PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال کمک به بیگانه_روانشناسی+معماری

کاپکا
2nd March 2013, 11:46 AM
با سلام .
من دانشجوی رشته ی روانشناسی هستم و تصمیم دارم روی اثر پیاده رو بر شرایط روحی و روانی افراد تحقیق کنم(پایان نامه) و نیاز به اطلاعاتی درباره ی پیاده رو ها و ساخت مهندسی و به کل استانداردها دارم و عملا هم هیچ علمی از شهر سازی و معماری و..... ندارم و خواهش میکنم در صورت امکان به من کمک کنید.در صورت امکان ممنون میشم اگه برام میل کنید. با سپای فراوان
aida_1228@yahoo.com

وحید 0319
2nd March 2013, 02:55 PM
با سلام .
من دانشجوی رشته ی روانشناسی هستم و تصمیم دارم روی اثر پیاده رو بر شرایط روحی و روانی افراد تحقیق کنم(پایان نامه) و نیاز به اطلاعاتی درباره ی پیاده رو ها و ساخت مهندسی و به کل استانداردها دارم و عملا هم هیچ علمی از شهر سازی و معماری و..... ندارم و خواهش میکنم در صورت امکان به من کمک کنید.در صورت امکان ممنون میشم اگه برام میل کنید. با سپای فراوان
aida_1228@yahoo.com

سلام به شما...

بله خیلی خوشوقتم از آشنایی باشما

بله خیلی هم عالی خوب خوب..چشم حتما اطلاعات پیاده روها و کلیه ضمایم رو براتون میفرستم

خواهش و تشکر ازشما

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد