PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر توز: باید یونایتد را ترک کنم

FIREBOY
24th April 2009, 02:24 PM
بازیکن آرژانتینی دوباره ناامید شده است.
http://www.ariensport.com/files.php?file=images_221008947.jpg

شایعات بسیاری درباره آینده کارلوس توز مهاجم منچستر یونایتد منتشر شده و گفته می‌شود بسیاری از باشگاه‌ها خواهان او هستند. توز از نیمکت‌نشینی در اولدترافورد ناراضی است. او با وجود محبوبیت نزد هواداران و نمایش‌های خوبی که داشته مرتبا خود را روی نیمکت می‌یابد و روزنامه سان نوشته توز به یک رادیوی آرژانتینی گفته قصد دارد یونایتد را ترک کند:

«حتی اگر در یک بازی سه یا چهار گل بزنم هم باز من را بازی نمی‌دهند. بازیکنان بسیار خوبی در تیم هستند ولی من هم احتیاج به بازی دارم. بازیکنان بسیاری هستند و همه نیاز به بازی دارند ولی من در مسابقات مهم جایی در ترکیب ندارم. پیشنهادهای بسیاری دارم، که فقط از اسپانیا نیست. باید ببینم به کدام باشگاه می‌توانم بروم.» او گفته فراتر از مسائل مالی به موضوعات خانوادگی می‌اندیشد:« نباید فقط پول را در نظر داشت. باید مطمئن شوم خانواده‌ام راحت هستند، به ویژه دخترم. پس باید بسیار فکر کنم.»

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد