PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر درخواست برای نخریدن آجیل عید

m.g.s.t.r
19th February 2013, 11:03 PM
سلام هموطنمطالعه اين متن، وقت زيادي از شما نمي گيرد. لطفا تا انتها بخوانيد:
همه ماها خوب میدونیم که اصلاً اوضاع خوبی توی کشور جریان نداره . قصد نداریم کسی رو متهم کنم. قصد شعار دادن نداریم. مشکل از این حرفا رد شده. این نوشته نه سیاسیه و نه قصد تحلیل اوضاع داره و نه دنبال متهم میگرده. این نوشته عین یه درده که این روزا داره یواش یواش عین خوره همه چیزو میخوره و جلو میره.

متاسفانه یک مشت دلال مثل زالو و کفتار به جون مردم افتادن و هر روز یک چیزی بهونه میکنن تا خون بیشتری از بدن بی رمق مردم بکشن . از ارز و طلا و ماشین و مسکن گرفته تا ارزاق عمومی و ... حالا چشممون به جمال آجیل هم روشن شد!!! من واقعاً نمیفهمم چه اتفاقی افتاده که آجیل توی یک هفته باید 2-3 برابر بشه!!! اگه تولید کننده سودی میبرد آدم برای خودش توجیه میکرد که لااقل آدمای زحمت کش سود بردند ولی متاسفانه زالوها و کفتارها به صف شدن تا شیره جون کشاورزو با مزه خون مردم یکجا بالا بکشن.

الان خیلی از هم وطنامون حتی دیگه توان سیر کردن شکم خودشون و خانواده شونو ندارن. توان خرید یه دست لباس رو ندارن. توان تامین هزینه تحصیل بچه اشونو ندارن ...

حالا چرا بحث آجیلو وسط کشیدم، شاید هنوز برای خیلی از ماها 300-400 تومن هزینه آجیل عید اونقدر نباشه که توان مالیمونو تحت فشار بزاره اما این پول میتونه شب عید یه خانواده رو برقرار کنه. میتونه هزینه خوراک 1 ماه یک خانواده رو تامین کنه. قصدم این نیست که بگم بیاییم پول آجیلو به اونایی که نیازمندن و آبرودار کمک کنیم. قصدم اینه که بگم بیاییم" با هم و برای هم بودنو" تمرین کنیم. نخریدن و نخوردن آجیل کسی رو نمیکشه . اما خریدنش یک مشت مفت خور دلالو ( صنف و بازار به دل نگیرن منظورم دلالهاست ) خرکیف میکنه و صد البته جری تر که دفعه بعد یک چیز دیگه و یک شکل دیگه براشون عامل مکیدن خون مردم بشه. قصدم اینه که بیاییم به جای شعار دادن و عمل نکردن ، اینبار بدون شعار عمل کنیم. بیاییم پوزه دلال جماعتو بمالیم زمین تا حواسش جمع بشه که نه بابا، دیگه از اون خبرا نیست.

اگر 15 میلیون خانواده بطور متوسط 100 هزار تومن توی جیب دلالای آجیل بکنن، همین یک قلم میشه 1500 میلیارد تومن!!! پولی که بلافاصله میره توی یک مسیر دیگه و هر بار فربه تر و فربه تر میشه و دمار مردمو درمیاره .

حرف ساده است. بیاییم امسال آجیل نخریم و یک نوشته قشنگ روی سفره هفت سینمون، میزمون بزاریم که برای چی اینکارو کردیم. اگر کسی دوست داشت (دوست داشت بدون هیچ اجباری) میتونه معادلشو به افراد نیازمند اطرافش یا مثلاً به زلزله زده هایی که یک زمستون وحشتناکو گذروندن کمک کنه تا اونها هم یه کمی عید داشته باشن یه کمی مرهم آلامشون باشیم یه کمی "بگیم" هموطن ما کنارت هستیم. نه اینکه با یه نوشته توی فیس بوک ... با گفتن 4 تا جمله توی جمع ابراز هم دردی بکنیم . میتونیم با پولش مواد خوراکی، لباس، یا هر چیز ضروری دیگه تهیه کنیم و ببریم دم خونه یه آدم زحمتکش که روزگار نامرد دستشو خالی کرده، زنگو بزنیم و بزاریم پشت در و بریم. اگر هم دوست نداشتیم پولشو بزاریم جیب خودمون. حداقل نزاشتیم یه مشت مفت خور بخورن و ببرن و به ریشمون بخندن.

http://www.taamolnews.ir/files/fa/news/1391/11/27/12525_522.jpg

بعضی ها فکر میکنن: مگه میشه! عیده! آبرومون...! ... ما که فکر میکنم میشه و قشنگتر هم هست. آبروی آدم به اینه که انسان باشه. آبرویی که بند 4 تا تخمه و آجیل باشه همون بره بهتره.

ما (یه تعدادی از دوستان) تصمیم گرفتیم كه نه خودمون آجیل میخریم و نه جایی میخوریم. هر جا هم که بریم برای دید و بازدید یه کارت به سینه‌مون میزنیم و روش مینویسیم چرا اینکارو کردیم. سر سفره هفت سینمون هم یک نوشته خواهیم گداشت و موقع پذیرایی مهمون روی میز میزاریم که هزینه آجیل امسالو به نیازمندان دادیم. تا این مسئله جا بیفته

توی این روزای بی کسی، یه کمی کس و کار هم دیگه باشیم.

امیدوارم با انتشار این موضوع و عمل به اون
- نخریدن آجیل
- نخوردن آجيل
- اگر دوست داشتید هزینه کردن پولش برای افراد نیازمند دور وبر خودتون
هر کدوم سهم خودمونو ادا کنیم. از آجیل شروع کنیم، اگر خوب بود سراغ چیزای دیگه هم میریم

لطفا نگیم "مردم" وقتی می فهمن یه چیزی می خواد کمیاب بشه میرن بیشتر می خرن... ما خودمون "مردم" رو تشکیل می دیم. ما حاضر نیستیم خودمون سختی بکشیم چون فکر می کنیم بعضی ها می رن می خرن و می گیم چه فایده پس این ها بی نتیجست.. مشکل اینجاست که زمانی که وجدانمون بهمون می گه ما باید از یه جا شروع کنیم، با این تفکرات سر وجدانمونو کلاه می ذاریم..
پس همین مردم خود ما هستیم. از خودمون شروع کنیم. توی این جمعیت اگه خود ما ، کسایی که این متنو می خونن یه عدشونم این کارو انجام بدن دفه ی بعدی چند نفر دیگه باهامون هم راه می شن. اول هر کاری سخته اما زمانی که وحدت رو یاد بگیریم همه چیز درست می شه.
این چرخه معیوب رو خودمون درستش کنیم. این یک کار که ازمون بر میاد.
http://shafaf.ir/fa/news/168000

م.محسن
19th February 2013, 11:23 PM
با این وضعیت بد اقتصادی فکر نکنم احتیاجی برای خواهش کردن به نخریدن آجیل باشه ...

zoh_reh
19th February 2013, 11:48 PM
اگه عملی بشه خیلی خوبه .از قدیم هم گفتند جزای گرانفروش نخریدن است. میتونیم این خرج الکی رو جای بهتری مصرف کنیم ، چه با کمک به محرومین یا برای خودمون.

somayehfaridi
20th February 2013, 01:22 AM
اونایی که وضعشون خیلی خرابه، اصلا سراغش نمیرن
اونایی که وضعشون خوبه، طبق معمول هر سال آجیاشونو میخرن، چون اونقدر پولدارن که وضعیت بد اقتصادی زیاد روشون تاثیر نداره
میمونه قشر متوسط که فکر کنم روی سخن این تاپیک بیشتر با اوناست و اصولا و منطقا در چنین شرایطی انتظار میره که با نخریدن اجناسی که بی رویه گرون میشن، مانع سوء استفاده افراد سود جو بشن، اما چیزی که در مملکت ما وجود دارد کاملا برعکس هست، یعنی تا میشنوند که چیزی گرون شده، فوری میرن و صفهای آنچنانی (صف که چه عرض کنم....) تشکیل میدن و دلال هم مردمشو خوب میشناسه
..............

M@hdi42
20th February 2013, 01:45 AM
فقط یه وقت مرغ رو تحریم نکنید.ممنون میشم

somayehfaridi
20th February 2013, 11:05 AM
فقط یه وقت مرغ رو تحریم نکنید.ممنون میشم
[khande][khande][khande][khande][khande][khande]
خیلی جالب بود
آره باید تخم مرغ رنگ کنیم

عرفان سلیم زاده
20th February 2013, 11:11 AM
این نوروز یکی متفاوت ترین نوروز های ایران خواهد بود... بلاخره مردم ما واسه یه سال هم که شده چشم و هم چشمی نمی کنند.من هم ناراحتم و هم خوشحال.مردم ما حقشون نیست که دچار همچین مشکلاتی باشن ولی خوشحالم که این وضعیت باعث میشه بعضی از عادت های بدمون رو کنار بزاریم. امروز بهترین وقت برای تغییر در رژیم غذایی مردمه و مسئولین فرهنگ ساز باید سریع تر کارو شروع کنن.

6824
20th February 2013, 11:46 AM
ما كه پسته داريم هر كي هم بخواد براش مي فرستم [sootzadan]

golden3
20th February 2013, 12:12 PM
خیلیم نمیشه آخه بیکار نشست
میوه که همیشه هست
عیده و آجیلش
ولی حق باشماس نخریم
حالا میشه لا اقل تخمه سیاه بخریم؟کیلویی16000[nishkhand]

mahya_s
20th February 2013, 01:14 PM
اتفاقا ماهم قصد داشتیم اجیل نخریم.خیلی خوبه اگه این اتفاق بیفته

m.g.s.t.r
20th February 2013, 07:48 PM
با این وضعیت بد اقتصادی فکر نکنم احتیاجی برای خواهش کردن به نخریدن آجیل باشه ...
تلویزیون صفهای خرید پسته 30000 تومنی را نشان میداد!!!![tafakor]

s.s.n
20th February 2013, 08:32 PM
خیلی عالیه اگه همه همکاری کنن[shaad]

m.g.s.t.r
21st February 2013, 09:44 PM
با ایمیل و پیامک و وبلاگ و... باید به همه خبر داد

- - - به روز رسانی شده - - -

با ایمیل و پیامک و وبلاگ و... باید به همه خبر داد

meys@m
21st February 2013, 09:48 PM
آفرین حرف دلِ منو زدی!

amirhosyn
21st February 2013, 10:42 PM
این ایده ی خوبی است.اگه یادتان باشد یه مدت گازهای اتان (کپسولی)از2000تومان رفت روی7000.دلیلشم این بودکه خیلیها بجای گازcng درخودرو ازاین نوع گازاستفاده میکردند.اینجا بود که خیلی ها گفتندبا این وضع میشه دو شبه پولدار شدوخیلیها شدند.ولی قافل ازاینکه زیادی جو گرفتشون.مردم دیدندبنزین ارزانتر میوفته.این شدکه درعرض یکی دو هفته قیمت گاز شد3000تومان.خلاصه اینکه تو این مملکت هرکی هرکیه. باید اجرا بشه تا پوست خیلیها کنده بشه.ولی این مردمی که من میبینم این کار را نمیکنند.(جو عید میگیرتشون)

amirhosyn
21st February 2013, 11:00 PM
نمیدونم چرا چند وقت یه بار این تصویر تلویزیون میاد تو ذهنم.ژاپنیها چند وقت پیش اون فاجعی سونامی ومصیبتهای بعد ازآن راکشیده بودند.تلویزیون نشان میداد مردم ژاپن خیلی آرام نشسته بودند و بدون هیچ جنگ و دعوایی پذیرایی میشدند.حالا ما (ببخشیدنباید بگم)مسلمانها روزعاشورا موقع نذری که میشه(خودتون بهترمیدونید چی میخوام بگم)من باچشمای خودم دعوای سر نذر عاشورا را دیدم؛دو خانواده بخاطرنذری چه بزن بزنی راه انداخته بودند.این فرهنگ ماست(ازهمه ی اعزای این سایت معذرت میخوام)

mozhgan.z.1368
22nd February 2013, 05:37 PM
ما که پسته رو تحریم کردیم

m.g.s.t.r
22nd February 2013, 10:53 PM
نمیدونم چرا چند وقت یه بار این تصویر تلویزیون میاد تو ذهنم.ژاپنیها چند وقت پیش اون فاجعی سونامی ومصیبتهای بعد ازآن راکشیده بودند.تلویزیون نشان میداد مردم ژاپن خیلی آرام نشسته بودند و بدون هیچ جنگ و دعوایی پذیرایی میشدند.حالا ما (ببخشیدنباید بگم)مسلمانها روزعاشورا موقع نذری که میشه(خودتون بهترمیدونید چی میخوام بگم)من باچشمای خودم دعوای سر نذر عاشورا را دیدم؛دو خانواده بخاطرنذری چه بزن بزنی راه انداخته بودند.این فرهنگ ماست(ازهمه ی اعزای این سایت معذرت میخوام)

خود تلویزیون تبلیغ میکنه که حتی اگر شده تو صف هم بایستید و پسته کیلویی 30000 تومنی بخرید

sahar72
26th February 2013, 03:00 PM
ما که امسال عزا دار هستیم و در کل اجیل و شیرینی نمی خریم ولی منم سعی می کنم با تبلیغ دیگران را از خرید اجیل منصرف کنم

سیاوش ثابت کلوانق
26th February 2013, 09:30 PM
همه باهم برای شکستن تورم انخریدن آجیل

sallarmelli
28th February 2013, 08:08 AM
ما هم که توی معدن پسته هستیم(کرمان) قصد داریم امسال آجیل نخوریم یعنی خانواده ما قصد دارن مهمان هم که بیاد سعی می کنیم با چیز های سنتی پذیرایی کنیم مثل قوتو(قهوه سنتی کرمان)

m.g.s.t.r
28th February 2013, 09:32 PM
ما هم که توی معدن پسته هستیم(کرمان) قصد داریم امسال آجیل نخوریم یعنی خانواده ما قصد دارن مهمان هم که بیاد سعی می کنیم با چیز های سنتی پذیرایی کنیم مثل قوتو(قهوه سنتی کرمان)
فکر نکنم قوتو هم همچین ارزون باشه هاااا[tafakor]

mazaheri.chem
2nd March 2013, 10:50 AM
به خاطر احترام به دهه فاطمیه هم که شده نمیخریم!

مجتبی
2nd March 2013, 01:12 PM
ای بابا...
با این ملت جو زده ی ایران از این کارا نمیشه کرد...
همین دیشب رفتیم بیرون ملت بود که صف کشیده بودن جلوی اجیل فروشی ها...
یا ملت خیلی پول دار شدن که ککشون هم نمی گزه با این قیمت ها (48 تومن پسته بود) یا این که ... هستن[tafakor]

م.محسن
2nd March 2013, 08:43 PM
قیمت آجیل 20 درصد کاهش می‌یابد (http://ca.rajanews.com//detail.asp?id=151793)

رییس اتحادیه آجیل و خشکبار گفت: مردم تصور نکنند پسته 60 هزار تومانی، باید به قیمت 30 هزار تومان در بازار عرضه شود، بلکه پسته فندقی صادراتی با ارزش 37 تا 38 هزار تومان 30هزار تومان برای تنظیم بازار عرضه خواهد شد.
علیرضا ارزانی در گفت و گو با ایسنا افزود: نرخ پسته را صادرات مشخص می کند. سال گذشته پسته در بازار جهانی 10 تا 11 دلار به فروش می‌رسید که قیمت آن با دلار آزاد 38 تا 40 هزار تومان است و امسال هم با همین نرخ فروخته می شود.

وی با اشاره به کیفیت بالای پسته در بازارهای داخلی نسبت به پسته صادراتی خاطرنشان کرد: برخلاف سایرکالاهای صادراتی که در مقایسه با کالاهای مشابه داخلی شان از کیفیت بهتری برخوردارند،.عرضه پسته در بازار خشکبار داخلی از کیفیت بالاتری در مقایسه با پسته صادراتی برخوردار است.

رییس اتحادیه کشوری آجیل و خشکبار افزود: ما می توانیم جلوی گرانفروشی را بگیریم اما نمی توانیم جلوی گرانی کلاها را بگیریم. در بازار گران فروشی اتفاق نیفتاده است چرا که مردم توان خرید ندارند به همین دلیل فروشندگان برای فروش کالاهایشان تصمیم گرفته اند کالاهای خود رابا قیمت مناسب عرضه کنند.

وی ادامه داد: قیمت تمام شده پسته، برای یک کشاورز بالای 26 هزار تومان بوده است و نمی توان گفت گران فروشی اتفاق افتاده است. کدام کشاورز مایحتاج زندگی خود را به قیمت سال گذشته تامین می‌کند که بخواهد پسته را به قیمت سال گذشته عرضه کند.

ارزانی در خصوص واحدهای فروش فوق العاده گفت: فروش فوق العاده آجیل در واحدهای صنفی که اعلام آمادگی کرده اند از 10 اسفند امسال تا پنجم فروردین سال آینده ادامه خواهد داشت و آجیل با حداقل سود هفت درصدی عرضه خواهد شد.

او در ادامه به مردم پیشنهاد کرد که به جای خرید پسته آجیل مخلوط خام 30 هزار تومانی، آجیل مخلوط درجه یک را به قیمت 35 هزار تومان خریداری کنند و همچنین خریدهایشان را به روزهای آخر عید موکول نکنند.

وی در خصوص کاهش قیمت آجیل گفت: قیمت آجیل تا شب عید 20 درصد کاهش خواهد یافت چرا که ما با واحدهای فروش رایزنی لازم را انجام داده ایم که قیمتها را کاهش دهند تا مردم توان خرید را داشته باشند.

ارزانی در خصوص نحوه نظارت در سطح کشور خاطرنشان کرد: از تمام اتحادیه های سطح کشور درخواست کرده ایم از بازرسان و افراد خوش نام و باسابقه صنفشان برای نظارت بر قیمت ها و کیفیت کالاها حتی در ایام تعطیل عید استفاده کنند.

م.محسن
2nd March 2013, 08:47 PM
تصاویر: بی‌رغبتی مردم برای خرید آجيل عید (http://www.tabnak.ir/fa/news/306055/%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%88%DB%8C%D8%B1-%D8%A8%DB%8C%E2%80%8C%D8%B1%D8%BA%D8%A8%D8%AA%DB%8 C-%D9%85%D8%B1%D8%AF%D9%85-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%A2%D8%AC%D9%8A%D9%84-%D8%B9%DB%8C%D8%AF)

golden3
3rd March 2013, 07:47 PM
ما که خانوادگی هماهنگ کردیم که هیچ کس نخره که رفتیم خونه همدیگه شرمنده نشیم که1نفرخرید1نفر نخرید باباها پول آجیلو بذارن رو عیدی ما بهتره آ[nishkhand]

م.محسن
5th March 2013, 12:10 AM
چند درصد مردم مخالف خرید پسته هستند؟ (http://www.tabnak.ir/fa/news/306652/%DA%86%D9%86%D8%AF-%D8%AF%D8%B1%D8%B5%D8%AF-%D9%85%D8%B1%D8%AF%D9%85-%D9%85%D8%AE%D8%A7%D9%84%D9%81-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D9%BE%D8%B3%D8%AA%D9%87-%D9%87%D8%B3%D8%AA%D9%86%D8%AF)

golden3
5th March 2013, 11:57 AM
تصاویر: بی‌رغبتی مردم برای خرید آجيل عید (http://www.tabnak.ir/fa/news/306055/%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%88%DB%8C%D8%B1-%D8%A8%DB%8C%E2%80%8C%D8%B1%D8%BA%D8%A8%D8%AA%DB%8 C-%D9%85%D8%B1%D8%AF%D9%85-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%A2%D8%AC%D9%8A%D9%84-%D8%B9%DB%8C%D8%AF)

مطمئنید که این تصاویر با این قیمت برای نرخ امسال هستش؟
به نظرم خیلی گرون تر باید باشن

م.محسن
5th March 2013, 10:24 PM
مطمئنید که این تصاویر با این قیمت برای نرخ امسال هستش؟
به نظرم خیلی گرون تر باید باشن

شاید قیمتها دولتیه!!!
هرچی هست پای منبعش

moham-s
5th March 2013, 11:03 PM
شما حرفت کاملا درسته اما یه کشاورز تولید کننده مثل بابای بدبخت من که صبح تا شب و شب تا صبح میره جون میکنه به امید همین چند کیلو پسته که بفروشه و خرج مارو بده,ما چه گناهی کردیم؟؟
خدا وکیلی میریم مغازه پسته میفروشیم به قیمت ابلیس تومان بعد خودشون میفروشن به قیمت خداتومان!!![negaran]
که بابای من که این همه زحمت کشیده با شندر غاز بیاد خونه و شرم از سر و صورتش بباره و اون دلال پدر سگ(ببخشید تورو خدا,اعصابم داغونه از دستشون)بشینه پاهاشو بندازه گل هم و هی پول بزنه به جیب!!!
آخر سرم که حساب میکنیم میبینیم به جای این که باغ به ما پول بده ما به باغ پول دادیم... .
ای بابا,خدا خودش اون بالا حواسش به همه چی هست.
اللهم عجل لولیک الفرج.(الهی آمین)

m.g.s.t.r
6th March 2013, 03:24 PM
شما حرفت کاملا درسته اما یه کشاورز تولید کننده مثل بابای بدبخت من که صبح تا شب و شب تا صبح میره جون میکنه به امید همین چند کیلو پسته که بفروشه و خرج مارو بده,ما چه گناهی کردیم؟؟
خدا وکیلی میریم مغازه پسته میفروشیم به قیمت ابلیس تومان بعد خودشون میفروشن به قیمت خداتومان!!![negaran]
که بابای من که این همه زحمت کشیده با شندر غاز بیاد خونه و شرم از سر و صورتش بباره و اون دلال پدر سگ(ببخشید تورو خدا,اعصابم داغونه از دستشون)بشینه پاهاشو بندازه گل هم و هی پول بزنه به جیب!!!
آخر سرم که حساب میکنیم میبینیم به جای این که باغ به ما پول بده ما به باغ پول دادیم... .
مطمئن باشید با این کار فقط اون دلال های نامرد تنبیه میشوند و باغدار هایی مثل شما ضرر نمیکنند
ضمنا اگر بشه شما هم دلال ها را تنبیه بکنید و همه باغدارها متحد بشوند و محصولشون را به دلالهای بی انصاف نفروشند دلالها هم ادب میشن

مجتبی
6th March 2013, 04:32 PM

خیلی دوست دارم بدونم که شما چقدر میفروشین؟

من خیلی تعجب میکنم اگه خیلی کم میفروشین خب چرا خودتون مستقیم به اجیلی ها نمیفروشین ؟
مطمئنم خیلی بیشتر گیرتون میاد ؟ و صد البته خیلی ارزونتر دست مشتری واقعی !

خدا لعنت کنه هر کسی رو که با دلالی هم به کشاورز بیچاره ضرر میزنن هم به مردم

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد