توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : در خواست برنامه و مشکلات
vahid5835
19th February 2013, 11:43 PM
در این قسمت به درخواست برنامه ها و مشکلات رسیدگی میشود
amirhosyn
30th November 2013, 11:48 PM
در این قسمت به درخواست برنامه ها و مشکلات رسیدگی میشود
سلام وحیدجان.دوست عزیز،من به دنبال نرم افزاری میگردم که بتونم با رایانه چیزهایی رابنویسم وآنها راداخل تلفن همراه بریزم.این اطلاعات مدام تغییر میکنند.میخوام خودم بنویسم بعدبه تلفن همراه انتقال بدم.یه چیزی تومایه های دیکشنری.(این کارمن دارای:کلمات واعداد زیادمیباشد.بایددارای جستجوگر باشدتا بهتر به موضوعی خواص دست پیدا کنیم.موقعی که برنامه داخل گوشی بازمیشود،درصفحه ی نخست یه عکس ویه جمله که میخواهم هرچند وقت یک بار تغییربدم،ظاهربشه،مثل:نرم افزار سارا دیکشنری )قابل اجرادر:اندروید،جاوا،سیم بین.خواهشا کمکم کن
vahid5835
1st December 2013, 12:24 PM
سلام وحیدجان.دوست عزیز،من به دنبال نرم افزاری میگردم که بتونم با رایانه چیزهایی رابنویسم وآنها راداخل تلفن همراه بریزم.این اطلاعات مدام تغییر میکنند.میخوام خودم بنویسم بعدبه تلفن همراه انتقال بدم.یه چیزی تومایه های دیکشنری.(این کارمن دارای:کلمات واعداد زیادمیباشد.بایددارای جستجوگر باشدتا بهتر به موضوعی خواص دست پیدا کنیم.موقعی که برنامه داخل گوشی بازمیشود،درصفحه ی نخست یه عکس ویه جمله که میخواهم هرچند وقت یک بار تغییربدم،ظاهربشه،مثل:نرم افزار سارا دیکشنری )قابل اجرادر:اندروید،جاوا،سیم بین.خواهشا کمکم کن
سلام تشریف ببرید تو این سایت (http://www.ir-tci.org/forum/index.php?f-121) درخواستتون رو بدید اونجا رسیدگی میشه این کار مشکلیه احتیاج به تیم داره
به هر حال کاربرهای اونجا تخصص بیشتری دارند حتما کمکتون خواهند کرد
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.