توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال مخترع ها حاضرید برای دفاع از وطن چیکار کنین؟
عرفان سلیم زاده
20th February 2013, 10:22 PM
سلام به مخترعان عزیز این سایت.
میدونم این سوالی هست که خیلی بحث برانگیزه اما میخوام از زاویه من بهش نگاه کنین.
میخوام به جنگ فکر کنین.
من هر وقت که به وضع مملکت و دشمنانی که عین گرگ اون بیرون وایستادن نگاه می کنم عرق سرد کل بدنم رو می پوشونه.
سخته که این حرف رو بزنم ولی ما عین یه دیس چلوکباب می مونیم وسط بیابون!
تقریبا تمام کشور های اطراف پیشرفته تر از ما هستند و نیازمند مواد اولیه و نیرو برای تولیدات بیشتر.
و البته نیروی کار و مکانی ارزان برای خوشگذرونی رو هم اضافه کنین.
قضیه رو نمیخوام سیاسی کنم و ازتون می خوام به عنوان یک فرد از این جامعه که قراره حداقل تا 50 سال آینده این مملکت رو ببینید،
خودتون رو جای من بزارید...
اگر به تکنولوژی دست پیدا کردید که میتونه سپر دفاعی خوبی برای این مملکت باشه طوری که دشمن رو حسابی شوکه کنه حاضرید اونو به ارتش یا سپاه بدید؟
فرض کنین اونقدری ساده باشه که خودتون هم بتونید مخفیانه بسازید و مونتاژش کنین.در این صورت ترجیح میدید مسئولیت دفاع از مملکت رو خود به عهده بگیرید یا نه؟
یعنی در واقع قضیه رو به صورت غیر سیاسی حل و فصل کنین و در مقابل دفاع از مملکت چیزی نخواهید.
همه ما طرح های نظامی داریم و همه ما وضع مملکت رو دیدیم.پس جدی روی این موضوع فکر کنین.
این تاپیک یه جور درد و دل من با شماست برام یه جور وسواس شده به خدا.
M@hdi42
20th February 2013, 10:27 PM
من مخترع نیستم اما یه تاپیک اماده دارم راجب اختراعات نخبگان زمان جنگ خیلی عالیه.حتما قرار میدم تا بدونید نخبگان اون زمان چه کار کردن
- - - به روز رسانی شده - - -
من مخترع نیستم اما یه تاپیک اماده دارم راجب اختراعات نخبگان زمان جنگ خیلی عالیه.حتما قرار میدم تا بدونید نخبگان اون زمان چه کار کردن
عرفان سلیم زاده
21st February 2013, 12:27 AM
مهدی جان شما همیشه عین داداشم بودی بهت افتخار می کنم.
همه بچه های این سایت رو دوست دارم.چه اونی که با من دوسته و چه اونی که نیست.
همه شماهایید که وطن من رو با ارزش می کنین.
یه تار موی یک به یک شما ها رو با کل دنیا عوض نمی کنم.
[golrooz]
بلدرچین
21st February 2013, 12:28 AM
هرکاری جون فدا کردن،فکر برای جنگ سایبری،طراحی هواپیمای جاسوسی،هواپیمای بدون سرنشین برای بمباران و..
مخترع نیستم اما برای وطن عزیزم هرکاری میکنم
SaSaMc2
21st February 2013, 03:02 AM
فرشته مرگ مردهاست، دکتر آلفرد نوبل، فردی که برای ایجاد راهی برای کشتن افراد بیشتر در زمان کمتر ثروتمند شده بود؛ دیروز فوت کرد.
سلام...[golrooz]
جواب من در حال حاضر: نه هست...
شايد روزي لا به لاي چرخ دنده هاي زندگي نظر ديگه اي داشتم...!!!
به هر حال روزي اختراع جنگي من وسيله اي تهاجمي خواهد شد...
عده اي ميگن اسد مردم رو ميكشه و عده اي ميگن مخالفانش مردم رو ميكشن...
عده اي به اسد كمك ميكنن و عده اي به مخالفانش...
هر عده هم دلايل خودشون رو دارن...
دلايلي كه در نهايت حاصل اون كشته شدن مردمه...
اگر اسد بمونه تضميني نيست كه مردم كشته نشن...
اگر اسد نمونه تضميني نيست كه افراد بعدي مردم رو نكشن...
هر دو طرف جنايت كارند و حاميان اونا معاونت در جنايات طرف خودشون رو دارن...
و باز در نهايت عده اي كه كلا بي تفاوت هستند معاونت جنايات هر دو طرف رو دارن...
درد تشخيص، هميشه: هم دنيامون و نابود ميكنه هم عاقبتمون و...
تنفر انگيز ترين قسمت دنيا هم، هميشه: همين نهايت هاي نامعلوم هست...
دلايلي كه در نهايت حاصل اون كشته شدن مردمه...
sr hesabi
21st February 2013, 10:59 AM
جنگ تنفر امیز ترین کلمه برا ی خیلی ها . که جز ویرونی چیز دیگه ای همراه خودش نداره .
ولی اگه یک زمان جنگ بشه چه شما مخترعین چه مردم عادی همه حتی اونایی که الان هم میگن نه برای دفاع از میهن خودشون(نه برای دفاع از یه فرد از یه طرز فکر از یه سیستم ) تمام هستی خودشون رو میزارن.
ولی امیدوارم هیچ وقت جنگ نشه،کاش بشه بدون جنگ همه چیز تموم شه .[golrooz]
عرفان سلیم زاده
21st February 2013, 11:08 AM
جنگ همینه...
خدا کنه هیچ وقت جنگ نشه چون آسیب ها خیلی خیلی بیشتر از جنگ های معمولی خواهد بود.
جنگ ایران یک جنگ جهانی خواهد بود و حداقل 5 تا کشور توش مستقیما شرکت می کنند.
حداقل 20 تا کشور هم به طور غیر مستقیم شرکت خواهد کرد برای منافع خودشون.
افرادی مثل ساسان رو خوب می شناسم.عین خودم رفتار می کنند.
منم به هیچ کسی به اندازه خودم اعتماد ندارم و ترجیح میدم مسئولیت کارام رو خود به عهده بگیرم.
یه مثل هست که می گه اگه میخوای یه کاری درست انجام بشه،خودت انجامش بده!
[golrooz]
M@hdi42
21st February 2013, 12:09 PM
به این تاپیک سربزنید تا ببینید نخبگان 20 سال پیش در شرایط مشابه چه کردند.
http://www.njavan.com/forum/showthread.php?159503-%D8%A7%D8%A8%D8%AA%D9%83%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D8%AD%DB%8C%D8%B1%D8%AA-%D8%A7%D9%86%DA%AF%DB%8C%D8%B2-%D9%86%D8%AE%D8%A8%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D9%88%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D9%81%D8%A7%D8%B9-%D8%AC%D9%86%DA%AF-%D8%AA%D8%AD%D9%85%DB%8C%D9%84%DB%8C&p=434143#post434143
بلدرچین
21st February 2013, 04:36 PM
جنگ همینه...
خدا کنه هیچ وقت جنگ نشه چون آسیب ها خیلی خیلی بیشتر از جنگ های معمولی خواهد بود.
جنگ ایران یک جنگ جهانی خواهد بود و حداقل 5 تا کشور توش مستقیما شرکت می کنند.
حداقل 20 تا کشور هم به طور غیر مستقیم شرکت خواهد کرد برای منافع خودشون.
افرادی مثل ساسان رو خوب می شناسم.عین خودم رفتار می کنند.
منم به هیچ کسی به اندازه خودم اعتماد ندارم و ترجیح میدم مسئولیت کارام رو خود به عهده بگیرم.
یه مثل هست که می گه اگه میخوای یه کاری درست انجام بشه،خودت انجامش بده!
[golrooz]
جنگ حاصل فکرهای احمقانه ست.اگرهم خدایی ناکرده جنگ شد باید دفاع کنیم حالا هرجایی که هستیم و توی هر پستی که هستیم.
عرفان سلیم زاده
21st February 2013, 05:18 PM
کاملا درسته من اعتقاد دارم که هر کاری که به خشونت ختم بشه اشتباهه ولی بشر ناقصه و قوانین و سیاست هم خشت اول رو میزارن.
morena
28th May 2013, 04:36 AM
میدونی،من میرم خارج از این دیار کوفتی...
کاری ندارم،میگم طرحو دارم (از اونجا)در چند و چون طرحم قرارشون نمیدم،قرار میزاریم انجا و بشون کمی توضیح میدم که طرح لو نره و اونام اعتماد کنن و بعدشم درخواست پول کلان...
اگ ندادن پولو طرحو میدم آخرش بهشون و مسئولیت خدمت به مملکتم رو از رو دوش خودم میگیرم تا دیگه دینی به این آب و خاک نداشته باشم...
Sci3ntist
30th May 2013, 02:10 PM
ترجیحا من از طریق قدرت کلمات باهاشون در میوفقتم(نه بد دهنی اشتباه نشه)بلکه آتو ازشون بدست میارم و به کلماتی حریت انگیز به زبان خواهم آورد و دشمن را رسوا خواهم کرد
.مخفی.
30th May 2013, 02:20 PM
باعلمم
shiny7
30th May 2013, 02:42 PM
شاید نتونم مثل شما آقا عرفان یا آقا ساسان وسیله ای اختراع کنم...
شاید نتونم تز نظامی ارائه بدم...
و شاید هم علمم اونقدری نباشه که بتونم حتی تو جمع جوونای تاپی مثل شما ها قرار بگیرم...
ولی می تونم ی اسلحه بدست بگیرم...یه چاقو...یه هفت تیر یا یه کلاشینکف...و باهاش تا سر حد مرگم واسه خاکی که توش بدنیا اومد بجنگم...
خاکی که روش راه رفتنو یاد گرفتم..روش دویدن و زمین خوردنو تجربه کردم...خاکی که باهاش خونه ای دارم که توش زندگی می کنم...
آره...
می جنگم...
و در ازاش از هیچ کس هم هیچ طلبی ندارم...
چون دارم واسه مردمم...واسه وطنم...واسه خانوادم...دوستام و عزیزانم می جنگم...
حسین متقی
30th May 2013, 03:10 PM
من چندتایی طرح داشتم!! البته نه انقدر خوب که شما گفتین
فرستادم
ولی جوابی نگرفتم(صنایع دفاع)
تا اشنا و پارتی نداشته باشی حتی صنایع دفاع هم تحویل نمیگیره طرح نظامی رو
سپاه هم که دیگه خودش ترکونده طرح بدی خودش میسازه بهت نگاه هم نمیکنه
کلا از سپاه خیلی خوشم نمیاد ولی ارتش و صنایع دفاع اگر کمی عاقلانه تر کار کنن قطعا به سپاه میرسن!
الان با اینکه احتمال حمله ی نظامی وجود داره
اما بیشتر جنگ با تکنولوژی هست
اونم نه تکنولوژی نظامی
وقتی شاهد راه اندازی بزرگترین نیروگاه خورشیدی تولید برق متمرکز در امارات متحده ی عربی هستیم در مارس 2013 که 100 مگاوات تولید برق داره!!
وقتی ترکیه و برزیل تو صنایع نظامی با نفربرهای زرهی و هواپیمای امبرائر که بوئینگ رو سرکار گذاشته دارن پیش میرن
وقتی امریکا میلیارد ها دلار به چین بدهکاره و چین با کمی فشار سیاسی میتونه امریکا رو ورشکسته کنه!!
وقتی روسیه بی سر و صدا و باسرعت داره پیشرفت میکنه
وقتی هند بزرگترین تولید کننده ی نرم افزار های اندروید و کلا موبایلی شده و قصد داره تو نرم افزارهای کامپیوتری و ویندوزی هم همینقدر پیشرفت کنه و کارشو با گسترش اینترنت حتی در روستا ها شروع کرده
وقتی
وقتی
وقتی
.
.
.
ما هم باید تو کار خودمون پیشرفت کنیم
هرجایی کار میکنیم هدفمون رشد باشه - رشد اصولی و قانونی و اخلاقی
باید فرهنگ درستی داشته باشیم -
ما 70 میلیون ایرانی هستیم که هرکدوم کار معینی میکنیم - تو خونه - تو مدرسه - سرهرکاری از مسئول نظاوت سرویس بهداشتی تا ریاست جمهوری تا راننده تا کسی تا پزشکی یا هرکار دیگه ای که انجام میدیم
بالاخره داریم کار میکنیم - همون کار رو درست انجام بدیم و سعی کنیم گسترشش بدیم - از نواوری و خلاقیت - از فکر و علم استفاده کنیم
این میشه بهترین راه فداکاری در راه کشور - هم به خودمون و هم به کشورمون کمک میکنیم
مگه ایران 7000 سال پیش فقط بلد بودن بجنگن که تمدن ایران رو به وجود اوردن؟
مگه حکومت بر 40 درصد از مردم کره ی زمین بدون فکر و کار و خلاقیت میشه؟؟
عبدالله91
30th May 2013, 04:07 PM
من میرم خارج از این دیار کوفتی که توش 1عده نماز روزه رو مسلمونی میدونن و از همه بدتر ولایت مطلقه فقیه رو قبول دارن که هیچ سندیتی نه در احادیث داره و نه در قران و اون چیزی که اونا از قران ازش استناد میکنن اگه به سلمان رشدی بدن طور دیگه استناد میکنه
اگه دنبال حقیقت هستین پس اول تحقیق لازمه پس این سوالارو اگه از کارشناس محترم بپرسین حتما طوری جواب میدن که هم توش نهایت احترام هست و هم استوارترین پاسخ رو دریافت میکنین.
بعد یه سوال: پول کلان کجا و حس مسئولیت و ادای دِین کجا؟تراژدی میگین یا درام؟
در اجتماع اون چیزی که حرف اولو میزنه احترام به همه هست و بخصوص قانون مداری
عرفان سلیم زاده
30th May 2013, 08:35 PM
اگه دنبال حقیقت هستین پس اول تحقیق لازمه پس این سوالارو اگه از کارشناس محترم بپرسین حتما طوری جواب میدن که هم توش نهایت احترام هست و هم استوارترین پاسخ رو دریافت میکنین.
بعد یه سوال: پول کلان کجا و حس مسئولیت و ادای دِین کجا؟تراژدی میگین یا درام؟
در اجتماع اون چیزی که حرف اولو میزنه احترام به همه هست و بخصوص قانون مداری
سلام عزیزم ممنون که تو بحث شرکت کردید.
والا خانم زیاد هم بی راه نمی گن من مخترع مملکت نیاز دارم که با من معامله بشه
نه این که یا با صد تا فیس و منت بهم صدقه بدن یا وام یکساله با 40 درصد سود اسلامی که سند خونه بابام گروشه بگیرم.
حاضر بودم تمام اعضای بدنم رو بفروشم تا نخبگان واقعی از این مملکت نرن بیرون اما چه فایده؟
اگه هفت جد خودم رو هم تیکه تیکه کنم نمیتونم جلوی رفتن یک صدم این افراد رو بگیرم.
من با این وضع بازم راه هایی رو پیدا کردم که حداقل اگر مخترعی به پول نرسید بتونه از اختراعش اعتبار کسب کنه.
اینم باز یه معامله است نه صدقه.
احترام بر همه واجبه حرفای این خانم هم مستقیما متوجه مسئولین این وضعیته نه همه.
موفق باشید.
.مخفی.
30th May 2013, 09:40 PM
یک مخترع باید تو یک محیط اروم باشه تا فکرش باز باشه و به هیچی کارش فکر نکنه نه تو مملکت ما بها به ما مخترع ها نمیدن معضل های زیادی وجود یکیش اقتصادی که مخترع با از همه نظر دستش باز منابع علمی هزینه ها و.......... متسفانه تو کشور باید حتما پارتی داشته باشی تا کارات انجام بشه مملکت ما باید طوری باشد که همه تابع یک سیستم باشد واین چندگانگی ها باید از بین بره تا مملکت یکدست یکپارچه بشه . یک سخن از ارنستو چه گورا من ازادی بخش نیستم این مردم هستند که برای زادی خود تلاش میکند . ما هم باید تلاشمونو بکنیم تا به هدفمون برسیم .
masoume.a.92
30th May 2013, 10:19 PM
تا حالا اختراع نداشتم ولی با جان و دل هر کاری که از دستم بربیاد میکنم..........
[golrooz]
.مخفی.
30th May 2013, 10:34 PM
من موافقم
aty.a
30th May 2013, 11:31 PM
من موافقم
سلام
دوست عزیز من کنجکاو شدم بدونم با چه مطلبی از بحث موافق اید؟[tafakor]
تشکر[golrooz]
.مخفی.
30th May 2013, 11:50 PM
با نظر یکی از دوستان
Almas Parsi
31st May 2013, 12:40 AM
سلام دوستان
ممنونم از تاپیک وزین و پر محتوای دوست خوبمون آقا عرفان
حالا که صحبت درد دل به میمون اومد دلم میخواد اعتراف کنم که یه سوالی که همیشه ذهن منو درگیر خودش میکرد این بود که تو دنیا این همه اختراعات فوق العاده هست چرا انسانها همواره به دنبال وسیله ای برای نابودی همدیگه هستند مگه نه اینکه خدا حق زندگی به تک تک انسانها داده و عمر اونها هم دست خداست پس آیا این انصافه که ما انسانها حکم به عدم و نیستی همنوع خودمون میدیم و کمر به قتل همدیگه میبندیم ؟؟؟ جنگ از پیدایش تمدن ها و قبیله ها بین مردم برای پیروزی حکومتها ، به دست آوردن منابع و توسعه طلبی ارضی صورت میگرفته و خدا میدون تا کجا ادامه خواهد داشت....
دوستان دلم نمیخواد نقش یه معلم اخلاق یا یه فرد خوب رو بازی کنم قبول کنید همه اینها حرفها و دردهای دلمه که براش سوال قانع کننده ای نمیتونم پیدا کنم فقط با گفتن این حرفها کمی احساس سبکی میکنم
چرا بین انسانها این باب شده که خون و با خون جواب بدن مگه با این همه صنعت و تکنولوژی نمیشه دنیا رو به سمت صلح و آرامش هدایت کرد ممکنه بگید خوب حق کسی که ظلم میکنه همینه ......
به عقیده من تو کشور خودمون ایران کم نیستن کسانی که اگه انرژی شون رو در مسیری غیر از وسایل کشتار جمعی بزارن تمام دنیا گلستان میشه ولی افسوس و صد افسوس که این فرهنگ کشتار انسانی که نه به کوچیک رحم میکنه و نه به بزرگ نه پیر میشناسه و نه جوون... داره به یک فاجعه بزرگ تبدیل میشه غافل از اینکه انسانها با دستان خودشون دارن خودشون رو نابود میکنند در حالیکه حق زندگی برای همه انسانها برابره
من چون با اصل و بنیاد جنگ مشکل دارم با انرژی هاو سرمایه هایی که تو این راه از بین میره کاملا مخالفم توی یک مقاله داشتم میخوندم نوشته بود کشور ژاپن در فکر ساختن ساختمانهایی برای مقابله با شدید ترین انفجارهاست کاش جوونهای ایرانی هم یه فکری به حال مصون موندن از آسیبها و خونریزیها میکردند به جای ساخت وسایل کشتار جمعی ...
خدا توی دنیا همه انرژی ها رو در اختیار انسانها قرار داده این دیگه به درایت انسان بستگی داره که به چه نحوی و در چه مسیری از اونها استفاده کنه....
یه کشوری مثل استرالیا و آلمان و امثالهم از انرژی طبیعی استفاده بهینه میکنند و نهایت انرژی مصرفی شون رو از خورشید میگیرن و متاسفانه دیده میشه که انسانها از غنی ترین انرژیهای طبیعت در جهتهای خلاف حقوق بشری استفاده میکنه.........
وقتی جای زخم بر چهره جهان رنگ می بازد و در گودال بمب ها درخت کاشته می شود
هنگامی که شکوفه امید در دلهای گداخته بار می آید وقتی مردگانبه آرامی می خوابند و باور دارند:
که خونشان هدر نخواهد رفت آنگاه، صلح همه جا را فرا می گیرد.
موفق و پیروز باشید[golrooz]
آقا عرفان در ارتباط با موضوع تاپیکتون من این مجموعه مستند رو تقدیم میکنم امید وارم بهره برداری بهینه از مطالبش بشه و برای دوستان مفید باشه
دانلود مستند Remote Control War (http://uploadboy.com/z9hkqsf5fdal.html)
http://s4.picofile.com/file/7738789244/Remote_Control_War.jpg
نام مستند : Remote Control Warسال انتشار: ۲۰۱۳مدت زمان: ۵۱ دقیقهحجم : ۷۳۸ مگابایتکیفیت : DVDRip x264زبان : انگلیسیزیرنویس فارسی : نداردخلاصه : در این مستند به بررسی ابزار آلات نظامی مدرن که بر پایه کنترل از راه دور ساخته شده اند می پردازیم.استفاده از روبات ها ، هواپیماهای بدون سر نشین و دیگر دستگاه های کنترل از راه دور در برنامه های کاربردی مدرن نظامی امروزه کاملا حیاتی می نماید.قطعا استفاده از روبات ها و به طور کلی ابزار آلات جنگی کنترل از راه دور ، انقلابی در تاریخ نبرد های نظامی ایجاد خواهد کرد.رباتها میتوانند برای دفاع از یک کشور در مقابل حملات استفاده میشوند تا تلفات انسانی را کاهش دهند و یا بر عکس.امروزه بالغ بر ۴۳ کشور دنیا از جمله آمریکا ، کانادا و…توانایی استفاده از این دستگاه ها را در صورت حضور در عرصه جنگ خواهند داشت.برای نمونه ناوگان رباتیک آمریکا شامل ۷ هزار دستگاه فعال در هوا و ۱۲ هزار دستگاه بر روی زمین است…
حجم : 714.8 MB
دانلود (http://uploadboy.com/z9hkqsf5fdal.html)
SaSaMc2
31st May 2013, 03:16 AM
سلام دوستان
ممنونم از تاپیک وزین و پر محتوای دوست خوبمون آقا عرفان
حالا که صحبت درد دل به میمون اومد دلم میخواد اعتراف کنم که یه سوالی که همیشه ذهن منو درگیر خودش میکرد این بود که تو دنیا این همه اختراعات فوق العاده هست چرا انسانها همواره به دنبال وسیله ای برای نابودی همدیگه هستند مگه نه اینکه خدا حق زندگی به تک تک انسانها داده و عمر اونها هم دست خداست پس آیا این انصافه که ما انسانها حکم به عدم و نیستی همنوع خودمون میدیم و کمر به قتل همدیگه میبندیم ؟؟؟ جنگ از پیدایش تمدن ها و قبیله ها بین مردم برای پیروزی حکومتها ، به دست آوردن منابع و توسعه طلبی ارضی صورت میگرفته و خدا میدون تا کجا ادامه خواهد داشت....
سلام...[golrooz]
نهايت آرزوي انسانها رسيدن به يك مرحله از آرامش هست...
و تعريف هر كودوم از آدما واسه ي اون آرامش خواسته جداگانه اي هست...
يكي تو پول ميبينه يكي توي علم...
يكي توي زور ميبينه يكي توي هنر...
يكي توي قيافه ميبينه يكي هم توي دين...
شايد من اگر برم به كانادا و واسم نوشابه باز كنن آروم بشم...
اما مادر بزرگم اگر اين پنج شنبه زنگ خونش رو بزنن و در و باز كنه و من پشت در باشم آروم بشه...
ولي همه ي آدما قسمتي از آرامش خودشون رو توي صلح ميبينن...
واسه همين هميشه براي صلح ميجنگن...
حيف كه تعريفشون از صلح با هم فرق داره...
مثل تعريفشون از آرامش...
حسین متقی
31st May 2013, 03:43 AM
من با نظر morena کاملا مخالفم
اینطوری که نمیشه!!
این حرف ایشون یعنی از اول همه چیزو زیرورو کنیم
و ربطی هم به این تاپیک نداره
روش حل مسئله باید درست باشه
شما صورت مسئله که هیچی
کل اطلاعات دیگه که جز این مسئله هم نیست رو میخوای پاک کنی
نه میتونی و نه میتونیم و نه میشه و نباید هم بشه
حسین متقی
31st May 2013, 03:51 AM
سلام عزیزم ممنون که تو بحث شرکت کردید.
والا خانم زیاد هم بی راه نمی گن من مخترع مملکت نیاز دارم که با من معامله بشه
نه این که یا با صد تا فیس و منت بهم صدقه بدن یا وام یکساله با 40 درصد سود اسلامی که سند خونه بابام گروشه بگیرم.
حاضر بودم تمام اعضای بدنم رو بفروشم تا نخبگان واقعی از این مملکت نرن بیرون اما چه فایده؟
اگه هفت جد خودم رو هم تیکه تیکه کنم نمیتونم جلوی رفتن یک صدم این افراد رو بگیرم.
من با این وضع بازم راه هایی رو پیدا کردم که حداقل اگر مخترعی به پول نرسید بتونه از اختراعش اعتبار کسب کنه.
اینم باز یه معامله است نه صدقه.
احترام بر همه واجبه حرفای این خانم هم مستقیما متوجه مسئولین این وضعیته نه همه.
موفق باشید.
اولا شما سوالت شرایط اضطراری بود
که تو این شرایط پول خواستن یه جورایی احمقانس
دوما این شرایط وام و کوفت و زهر مار هم درسته که اشتباهه ولی باز ربطی به موضوع تاپیکی که خودت راه انداختی نداره
این شرایط معموله که جوابش رو هم خودت میدونی بهتر از من - که چرا اینطوریه و مسئولش کیه و چرا نمیتونیم کاری بکنیم و چرا نباید فقط روش بحث الکی کرد
سوما اگر قرار باشه از همه نظر بخوایم
به نظر خیلی ها اختراع اصلا معنی ای نداره و کسی که ثبتش میکنه حق نداره منعی در استفاده ی اون برای دیگران داشته باشه و پولی طلب کنه
در ضمن حرفای این خانوم هم با مسئولین کاری نداشت
اصلا به اختراع و دفاع و شرایط مورد بحث شما هم ربطی نداشت
ایشون یه استفاده ی شاید بشه گفت سیاسی داشتند که مخالفتشونو نشون بدن و خب ما هم همه فهمیدیم ایشون چه عقیده ای دارن و مبارکشون باشه
کسی که سلمان رشدی رو یه منبع برای برداشت و استناد میدونه
از نظر من حداقل به درد این سایت نمیخوره اون هم اگر نخوام خیلی حرافی کنم!
عبدالله91
31st May 2013, 07:10 AM
احترام بر همه واجبه حرفای این خانم هم مستقیما متوجه مسئولین این وضعیته نه همه
سلام.نه عزیز ایشون به اعتقادات یک ملت توهین میکنن و با مسئولین کاری ندارن. کدام جملۀ ایشون مسئولین رو مورد خطاب قرار داده که شما میگین متوجه مسئولینه؟ از همون اول اعتقادات یک ملت رو نشونه میره.وقتی حرف از پول کلان میشه میره به معامله با مسئولین و إلا جملاتشون مستقیما به اعتقادات ملت مربوط میشه.
نخبه پروری و نگه داشتن نخبه لازمه اما این دلیل نمیشه به اعتقادات یک ملت توهین بشه. نخبه ای که بخواد خودشو با توهین به اعتقادات سرپا نگه داره همون بهتر که بره. مملکت به چنین نخبه ای نیاز نداره. تخصص همراه با تعهد لازمه.
فکر میکنین چنین نخبه ای رو در اون ور چیکار میکنن؟ فقط از تخصصش استفادۀ ابزاری میکنن خودش ارزشی نخواهد داشت ینی تا اون موقعی که بتونه چیز نو بیاره به قول خودمون سلامش میدن اونم مثه یه آدم آهنی بهش نگاه میکنن.ممالک پیشرفته خیلی بهتر از ماها میدونن که اونی که به مردم خودش خیانت کرد به دردی نمیخوره فقط باید از علمش استفاده بشه بعد وقتی چیزی نداشت دور انداخته میشه.
بنده با مسئولین کاری ندارم اما هیچ فردی نباید به خودش اجازه بده اعتقادات یک ملت رو نشونه بره بخاطر اینکه عقده هاشو خالی کنه.ملت چیکار کنه؟تقصیر ملت چیه که هر کسی از یه جایی ناراحت میشه بلند میشه و اعتقاداتش رو نشونه میره.
در ضمن ایشون اصلا مخترع نبودن.میخواستن از هر تاپیکی استفاده کنن تا عقایدشون و نظر شخصیشون رو در ارتباط با عقاید ملت ایران بگن.
ممنون عرفان جان که به فکر مخترعین و نخبه ها هستین
.مخفی.
31st May 2013, 09:11 AM
کشور های غربی دارن از کشور های جهان سوم استفاده ابزاری میکنن کشور جهان سوم شدن ازمایشگاهی واسه ازمایش سلاح کشور های غربی
عرفان سلیم زاده
31st May 2013, 10:59 AM
سلام.نه عزیز ایشون به اعتقادات یک ملت توهین میکنن و با مسئولین کاری ندارن. کدام جملۀ ایشون مسئولین رو مورد خطاب قرار داده که شما میگین متوجه مسئولینه؟ از همون اول اعتقادات یک ملت رو نشونه میره.وقتی حرف از پول کلان میشه میره به معامله با مسئولین و إلا جملاتشون مستقیما به اعتقادات ملت مربوط میشه.
نخبه پروری و نگه داشتن نخبه لازمه اما این دلیل نمیشه به اعتقادات یک ملت توهین بشه. نخبه ای که بخواد خودشو با توهین به اعتقادات سرپا نگه داره همون بهتر که بره. مملکت به چنین نخبه ای نیاز نداره. تخصص همراه با تعهد لازمه.
فکر میکنین چنین نخبه ای رو در اون ور چیکار میکنن؟ فقط از تخصصش استفادۀ ابزاری میکنن خودش ارزشی نخواهد داشت ینی تا اون موقعی که بتونه چیز نو بیاره به قول خودمون سلامش میدن اونم مثه یه آدم آهنی بهش نگاه میکنن.ممالک پیشرفته خیلی بهتر از ماها میدونن که اونی که به مردم خودش خیانت کرد به دردی نمیخوره فقط باید از علمش استفاده بشه بعد وقتی چیزی نداشت دور انداخته میشه.
بنده با مسئولین کاری ندارم اما هیچ فردی نباید به خودش اجازه بده اعتقادات یک ملت رو نشونه بره بخاطر اینکه عقده هاشو خالی کنه.ملت چیکار کنه؟تقصیر ملت چیه که هر کسی از یه جایی ناراحت میشه بلند میشه و اعتقاداتش رو نشونه میره.
در ضمن ایشون اصلا مخترع نبودن.میخواستن از هر تاپیکی استفاده کنن تا عقایدشون و نظر شخصیشون رو در ارتباط با عقاید ملت ایران بگن.
ممنون عرفان جان که به فکر مخترعین و نخبه ها هستین
سلام عزیزم.
ببینید خواننده باید عاقل باشه اصلا ایشون هر چیزی هم که بگن اینجا که دادگاه نیست که بر حرف های مدعی استناد کنیم که داره تهمت میزنه.
من پست ایشون رو یه ویرایش مختصر می کنم اما گفتم خواننده نباید فقط به نوشته های یه نویسنده توجه کنه. منظور نویسنده خیلی مهم تر از نوشته است.
در مورد استفاده ابزاری از نخبگان، ما داد و فریاد مون همینه که از ما استفاده کنین. ما نخواستیم با نخبگان درست رفتار کنین. همین که عادلانه معامله کنین کافیه.
همین که نامی از ما در پروژه های ایران باشه برامون کافیه حاضریم بعد از پروژه تبعید بشیم به کویر لوت.منتها عادلانه معامله بکنین.
خواهش می کنم وظیفه ام هست موفق باشید.
.مخفی.
31st May 2013, 11:22 AM
از پست من انتقاد میکنید ؟
عرفان سلیم زاده
31st May 2013, 11:26 AM
اولا شما سوالت شرایط اضطراری بود که تو این شرایط پول خواستن یه جورایی احمقانس دوما این شرایط وام و کوفت و زهر مار هم درسته که اشتباهه ولی باز ربطی به موضوع تاپیکی که خودت راه انداختی نداره این شرایط معموله که جوابش رو هم خودت میدونی بهتر از من - که چرا اینطوریه و مسئولش کیه و چرا نمیتونیم کاری بکنیم و چرا نباید فقط روش بحث الکی کرد سوما اگر قرار باشه از همه نظر بخوایم به نظر خیلی ها اختراع اصلا معنی ای نداره و کسی که ثبتش میکنه حق نداره منعی در استفاده ی اون برای دیگران داشته باشه و پولی طلب کنه در ضمن حرفای این خانوم هم با مسئولین کاری نداشت اصلا به اختراع و دفاع و شرایط مورد بحث شما هم ربطی نداشت ایشون یه استفاده ی شاید بشه گفت سیاسی داشتند که مخالفتشونو نشون بدن و خب ما هم همه فهمیدیم ایشون چه عقیده ای دارن و مبارکشون باشه کسی که سلمان رشدی رو یه منبع برای برداشت و استناد میدونه از نظر من حداقل به درد این سایت نمیخوره اون هم اگر نخوام خیلی حرافی کنم! درست میگین ربطی به تاپیک نداشت به همین خاطر بریم سر موضوع بعد. اتفاقا به نظر من میشه خیلی کار ها رو انجام داد منتها با تکیه برعلم و ذات علم.هر وقت ما فهمیدیم که چرا علم رو به ثروت ترجیح دادیم اون موقع میتونیم همون قومی بشیم که پیامبر ازش سخن می گفت. این گفته که مخترع هیچ حقی نداره در مورد ایده صدق می کنه . خیلی از وکلای مالکیت فکری از ثبت ایده انتقاد می کنند چون باعث محدودیت در اختراع و تجاری سازی اختراع میشه. من هم باهاش موافقم اما در باره اختراعی که نمونه مهندسی و پیوست فنی داره خب نه این خواسته ایراد قانونی داره. به هر حال پست ایشون ویرایش شد امیدوارم کافی بوده باشه و به اخراج کاربر تموم نشه. سلمان رشدی رو ما به اینجایی که هست رسوندیم اینو قبول کنین.سلمان رشدی فکر کنم متولد هند بود یک کشور که دین رسمی در آن آیین بودا و بت پرستی حاکمه.سلمان رشدی در چنین محیطی زاده شده و مخالفتش با اسلام حتی ادیان دیگه نباید دور از انتظار باشه.از نظر من این آدم خیلی کم سواد تر از اونیه که نشون میده و تمام اظهارات و کتب اون در حد یه برداشت از دینی هست که حتی بهش اعتقادی نداره. بدی غرب همینه هر کسی آزاده تا برداشت خودش به شکل های مختلف بروز بده و این که چقدر مورد توجه قرار بگیره مهم نیست. براش تبلیغات خاصی هم نمیشه.اشتباه ما این بود که با جنجال رسانه ای که بر پا کردیم عملا کار تبلیغات جهانی رو برای کتاب اون انجام دادیم و اون هم از این وضع سوء استفاده کرد.
عبدالله91
31st May 2013, 11:33 AM
از پست من انتقاد میکنید ؟
سلام
نه قربون شکلت بشم. شما چیزی نگفتین.ما چاکرتیم داداش. ما کی باشیم از بزرگواران انتقاد کنیم. پست یه نفر دیگه است عزیز
shiny7
31st May 2013, 12:37 PM
دوستان نیازی نیست با هم جر و بحث کنید...
هر کسی نظر و اعتقادی داره که وظیفه دیگری هم احترام به اون هستش!
اگر هم نظر غلطی ارئه می شه نباید که با جر و بحث طرف رو قانع کنیم!!
اینطوری مشکلی حل می شه؟؟
اینطوری به نخبه های عزیز و محترم کشورمون کمکی می شه؟؟
نه به خدا!!
اینطوری فقط دلخوری جوونا از همدیگه و از مسئولین بیشتر می شه...
مشخصه که نخبه بودن تو ایران کار سختیه و انصافا به اندازه زحمتی که می کشن و انرژی ای که می ذارن بها داده نمی شه و خیلی وقتا به اصطلاح می زنن تو پرشون و حالشونو می گیرن...خیلی وقتا نا امید می شن و حتی خشمگین می شن...
اما این درست نیست که با هم جر و بحث کنید چون فایده ای نداره...
بهتره با هم متحد باشید...
شما نخبه ها همه بچه های یه خاکید...
همه ایرونی هستید...
غیرتمندید...
و خدا رو دارید...
تلاش شماها بی شک بدون جواب نمی مونه پس نگرانی به دلاتون راه ندید!!
فردا و پس فردا این مملکت دست شما ها خواهد افتاد!!!
پس بهتره از الان خودتونو آماده کنید و یاد بگیرید که با صلح پیش برید نه با جنگ لفظی و کلامی!!
همون طور که آقا ساسان گفتن چون تعریفامون از صلح و آرامش متفاوته دارید واسه صلح با تعریف خودتون می جنگید...اما حواستون نیست که این جنگ برای صلح داره تبدیل به جنگ بین خودتون میشه!!!
من خیلی کوچکتر از اونم که بخوام شما بزرگواران و عزیزان رو راهنمایی کنم ولی وظیفه خودم دونستم که در نقش کوچکترین...خواهرانه...ازتون بخوام با هم متحد و مهربون باشید...تلاش خودتونو بکنید و مسیرتونو با توکل به خدا ادامه بدید...
بدونید که زحماتتون بی جواب نخواهد موند!!!
خدا نیکوکاران را دوست دارد!!...
و کار انسان های خوب با انسان های بد یکی نخواهد بود!!...
zoh_reh
31st May 2013, 12:48 PM
مورنای گرامی، عزیز هموطن
اگه بتونیم مشکلات رو آسیب شناسی کنیم، حتما هم میتونیم راه حل پیدا کنیم.
به نظر من مشکلات از اینجا شدت پیدا می کنه که هرکی منتظره که یکی دیگه برا اصلاح شروع کنه.
هرکی به اندازه توانش باید برای رفع اشکال سعی کنه.
به امید احساس آرامش و رضایت همه ایرانیان.
masoume.a.92
31st May 2013, 01:09 PM
به نظر من درسته ک باید دنبال صلح بود ولی وقتی دشمن خودشو مجهز کرده و میدونی ک ی روزی ی کاری میکنه چرا ما مجهز نباشیم؟ بله قواین صلح میگه سلاح بده امریکا هم به ما میگه بده نسازید پس چرا خودش داره؟ بله ساختن ساختمان هایی ک جون آدم رو نجات بده خوبه ولی آیا همون ژاپن کل کشورشو میتونه به این تجهیزات مجهز کنه؟ به همه مردم میتونه از این ساختمان ها و ابزار حفاظتی بده؟ میتونه همه ی ملتشو بیمه کنه؟ نتونسته از سونامی حفظشون کنه... نمیگم کشور ما میتونه... میگم ما هم تلاش کنیم. ژاپن خودش صلاح نساخته؟؟؟؟؟؟؟؟ بله همونطور ک باید به فکر تجهیزات حفاظتی باشیم به فکر دفاع هم باشیم. به هرحال هر ابزار حفاظتی یه موقعی کم میاره. اگه دفاع نشه دشمن کوتاه نمیاد این یه قاعده است. چون دست بالای دست بسیار است... سوال من اینه وقتی دشمن از همونجا ک نشسته میتونه ایران رو نشونه بگیره و بدون درنظر گرفتن انسانیت همه رو قتل عام کنه ما پرچم سفید دستمون بگیریم و بگیم آقا ما از جنگ بدمون میاد دنبال صلحیم لطفا با ما کاری نداشته باشید؟؟؟ اونم دلش به رحم میاد و بیخیال میشه؟؟؟! حقیقت تلخ اینه ک همیشه ی عده دنبال تجاوز به ممالک دیگه اند و ما نمیتونیم صورت مسئله رو پاک کنیم. پس آیا احتیاط شرط عقل نیست؟ باید نخبه پروری بشه. واقعیت اینه ک اونطور که باید از نخبه ها و افکار ارزشمندشون حمایت نمیشه. حداقل ما یادبگیریم که اگه ی روزی به جایگاه های بزرگ توی مملکت رسیدیم (از خودتون دور نبینید...) هوایی نشیم...هوای نخبه های بعد از خودمون رو داشته باشیم و یاد گلایه های بچه های امروز باشیم...
Almas Parsi
31st May 2013, 02:36 PM
به نظر من درسته ک باید دنبال صلح بود ولی وقتی دشمن خودشو مجهز کرده و میدونی ک ی روزی ی کاری میکنه چرا ما مجهز نباشیم؟ بله قواین صلح میگه سلاح بده امریکا هم به ما میگه بده نسازید پس چرا خودش داره؟ بله ساختن ساختمان هایی ک جون آدم رو نجات بده خوبه ولی آیا همون ژاپن کل کشورشو میتونه به این تجهیزات مجهز کنه؟ به همه مردم میتونه از این ساختمان ها و ابزار حفاظتی بده؟ میتونه همه ی ملتشو بیمه کنه؟ نتونسته از سونامی حفظشون کنه... نمیگم کشور ما میتونه... میگم ما هم تلاش کنیم. ژاپن خودش صلاح نساخته؟؟؟؟؟؟؟؟ بله همونطور ک باید به فکر تجهیزات حفاظتی باشیم به فکر دفاع هم باشیم. به هرحال هر ابزار حفاظتی یه موقعی کم میاره. اگه دفاع نشه دشمن کوتاه نمیاد این یه قاعده است. چون دست بالای دست بسیار است... سوال من اینه وقتی دشمن از همونجا ک نشسته میتونه ایران رو نشونه بگیره و بدون درنظر گرفتن انسانیت همه رو قتل عام کنه ما پرچم سفید دستمون بگیریم و بگیم آقا ما از جنگ بدمون میاد دنبال صلحیم لطفا با ما کاری نداشته باشید؟؟؟ اونم دلش به رحم میاد و بیخیال میشه؟؟؟! حقیقت تلخ اینه ک همیشه ی عده دنبال تجاوز به ممالک دیگه اند و ما نمیتونیم صورت مسئله رو پاک کنیم. پس آیا احتیاط شرط عقل نیست؟ باید نخبه پروری بشه. واقعیت اینه ک اونطور که باید از نخبه ها و افکار ارزشمندشون حمایت نمیشه. حداقل ما یادبگیریم که اگه ی روزی به جایگاه های بزرگ توی مملکت رسیدیم (از خودتون دور نبینید...) هوایی نشیم...هوای نخبه های بعد از خودمون رو داشته باشیم و یاد گلایه های بچه های امروز باشیم...
با سلام خدمت دوست عزیز
ممنونم از نظر شما
دوست گرامی اول اینکه من منظورم یک قانون کلی در جهان بود و نه مختص یک کشور و....
بله فرمایش شما متین اگر ژاپن نتونسته تمام کشورش رو زیر پوشش امنیتی قرار بده ولی مهم اینه که نیت برای پیشگیری مهمه و اینکه از یک جایی باید شروع کرد آیا در سالهای آینده هم پوشش اون کشور در همین سطحه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
طبیعتا نه چون خیلی زود تر از اینها به فکر امنیت برای مردم مملکتش بوده.......
ثانیا من اصلا منظورم این نبود که بشینیم و بهمون ظلم بشه
اگر توجه کرده باشید یک مستند کاربردی به عزیزان پیشنهاد کردم و بخشی از توضیحات قرمز رنگ لینک پیشنهادی برای تجهیزات نظامی بود شما احتمالا از پست من سو تعبیری برداشت کردید
چرا به این فکر نمیکنیم که همون کشور هایی پیشرفته در کنار اسلحه هاشون چیپ ها و برد های الکترونیکی رو ساختند و بعضا روی یک سوسک مونتاژ کردند یا تو همین جنگ افغانستان برای کمتر شدن آمار کشته ها بیشتر دوربینها رو روی حیوانات تعبیه کردند فقط به خاطر اینکه تلفات کمتری بدست بیاد البته من نمیگم حیوونها رو باید قربانی کرد منظورم اینه که اگر بخواهیم خونریزی نباشه اگر همه مردم دنیا فکرشون رو برای صلح جهانی متمرکز میکردند این امر محقق نمیشد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ولی من جایی ننوشتم در مقابل آتش پرچم سفید بلند کنیم این یه اصل اجتناب ناپذیر و متاسفانه لاینفک جامعه بشری امروزیه که اگر ریشه یابی بشه صرفا برای مسائل قومی قبیله ای وهزار یک دلیل دیگه که اصلا جایی برای بحث در این تاپیک نداره......
آیا ساختن تجهیزات نظامی بر علیه تجهیزات کشتار جمعی پاک کردن صورت مساله میشه؟؟؟؟؟؟؟ ما اینقدر نخبه تو کشور عزیزمون داریم که میتونن برای مقابله با هر ترفند دشمنی مقابله کنند ولی اینکه ما در چه مسیری از هدایت مغز جوانان مملکتمون استفاده کنیم مهمه....
ساخت بمب اتم برای نابودی جهان یه افتخار محسوب نمیشه ولی کشف مهارتهایی برای خنثی کردن توطئه های نظامی هر کشور باعث افتخاره
ما افتخار میکنیم دلیر مردانی داریم که پهباد امریکایی رو که از افتخارات جاسوسی آمریکاست به سلامت به زمین مینشونن و از همون الگو ی بهینه تری برمیدارن.. به نظر من اینها افتخار محسوب میشه مگه نمیشد بزنن با دقیقترین سلاح ها یی که کم هم نیست سوژه های اینچنینی رو تو هوا محوش کنند بعد هم بگن ما تجهیزات دقیقی داریم....
و ما با افتخار میگیم ما جوانان فرهیخته تو کشورمون زیاد داریم که اگر همه با هم متحد باشند و هدفشون و یکی کنند و (حمایت یک کشور که هم مسئولین شاملش میشن هم حمایت تک تک مردم) ....
همون طور که تجهیزات رادار گریز و....... میسازند میتونن دنیا رو به همون شکلی که میخوان تغییر بدن
البته یک نکته که خیلی به نظرم مهمه اینه که اشکال از فرهنگه آدمهاست تا زمانیکه ما اسباب بازی های روتین بچه هامون شمشیر و تفنگ باشه و ما اون رو یک ضد ارزش نمیدونیم چطور میتونیم توقع داشته باشیم صلح پایدار ببینیم
اکثر این مغزها از فرهنگها و خانواده های مختلفی گرد هم اومدند یک سری اسباب بازی های دوران کودکی که شخصیت بزرگسالی بچه هاشون رو شکل میده ممکنه در خانوادهایی تفنگ و تانک و شمشیر....... انتخاب بشه و یه بچه هم از نطفه با علم و تکنولوژی و تجهیزات کاربردی تولید ربات در جهت رفاه حال بشریت بزرگ شه ..........
آیا این دو دسته از لحاظ تربیتی در بزرگسالی دارای یک عقیده و هدف خواهند بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با تشکر از عنایت همه عزیزان[golrooz]
masoume.a.92
31st May 2013, 04:04 PM
با سلام خدمت دوست عزیز
ممنونم از نظر شما
دوست گرامی اول اینکه من منظورم یک قانون کلی در جهان بود و نه مختص یک کشور و....
بله فرمایش شما متین اگر ژاپن نتونسته تمام کشورش رو زیر پوشش امنیتی قرار بده ولی مهم اینه که نیت برای پیشگیری مهمه و اینکه از یک جایی باید شروع کرد آیا در سالهای آینده هم پوشش اون کشور در همین .........................یک سری اسباب بازی های دوران کودکی که شخصیت بزرگسالی بچه هاشون رو شکل میده ممکنه در خانوادهایی تفنگ و تانک و شمشیر....... انتخاب بشه و یه بچه هم از نطفه با علم و تکنولوژی و تجهیزات کاربردی تولید ربات در جهت رفاه حال بشریت بزرگ شه ..........
آیا این دو دسته از لحاظ تربیتی در بزرگسالی دارای یک عقیده و هدف خواهند بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با تشکر از عنایت همه عزیزان[golrooz]
سلام. اشتباه برداشت کردید همه ی روی حرفم به شما نبود خوب شد من اسمی از شما نبردم. و قطعا از قول شما چیزی بازگو نکردم و شما اشتباها همشو به خودتون گرفتید. روی حرفای من همه ی دوستان بودن و در آخر حرفام هم تاکید بر تلاش و همکاری کردم... فقط بعضی قسمتها در جهت تکمیل بعضی از حرفای شما بود و فکر میکنم در بعضی قسمتها با هم هم عقیده هستیم. درسته؟ "حالا" ما هر دو داریم میگیم ک "هم حفاظت و هم دفاع." درسته؟
در ضمن من که نگفتم پهباد رو به جای نشاندن روی زمین میزدن؟ یا چیزی شبیه این گفتم؟ فکر نمیکنم. پس لطفا غیر مستقیم و محترمانه افکارمو متهم نکنید. من میگم پیشرفت نمیتونه فقط درجهت حفاظت باشه و باید برا دفاع هم تلاش کرد. تاکیدی هم رو جنگ ندارم و منم 100% از خونریزی بدم میاد... و فکر میکنم نظر شما هم همینه. از نظر من هم هر اتفاقی با تدبیر خاص اون موقعیت باید مدیریت بشه. من جبهه گیری خاصی نسبت فرد خاصی نکردم فقط حرفای دلم بود...[golrooz] امیدوارم واکنش های شما هم ملایم تر بشه. مرسی خانوم. [golrooz]
Almas Parsi
31st May 2013, 04:32 PM
سلام دوست عزیز
من عذر خواهی میکنم اگر از بیان من برداشت نا ملایمی استنباط میشه
ما در این تاپیک قصد بررسی داریم نه زیر سوال بردن فرد یا افراد خاصی
و من به قسمتی از فرمایشات شما که اشاره به پست من بود پاسخ دادم و نظرم رو کلی اعلام کردم و خطابم به همه دوستان بود و همون طور که فرمودید ما همه یک هدف رو دنبال میکنیم و هم عقیده ایم پس این مباحثه ها جهت آگاهی عمومی هست من ممنونم که شما جهت شفاف سازی پاسخ دادید
در خصوص پهباد هم شما نفرموده بودید من بعنوان مثال عرض کردم و اون قسمت هم خطاب به شما نبود
masoume.a.92
31st May 2013, 04:43 PM
سلام دوست عزیز
من عذر خواهی میکنم اگر از بیان من برداشت نا ملایمی استنباط میشه
ما در این تاپیک قصد بررسی داریم نه زیر سوال بردن فرد یا افراد خاصی
و من به قسمتی از فرمایشات شما که اشاره به پست من بود پاسخ دادم و نظرم رو کلی اعلام کردم و خطابم به همه دوستان بود و همون طور که فرمودید ما همه یک هدف رو دنبال میکنیم و هم عقیده ایم پس این مباحثه ها جهت آگاهی عمومی هست من ممنونم که شما جهت شفاف سازی پاسخ دادید
در خصوص پهباد هم شما نفرموده بودید من بعنوان مثال عرض کردم و اون قسمت هم خطاب به شما نبود
wow....... a surprisal.........
[shaad] [labkhand] [golrooz] [shademani2] sh_omomi63[golrooz] [golrooz]
Almas Parsi
31st May 2013, 04:55 PM
wow....... a surprisal.........
خیلییییییییی ممنون بابت امتیاز.....
[shaad] [labkhand] [golrooz] [shademani2] sh_omomi63[golrooz] [golrooz]
برای اینکه به همه عزیزان هم ثابت بشه نیت همه هموطنان ایرانی یکیه و بخاطر یک هدف مشترک از هیچ تلاشی دریغ نمیکنندsh_omomi63
خواهش میکنم گلم قابلی نداشت[golrooz]
.مخفی.
31st May 2013, 05:56 PM
ما خودمون باید تلاش خومون رو بکنیم تا پیشرفت کنیم وجلوگیری کنیم از فرار مغزامون این مغز های ما هستن که اینده مون میسازن ماباید خودمون از مغزامون استفاده کنیم نه دشمنان ما
.مخفی.
31st May 2013, 05:59 PM
اگر مدیران سایت اجازه میدادن اینجا بورس ایده راه می انداختیم
عبدالله91
31st May 2013, 06:43 PM
هر کسی نظر و اعتقادی داره که وظیفه دیگری هم احترام به اون هستش!
بعضی اعتقادات که توهین به اعتقادات یک ملت میشه نباید بیان بشه. اینجور اعتقادات باید تو دل آدم بمونه. حتی قرآن میگه ما اجازه نداریم به خدایان و عقاید کافران توهین کنیم چه برسه به عقاید یک ملت. چنین عقایدی اصلا نباید بیان بشه چه برسه به دفاع از اون فرد. اولین کسی که به عقاید دیگران احترام نذاشته همون فرد مورد نظر است که بحث را از نخبه پروری و دفاع از نخبه سیاسی و عقیدتی کرده. چنین افرادی اصلا قصدشون اختلاف انداختن بین نخبه ها و افراد است.پست این فردرو بخونین کاملا متوجه میشین.
چطور اهانت به اعتقادات یک ملت عقیده میشه و دفاع از عقاید ملت هفتاد میلیونی بی احترامی به فرد؟ سلمان رشدی اصلا جزو بشریت حساب میشه که بهش استناد بشه؟
ماها نباید بذاریم چنین افرادی موجب ایجاد تفرقه بشن.ما یک ملت واحد با انواع نژادها هستیم که نیاز به احترام متقابل داریم. تنها چیزی که مارو کنار هم نگه داشته و اتحاد ایجاد کرده همون عقاید مشترکی است که داریم. اگه این عقاید رو کسی خدشه دار بکنه به اتحاد ما حمله میکنه. فرد فدای ملت است نه ملت فدای یک فردی که عقاید دیگه ای داره.
.مخفی.
31st May 2013, 07:05 PM
درسته ولی نظریه ی کاملی نیست
حسین متقی
31st May 2013, 07:09 PM
اگر مدیران سایت اجازه میدادن اینجا بورس ایده راه می انداختیم
یکی از برنامه های 6گانه ی سایت همین بوده از اول
حتی به مدت یکسال شخصا مسئول این کار در سایت بودم
ولی در انتها وقتی چند پروژه داشت راه میافتاد دولت جلوی اینکارو گرفت
البته نمیشه گفت دولت
فقط بنیاد ملی نخبگان!
به این میگن حمایت واقعی
عبدالله91
31st May 2013, 08:04 PM
ولی در انتها وقتی چند پروژه داشت راه میافتاد دولت جلوی اینکارو گرفت
البته نمیشه گفت دولت
فقط بنیاد ملی نخبگان!
آخه چرا جلوتونو میگیرن؟ به چی استناد میکنن؟حتما راهی داره عزیز ینی نداره؟
1=1+1
31st May 2013, 08:13 PM
هر وقت اختراعش کردم راجب فکر میکنم
حسین متقی
31st May 2013, 08:23 PM
اسم سایت که میگن نباید نخبگان باشه!! و........
حالا دیگه پیگیری نکنین این موضوع رو بهتره
.مخفی.
31st May 2013, 08:23 PM
میشه ولی هزینه داره
.مخفی.
31st May 2013, 11:46 PM
ما میتوانیم با علم خود جامعه را بسازیم همون طور که یک بنا با کار یک ساختمان را میسازد . فقط شعار ندیم که ما میتوانیم واقعا باید جامعه رو بسازیم حرف باد هواست با عمل ثابت میشه .عمل نباشه هیچ پیش نمیره پست عمل هم باید پشت کار باشه .
SaSaMc2
1st June 2013, 02:08 AM
سلام...[golrooz]
بله راه داره...
ولي خيلي ناهموار...
خيلي نا عادلانه...
يه جور بي راهه...
براي همين هست كه خيلي ها چار گوشه عطا و لقاي كشورشون و مي بوسند و ميذارن و ميرن به جايي كه بهش تعلق ندارن...
.مخفی.
1st June 2013, 06:54 AM
همیشه میگم شعار هم نمیدم بایذ حمایت هم باشه مخترع ذلگرم بشه وکارشو با لذت دقت انجام وحداقل بدونه یکی دارع حمایتش میکنه
عرفان سلیم زاده
1st June 2013, 09:49 AM
آخه چرا جلوتونو میگیرن؟ به چی استناد میکنن؟حتما راهی داره عزیز ینی نداره؟منم یه سال تو صف انتظار عضویت بنیاد ملی نخبگان بودم آخرش بهم گفتن چون مدارکت ناقصه مشمول حمایت های بنیاد نمیشی.آخی! ای کاش مدارکم کامل بود تا نخبه شناخته میشدم[nishkhand]
.مخفی.
1st June 2013, 09:51 AM
جوابی گرفتی
ریپورتر
1st June 2013, 12:37 PM
اولین قدم برای دفاع از وطن کوتاه کردن دست کسانی هست که در پست خود مشغول به چپاول و مفت خوری هست با وجود این افراد نخبه ها عملا جایی برای فعالیت ندارن.
اقا گرگه
1st June 2013, 01:00 PM
مخفیش میکنم اگه خدای نکرده جنگی علیه ما شد اون موقع ازش استفاده کنیم
.مخفی.
1st June 2013, 01:21 PM
هر کاری میخوای بکنی بازم هم دلال کار خودشو میکنه
.مخفی.
1st June 2013, 06:16 PM
بزرگترین دغدغه مخترعا حمایت هست
shiny7
2nd June 2013, 05:11 PM
بعضی اعتقادات که توهین به اعتقادات یک ملت میشه نباید بیان بشه. اینجور اعتقادات باید تو دل آدم بمونه. حتی قرآن میگه ما اجازه نداریم به خدایان و عقاید کافران توهین کنیم چه برسه به عقاید یک ملت. چنین عقایدی اصلا نباید بیان بشه چه برسه به دفاع از اون فرد. اولین کسی که به عقاید دیگران احترام نذاشته همون فرد مورد نظر است که بحث را از نخبه پروری و دفاع از نخبه سیاسی و عقیدتی کرده. چنین افرادی اصلا قصدشون اختلاف انداختن بین نخبه ها و افراد است.پست این فردرو بخونین کاملا متوجه میشین.
چطور اهانت به اعتقادات یک ملت عقیده میشه و دفاع از عقاید ملت هفتاد میلیونی بی احترامی به فرد؟ سلمان رشدی اصلا جزو بشریت حساب میشه که بهش استناد بشه؟
ماها نباید بذاریم چنین افرادی موجب ایجاد تفرقه بشن.ما یک ملت واحد با انواع نژادها هستیم که نیاز به احترام متقابل داریم. تنها چیزی که مارو کنار هم نگه داشته و اتحاد ایجاد کرده همون عقاید مشترکی است که داریم. اگه این عقاید رو کسی خدشه دار بکنه به اتحاد ما حمله میکنه. فرد فدای ملت است نه ملت فدای یک فردی که عقاید دیگه ای داره.
سلام
بله حق با شماست!!
ولی منظورم من طرفداری از حرف اون شخص نبود و نگفتم حمایتش کنیم!!!
فقط دیدم سر این حرف بقیه بچه ها دارن با هم بگو مگو می کنن خواستم یکم آروم بشن!!!!
درست نیست سر حرف کسی که به قول شما توهین به اعتقادات ما کرده بود دوستا به جون هم بیفتن و جر و بحث کنن!!!اون شخص حرف خودشو زد و رفت ولی بعدش هنوز بچه ها داشتن با هم بحث می کردن!!!!
خواستم بهشون یادآوری کنم که اتحاد و یکرنگیشونو سر حرف دیگری از بین نبرن!!!
البته گفتم که من خیلی کوچکتر از اونم که بخوام برادرا و خواهرای بزرگتر و محتررم رو نصیحت کنم!!!
فقط احساس کردم وظیفم بود آرومشون کنم!!
اگه سو تفاهمی شده من شرمنده!!!!
ما بچه های یک خاکیم!!!!
.مخفی.
2nd June 2013, 05:16 PM
با نظرشما موافقم
نو آور
15th August 2013, 12:46 AM
در ایران، بخش خصوصی عملا حق ساخت و یا صادرات تجهیزات دفاعی را ندارد. این کار را شرکتهای تحت پوشش وزارت دفاع و همچنین برخی شرکتهائی که توسط سایر نهادهای نظامی تاسیس شده اند، به دلایل مشخص مالی انجام می دهند و در مورد نخبگان هم، اخذ ایده های مفید و جالب توجه آنان و سپس نثار اردنگی جانانه را در دستور کار داشته اند.
مطمئن باشید دشمنان بالقوه و بالفعل این کشور، این شرایط را رصد می کنند و اگر روزی متوجه شوند صنعت دفاعی کشور، به دست بخش خصوصی واقعی، در شرایط رقابتی سالم به پیش می تازد، قطعا واکنش نشان داده و به هر نحو که شده، از پیشرفت آن پیش گیری خواهند کرد. چون آنها به خوبی می دانند که رقابت حقیقی است که نرخ رشد زیاد، سریع و با کیفیت را در هر صنعتی رقم می زند.
سکوت20
12th September 2013, 01:55 AM
سلام
به نظر من اگه دشمن بخواد خدایی نکرده به کشور ما حمله کنه اول سعی میکنه یه اطلاعاتی از کشور ما به دست بیاره بعدش تلاش میکنه که ما خودمون با خودمون بجنگیم ومردم کشورمون با هم دیگه دشمن بشن ودوستگی بین مردم به وجود بیاد مثل کاری که با سوریه کرده من مخالف کشت و کشتارم به خاطر همین وقتی میخوام فکر کن که مثلا چی میشه اختراع کرد فکرم میره سراغ سلاح هایی که سلاح های پیشرفته دشمن رو خنثی میکنه و اگه قرار باشه چیزی داشته باشم که در جنگ مفید باشه اون رو به ارتش و سپاه میدم البته با نظارت و مدیریت خودم . ما الانشم توی جنگیم جنگی که همه ما هرکدوم یه سلاح برای مقابله با اون داریم ، جنگی که اگه ما امروز به فکرش نباشیم ممکنه فردا به حال و روز مردم سوریه دچار بشیم یا شاید بدتر ،الان موقعیت کشور ما خیلی حساسه و هدف اصلی دشمن متمرکز روی کشور ماست. من وطنم رو خیلی دوست دارم و حاضرم هر کاری البته اگر خلاف قوانین دینم نباشه انجام بدم و سومین افتخارم اینه که ایرانیم.
Capitan Totti
12th September 2013, 02:03 AM
جناب نو آور
از نوع تاپیک ها
و گفتمانتان
واضح است واقعا پی کسب علمید و اختراع
درود بر شما
سوال واضحه
مخترع و نخبه هیــــچوقت نباااااید به جبهه و این چیزا اعزام بشه
طبیعی است محافظت شدید و اکید نیروهای نظامی از نخبگان ضروری است
نخبه و مخترع نباااید دغدغه ی امنیت و این چیزا داشته باشه
متاسفانه نهادهای نظامی حرکات انچنانی ئی انجام نمیدن که نخبگان در امنیت کامل باشند
اما اگر روزی ارتش مسئول تامین امنیت اینگونه افراد شود
مطمئن باشید احساس امنیت فریاد خواد کشید
پس نخبگان در شرایط اظراری هم باید با آرامش به اختراعاتش برسد و لاغیر
omidfays
17th September 2013, 01:55 AM
یک بشقاب پرنده =سفینه فضایی میسازم
maryam kia
17th September 2013, 06:22 AM
شما میگید نخبه؟میگید علم؟میگید استعداد!
شما از یه چیزه کوچیک شروع کنید برید تا بالا بالاها ببینید وضع چقد خرابه...
اولا وضعیته اموزشی /علمی عملا تو کشور صفره!
توی مدارس استعداد یابی نمیشه.خب این خیلی بده چون خیلیا هستن ک واقعا نخبن ولی کشف نمیشن.
شاید بعضی ازمدارس تهران اینجوری باشن اونم نه همشون.
حالا بریم بالاتر ک میشن نخبه های این مملکت.
کشور باید با تمامه وجود سره نخبه های خودش سرمایه گذاری بکنه تا نخبگان بتونن با اسودگیه تمام فعالیته خودشونو انجام بدن نه اینکه بیان التماس کنن ک کشور حمایتشون کنه.
وقتی میگن( فراره مغزها) الکی ک نمیگن.خیلی از بچه هایی ک دارای استعداد بودن رفتن میشنویم ک میرن و احتمالا زندگی بهتریم دارن.
خلاصه به این نتیجه میرسیم شما اگه پول داشته باشید نخبه هم میشید.
درضمن حرفه اقا عرفانو قبول دارم برای جنگی ک گفتن.
اگه خدایی نکرده جنگی بشه جنگه جهانی میشه.اینجاست ک ایران باید اماده باشه اینجاست ک باید از نخبه ها استفاده کنن.
(البته ناگفته نماند از نخبه ها باید استفاده کنن نه فقط برای جنگ سوتفاهم نشه)
armin_gera
18th September 2013, 03:45 PM
ایران میتونه کاری کنه 100 برابر از بقیه کشورا جلو بیوفته داداش ایران بیشترین نخبه رو داره ولی آیا از مسولین کسی تا حالا حمایت کرده؟تا حالا یه اختراعو خواستید تجاری کنید و یه شرکت بیاد بگه داداش 20 ملیون میدم طرحتو ور دار بکش کنار! اونم طرف ببره تو المان تجاریش کنه!
این اتفاق برا دوست من افتاد
داداش ما بهترین ها رو داریم بهترین سلاح هارو فک میکنی اون f22 رو کیا ساختن؟تو تیم طراحی مهندسای ایرانی بودن اونایی که تو ایران بهشون پشیزی قاعل نشدن و تو سرشونم زدن
ناسا رو ایرانی ها میگردونن و...
اینا همونایین که مثل من در به در دنبال استاد گشتن یه ذره کمکشون کنه ولی آخرش گفتن به ما ربطی نداره میخوای اختراع کنی هر چی هستی برا خودت هستی
اره عزیز وقتی رعیس دانشگاه ذره ای از علم ندونست و مدیر اموزش گفت اگه میخوای درس نخون مجبورت نکردن! وقتی اکثر مسولین از علم چیزی نمیدونن و اصلا علاقه ای به پیشرفت ندارن باید گفت هرچی سرمون بیاد خودمون کردیم
فک کن حمایت میکردن f22 تو ایران ساخته میشد و...
حسین متقی
19th September 2013, 02:38 AM
ایران میتونه کاری کنه 100 برابر از بقیه کشورا جلو بیوفته داداش ایران بیشترین نخبه رو داره ولی آیا از مسولین کسی تا حالا حمایت کرده؟تا حالا یه اختراعو خواستید تجاری کنید و یه شرکت بیاد بگه داداش 20 ملیون میدم طرحتو ور دار بکش کنار! اونم طرف ببره تو المان تجاریش کنه!
این اتفاق برا دوست من افتاد
داداش ما بهترین ها رو داریم بهترین سلاح هارو فک میکنی اون f22 رو کیا ساختن؟تو تیم طراحی مهندسای ایرانی بودن اونایی که تو ایران بهشون پشیزی قاعل نشدن و تو سرشونم زدن
ناسا رو ایرانی ها میگردونن و...
اینا همونایین که مثل من در به در دنبال استاد گشتن یه ذره کمکشون کنه ولی آخرش گفتن به ما ربطی نداره میخوای اختراع کنی هر چی هستی برا خودت هستی
اره عزیز وقتی رعیس دانشگاه ذره ای از علم ندونست و مدیر اموزش گفت اگه میخوای درس نخون مجبورت نکردن! وقتی اکثر مسولین از علم چیزی نمیدونن و اصلا علاقه ای به پیشرفت ندارن باید گفت هرچی سرمون بیاد خودمون کردیم
فک کن حمایت میکردن f22 تو ایران ساخته میشد و...
برای ساخت یک عدد از این جنگنده ی پیشرفته ایران باید بودجه دفاعی یکسال کاملش رو خرج کنه تا شاید بتونه به تکنولوژیش برسه
اون هم به صورت متمرکز
ولی خب به دردمون نمیخوره که! میخوایم چیکارش کنیم؟؟
فعلا که امریکاش تو اف35 مونده و هیچکاری از دستش برنمیاد و کلی خرج الکی رو دستش مونده
ناوگان های مختلف هواییش براش فقط هزینه ایجاد کردند
مخترع کارآفرین
19th September 2013, 01:03 PM
سلام بر همه دوستان
چند نکته رو هم من بگم بد نیست.
1- چرا همه ما مخترعان فکر میکنیم که دنیای کنونی روی محصولات و اختراعات فقط میچرخه؟ سیستم اداره کردن یک مملکت خیلی بیشتر از اختراع میتونه در جنگ موثر باشه. شما جنگ رو در ذهنتان شبیه سازی کنید تا ببینید که چه چیزی ما رو زمین میزنه.
شبیه سازی جنگ ایران:
تمامی مراکز مهم در شهرهامون از قبیل تصفیه خانه ها،سدها و پست های برق و گاز و تلفن توسط موشک مورد هدف قرار میگیرن. نتیجه اش این میشه:
زندگی در شهر فلج میشه و ترس مردم و نبود امکانات باعث میشه مردم به فکر کوچ کردن به شهرستان ها بیفتند.
در شهرستان ها هم بدلیل وابستگی منابع انرژی آنها به نفت و شهرهای بزرگ، برق و گاز و تلفن ها قطع میشوند. تازه اگه شانس بیارن و موشک به آنها نزنند. ولی موشک لازم نیست و خودبه خود قطع میشن.
بنابراین مردم روی میاورند به روستاها برای تامین آب و مواد غذایی. ولی اگه روستا رفته باشید میبینید که آنها هم وابسته به شهرستان شده اند. در اثر رفتن برق در شهرستان، برق در روستا هم قطع میشود و حتی آب هم ندارند بخورند چون چاه ها با پمپ برقی کار میکنند و تلفن هاشون قطع میشه و اونایی که گاز هم دارند ، گازشون هم قطع میشه.
حالا فکر کنید این همه جمعیت شهرهامون میخواهند بروند شهرستان و روستاهایی که خودشون فلج هستند و در این موقع است که گرسنگی و تشنگی و اطلاعات غلط به خاطر نبود تلویزیون و رادیو، مملکت رو فلج میکنه. مردم برای تامین غذا به جون هم میفتن.
اینجاست که قبل از وقوع هر جبهه ای ، مملکت تسلیم شده. در بم بدلیل خراب شدن پست برق، امکان ارتباط تا یک روز مقدور نبود. و از کرمان مسئولان رفتند تا ببینند که تازه چی شده!! این درحالی است که روسیه و انگلیس حتی روستاهای خود رو مجهز به بیسیم کرده اند. در انگلیس و خیلی از کشورها منابع انرژی بادی و خورشیدی در روستاها قرار داده اند و همه چیز آن از شهر ها جداست.
میبینید که اختراعی اگه باشد باید در فکر اختراع یک سیستم مناسب باشید نه فقط یک محصول خاص. من سالهاست تلاش میکنم که به همه بفهمانم که اختراع فقط درست کردن یک محصول نیست ایجاد یک سیستم مناسب در یک اداره یا سازمان یا کشور، اختراعی بسیار بزرگتر است. زمینه ساز ایجاد اختراعات شما در مرحله اول اختراع یک سیستم مناسب است تا بستری مناسب را برای تولید اختراعات شا فراهم کند.
سیستم توزیع امکانات و وابستگی ها در کشور ما وارونه است. ما حتی روستاهامونو وابسته به شهر کردیم.روستاهایی که خودشان باید مستقل باشند و تامین کننده منابع شهرها. در زمان جنگ ما واردات خیلی کمی خواهیم داشت یکی به خاطر امنیت و دیگری چون پول نفت نداریم دیگه. پس باندازه این همه واردات باید بتوانیم خودمان تولید کنیم. به عبارتی ظرفیت اسمی تولیدات کشورمان در حال حاضر باید باندازه تولید کنونی و واردات باشه . تا در زمان جنگ بتونیم ظرفیت اسمی رو به کار بیندازیم تا حداقل آذوقه رزمندگان تامین بشه.
امروزه در جنگ واقعی مدت زمان دوام و مقاومت یک مملکت مهمه نه سلاح های اون. مثلا با یک تحریم کوچولو دیدید که مملکت ما چگونه متزلزل شد با اینکه نه جنگی بود و نه موشکی.
پس اگه میخواهید چیزی اختراع بشه باید با توجه به این شبیه سازی باشه و اصلا تو فکر جنگ واقعی مثل جنگ تحمیلی مان نباشید.
armin_gera
19th September 2013, 01:36 PM
برای ساخت یک عدد از این جنگنده ی پیشرفته ایران باید بودجه دفاعی یکسال کاملش رو خرج کنه تا شاید بتونه به تکنولوژیش برسه
اون هم به صورت متمرکز
ولی خب به دردمون نمیخوره که! میخوایم چیکارش کنیم؟؟
فعلا که امریکاش تو اف35 مونده و هیچکاری از دستش برنمیاد و کلی خرج الکی رو دستش مونده
ناوگان های مختلف هواییش براش فقط هزینه ایجاد کردند
میدونم, منظور اینه که اگه از نخبه ها اینجا همایت میشد و اینجا نگهش میداشتن الان چیزایی که نخبگان ایرانی دارن تو امریکا اراعه میدن رو داشتن تو ایران اراعه میدادن و فک کن الان ایران کجاها که نبود
maryam kia
19th September 2013, 01:55 PM
میدونم, منظور اینه که اگه از نخبه ها اینجا همایت میشد و اینجا نگهش میداشتن الان چیزایی که نخبگان ایرانی دارن تو امریکا اراعه میدن رو داشتن تو ایران اراعه میدادن و فک کن الان ایران کجاها که نبود
همون بهتر ک اینکارو نمیکنن[golrooz]
نو آور
19th September 2013, 07:16 PM
سلام بر همه دوستان
چند نکته رو هم من بگم بد نیست.
1- چرا همه ما مخترعان فکر میکنیم که دنیای کنونی روی محصولات و اختراعات فقط میچرخه؟ سیستم اداره کردن یک مملکت خیلی بیشتر از اختراع میتونه در جنگ موثر باشه. شما جنگ رو در ذهنتان شبیه سازی کنید تا ببینید که چه چیزی ما رو زمین میزنه.
شبیه سازی جنگ ایران:
تمامی مراکز مهم در شهرهامون از قبیل تصفیه خانه ها،سدها و پست های برق و گاز و تلفن توسط موشک مورد هدف قرار میگیرن. نتیجه اش این میشه:
زندگی در شهر فلج میشه و ترس مردم و نبود امکانات باعث میشه مردم به فکر کوچ کردن به شهرستان ها بیفتند.
در شهرستان ها هم بدلیل وابستگی منابع انرژی آنها به نفت و شهرهای بزرگ، برق و گاز و تلفن ها قطع میشوند. تازه اگه شانس بیارن و موشک به آنها نزنند. ولی موشک لازم نیست و خودبه خود قطع میشن.
بنابراین مردم روی میاورند به روستاها برای تامین آب و مواد غذایی. ولی اگه روستا رفته باشید میبینید که آنها هم وابسته به شهرستان شده اند. در اثر رفتن برق در شهرستان، برق در روستا هم قطع میشود و حتی آب هم ندارند بخورند چون چاه ها با پمپ برقی کار میکنند و تلفن هاشون قطع میشه و اونایی که گاز هم دارند ، گازشون هم قطع میشه.
حالا فکر کنید این همه جمعیت شهرهامون میخواهند بروند شهرستان و روستاهایی که خودشون فلج هستند و در این موقع است که گرسنگی و تشنگی و اطلاعات غلط به خاطر نبود تلویزیون و رادیو، مملکت رو فلج میکنه. مردم برای تامین غذا به جون هم میفتن.
اینجاست که قبل از وقوع هر جبهه ای ، مملکت تسلیم شده. در بم بدلیل خراب شدن پست برق، امکان ارتباط تا یک روز مقدور نبود. و از کرمان مسئولان رفتند تا ببینند که تازه چی شده!! این درحالی است که روسیه و انگلیس حتی روستاهای خود رو مجهز به بیسیم کرده اند. در انگلیس و خیلی از کشورها منابع انرژی بادی و خورشیدی در روستاها قرار داده اند و همه چیز آن از شهر ها جداست.
میبینید که اختراعی اگه باشد باید در فکر اختراع یک سیستم مناسب باشید نه فقط یک محصول خاص. من سالهاست تلاش میکنم که به همه بفهمانم که اختراع فقط درست کردن یک محصول نیست ایجاد یک سیستم مناسب در یک اداره یا سازمان یا کشور، اختراعی بسیار بزرگتر است. زمینه ساز ایجاد اختراعات شما در مرحله اول اختراع یک سیستم مناسب است تا بستری مناسب را برای تولید اختراعات شا فراهم کند.
سیستم توزیع امکانات و وابستگی ها در کشور ما وارونه است. ما حتی روستاهامونو وابسته به شهر کردیم.روستاهایی که خودشان باید مستقل باشند و تامین کننده منابع شهرها. در زمان جنگ ما واردات خیلی کمی خواهیم داشت یکی به خاطر امنیت و دیگری چون پول نفت نداریم دیگه. پس باندازه این همه واردات باید بتوانیم خودمان تولید کنیم. به عبارتی ظرفیت اسمی تولیدات کشورمان در حال حاضر باید باندازه تولید کنونی و واردات باشه . تا در زمان جنگ بتونیم ظرفیت اسمی رو به کار بیندازیم تا حداقل آذوقه رزمندگان تامین بشه.
امروزه در جنگ واقعی مدت زمان دوام و مقاومت یک مملکت مهمه نه سلاح های اون. مثلا با یک تحریم کوچولو دیدید که مملکت ما چگونه متزلزل شد با اینکه نه جنگی بود و نه موشکی.
پس اگه میخواهید چیزی اختراع بشه باید با توجه به این شبیه سازی باشه و اصلا تو فکر جنگ واقعی مثل جنگ تحمیلی مان نباشید.
سلام، جنابعالی دارید به اهمیت مدیریت و به ویژه «مدیریت استراتژیک» اشاره می کنید. حتی بهترین مخترعین هم، تحت مدیریت یک تعداد مدیر کم آگاه و کم لایق، نمی توانند خاصیت زیادی برای کشور ارائه دهند. از جمله وظایف یک مدیر لایق، پیش بینی شرایط و اوضاع آینده است. یعنی نوعی آینده پژوهی.[golrooz]
.
حسین متقی
20th September 2013, 02:47 AM
خب این نسبت و این مقایسه درست نیست
مگه اینکه از 200 سال قبل تا الان شرایط 2کشور رو یکسان تصور کنی!
به نظرم اصلا مهم نیست که اگر فلان چی میشد
یا بهتره که فلان مدیر چیکار کنه
به نظرم مهم اینه که ما باید چیکار کنیم
من باید چیکار کنم
و همه ی این من ها میشه یه جامعه ی درست
ولی همیشه ما میگیم فلانی باید اینکارو کنه و این فلانی گفتنمون جای من باعث میشه این وضع به وجود بیاد
برای اینکه کسی حمایت کنه
اول باید خودمون خودمونو باور کنیم
armin_gera
20th September 2013, 03:27 PM
خب این نسبت و این مقایسه درست نیست
مگه اینکه از 200 سال قبل تا الان شرایط 2کشور رو یکسان تصور کنی!
به نظرم اصلا مهم نیست که اگر فلان چی میشد
یا بهتره که فلان مدیر چیکار کنه
به نظرم مهم اینه که ما باید چیکار کنیم
من باید چیکار کنم
و همه ی این من ها میشه یه جامعه ی درست
ولی همیشه ما میگیم فلانی باید اینکارو کنه و این فلانی گفتنمون جای من باعث میشه این وضع به وجود بیاد
برای اینکه کسی حمایت کنه
اول باید خودمون خودمونو باور کنیم
نظر شما رو نقض نمیکنم ولی خیلی ها خواستن کاری بکنن ولی نزاشتن
کسایی که خودشونو باور داشتن متاسفانه نمیگم حمایت بشه لاقل تو سرشونم زده نشه
0220
20th September 2013, 03:41 PM
سلام ببخشید من نتونستم نظر همه ی دوستای گلم رو بخونم ولی می خواستم بگم جنگ هشت ساله ایران مردمی داشت که حاضر بودن برای کشورشون جان بدهند ولی الان چی میری تو خیابون با زنان ومردم متفاوت مصاحبه می کنی می پرسی اگه جنگ بشه چی کار می کنید؟ حدود نود درصد میگن از ایران می ریم ولی من خودم حاضرم جانم رو برای ایران بدم چه از نظر علمی چه فرهنگی یارفتن به جبهه و رو در رو جنگیدن.
حسین متقی
21st September 2013, 12:53 AM
سلام ببخشید من نتونستم نظر همه ی دوستای گلم رو بخونم ولی می خواستم بگم جنگ هشت ساله ایران مردمی داشت که حاضر بودن برای کشورشون جان بدهند ولی الان چی میری تو خیابون با زنان ومردم متفاوت مصاحبه می کنی می پرسی اگه جنگ بشه چی کار می کنید؟ حدود نود درصد میگن از ایران می ریم ولی من خودم حاضرم جانم رو برای ایران بدم چه از نظر علمی چه فرهنگی یارفتن به جبهه و رو در رو جنگیدن.
با اینکه به نظرم این بحث کلا بی فایدس ولی مطمئنم اماری که دادین اشتباهه
یعنی منکه میبینم 90 درصد میمونن - درضمن در شرایط واقعی اوضاع فرق داره
کسی باورش نمیشد 60 درصد دوباره به احمدی نژاد رای بدن
یا کسی باور نمیکرد کسی به روحانی رای بده که من اخرین گذینه گذاشته بودمش
همه چیز به شرایط لحظه ای بستگی داره
در ایران در یک لحظه تمام نظرات برمیگرده و همیشه هم به سمت مثبت بوده
مردم هم میفهمند - ما هم جز یی از مردم هستیم اگر ما میفهمیم بقیه هم میفهمند - چه بسا خیلی بیشتر از ما که سرمون تو کار خودمونه
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.