PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طرز تهیه سالاد کاپریس



Sa.n
6th March 2013, 05:12 PM
مواد لازم برای 4 نفر



گوجه‌فرنگی درشت: 2 عدد
پنیر موتزارلا: 200 گرم
ریحان: یك دسته كوچك
نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم
روغن زیتون: به میزان لازم


روش تهیه:

گوجه‌فرنگی را به ضخامت 5 میلی‌متر ورقه‌ورقه كرده و سر و ته آن‌ را دور بیندازید.

گلوله‌های پنیر را از آب درآورده و خشك كنید، سپس آنها را به ضخامت گوجه‌فرنگی‌ها ورقه‌ورقه كنید.

برگ‌های ریحان را از ساقه جدا كنید. در یك بشقاب یك لایه گوجه‌فرنگی چیده و روی آن را پنیر قرار دهید. كمی نمك و فلفل سیاه نیمكوب روی آن بپاشید و برگ‌های ریحان را روی آن بچینید. كمی روغن زیتون را روی آن ریخته و با نان سیاه سرو كنید.

فوت آشپزی

1- برای پر بارتر کردن این سالاد می‌توانید از ریحان یا جعفری ساطوری، زیتون حلقه‌حلقه و سس خردل استفاده كنید.

2- برای تهیه این سالاد از گوجه‌فرنگی سفت و رسیده استفاده كنید تا دانه‌های آن از درون گوجه‌فرنگی خارج نشود.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد