PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر بنیتز یک دروغگوی واقعی

FIREBOY
25th April 2009, 03:47 PM
" رافائل بنیتز " سرمربی لیورپول با اعلام این که او تنها مربی لیگ برتر بوده که در مقابل فرگوسن ایستاده، آتش جنگ لفظی این دو مربی را بیشتر کرد.
http://www.ariensport.com/files.php?file=Benitez1_780348387.jpg
روز دوشنبه، " سمی لی " دستیار سرمربی لیورپول ادعا کرد این باشگاه علاقه‏مند به جنگ لفظی با یونایتد نبوده و " بنیتز " پافشاری می‏کند با " فرگوسن " وارد جنگ لفظی نشده است.

سرمربی اسپانیایی لیورپول به روزنامه مادریدی ABC گفت:« من جنگ لفظی با الکس فرگوسن نداشتم. اما بر این باورم که او می‏تواند ببیند ما بهترین رقیب هستیم و ما به یونایتد خیلی نزدیک هستیم. او به این نوع بازی‏ها در سال‏های خیلی زیاد عادت داشته.»
« هیچکس تا به حال علیه او چیزی نگفته یا مقابل او قرار نگرفته است. من سعی می‏کنم خیلی زیاد حرف نزنم. اما زمانی که حرف می‏زنم از تیمم دفاع می‏کنم. من نگفتم او وحشت‏زده به نظر می‏رسد. من گفتم که او عصبانی به نظر می‏رسد، به طوری که ما را در نزدیکی خود می‏بیند.»

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد