PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزشی روش تهیه مربای بهار نارنج



niusha231
26th February 2013, 10:33 PM
آشنایی با روش تهیه مربای بهار نارنجhttp://images.hamshahrionline.ir/images/position36/2011/1/_mg_0051-0231-as.jpg
مربای بهار نارنج از جمله مرباهای فصلی خوش‌عطروطعم است که خوردن آن نه‌تنها همراه کره یا خامه بسیار می‌چسبد
بلکه آن را می‌توانید با چای به‌عنوان عصرانه نیز میل کنید و از طعم خوشمزه آن لذت ببرید.
مواد لازم:
-گل بهار نارنج (http://www.hamshahrionline.ir/details/52544)؛ یک کیلوگرم
-شکر؛ یک کیلوگرم
-آب‌لیمو ترش؛ 2قاشق سوپ‌خوری

روش تهیه:1 -با توجه به اینکه بهار نارنج دارای طعم و مزه تلخی است، ابتدا باید با جوشاندن پی‌در‌پی این تلخی را از بین ببرید. پس ابتدا شکوفه‌های بهار نارنج را در مقداری آب ریخته و بگذارید نیم ساعت بجوشند، سپس آنها را داخل سبدی آبکش کنید.
این کار را دو تا سه بار تکرار کنید و بعد آنها را به‌مدت 24 ساعت در آب سرد خیس کنید. در این فاصله نیز آب آنها را یکی دوبار عوض کنید. به این ترتیب، دیگر تلخی بهار نارنج کاملا گرفته می‌شود.
2 - شکر را همراه 3پیمانه آب در قابلمه‌ای بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا در اثر جوشیدن، شکر در آب حل شود. سپس بهارنارنج را به محلول آب و شکر اضافه کنید و روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید تا مربا قوام آید.
نکته: اگر می‌خواهید شکوفه‌های بهارنارنج حالت‌ ترد داشته باشند، می‌توانید آنها را پیش از پختن، چند ساعت داخل آب و آهک خیس کنید، بعد از چند بار آبکشی مراحل پخت را انجام دهید.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد