PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تا وقتی به خدا پشت کرده باشی هرگز او را نخواهی دید!

نسیم بهآر
19th February 2013, 07:49 AM
دانشجویی به استادش گفت:
استاد! اگر شما خدا را به من نشان بدهید عبادتش می کنم و تا وقتی خدا را نبینم او را عبادت نمی کنم.
استاد به انتهای کلاس رفت و به آن دانشجو گفت: آیا مرا می بینی؟
دانشجو پاسخ داد: نه استاد! وقتی پشت من به شما باشد مسلما شما را نمی بینم.
استاد کنار او رفت و نگاهی به او کرد و گفت:
تا وقتی به خدا پشت کرده باشی هرگز او را نخواهی دید!

عبدالله91
19th February 2013, 08:37 AM
نهج البلاغه خطبۀ اول:

سپاس خداوندی را که سخنوران از ستودن او عاجزند و حسابگران از شمارش نعمتهای او ناتوان و تلاش گران از ادای حق او درمانده اند. خدایی که افکار ژرف اندیش، ذات او را درک نمی کنند و دست غواصان دریای علوم به او نخواهد رسید. پروردگاری که برای صفات او حد و مرزی وجود ندارد و تعریف کاملی نمی توان یافت و برای خدا وقتی معین سرآمدی مشخص نمی توان تعیین کرد. مخلوقات را با قدرت خود آفرید، وبا رحمت خود بادها را به حرکت درآورد و به وسیلۀ کوه ها اضطراب و لرزش زمین را به آرامش تبدیل کرد.
[golrooz][golrooz][golrooz]

سرآغاز دین خداشناسی است، و کمال شناخت خدا، باور داشتن او، و کمال باور داشتن خدا، شهادت به یگانگی اوست؛ و کمال توحید«شهادت بریگانگی خدا» اخلاص ؛ و کمال اخلاص، خدا را از صفات مخلوقات جدا کردن است؛ زیرا هر صفتی نشان می دهد که غیر از موصوف، و هر موصوفی گواهی می دهد که غیر از صفت است؛ پس کسی که خدا را با صفت مخلوقات تعریف کند او را به چیزی نزدیک کرده ، و با نزدیک کردن خدا به چیزی، دو خدا مطرح شده؛ و با طرح شدن دو خدا، اجزایی برای او تصور نموده؛ و باتصور اجزا برای خدا، او را نشناخته است. و کسی که خدا را نشناسد به سوی او اشاره می کند و هر کس به سوی او اشاره کند، او را محدود کرده، به شمارش آورد.
[golrooz][golrooz][golrooz]

عبدالله91
19th February 2013, 08:46 AM
ادامۀ خطبۀ اول نهج البلاغه:

و آنکس که بگوید «خدا در چیست؟» او را در چیز دیگری پنداشته است، و کسی که بپرسد«خدا بر روی چه چیزی قرار دارد؟» به تحقیق جایی را خالی از او در نظر گرفته است، در صورتی که خدا همواره بوده و از چیزی به وجود نیامده است. با همه چیز هست، نه اینکه همنشین آنان باشد؛ و با همه چیز فرق دارد نه اینکه از آنان جدا و بیگانه باشد. انجام دهندۀ همۀ کارهاست، بدون حرکت و ابزار و وسیله . بیناست حتی در آن هنگام که پدیده ای وجود نداشت، یگانه و تنهاست، زیرا کسی نبوده تا با او انس گیرد و یا از فقدانش وحشت کند.

[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]

mozhgan.z.1368
19th February 2013, 11:24 AM
خدا با ماست
خدا ميبيندت اكنون
خدا مي گويدت حالا
خدا اينجاست
خدا با ماست
دلا درياست
پر از غوغاست
خدا با ماست
خدا آيينه اي از ماست
تو« سايه» غم مخور
اينبار خدا با ماست
الهي بشكنه غصت تموم شه بغض بي علت
الهي كه به هفت دريا
بري ازآسمون بالا
ببيني توي اون دنيام
خدايي هست كه هست با ما
تو« سايه » غم مخمور حالا
خداي ما حاضر است اينجا
همين حالا
همين الان
خدا اينجاست كنار ما

بلدرچین
20th February 2013, 12:14 AM
عالی بودش خیلی عالی...

UniverCell
20th February 2013, 01:43 AM
دانشجویی به استادش گفت:
استاد! اگر شما خدا را به من نشان بدهید عبادتش می کنم و تا وقتی خدا را نبینم او را عبادت نمی کنم.
استاد به انتهای کلاس رفت و به آن دانشجو گفت: آیا مرا می بینی؟
دانشجو پاسخ داد: نه استاد! وقتی پشت من به شما باشد مسلما شما را نمی بینم.
استاد کنار او رفت و نگاهی به او کرد و گفت:
تا وقتی به خدا پشت کرده باشی هرگز او را نخواهی دید!

ما که پشت کردیم نمی تونیم ببینیمش اون کسایی که پشت نکردن اگه دیدند صدای ما رو بهش برسونند

"golbarg"
20th February 2013, 12:33 PM
خدا همیشه رو برو یماست تادستمونو بگیر تاپله پله به سمت بالا ببرمون
هیچ بنده ای نمیتونه بخداش پشت کنه حتی بدترین ادم باشه بازم بخداش یبار رو کرده

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد