سونای69
26th February 2013, 11:09 PM
http://www.irinn.ir/sitefiles/13911205/%D8%B9%D9%84%D9%85%DB%8C/%D8%A2%D9%86%D8%AA%DB%8C%20%D8%A7%DA%A9%D8%B3%DB%8 C%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%87%D8%A7%20%D9%88%20%D8%B3% DA%A9%D8%AA%D9%87%20%D9%85%D8%BA%D8%B2%DB%8C.jpg
تحقیقات جدید نشان داد که آنتی اکسیدانهای موجود در رژیم غذایی باعث کاهش یافتن خطر ابتلا به زوال عقل و سکته مغزی میشوند.
آنتی اکسیدانها موادی هستند که از تشکیل رادیکالهای آزاد در سلول ها جلوگیری میکنند. آنتی اکسیدانها نقش مهمی در پیشگیری از سرطان دارند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، این تحقیقات روی بیش از 5 هزار نفر در هلند که 55 سال و بالاتر داشتند انجام شد.
لوتئین و زیگزانتین از مواد آنتی اکسیدانی هستند که در تخم مرغ وجود دارند. این مواد آنتی اکسیدان باعث جلوگیری از بروز آب مروارید میشوند. از آنتی اکسیدانهای مهم بدن میتوان به ویتامین E اشاره کرد.
اگر چه سیستمهای آنزیمی متعددی برای خنثی کردن رادیکالهای آزاد در بدن وجود دارد، ولی آنتی اکسیدانهای اصلی ویتامینهای E، C و بتاکاروتن هستند.
هویج، کدو حلوایی، سیب زمینی شیرین، اسفناج، گوجه فرنگی، انواع کلم مثل کلم بروکلی، طالبی، هلو و زردآلو منابع غنی بتاکاروتن هستند.
این تحقیقات در روزنامه نورولوژی منتشر شده است.
http://www.irinn.ir/news/9084/%D8%A2%D9%86%D8%AA%DB%8C%E2%80%8C%D8%A7%DA%A9%D8%B 3%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7-%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%B9-%D8%B3%DA%A9%D8%AA%D9%87-%D9%85%D8%BA%D8%B2%DB%8C-%D9%85%DB%8C%E2%80%8C%D8%B4%D9%88%D9%86%D8%AF
تحقیقات جدید نشان داد که آنتی اکسیدانهای موجود در رژیم غذایی باعث کاهش یافتن خطر ابتلا به زوال عقل و سکته مغزی میشوند.
آنتی اکسیدانها موادی هستند که از تشکیل رادیکالهای آزاد در سلول ها جلوگیری میکنند. آنتی اکسیدانها نقش مهمی در پیشگیری از سرطان دارند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، این تحقیقات روی بیش از 5 هزار نفر در هلند که 55 سال و بالاتر داشتند انجام شد.
لوتئین و زیگزانتین از مواد آنتی اکسیدانی هستند که در تخم مرغ وجود دارند. این مواد آنتی اکسیدان باعث جلوگیری از بروز آب مروارید میشوند. از آنتی اکسیدانهای مهم بدن میتوان به ویتامین E اشاره کرد.
اگر چه سیستمهای آنزیمی متعددی برای خنثی کردن رادیکالهای آزاد در بدن وجود دارد، ولی آنتی اکسیدانهای اصلی ویتامینهای E، C و بتاکاروتن هستند.
هویج، کدو حلوایی، سیب زمینی شیرین، اسفناج، گوجه فرنگی، انواع کلم مثل کلم بروکلی، طالبی، هلو و زردآلو منابع غنی بتاکاروتن هستند.
این تحقیقات در روزنامه نورولوژی منتشر شده است.
http://www.irinn.ir/news/9084/%D8%A2%D9%86%D8%AA%DB%8C%E2%80%8C%D8%A7%DA%A9%D8%B 3%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7-%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%B9-%D8%B3%DA%A9%D8%AA%D9%87-%D9%85%D8%BA%D8%B2%DB%8C-%D9%85%DB%8C%E2%80%8C%D8%B4%D9%88%D9%86%D8%AF