PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث کدام بهشت بود؟ کدام جهنم؟

zolfa
17th February 2013, 11:48 PM
http://www.maktabekamal.com/pe/images/stories/emag/heaven.jpg (http://www.maktabekamal.com/pe/media/mkmag/56-life/504-%DA%A9%D8%AF%D8%A7%D9%85-%D8%A8%D9%87%D8%B4%D8%AA-%D8%A8%D9%88%D8%AF-%DA%A9%D8%AF%D8%A7%D9%85-%D8%AC%D9%87%D9%86%D9%85.html)

روزی یک مرد با خداوند مکالمه‌ای داشت: «خداوندا! دوست دارم بدانم بهشت و جهنم چه شکلی هستند؟» خداوند او را به سمت دو در هدایت کرد و یکی از آنها را باز کرد. مرد نگاهی به داخل انداخت، درست در وسط اتاق یک میز گرد بزرگ وجود داشت که روی آن یک ظرف خورش بود، که آن‌قدر بوی خوبی داشت که دهانش آب افتاد... اما افرادی که دور میز نشسته بودند بسیار لاغرمردنی و مریض‌احوال بودند، به نظر قحطی زده می‌آمدند. آنها در دست خود قاشق‌هایی با دستۀ بسیار بلند داشتند که این دسته‌ها به بالای بازو‌هایشان وصل شده بود و هر کدام از آنها به راحتی می‌توانستند دست خود را داخل ظرف خورش ببرند تا قاشق خود را پر کنند، اما از آنجایی که این دسته‌ها از بازو‌هایشان بلند‌تر بود، نمی‌توانستند دستشان را برگردانند و قاشق را در دهان خود فرو ببرند.
مرد با دیدن صحنۀ بدبختی و عذاب آنها غمگین شد. خداوند گفت: «تو جهنم را دیدی، حالا نوبت بهشت است.» آنها به سمت اتاق بعدی رفتند و خدا در را باز کرد، آنجا هم دقیقا مثل اتاق قبلی بود، یک میز گرد با یک ظرف خورش روی آن و افراد دور میز. آنها مانند اتاق قبل‌‌ همان قاشق‌های دسته بلند را داشتند، ولی به اندازۀ کافی قوی و چاق بودند، می‌گفتند و می‌خندیدند و خوش بودند! مرد گفت: «خداوندا نمی‌فهمم... این دو جا که مثل هم بودند... اما چرا آنها آن‌قدر مریض و نزار بودند و اینها این‌طور بشاش و سرحالند؟» خداوند پاسخ داد: «ساده است، فقط احتیاج به یک مهارت دارد، می‌بینی؟ اینها یاد گرفته‌اند که به یکدیگر غذا بدهند، در حالی که آدم‌های طمع‌کارِ اتاق قبل تنها به خودشان فکر می‌کردند!»
نظر شما در مورد این داستان چیه؟
آیا چنین برداشتی می‌تواند تصویری پذیرفتنی از بهشت و جهنم را ارائه بدهد؟

ab.bb
18th February 2013, 12:01 AM
جالب بود [golrooz]

aisan.
18th February 2013, 12:05 AM
داستان جالبی بود بیشتر من را به این فکر انداخت آیا منم طمع کارم ؟
این تصویر بهشت وجهنم برای من خیلی جدید بوده چون تا امروز این گونه نگاهش نمیکردم
شاید واقعا این طوری باشد ولی در هرصورت بهتره که من خودخواهیم را کنار بذارم شاید بهترین تلنگر برای من بوده
ممنونم

ارگان
18th February 2013, 12:20 AM
خیلی جالب بود اما نمیتونه به طوره کامل بهشتو جهنمو نشون بده چون بیشتر رو موضوعه طمعو خودخواهی تکیه کرده و همین صفت که جزوه نباید های اخلاقیه رعایت نکردنش میتونه مارو به جهنم بکشونه یا بلعکس و میتونیم بگیم یه مثال برای رذیله اخلاقیه طمعه.

*مهدی*
18th February 2013, 12:55 AM
به نظر من بهشت و جهنم واقعی رو که اصلا نشون نمیده

بلکه فقط می تونه راه بهشت و جهنم کردن دنیا رو به ما یاد بده

یعنی اگر می خواهی دنیایی داشته باشی که مثل بهشت برات لذت بخش باشه باید خودخواه و طماع نباشی

[cheshmak]

fati3370
18th February 2013, 09:32 AM
به نظر من یکی ازصفت هایی که میتونه ماروبهشتی با جهنمی کنه رو نشون میده که کم دلیلی هم نیست.
ولی جالب بودممنون.

H37
18th February 2013, 11:44 AM
[khande][cheshmak][golrooz]

- - - به روز رسانی شده - - -

[khande][cheshmak][golrooz]

"golbarg"
18th February 2013, 01:34 PM
ازنظرمن جالب نبود چون اصلا ربطی به بهشتو جهنم نداشت

ادم طمع کار چه ربطی به جهنم داره اخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بنظرم این موضوع باید اسمش بهشت یا جهنمی که خودمون برای خود میسازیم به با بهشت اصلی مقایسه شه

درکل خوشمان نیامد

Arefe.B
18th February 2013, 09:08 PM
خیییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییلللللللل للللللللللللللللللییییییی ییییییییییییییییییییییییی ی قشنگ بود.[tashvigh]

m@some
19th February 2013, 12:46 PM
خیلی جالب بودمرسی

sebtoshshaikh
19th February 2013, 02:24 PM
با نام خدا و با سلام و آرزوی سلامتی و موفقیت شما ------ یکی از فاکتورهاییه که مدخلیت داره اما کاملا هم تشریح و توصیف نمی کنه .

horiya
24th February 2013, 01:15 AM
زیبا بود روی من که خیلی تاثیر گذاشت.به نظر من آدما تا وقتی خودخواهیوشونو کنار نزارن درسته که زندگی میکنن ولی اینطور میمونه که تو جهنم زندگی میکنن ما هر وقت بتونیم یادبگیریم که دنیا واقعا جایی نداره واسه طمع و خودخواهی میتونیم به بهشتی که خودمون درستش کردیم برسیم البته هر کس بهشت وجهنمو از نظر خودش قبول داره ولی این موضوع تشبیه زیبایی واسه بهشت و جهنم داشت

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد