توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نمونه ی احمق واقعی
H37
3rd March 2013, 11:49 AM
ماریا خوزه کریستینا،مادر ۴ فرزند،هنرمند تاتو و وکیل سابق است. وی بیش از ۹۰ درصد بدن خود را خالکوبی، سوراخ و برجسته کرده است. وی بسیار مشهور می باشد و در برنامه های گوناگون تلویزیونی نیز شرکت دارد. وی بدن خود را با سوراخ کردن و برجستگی های زیر پوستی،خالکوبی ها و تغییر شکل مانند یک خون آشام واقعی کرده است.
عکس های زیر گوشه ای از زندگی روزمره وی می باشند.http://www.uc-njavan.ir/images/e722iu7ale4pumxk8gm.jpghttp://www.uc-njavan.ir/images/tjw1p0q33849bzubeuwo.jpg
H37
3rd March 2013, 11:51 AM
من که نمیتونم کلمه برای توصیفش پیدا کنم[taajob]
homeyra
3rd March 2013, 11:58 AM
یارب از ابر هدایت برسان بارانی............
الان مثلا خیلی خوشگل و تودل برو شده؟!!!![soal]
ارگان
3rd March 2013, 12:16 PM
واااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااای[nadidan]
واقعا هدفشون از اینکارا چیه؟[negaran]
شوهرشو بچه هاش زندن یا قالب تهی کردن؟[nishkhand]
"golbarg"
3rd March 2013, 12:54 PM
دوستان بنظرم من درست نیست زود قضاوت کنیم بعضی ها ازکارایی که میکنن هدفایی دارن که مابی خبریم .اینم جالب خودش یه تفاوته
مهمتر اینه هرکس یه ازاده باتفکرای خودش کاری روبکنه پس دوست عزیز درست نیست این فردو به اسم احمق یاد کنید و باید یاد بگیریم به عقاید دیگران احترام بذاریم
شایدما هم کارای کنیم که ازنظر دیگران احمقانه باشه قصد توهین نیست حرفی کلیست.این لازم به فرهنگ سازی داره توکشورماااااااااا
sara.shz
3rd March 2013, 03:33 PM
[taajob] واییییییییییییییییییییییی ییی!چندشم شد!!واقعا که...
fati3370
3rd March 2013, 05:30 PM
دیوانه س
H37
3rd March 2013, 08:01 PM
واااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااای[nadidan]
واقعا هدفشون از اینکارا چیه؟[negaran]
شوهرشو بچه هاش زندن یا قالب تهی کردن؟[nishkhand]
تو مصاحبش با خبر نگار ها میگه من خودم رو به این شکل در اوردم تا به بقیه کمک کنم مثلا اگر دزدی کیف زنی رو زد من یهو ظاهر میشم و حال دزده رو میگیرم.
ولی از نظر من اون بیچاره ای که به کمک احتیاج داره از ترس جان به جان افرین تسلیم میکنه[khande][khande]
H37
3rd March 2013, 08:02 PM
من که میگم دندوناش خوبه[khande][khande]
هستی..
3rd March 2013, 08:36 PM
بسم الله جن ندیده بودیم که اون هم به لطف کارای این خانومه دیدیم[taajob]
samin farbod
3rd March 2013, 08:56 PM
پناه بر خدا![taajob]
mozhgan.s
3rd March 2013, 09:21 PM
دیووووووووووووونسسسسسسسسس سسسس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
s.s.n
4th March 2013, 09:03 PM
از نظر من واقعا خیلی .....
اصلا درباره ی این جور آدما چی باید گفت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟[taajob]
ياكريم11
4th March 2013, 09:34 PM
اولا اینطور که شما می فرمایید پس کلمه ی احمق رو باید از لغتنامه ها ی دنیا حذف کرد چون هیچکس احمق نیست. ثانیا به نظر شما احترام به آرا و عقاید دیگران بدین معنی است که در مورد آن هیچ اظهار نظر و بحثی نکنیم ؟ ثالثا این هم که می فرمایید هرکسی ازاده باتفکرای خودش کاری روبکنه هم خودش در حد یک نظر هست و جای بحث دارد.
ياكريم11
4th March 2013, 09:38 PM
دوستان بنظرم من درست نیست زود قضاوت کنیم بعضی ها ازکارایی که میکنن هدفایی دارن که مابی خبریم .اینم جالب خودش یه تفاوته
مهمتر اینه هرکس یه ازاده باتفکرای خودش کاری روبکنه پس دوست عزیز درست نیست این فردو به اسم احمق یاد کنید و باید یاد بگیریم به عقاید دیگران احترام بذاریم
شایدما هم کارای کنیم که ازنظر دیگران احمقانه باشه قصد توهین نیست حرفی کلیست.این لازم به فرهنگ سازی داره توکشورماااااااااا
اولا اینطور که شما می فرمایید پس کلمه ی احمق رو باید از لغتنامه ها ی دنیا حذف کرد چون هیچکس احمق نیست. ثانیا به نظر شما احترام به آرا و عقاید دیگران بدین معنی است که در مورد آن هیچ اظهار نظر و بحثی نکنیم ؟ ثالثا این هم که می فرمایید هرکسی ازاده باتفکرای خودش کاری روبکنه هم خودش در حد یک نظر هست و جای بحث دارد.
H37
6th March 2013, 08:45 PM
ببخشید هرکسی ازاذ هست که هر کاری بکنه مربوط به انارشیست هاست باید بگم که جامعه ی جهانی فعلی نه تنها قبولشون نداره بلکه داره سعی میکنه که این مسلک رو نابود کنه.
یه چیز دیگه خداوکیلی خودت بگو کدوم ادم عاقلی همچین کاری میکنه؟
بعد در ظمن از نظر من ماباید سعی کنیم یه جوری جلوی تفکرات منفی که هم تاثیر مخرب فردی داره هم اجتماعی رو جلوگیزی کنیم.حالا نظر شما چیه؟[soal][cheshmak][golrooz]
zahra .at
6th March 2013, 08:51 PM
تو دل برم که به چاقو میگن نه به این[shaad]
- - - به روز رسانی شده - - -
تو دل برم که به چاقو میگن نه به این[shaad]
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.