PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : از دست هیچکس دلخور مشو و کینه به دل مگیر و آرامش خود را هرگز از دست مده

soham 313
20th March 2013, 09:37 AM
روزی سقراط ، حکیم معروف یونانی مردی را دید که خیلی ناراحت و متاثراست.

علت ناراحتیش را پرسید ،پاسخ داد:"در راه که می آمدم یکی از آشنایان را دیدم.سلام کردم جواب نداد و با بی اعتنایی و خودخواهی گذشت و رفت و من از این طرز رفتار او خیلی رنجیدم.

" سقراط گفت:"چرا رنجیدی؟" مرد با تعجب گفت :"خب معلوم است، چنین رفتاری ناراحت کننده است.

" سقراط پرسید: "اگر در راه کسی را می دیدی که به زمین افتاده و از درد وبیماری به خود می پیچد، آیا از دست او دلخور و رنجیده می شدی؟"

مرد گفت:"مسلم است که هرگز دلخور نمی شدم.آدم که از بیمار بودن کسی دلخور نمی شود.

" سقراط پرسید:"به جای دلخوری چه احساسی می‌یافتی و چه می‌کردی؟" مرد جواب داد: "احساس دلسوزی و شفقت و سعی می کردم طبیب یا دارویی به او برسانم.

" سقراط گفت:"همه ی این کارها را به خاطر آن می کردی که او را بیمار می دانستی، آیا انسان تنها جسمش بیمار می شود؟ و آیا کسی که رفتارش نادرست است، روانش بیمار نیست؟

اگر کسی فکر و روانش سالم باشد، هرگز رفتار بدی از او دیده نمی شود؟ بیماری فکر و روان نامش "غفلت" است و باید به جای دلخوری و رنجش، نسبت به کسی که بدی می کند و غافل است، دل سوزاند و کمک کرد و به او طبیب روخ و داروی جان رساند.

پس از دست هیچکس دلخور مشو و کینه به دل مگیر و آرامش خود را هرگز از دست مده و بدان که هر وقت کسی بدی می کند، در آن لحظه بیمار است."

farshadghasemi
20th March 2013, 06:25 PM
این حکایت بسیار زیباست!آدمو یاد تموم همه رنجش های بی خودی اش میندازه

- - - به روز رسانی شده - - -

این حکایت بسیار زیباست!آدمو یاد تموم همه رنجش های بی خودی اش میندازه

ghalbeyakhi
21st March 2013, 12:25 AM
مرسی سهام عزیز
اموزنده و جذاب بود[tashvigh][shaad][labkhand]

بلدرچین
21st March 2013, 01:41 PM
عزیزم دستت درد نکنه عالی بود و خوندنی.

معمار حانیه
22nd March 2013, 04:41 AM
واقعا مرسی.زیبا بود.اونوقت یعنی واقعا اینجوری هست؟؟؟

- - - به روز رسانی شده - - -

واقعا مرسی.زیبا بود.اونوقت یعنی واقعا اینجوری هست؟؟؟

dr samaneh
3rd April 2013, 02:48 PM
بسیار ممنونم.[tashvigh][tashvigh][tashvigh][golrooz]

حسين يگدل
7th April 2013, 04:20 AM
سلام حال شما اگه مايل هستيد به من ايمل زندoحسين يگدلosh_omomi88

behsaz68
24th April 2013, 11:17 AM
منم بابت مطلب آموزندت تشکر میکنم.
اما اینکار شاید برای بعضیا یکم مشکل باشه ولی چقدر خوبه که اینطور باشه . بازم ممنون

behsaz68
24th April 2013, 11:23 AM
منم بابت مطلب آموزندت تشکر میکنم.
اما اینکار شاید برای بعضیا یکم مشکل باشه ولی چقدر خوبه که اینطور باشه . بازم ممنون

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد