PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث درخت جادویی

zolfa
9th February 2013, 11:08 PM
http://www.maktabekamal.com/pe/images/stories/emag/magic-tree.jpg (http://www.maktabekamal.com/pe/media/mkmag/62-success-selfknowing/499-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D8%AF%D9%88%DB%8C%DB%8C.html)

مسافری خسته که از راهی دور می‌آمد، به درختی رسید و تصمیم گرفت که در سایه آن قدری استراحت کند. او نمی‌دانست که آن درخت جادویی است؛ درختی که می‌تواند آنچه که بر دلش می‌گذرد را برآورده سازد!

وقتی مسافر روی زمینِ سخت نشست، با خودش فکر کرد که چه خوب می‌شد اگر تختخواب نرمی در آنجا بود و او می‌توانست قدری روی آن بیارامد. در همین فکر بود که ناگهان تختی که آرزویش را کرده بود، در کنارش پدیدار شد!

مسافر با خود گفت: «چقدر گرسنه هستم. کاش غذای لذیذی داشتم...»

ناگهان میزی مملو از غذاهای رنگارنگ و دلپذیر در برابرش آشکار شد. پس مرد با خوشحالی خورد و نوشید...

بعد از سیر شدن، کمی سرش گیج رفت و پلک‌هایش به خاطر خستگی و غذایی که خورده بود سنگین شدند. خودش را روی تخت رها کرد و در حالی که به اتفاق‌های شگفت انگیز آن روز عجیب فکر می‌کرد، با خودش گفت: «قدری می‌خوابم. ولی اگر یک ببر گرسنه از اینجا بگذرد چه؟»

و ناگهان ببری ظاهر شد و او را درید...

نظر شما در مورد این داستان چیه؟
درخت جادویی نماد چی میتونه باشه؟

ارگان
9th February 2013, 11:18 PM
نماده اینکه میگن آدم به هرچی فک کنه همون میشه
مثلا اگه به خوبیا فک کنی تمامه خوبی ها سرازیر میشه واست و اما اگه بدیها فک کنی مدام تو بد بیاری میمونی!
درست گفتم خانم معلم؟[tafakor]
نمرم چند میشه؟[labkhand]

solinaz
9th February 2013, 11:23 PM
منم با نظر نفر قبلیم موافقم[nishkhand][cheshmak]

tkcivil
9th February 2013, 11:31 PM
منم کاملا بانظر شما موافقم....

- - - به روز رسانی شده - - -

منم کاملا بانظر شما موافقم....

زهرا قربانی
9th February 2013, 11:51 PM
درخت نماد تمایلات ما و اون چیز هایی که ظاهر میشدن نماد نتایج تمایلات ما هستن

درخت نماد تمایلات ما و اون چیز هایی که ظاهر میشدن نماد نتایج تمایلات ما هستن

سونای69
10th February 2013, 12:01 AM
با نظر اکثر دوستان موافقم...
اگه از یه بعد دیگه هم نگاه کنیم: به نظرم شاید از یه لحاظی منفی گرایی ما انسان ها رو هم نشون میده...
با این همه اتفاق خوب ما باز هم به جنبه های منفی توجه میکنیم...

zolfa
10th February 2013, 12:11 AM
نماده اینکه میگن آدم به هرچی فک کنه همون میشه
مثلا اگه به خوبیا فک کنی تمامه خوبی ها سرازیر میشه واست و اما اگه بدیها فک کنی مدام تو بد بیاری میمونی!
درست گفتم خانم معلم؟[tafakor]
نمرم چند میشه؟[labkhand]

ممنون عزیزم که تو بحث شرکت کردی[golrooz]
برداشتت عالی بود
بیست میشی[cheshmak]

s.s.n
10th February 2013, 12:30 AM
من یه چیزی درباره قانون راز شنیدم که مفهومش با چیزی که دوستان گفتن یکیه!برای همینه که میگن همیشه به چیزای خوب فکر کن!قانون راز میگه:هر خواسته تو یه انرژی ای داره چیزای خوب انرژی + و چیزای بد هم به مقدار خواسته انرژی - دارند تو هرچه بیشتر انرژی + یا - بفرستی همون به خودت برمیگرده!

من یه چیزی درباره قانون راز شنیدم که مفهومش با چیزی که دوستان گفتن یکیه!برای همینه که میگن همیشه به چیزای خوب فکر کن!قانون راز میگه:هر خواسته تو یه انرژی ای داره چیزای خوب انرژی + و چیزای بد هم به مقدار خواسته انرژی - دارند تو هرچه بیشتر انرژی + یا - بفرستی همون به خودت برمیگرده!

رضوس
10th February 2013, 12:31 AM
این درخت بیانگر فانون جذبه
هرچی در فکر ما بگذره بهش میرسیم

fati3370
10th February 2013, 09:42 AM
اجازه خانوم منم بانظرمائده موافقم.من نمره م چندمیشه خانوم؟؟؟؟؟؟؟؟؟[shaad]

5866
10th February 2013, 11:12 AM
صرفا هر داستانی پیامی نداره! امکان داره فقط یه جرقه یا بارقه ای تو ذهن نویسندش بوده
دیگه اینکه ادم باید توی خواسته هاش-ایده ال هاش-ارزوهاش هم حساب شده باشه.
خیلی وقتها واسه نداشته های ما هزار تا دلیل وجود داره
استاد کریم قربونش برم خودش میدونه کی به کیه-چی به چیه و کی و چی به درد کی میخوره

"golbarg"
10th February 2013, 12:26 PM
گفتنیارو دوستان گفتن.

به نظرمن اعقاید وتلقین کردن و استرس زیادی و.............باعث میشه اون اتفاق برای ما پیش بیاد که درک درست رو ازاون مطلب دریابیم

اما اکثرن نسبت بش درک نادرست داریم

shiny7
10th February 2013, 12:38 PM
منم با نظر دوستام موافقم.مثبت اندیشی باعث رسیدن به آرزوهای خوبمون می شه و بد دلی باعث خراب شدن همه آرزوها و حتی زندگیمون می شه!!!

pegah*_
10th February 2013, 02:08 PM
منم بانظردوستان موافقم

منم بانظردوستان موافقم

somayehfaridi
10th February 2013, 05:21 PM
همانی میشوی که اغلب به آن می اندیشی

mozhgan.z.1368
10th February 2013, 06:34 PM
قانون جذب هرچی رو تصور کنی بهش میرسی ولی این دیگه غیر واقعی بود

eng_mary
11th February 2013, 12:26 AM
مرسي عالي بود با دوستان كاملا موا فقم و اينكه خواسته ها هميشه دور از انتظارن[golrooz]

مرسي عالي بود با دوستان كاملا موا فقم و اينكه خواسته ها هميشه دور از انتظارن[golrooz]

reza.b.t
11th February 2013, 07:05 PM
درخت نماد کائنات و افکار ما کارگردان کائنات

nkhoshdel
12th February 2013, 03:24 AM
نیروی جاذبه

abolfazl-ds
23rd February 2013, 01:35 PM
یعنی اینکه بستگی به نگرش انسان دارد اگر دید من و ذهن من مثبت گرا باشد دنیا به کامش شیرین است و لذت بخش..اینجوری میتونیم بهترین زندگیو داشته باشیم پس همیشه به چیزای خوب فکر کنیمsmilee_new2 (2)[tafakor][nishkhand]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد