PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر کوتاه ديگر روي نيمکت پرسپوليس نمي‌نشينم

آسد مرتضي
21st February 2013, 07:15 PM
وينگو بگوويچ در حاشيه تمرين عصر سه‌شنبه پرسپوليس درباره آخرين شرايط خود در اين تيم گفت: وضعيتم هنوز مشخص نيست. فردا با رويانيان جلسه‌اي درباره وضعيت خودم دارم و تا آن زمان معلوم نيست که چه اتفاقي مي‌افتد.

وي درباره مشکلاتي که به تازگي برايش به وجود آمده و از تمرين‌هاي پرسپوليس دور مانده بود، گفت: مشکلي وجود ندارد. همه فکر و ذکر من موفقيت پرسپوليس و يحيي گل‌محمدي است. دوست دارم که يحيي موفق باشد چرا که او دوست خوب من است.

بگوويچ درباره حضور خود در تيم‌هاي پايه گفت: فعلا در آکادمي باشگاه فعاليت و دورادور به عنوان مشاور به يحيي کمک مي‌کنم. برايم مهم نيست که روي نيمکت باشم يا روي سکوها يا روي سقف محل برگزاري تمرين! مهم براي من موفقيت پرسپوليس است.

وي در پاسخ به اين سوال که پس ديگر روي نيمکت نمي‌نشيند، گفت: نه ديگر نمي‌نشينم. تا به حال بيشتر از 650 بار روي نيمکت تيم‌هاي مختلف نشسته‌ام و ديدن بازي‌ها از آن بالا هم چندان بد نيست. همان‌طور که گفتم موفقيت پرسپوليس براي من مهم‌ترين است و الان هم از هيچ مسئله‌اي ناراحت نيستم.

منبع (http://www.links.iranvij.ir/2013/02/post_2407.php)

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد