توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خاطرات شب چهار سوری سال 91
بلدرچین
19th March 2013, 07:22 PM
دوستان عزیز این جا خاطرات امشب تون رو بزارید و زیرش ساعت و تاریخ بزنید تا به یادگار بمونه.
هرساله میایم اینجا و خاطرات مون رو مینویسیم...
مرسی از همه
Sa.n
23rd March 2013, 06:31 AM
خوب و اما خاطره 4 شنبه سوری من !!!!!
4 شنبه سوری برون واقعا شلوغ و خطرناک بود و پر سر و صدا [nadidan]
خلاصه ما نتیجه گرفتیم که صبر کنیم و بگذاریم سرو صدا ها که تموم شد اون موقع بریم بیرون [cheshmak]
بعد کم تر شدن سر و صدا ها ما رفتیم بیرون توی کوچه آتیش روشن کردیم من که نتونستم از روی آتیش بپرم
خلاصه بنده اومدم یه دونه از این منور ها بزنم و روشنش هم کردم اما خراب بود کار می کرد
فقط این نورایی و جرقه هاش زیاد نمی رفت بالا جوری که می ریخت دور خود منور و این تو دست من بود
خلاصه من هم اومدم اینو روشن کردم و گرفتم هوا بی خبر از جایی که این خرابه
بعد شروع کرد به جرقه زدن و نور پاشیدن و این جرقه ها دو سه تاش افتاد روی مانتو ما ![nishkhand]
از بخت بد من یکی از این جرقه ها مانتو نو عیدم رو سوراخ کرد [narahat]
اما در کل چهارشنبه سوری 92 بد نبود و خوشگذشت
امیدوارم به شما هم خوشگذشته باشه [golrooz]
m.g.s.t.r
23rd March 2013, 10:42 AM
خوب و اما خاطره 4 شنبه سوری من !!!!!
4 شنبه سوری برون واقعا شلوغ و خطرناک بود و پر سر و صدا [nadidan]
خلاصه ما نتیجه گرفتیم که صبر کنیم و بگذاریم سرو صدا ها که تموم شد اون موقع بریم بیرون [cheshmak]
بعد کم تر شدن سر و صدا ها ما رفتیم بیرون توی کوچه آتیش روشن کردیم من که نتونستم از روی آتیش بپرم
خلاصه بنده اومدم یه دونه از این منور ها بزنم و روشنش هم کردم اما خراب بود کار می کرد
فقط این نورایی و جرقه هاش زیاد نمی رفت بالا جوری که می ریخت دور خود منور و این تو دست من بود
خلاصه من هم اومدم اینو روشن کردم و گرفتم هوا بی خبر از جایی که این خرابه
بعد شروع کرد به جرقه زدن و نور پاشیدن و این جرقه ها دو سه تاش افتاد روی مانتو ما ![nishkhand]
از بخت بد من یکی از این جرقه ها مانتو نو عیدم رو سوراخ کرد [narahat]
اما در کل چهارشنبه سوری 92 بد نبود و خوشگذشت
امیدوارم به شما هم خوشگذشته باشه [golrooz]
از این به بعد از آبشار های نورانی با جرقه سرد استفاده کنید (ایرانی اش هم هست) که جرقه هاش خطر نداره و البته کمی گرانتر از نوع گرم هست
این نوع آبشارها را در مزل و جشن تولد هم میشه استفاده کرد
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.