PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بو دادن آجیل ها موجب از دست رفتن چربی های مفید آنها می شود



سونای
12th February 2013, 07:28 PM
http://webda.behdasht.gov.ir/includes/tm.aspx?s=ima_144258.jpg%7C1110100%211000%21265%21 175%2180%21200%21webda%21000000%2120%2113%21ffffff %2114%21%2110%2110&m=599190c4e88f9c9bc22




دكتر سعيد حسيني در گفت وگو با خبرنگار وب دا، ضمن بيان اين مطلب اظهار داشت: توصیه می شود که افراد به منظور پیشگیری از بروز بیماری های ناشی از مصرف آجیل های غیر استاندارد و استفاده بهینه از ریزمغذی های موجود مغزها را به صورت خام مصرف کنند.
وی افزود: چربي موجود در انواع آجيل اشباع نشده كلسترول خون را پايين مي آورد، خطر بيماري هاي قلبي عروقي را كاهش مي دهد. عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران تصریح کرد: مصرف متعادل و روزانه آجیل موجب کاهش اختلالات چربی خون و افزایش سیستم ایمنی بدن می شود . مغزها از جمله پسته، گردو، فندق، بادام زمینی و درختی به علت دارا بودن آنتی آکسیدان و چربی های اشباع شده گیاهی علاوه بر افزایش قدرت ایمنی بدن و کاهش چربی خون از بروز فشار خون و بیماری های قلبی و عروقی نیز پیشگیری می کند. وي با بیان اینکه مصرف روزانه 30 الی 40 گرم انواع مغزهای بدون پوست در رژیم غذایی روزانه هر فرد توصیه می شود، افزود: آجیل ها منبع بسیار مناسبی از انواع ویتامین ها از جمله E,B,C و کلسیم، فیبر، پروتئین، سلنیم، منیزیوم، امگا 3، روی و مس است که بروز برخی از سرطان ها همچون ریه، روده و پروستات جلوگیری و برای رشد کودکان بسیار مناسب است.



منبع (http://webda.behdasht.gov.ir/index.aspx?siteid=326&pageid=32628&newsview=82644)

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد