PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پیامک های مشارکتی از طرف شما دوستان عزیز

بلدرچین
15th March 2013, 05:49 PM
دوستان عزیز،هر پیامکی که برای شما میاد رو لطفا اینجا بنویسید تا بقیه هم از پیامک ها استفاده کنن.
لطفا هرنوع پیامکی که به دست شما میرسه عشقی،مناسبتی،جک و... رو اینجا بنویسید.
مرسی از همه ی دوستان.
لطفا استقبال کنین

بلدرچین
15th March 2013, 05:52 PM
1 - چهارشنبه سوری نزدیکه.یه وقت نری از رو آتیش بپری.آخه تجربه ثابت کرده اگه جیگر بره رو آتیش کباب میشه!چهارشنبه سوری مباااارک.

2 -سوختن غمهایت در آتش ۴شنبه سورى آرزوى من است،۴شنبه سوریت مبارک

3.قبل از گرانی ، مامـور راهنمایی رانندگی: پـراید حرکت کن ! مـگه با تو نیستم ؟؟

بعد از گرانی همان مامـور : رانـنده محترم پرایـد منتظر حرکت شما هستیـم …

4.با این اوضاع گرونی آجـیل ،

عـید نـوروز باید جلوی مهـمون پول نقـد بزاریم

و بگیـم خودت برو هـر چی دوسـت داری بخر …

بلدرچین
15th March 2013, 06:02 PM
تا می گویم شما آدم خوبی هستید، شما می گویید خوبی از خودتان است و خودتان خوبید. خدا هم همین طور است. تا به خدا می گویید خدایا تو غفّاري، تو ستّاري، تو رحمانی و…خدا می فرماید خودت غفّاري، خودت ستّاري، خودت رحما نی و… . کار محبت همین است.

زندگی تکه کاهی است که کوهش کردیم

زندگی کوه بزرگی است که کاهش کردیم

زندگی نیست به جز نم نم باران بهار

زندگی نیست به جز دیدن یار

زندگی نیست به جز عشق٬ به جز حرف محبت به کسی

ورنه هر خار و خسی زندگی کرده بسی

زندگی تجربه تلخ فراوان دارد

دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک عمر بیابان دارد

سليمان باش و دستور بده. به خشمت بگو : برو اونطرف وايسا. برو و بر سر تكبرم خالي شو. به قهرت بگو: شما بفرماييد و بين من و جناب دروغ قهر برقرار كنيد. به ديو درونت قاطعانه بگو: نـــــــــه ، من غلام ِ تو نيستم. تو غلام مني. مانند سليمان مُـلك وجودت را فرمانروايي كن. الهی قمشه ای

به دنبال نکات مثبت و نقاط قوت دیگران باشید تا آن ها را پیدا کنید. آن گاه دیگر بیست دقیقه با او باشید یا بیست سال تفاوتی نخواهد داشت زمانی را که در این حال سپری کنید ، با عشق سپری می شود زیرا در تمام طول این مدت شما در جست و جوی همین عشق بودید و همین عشق بود که بدان دست می یافتید .
باربارا دی آنجلیس

هستی..
15th March 2013, 06:05 PM
خدایا همه از تو میخواهند "بدهی" اما من از تو میخواهم "بگیری،خستگی،دلتنگی،و غصه ها را از لحظه لحظه ی روزگار همه ی انهایی که دوستشان دارم.پیشاپیش سال نو مبارک

- - - به روز رسانی شده - - -

خدایا همه از تو میخواهند "بدهی" اما من از تو میخواهم "بگیری،خستگی،دلتنگی،و غصه ها را از لحظه لحظه ی روزگار همه ی انهایی که دوستشان دارم.پیشاپیش سال نو مبارک

***wanton74***
15th March 2013, 06:14 PM
ما عيد امسال فقط تخمه مي ذاريم و به هر مهموني كه به تخمه ها دست نزنه يه دونه پسته جايزه ميديم..انشاالله شما برنده ي اين جايزه باشيد
************************************************** ************************************************** ****
اگر نسيمي شانه هايت را نوازش كرد بدان آن هواي دل من است كه به يادت مي وزد
************************************************** ************************************************** ********
تنهايي يعني:ذهنم پر از تو و خالي از ديگران اما كنارم خالي از تو و پر از ديگران
************************************************** *****************************************
سكوت سرد فاصله ها تنم را مي لرزاند وقتي به نبودنت فكر مي كنم ميسوزم به ياد روزهايي كه بودنت را نفهميدم

ما عيد امسال فقط تخمه مي ذاريم و به هر مهموني كه به تخمه ها دست نزنه يه دونه پسته جايزه ميديم..انشاالله شما برنده ي اين جايزه باشيد
************************************************** ************************************************** ****
اگر نسيمي شانه هايت را نوازش كرد بدان آن هواي دل من است كه به يادت مي وزد
************************************************** ************************************************** ********
تنهايي يعني:ذهنم پر از تو و خالي از ديگران اما كنارم خالي از تو و پر از ديگران
************************************************** *****************************************
سكوت سرد فاصله ها تنم را مي لرزاند وقتي به نبودنت فكر مي كنم ميسوزم به ياد روزهايي كه بودنت را نفهميدم

ایدا ب
18th March 2013, 03:44 PM
مثلاشمانخبه این؟

مثلاشمانخبه این؟

بلدرچین
19th March 2013, 07:16 PM
مثلاشمانخبه این؟

مثلاشمانخبه این؟

نه عزیزم

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد