توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دفترچه اعتراف نخبگان جوان 1392
Sa.n
14th March 2013, 02:34 PM
سلام به همه دوستان عزیزم
من هر سال عید برای خودم توی دفترچه خاطراتم یاد داشت می کردم که توی سال پیش چه اشتباهاتی کرده بودم و می خوام جبرانشون کنم و سال دیگه می رفتم و اون هارو دوباره می خوندم و می دیدم چند درصدشون رو جبران کردم
گفتم که امسال بیام این تاپیک رو توی سایت بزنم که همه بتونن این کار رو بکنن و ببینن سال 91 چه جور سالی بوده و سال 92 بهترس داشته باشن
این تاپیک ، تاپیک اعترافات همه ماست
اینجا ما کار های اشتباهی که تو این سالی که داره تموم میشه انجام دادیم ، کارهایی که ازشون پشونیم ، کار هایی که اشتباه بوده و دیگه توی سال جدید نمی خوایم تکرار شه رویاد داشت کنیم
مثلا : رجوندن کسی ، اشتباهات روز مره که از آغاز سال 91 انجام دادیم رو اینجا بنویسیم
اگر کسی دوست داشت و اعترافاتش رو نوشت می تونه پایان سال 1392 بیاد و ببینه که چه اشتباهاتی پارسال کرده بوده و الان جبرانشون کرده
حسن این تاپیک :
با این کار ما اشتباهاتمون رو فراموش نمی کنیم که دوباره تکرارشون کنیم
سال بهتری رو شروع می کنیم
سعی می کنیم جبرانشون کنیم
و با عرض تبریک پیشاپیش سال
1392
niusha231
14th March 2013, 06:21 PM
خب من هم همین کار رو هر سال انجام می دم پار سال قصد داشتم روزی 8 ساعت درس بخونم ولی خودم و کشتم روزی 6 ساعت شد خوب چی کار کنم می خواستم هر روز که معلما درس می دن همون درس رو بخونم ولی نشد ولی نمیشینم عین خانم سخاوتی غمباد بگیرم بگم من عیدا برام هیچ جذابیتی نداره آدم باید نهایت سعیش رو بکنه به هر جا که رسید اون جا بهترین[shaad]
- - - به روز رسانی شده - - -
خب من هم همین کار رو هر سال انجام می دم پار سال قصد داشتم روزی 8 ساعت درس بخونم ولی خودم و کشتم روزی 6 ساعت شد خوب چی کار کنم می خواستم هر روز که معلما درس می دن همون درس رو بخونم ولی نشد ولی نمیشینم عین خانم سخاوتی غمباد بگیرم بگم من عیدا برام هیچ جذابیتی نداره آدم باید نهایت سعیش رو بکنه به هر جا که رسید اون جا بهترین[shaad]
dr-dampezeshk
14th March 2013, 06:52 PM
سعی میکنم سال جدید از افکارم با کسی صحبت نکنم حتی با مادرم
سعی میکنم سال جدید از افکارم با کسی صحبت نکنم حتی با مادرم
911417008
14th March 2013, 07:24 PM
بد ترین سال زندگیم بود.به اندازه 1 عمر امسال پیر شدم.مخصوصا نیمه دوم سال.اینقدر بهم سخت گذشت که هر وقت فکرشو میکنم از ته دل آه میکشم.ولی خوب چو میگذرد غمی نیست درد دل کافیه.
از تمام وجود برای همه ی بچه های این سایت آرزوی بهترین ها رو دارم
عید همتون پیش پیش مبببببببببببببببببببببببب بببببببارک
خیلی گلید
Sa.n
14th March 2013, 10:48 PM
نیوشا قسمت خانم سخاوتی رو خیلی خوب اومدی
توضیح بیشتر ( خانم سخاوتی معلم مدرسه ماست که اصولا اگر نتونه کاری رو انجام بده غم باد میگیره )[nishkhand]
Almas Parsi
15th March 2013, 01:38 AM
دختر نازنینم خوشحالم که این تاپیک خوب رو گذاشتی چون ما انسانها گاهی از کردارمون غافل میشم با این کا فرصت مناسبی برای مرور خودمون خواهیم داشت من هم اعتراف میکنم که تلاشم برای جذب افکار مثبت به صورت صد در صد کافی نبوده و در سال جدید امید وارم بتونم تمام توانم رو برای این مورد بذارم و دنیا رو از دریچه زیبایی که قانون جذب برام به ارمغان میاره ببینم به امید روزی که همه کائنات انرژی های منفی رو از وجود انسانها دور و مثبت هارو جایگزین آن کنند ....................... آمین[golrooz]
دختر نازنینم خوشحالم که این تاپیک خوب رو گذاشتی چون ما انسانها گاهی از کردارمون غافل میشم با این کا فرصت مناسبی برای مرور خودمون خواهیم داشت من هم اعتراف میکنم که تلاشم برای جذب افکار مثبت به صورت صد در صد کافی نبوده و در سال جدید امید وارم بتونم تمام توانم رو برای این مورد بذارم و دنیا رو از دریچه زیبایی که قانون جذب برام به ارمغان میاره ببینم به امید روزی که همه کائنات انرژی های منفی رو از وجود انسانها دور و مثبت هارو جایگزین آن کنند ....................... آمین[golrooz]
بلدرچین
15th March 2013, 04:22 PM
بدترین سال زندگیم بود امسال،حقم بود نویسنده ی رادیو باشم اما به خاطر سخت کوشی و یکمی قیافه ی نداشتم با اشک و گریه انداختنم بیرون.
قرار بود توی یک سایتی مدیر شم اما...
به خاطر پیشنهادات و تلنگرهای ادبیاتیم چندبار اخطار گرفتم.
توی کانون قلم چی خوردم کردن و یک عمر عقب موندم.
با اخلاق بدم چندین نفر رو رنجوندم.
بی طاقت شدم.
کلی حرص خوردم.
کم نوشتم و کم خوندم.
اما سعی کردم حتی کسایی که اذیتم کردن رو دوست داشته باشم مهم نیست کیه و چه کار کرده...خدایا امسال چه خوب چه بد گذشت،سال بعد رو برای همه ی ادم های روی کره زمین چه ایرانی چه خارجی،برای همه سال خوب و خوش پر شادی و سلامتی کن. انشالا توی این سال دل کسی نشکنه،دل کسی درد نیاد،گلوی کسی بغض نشینه،قلم همه ی نویسندگان و شاعران بنویسه،خدا به همه ی مخترعان یا کساییی که دوست دارن مخترع شن شرایطش رو جور کنه و مغزی بده که همه ی ادم ها غبطه بخورن،خدا کنه از چشم کسی اشکی نیاد،طلاق کم بشه، مهر و محبت توی قلب همه بشینه و محبت رو همه یاد بگیرن،همه ی رابطه ها قشنگ تر از گل لاله شه،همه ی عاشقا و معشوقا بهم برسن و هرکسی ارزویی میکنه توی این سال خدا به ارزوش برسونه.ایشالا همه توی کنکور موفق باشن و همه توی رشته ی مورد علاقشون قبول شن و کسایی که ازدواج کردن یا میکنن علاقه شون روز به روز بهم زیاد و زیاد تر شه و خدا توی زندگی همه باشه و... آمین.
اگر کسی رو توی این سال یا روزی ناراحت کردم با هر حرفی یا شوخی معذرت میخوام.اگر ادم بدی بودم خدا کمکم کنه تا خوب شم.
همه ی کسایی که توی این سال رنجوندنم میبخشم،خدا ایشالا منم ببخشه...[golrooz]
fati3370
16th March 2013, 09:46 AM
سال جدید میخام هیچکسو هیچکسو هیچچچکسو دوس نداشته باشم
نسبت به همه چی همه کس بی تفاوت باشم دلسوزی نکنم برا کسی ازهمه...
نسبت به همه چی همه کس بی تفاوت باشم دلسوزی نکنم برا کسی ازهمه...
niusha231
16th March 2013, 01:31 PM
واقعا کسی این کاری رو که ساغر گفت سال های پیش انجام می داد[tafakor]
niusha231
16th March 2013, 01:33 PM
من یکی از تجربیات خوبم هم آشنایی با ساغر جوووووووووووووووووووون بود
kahrupay
16th March 2013, 01:35 PM
بدترینش گذاشتن پست پپسی بود.
قول می دم از این کارا نکنم دیگه!!!!!!!!!!!
عید همگی پیشاپیش مبارک.
و در ضمن مرسی ساغر جان.
بدترینش گذاشتن پست پپسی بود.
قول می دم از این کارا نکنم دیگه!!!!!!!!!!!
عید همگی پیشاپیش مبارک.
و در ضمن مرسی ساغر جان.
Sa.n
16th March 2013, 01:54 PM
مرسی دوست گلم
من هم همین طور عزیزم !
عبدالله91
16th March 2013, 02:24 PM
نسبت به همه چی همه کس بی تفاوت باشم دلسوزی نکنم برا کسی ازهمه.
سلام
چرا؟
به سمت مهر محبت و عاطفه باید حرکت کنی نه به سمت برعکس.البته محبت هم اصول میخواد و باید در جهت درست باشه و دوستی خاله خرسه نشه و یا محبت اشتباهی نشه
Sa.n
16th March 2013, 02:39 PM
سلام
چرا؟
به سمت مهر محبت و عاطفه باید حرکت کنی نه به سمت برعکس.البته محبت هم اصول میخواد و باید در جهت درست باشه و دوستی خاله خرسه نشه و یا محبت اشتباهی نشه
دوستان بهتر نیست که از کاربر ها دلیل اعترافات رو سوال نکنیم
چون اینجا مثل یک دفتره که فقط نوشته ها توش ثبت میشه و بهتره که دلای اعترافات دوستان رو جویا نشیم
خیلی ممنون از توجه شما
عبدالله91
16th March 2013, 02:49 PM
دوستان بهتر نیست که از کاربر ها دلیل اعترافات رو سوال نکنیم
سلام
ممنون از لطفتون
اما بنده دلیل اعترافاتش رو نپرسیدم چون دوستمان اصلا اعترافی نکردند. از آینده حرف زدند و بنده هم از تصمیم آینده پرسیدم نه از اعتراف گذشتۀ ایشان.
ممنون از نگرانی و توجهتون
fati3370
16th March 2013, 05:07 PM
سلام
ممنون از لطفتون
اما بنده دلیل اعترافاتش رو نپرسیدم چون دوستمان اصلا اعترافی نکردند. از آینده حرف زدند و بنده هم از تصمیم آینده پرسیدم نه از اعتراف گذشتۀ ایشان.
دوستی خاله خرسه نبود محبت الکی بود تلف کردن محبت واحساس بود
سلام
ممنون از لطفتون
دوستی خاله خرسه نبود محبت الکی بود تلف کردن محبت واحساس بود
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.