PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : روز جهانی مادر مبارک باد!

"golbarg"
7th March 2013, 11:18 AM
روز جهانی مادر مبارک باد!تقدیم به مادر!
مادر! تو پروانه دشت ایثاری؛ شمع فروزان محفل مایی؛ تو عطر خوش بوی همه گل هایی. در ژرفای دیدگانت، رودی از محبت موج می زند و دستان مهربانت سهمی از سخاوت آفتاب دارد. تو چون دریا بی دریغ، پایان نداری. تو زمزمه هرچه محبتی؛ عطر هرچه رازی؛ زلال هر چه عشقی؛ تو بلور شفاف خلوصی؛ وسعت بی کران مهربانی و صبری.
من لطافت نسیم، سیپدی سپیده، نستوهی کوه و صداقت آیینه را در تو می نگرم.مادر، گلبرگ ها بر دستانت بوسه می زنند؛ دریاها به تو غبطه می خورند؛ بادها نام تو را تا عرش خدا می برند؛ و ملکوتیان بر تو درود می فرستند.خدا بهشتش را به زیر پای تو می بخشد. تو به راستی شکوه مندترین واژه شگرف آفرینشی. "میهن دانلود"

http://7aseman.parsiblog.com/PhotoAlbum%5Cdehkadehlove%5Cmadar.jpg هرساله یکشنبه دوم ماه می به عنوان روز جهانی مادر دراکثر کشورهای جهان تجلیل میگردد که امسال این روز تقریبا مصادف با میلاد حضرت زهرا(ع) را گردیده که در بین تعدادی از دوستداران آن بانو گرامی به عنوان روز مادر و روز زن تجلیل میگردد
که روز مادر و روز زن گرامی باد !

وحید 0319
7th March 2013, 11:30 AM
این روز به همه مادرها و مادر عزیزتراز جانم مبارک[golrooz][esteghbal]

ایشالا همه مادرها سایشون بالاسر بچه هاشون باشه

مادرم میگه که که اگه 90سالتم بشه بازم بچه هستی برام

قدرشونو بدونین ..........لـــــــــــــــــــ ـــــــــــــطـــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ فــــــــــــــــــــــــ ـــــــــا!!!!!!!![golrooz]

زهرا قربانی
7th March 2013, 11:47 AM
http://8pic.ir/images/5apu2oto5k2iseeglo7.jpg

mozhgan.z.1368
7th March 2013, 12:27 PM
آسمان را گفتم :
می توانی آیا
بهر یک لحظه ی خیلی کوتاه
روح مادر گردی ؟
صاحب رفعت دیگر گردی ؟
گفت نی نی هرگز !!!
من برای این کار
کهکشان کم دارم
نوریان کم دارم
مه و خورشید به پهنای زمان کم دارم !

خاک را پرسیدم :
می توانی آیا
دل مادر گردی ؟
آسمانی شوی و خرمن اختر گردی ؟
گفت نی نی هرگز !
من برای این کار
بوستان کم دارم
در دلم گنج نهان کم دارم

mozhgan.z.1368
7th March 2013, 12:29 PM
مادرم ای بهتر از فصل بهارمادرم روشن تر از هر چشمه سارمادرم ای عطر ناب زندگیمادرم ای شعله ی بخشندگیمادرم ای حوری هفت آسمانمادرم ای نام خوب و جاودانمادرم ای حس خوب عاشقیمادرم خوشتر ز عطر رازقیمادرم ای مایه ی آرامشممادرم ای واژه ی آسایشممادرم ای جاودان در قلب منمادرم ای صاحب این جسم و تنمادرم می خواهمت تا فصل دورمادرم پاینده باشی پر غرورمادرم روزت مبارک ناز منمادرم تنها تویی آواز من
.

ارگان
7th March 2013, 12:34 PM
قربوووووووووووووووووووووو ووووووونه مامان جونم برم.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد