PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : معرفی شهرستان کمیجان

hosseinarabi69
21st February 2013, 01:33 PM
معرفی شهرستان کمیجان

شهرستان كميجان با وسعتي برابر ۱۷۳۵۰۳ هكتار درقسمت غرب استان مركزي وشمال مركز استان ودرفاصله ۱۰۰ كيلومتري از شهرستان اراك واقع گرديده است كه حدود ۸/۵درصد ازمساحت استان رابه خود اختصاص داده است .
براساس تقسيمات كشوري شهرستان كميجان شامل دو بخش بنامهاي مركزي به مساحت ۱۱۱۱۵۷ هكتار وميلاجرد به مساحت ۶۲۳۴۶ هكتار مي باشد .
بخش مركزي شامل دهستانهاي اسفندان وخنجين وحوزه شهري وبخش ميلاجرد شامل دهستان ميلاجرد وخسروبيگ مي باشد .
اين شهرستان:
از شمال به شهرستانهاي ساوه وهمدان
از جنوب به شهرستان خنداب
از شرق به شهرستانهاي اراك وتفرش
ازغرب به استان همدان محدود است
طبق اعلام بخشداري مركزي جمعيت شهرستان كميجان بالغ بر ۴۷۶۲۹ نفر مي باشد .

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/0d/Meydanmoalem.jpg

میدان معلم

موقعيت جغرافيايي ،حدود ووسعت:
نيمكره شمالي شهر كميجان مركز بخش وفس وبزچلو از توابع شهرستان اراك ،استان مركزي ؛اين شهر برروي مدار ۳۴ درجه و۴۳ دقيقه در از خط استوا وروي نصف النهار ۴۹درجه و۲۰ دقيقه طول شرقي از نصف النهار گرينويچ وبا ارتفاع ۱۷۶۰ متر از سطح دريا واقع شده است .
اين شهر در دشتي تقريباً هموار قرار گرفته كه وسعت اين دشت از شمال به رشته کوه قلنجه (آق داغ) واز جنوب غرب به كوههاي الوند همدان واز جنوب به ارتفاعات شمال ملاير وكوه قره داغ محدود مي شود .
دشتي كه درجه شيب آن از پاي كوههاي قلنجه تا جنوب آن چنان محسوس نيست ،وسعت اين دشت بالغ بر ۲۵۹۵ كيلومتر مربع مي باشد وحدود وسعت خود محدوده شهري كميجان كه در اين دشت وسيع قرار گرفته ۴۵۴۸۰۰۰ هكتار مي باشد.

hosseinarabi69
21st February 2013, 01:52 PM
من برای تفریحات عید اینجا رو انتخاب می کنم
این شهرستان روستایی به نام وفس دارد که در بهار جاهایی دارد که پوشیده از برف است که به (غار قالان) معروف است.
و یک منطقه ای دارد که پر از شکوفه های بهاری می شود به شما دوستان پیشنهاد می کنم که برای تعطیلات عید سری به این شهرستان بزنید
پیشاپیش هم سال نو مبارک

"golbarg"
21st February 2013, 02:09 PM
من کمیجان رفتم خیلی قشنگ.ممنون

بانوی اردیبهشت
21st February 2013, 03:58 PM
خوش بگذره عید شما هم پیشاپیش مبارک

6824
23rd February 2013, 10:09 AM
خيلي ممنون از اطلاعاتتون حتما شهر قشنگي بايد باشه . اگه ماسه بازي دوست دارين يا ماشين سواري توي تپه هاي ماسه بادي بهتون پيشنهاد مي كنم بياين رفسنجان البته بايد بگم كه بزرگترين خانه خشتي جهان رو حتما ببينيد كه خيلي جالبه . مرسي[tashvigh]

parmis12345
23rd February 2013, 07:48 PM
نه من تا الان اصلا اسم این شهرستانو نشنیده بودم

ghalbeyakhi
12th March 2013, 07:45 PM
سلام تعریف هایی از اینجا شنیده بودم اما تا به حال نرفتم ،اطلاعات خوبی بود[tashvigh]

- - - به روز رسانی شده - - -

سلام تعریف هایی از اینجا شنیده بودم اما تا به حال نرفتم ،اطلاعات خوبی بود[tashvigh]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد