)
این حرف یا اون جمله معروف کی میگه ((چراغی که به خانه رواست به مسجد ...)) از این دست جمله هاست!!!!
در مورد صدا و سیما هم باید گفت اون داره غلط میکنه من چرا اون کار رو بکنم؟؟ مگه ما عقل و حق انتخاب نداریم؟؟کی گفته باید همرنگ جماعت شد؟؟
در مورد حرکت اباعبدالله (ع) هم من نگفتم مربوط به تاپبکه بلکه گفتم مربوط به جمله شماست!!! البته جمله شما هم نه ...
حرکت ایشون برای احیای امر به معروف و نهی از منکر بود ولی کاربرد جمله شما یعنی بیخیال نهی از منکر!!!
در کل اگه باعث ناراحتی شد شرمنده...
حلال کنید

ممنون منم خوبم.
البته به لطف خدا...

بله ناراحتی من و همین طورم ناراحتی شما یه سو تفاهم بوده که باعثشم همین جمله بوده!!!
واقعا بی انصافیه جملات به اصطلاح حکیمانه ای که به قول شما دیگه کاربردی نداره و همون بزرگانی که همه حسابی قبولشون دارن (!!!) باعث این همه سو تفاهم و ناراحتی می شه!!!

منظور صریح منم اینه که کسی حق نداره از روشی که خودش نادرسته امر به معروف کنه!!!(عکس گرفتن بی اجازه از خانوم ها!!)
روش های بهتری هست...
خیلی زیاد!!!
اما اینجا اکثرا یا بلدن اینطوری آبروی مردم رو ببرن یا اینکه نهایتا چماق به دست بیفتن دنبال مردم!!!.....
بگذریم...
اگر منم اشتباهی کردم شما حلال کنید آقا سید...

با تشکر...

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد