توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تصویر جذاب ترین سرباز زن ۲۰۱۲ جهان + تصویر
M@hdi42
18th February 2013, 12:17 PM
http://uc-njavan.ir/images/e1dh89xsgxpzmye4awwd.jpeg (http://uc-njavan.ir/images/e1dh89xsgxpzmye4awwd.jpeg)
http://uc-njavan.ir/images/gyytpnymi7wsg9eswjo.jpeg (http://uc-njavan.ir/images/gyytpnymi7wsg9eswjo.jpeg)
کاترینا هوج ۲۲ ساله اهل یکی از شهرهای حومه لندن، یک سرباز زن ارتش انگلیس است که در عراق خدمت کرده است و بصورت نیمه وقت هم بعنوان مدل مشغول بکار است. او در نتیجه یکی از کارهای شجاعانه خود در رابطه با گرفتن یک خرابکار، موفق به دریافت نشان شجاعت شد. به او جذاب ترین سرباز دنیا لقب داده اند!
این در حالی است که کاترینا توانست در کنار فعالیت های خشن نظامی، به فینال دختران شایسته دنیا در سال ۲۰۱۲ راه پیدا کند.
"golbarg"
18th February 2013, 01:23 PM
خوشبحال زنایی که سربازی میرن
عبدالله91
18th February 2013, 01:55 PM
خوشبحال زنایی که سربازی میرن
بله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر نمیکنین زن لطیف آفریده شده است؟ چنین کاری لطافت و فلسفۀ خلقتش رو از بین می بره؟ کار خشن کجا و زن کجا؟
"golbarg"
18th February 2013, 02:02 PM
بله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر نمیکنین زن لطیف آفریده شده است؟ چنین کاری لطافت و فلسفۀ خلقتش رو از بین می بره؟ کار خشن کجا و زن کجا؟
وای نگید چقدم خشن واقعا. همش خنده کیف کردنه میرید میخورید میخوابید بد برا ماماناتون لوس باری درمیارید.اه اه اه اه[khande]
- - - به روز رسانی شده - - -
بله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وای نگید چقدم خشن واقعا. همش خنده کیف کردنه میرید میخورید میخوابید بد برا ماماناتون لوس باری درمیارید.اه اه اه اه[khande]
عبدالله91
18th February 2013, 03:16 PM
وای نگید چقدم خشن واقعا. همش خنده کیف کردنه میرید میخورید میخوابید بد برا ماماناتون لوس باری درمیارید.اه اه اه اه
تا حالا اسم کوموله به گوشتون خورده؟ هشت ساعت دم در زاغه ی مهمات نگهبانی دادین؟ تاحالا چشیدین که بگن میفرستیم جایی که اگه سگ رو از کله اش ببندی اونجا دووم نمیاره سگ در میره چه برسه به شما؟ تاحالا چشیدی که بگن اگه از ساعت5 بعد از ظهر اگه به گردان برگردی در وسط راه هر بلایی سرت بیاد دست خودته و اگه سالم رسیدی ما 3 روز میفرستیمت بازداشتگاه؟ تا حالا بی سیم پشتت گرفتی و شبها در کمین بودی؟ شده شب اول ماه مبارک رمضان تو کوهها در کمین بشینی؟هفته ها آب پیدا نمیکنی بری حموم.بله شاید بعضی جاها عشق و حاله اما ما ندیدیم.هر کس از چیزی میگه که تجربه کرده. سربازی هرچقد راحت باشه برا خانمها خوب نیست. جای بد به کنار افراد نظامی هستند که عقده ای هستند و دنبال اذیت حقیقی هستند گیردادن رو نمیگما اذیت و آذار حقیقی رو میگم.الکی مرد نمیشیم که....خیلی چیزا میچشیم
عرفان سلیم زاده
18th February 2013, 03:37 PM
تا حالا اسم کوموله به گوشتون خورده؟ هشت ساعت دم در زاغه ی مهمات نگهبانی دادین؟ تاحالا چشیدین که بگن میفرستیم جایی که اگه سگ رو از کله اش ببندی اونجا *****************رسه به شما؟ تاحالا چشیدی که بگن اگه از ساعت5 بعد از ظهر اگه به گردان برگردی در وسط راه هر بلایی سرت بیاد دست خودته و اگه سالم رسیدی ما 3 روز میفرستیمت بازداشتگاه؟ تا حالا بی سیم پشتت گرفتی و در کمین بودی؟ شده شب اول ماه مبارک رمضان تو کوهها در کمین بشینی؟بله شاید بعضی جاها عشق و حاله اما ما ندیدیم سلام عزیزم والا غیرتا و وجدانا یه ربع وقت بزار به من ثابت کن که نمی تونن! لطیف بودن که نشد حرف؟ مگه پسرا رو از روز اول می برن وسط میدان جنگ؟بله من اسم کوموله دموکرات رو شنیدم یه گروهک بی رحم اند که هیچ ارزش انسانی برای خود و دیگران قائل نمیشن. شما دارید ابجی ما رو با سگ مقایسه می کنین؟ این خیلی توهین امیزه لطفا پست خودتون رو ویرایش کنین!
عبدالله91
18th February 2013, 03:43 PM
شما دارید ابجی ما رو با سگ مقایسه می کنین؟ این خیلی توهین امیزه لطفا پست خودتون رو ویرایش کنین
نه دوست عزیز . شما خوب متوجه نشدین. سربازهارو تو پادگان با سگ قیاس میکردن نه خانمهارو. یه کم باحوصله بخونین متوجه میشین. شرمنده ها.کاش روز اول به جنگ میبردند.بنده تجربۀ خودمو میگم. واقعا خانمها دووم نمیارن
عبدالله91
18th February 2013, 03:47 PM
سلام عزیزم والا غیرتا و وجدانا یه ربع وقت بزار به من ثابت کن که نمی تونن! لطیف بودن که نشد حرف؟ مگه پسرا رو از روز اول می برن وسط میدان جنگ؟بله من اسم کوموله دموکرات رو شنیدم یه گروهک بی رحم اند که هیچ ارزش انسانی برای خود و دیگران قائل نمیشن. شما دارید ابجی ما رو با سگ مقایسه می کنین؟ این خیلی توهین امیزه لطفا پست خودتون رو ویرایش کنین!
دوست عزیز گفتم که {بگن میفرستیم جایی که اگه سگ رو از کله اش ببندی اونجا دووم نمیاره سگ در میره چه برسه به شما؟}
این نقل قولی بود که به سربازان میگفتن نه اینکه حرف بنده باشه.بنده نقل قول کردم.اون چیزایی رو گفتم که موقع تقسیم به ماها گفتند که واقعا هم همونطور بود البته چون جمعمون جوون بود عادت کردیم و چاره ای نبود. بودند کسانی که از سربازی در رفتند
M@hdi42
18th February 2013, 03:47 PM
والا من خودم با خیلی افراد کومله رفت وامد داشتم . نصف بیشتر زن هستن داش عبدلله.
M@hdi42
18th February 2013, 03:51 PM
من یه ارشیو عظیم از تصاویر زنان نظامی دارم.اگه استقبال شد قرار میدم چون وقت گیره گذاشتنشون[golrooz]
عبدالله91
18th February 2013, 03:53 PM
والا من خودم با خیلی افراد کومله رفت وامد داشتم . نصف بیشتر زن هستن داش عبدلله.
مهدی جان والا بنده بیشتر از رفتار مافوقها و محل خودمون گفتم. اما ما هم با مردانشون طرف بودیم. خدا وکیلی هیکلشون حداقل 2 برابر هیکل مافوقهای ما بودن. تو کوههای کردستان بودین؟
M@hdi42
18th February 2013, 04:05 PM
مهدی جان والا بنده بیشتر از رفتار مافوقها و محل خودمون گفتم. اما ما هم با مردانشون طرف بودیم. خدا وکیلی هیکلشون حداقل 2 برابر هیکل مافوقهای ما بودن. تو کوههای کردستان بودین؟
ببین نحوه مواجهه من باهاشون در کوهستان نبوده. بلکه رفیق من بودن [nishkhand]
کردهای کومله و پژاک بیشترکردستانی و ایلامی(از خودمون[nishkhand]) هستن و . برای همین باهاشون بعضا رفیق بودیم . اگه شما دو ماه تو اموزشی وکوه بودی.اینا تمام عمر توکوه بودن و از هیکلشون تعجب نباید کرد.خب نباید باهاشون تنهایی در افتاد .
عبدالله91
18th February 2013, 04:13 PM
اگه شما دو ماه تو اموزشی وکوه بودی.اینا تمام عمر توکوه بودن و از هیکلشون تعجب نباید کرد.خب نباید باهاشون تنهایی در افتاد .
مهدی جان والا ما 16 ماه تو کوه بودیم
M@hdi42
18th February 2013, 04:32 PM
مهدی جان والا ما 16 ماه تو کوه بودیم
دو ماه رو مثال زدم عبدلله جان
ولی ایا تو کوه تمام عمر زندگی کردی؟
عبدالله91
18th February 2013, 08:16 PM
دو ماه رو مثال زدم عبدلله جان
ولی ایا تو کوه تمام عمر زندگی کردی؟
آره مهدی جان، درسته تقریبا دو دهه است که مجردی میمونیم اما بنده دهاتی هستم. تو کوه و دشت بزرگ شده ام. شبا هم تو کوه خوابیده ام. هنوز هم میرم.
M@hdi42
18th February 2013, 09:46 PM
خب منم دهاتیم[golrooz] البته با افتخار.
باید گفت زندگی خیلی سختی رو انتخاب کردن. خیلی سخته.خودت زمستونای کردستان رو بهتر میشناسی ومیدونی سرمای واقعی یعنی چی و نبرد در چنین شرایطی چه شاهکاریه.
zoh_reh
18th February 2013, 10:44 PM
اگه مردها سربازی نمی رفتن اونوقت چه خاطره ای داشتن که برا زن و بچه اشون بگن؟؟[soal]
م.محسن
18th February 2013, 10:51 PM
اگه مردها سربازی نمی رفتن اونوقت چه خاطره ای داشتن که برا زن و بچه اشون بگن؟؟[soal]
این یکی رو موافقم
مثلاً بردن یه اعدامی برای اجرای حکم
یا گرفتن یه کراکی که حتی نمیشه بازرسی بدنیش کرد
یا خالی کردن یه گاز اشک آور کامل روی متهم فراری
یا ....
بلدرچین
18th February 2013, 11:21 PM
ماشالا.سرباز نمونه س افرین.فکر کنم تکاور باشه رو صورتش چیز مالیده احتمالا تکاوره
m@some
19th February 2013, 12:38 PM
مرسی مهندس عالیه منکه خوشم اومدازاین خانمه
aisan.
19th February 2013, 04:46 PM
به نظر من دخترها هم باید سربازی بروند ولی نه سربازی که مثل پسرها باشد
همه دخترها باید بتونن از خودشون دربرابر دشمنانشون دفاع کنن بخصوص وقتی تنها هستن و حامی ندارند و باید رو پای خودشون وایسن
روح لطیف از بین نمیره چون یک چیز ذاتی هست و لطمه هم نخواهد دید چون اتفاقای بدتری هم جز سربازی ممکنه رخ بده که روح آدم را سنگی کنه
kahrupay
20th February 2013, 08:40 PM
[khande][khande]
این دیگه آخرشه!!!!!
عاشقشم[khande]
خیلی باحاله!!!
خندم قطع نمی شه!!!!
مرسی
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.