PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تست بسیار جالب برای خواندن ذهن دیگران

"golbarg"
13th March 2013, 11:46 AM
تست بسیار جالب برای خواندن ذهن دیگران

برگرفته از تابناک: بعضا برای همه ما اتفاق افتاده که افراد پیرامون ما ذهن ما را می خوانند و حدسشان درست است.

پیشنهاد می کنیم این مطلب را تا آخر بخوانید و با یکی از جدیدترین پژوهش های علمی آشنا شوید.

لطفا به سوالات زیر به سرعت پاسخ دهید:

۲+۲

۴+۴

۸+۸

۱۶+۱۶

خیلی سریع عددی بین ۱۲ تا ۵ انتخاب کنید. انتخاب کردید؟

حالا بروید پایین

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

عدد انتخابی شما ۷ بود؟

این آزمایش توسط یکی از محققان برجسته در زمینه مطالعات ذهنی در امریکا،پرفسور "مک کین" انجام شده.

در این آزمایش با طرح ۴ سوال اول ذهن شما شرطی شده و در هنگام انتخاب عددی بین ۱۲ تا ۵ ابتدا ذهن این دو عدد را جمع می کند یعنی ۱۷ ولی ۱۷ بین دو عدد ۱۲ تا ۵ نیست. ذهن اتوماتیک به عدد ۷ می رسد که از ۵ هم بزرگتر است.

این آزمایش انقلاب بزرگی در آزمایشات رفتاری ذهن نسبت به آموخته های ما از دوران کودکی و اجتماع و آنچیزی که شبانه روز از طریق رسانه ها ( سوسا وب تولز (http://susawebtools.ir/) ) به ما می رسد ایجاد کرده است.

طبق نتیجه تحقیقات مردم وقتی ذهنشان شرطی شد از انتخاب یا تفکر در جهت دیگر می ترسند و در دراز مدت استقلال فکری هر کس مسائل پیرامونش می شود نه تفکرات واقعی خودش.

SiDe
13th March 2013, 11:50 AM
من 8 رو انتخاب کردم!
تست جواب نداد[khande][khande][khande]

- - - به روز رسانی شده - - -

من 8 رو انتخاب کردم!
تست جواب نداد[khande][khande][khande]

s.s.n
13th March 2013, 04:58 PM
روی منم نداد!!
ممنون[golrooz]

روی منم نداد!!
ممنون[golrooz]

کوروش هخامنش
13th March 2013, 05:32 PM
برای من جواب داد نمیدونم چطوری اما من عددی رو جمع نکردم اما به طور ناگهانی 7 رو انتخب کردم بدون دارا بودن حق انتخاب یعنی مکث در پاسخ نکردم و فکر نکردم که چه عددی بگم و به نظرم رمز شرطی شدن در این موضوع اینهکه ناخود اگاه به این نتیجه میرسیم

برای من جواب داد نمیدونم چطوری اما من عددی رو جمع نکردم اما به طور ناگهانی 7 رو انتخب کردم بدون دارا بودن حق انتخاب یعنی مکث در پاسخ نکردم و فکر نکردم که چه عددی بگم و به نظرم رمز شرطی شدن در این موضوع اینهکه ناخود اگاه به این نتیجه میرسیم

هستی..
13th March 2013, 05:59 PM
گلبرگی جونم واسه من جواب نداد چون 10 رو انتخاب کردم[nishkhand]

گلبرگی جونم واسه من جواب نداد چون 10 رو انتخاب کردم[nishkhand]

Alpha110
13th March 2013, 06:48 PM
شرمنده روی منم جواب نداد من 12 انتخاب کردم
ولی خودمونیم زدید برجک محققارو آوردید پایین
خوب چی میشد یکی تون 7 انتخاب میکرد دل این محققا خورد نشه[khande]

شرمنده روی منم جواب نداد من 12 انتخاب کردم
ولی خودمونیم زدید برجک محققارو آوردید پایین
خوب چی میشد یکی تون 7 انتخاب میکرد دل این محققا خورد نشه[khande]

^*زهرا*^
13th March 2013, 07:22 PM
من که فکر میکنم ما ایرانی ها اصولا مزاجمون با بقیه هماهنگی نداره[khande]من 5 رو بدون مکث و فکر جواب دادم[khande]

من که فکر میکنم ما ایرانی ها اصولا مزاجمون با بقیه هماهنگی نداره[khande]من 5 رو بدون مکث و فکر جواب دادم[khande]

***wanton74***
13th March 2013, 08:23 PM
منم بدون هيچ مكثي 6 رو انتخاب كردم[nishkhand]

منم بدون هيچ مكثي 6 رو انتخاب كردم[nishkhand]

hossein24
13th March 2013, 10:24 PM
واسه منم جواب نداد منم 6 انتخاب کردم.
ب نظر من بخاطر این جواب نمیدهک ب صورت یه متن خودمون میخونیم آخه معمولا خوندن یک متن منطبق با ذهن آدمه یعنی اونجوری ک دوست داریم میخونیم و کاملا سر سری رد میشیم.شاید اگه کسی ازمون بپرسه ذهنمون کاملا با جمع اون اعداد درگیر شه و کاملا شرطی جواب بدیم. [tafakor]

^*زهرا*^
13th March 2013, 10:52 PM
ب نظر من بخاطر این جواب نمیدهک ب صورت یه متن خودمون میخونیم آخه معمولا خوندن یک متن منطبق با ذهن آدمه یعنی اونجوری ک دوست داریم میخونیم و کاملا سر سری رد میشیم.شاید اگه کسی ازمون بپرسه ذهنمون کاملا با جمع اون اعداد درگیر شه و کاملا شرطی جواب بدیم.

[soal][tafakor] شاید باید امتحان کنم[nishkhand]

ب نظر من بخاطر این جواب نمیدهک ب صورت یه متن خودمون میخونیم آخه معمولا خوندن یک متن منطبق با ذهن آدمه یعنی اونجوری ک دوست داریم میخونیم و کاملا سر سری رد میشیم.شاید اگه کسی ازمون بپرسه ذهنمون کاملا با جمع اون اعداد درگیر شه و کاملا شرطی جواب بدیم.

[soal][tafakor] شاید باید امتحان کنم[nishkhand]

niusha231
14th March 2013, 06:30 PM
والا کی به اینا لغب دکتری داده من نمی دونم برای من که شش شد

91star
16th March 2013, 01:27 AM
واسه منم جواب نداد . منم8رو انتخاب کردم . من بدون آزمون معمولا ذهن دوستام رومیخونم . طوری که باهام درگیر میشن که چطور فهمیدم .[shaad]

91star
16th March 2013, 01:29 AM

نیوشا جان لغب نه ، لقب [cheshmak]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد