PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هرچه فکر کردم عنوان مناسبی پیدانکردم شماهم بخوانید اگه تونستین عنوان بگین

عبدالله91
7th February 2013, 02:38 PM
همۀ دوستان عزیزخواهشا آیه زیرا بخوانند و خودشان معنی کنند و لحظه ای بیندیشند

سورۀ مبارکۀ مائده آیه 5:
روش کلیک کنین تا بهتر ببینین

http://uc-njavan.ir/images/9qc5e2uv71onfdfsym8.png

معنی:

«امروز (همۀ)پاکیزه ها برای شما حلال شده است و غذای اهل کتاب برای شما حلال است و غذای شما برای آنها حلال است و (نیز) زنان پاکدامن از مومنان، و زنان پاک دامن از اهل کتاب(برشما حلالند)هنگامی که مهرشان را به آنها بپردازید. درحالی که پاکدامن و غیر زناکار باشید و دوستهای پنهانی نگیرید و هرکس ایمان را انکار کند(وبه اسلام کفر ورزد) پس قطعا عمل او تباه شده و او در آخرت از زیان کاران است.»

از همۀ دوستان خواهش میکنم به چند نکته اساسی و بسیار مهم در این آیه که در زیر می آید توجه کنند:

عبدالله91
7th February 2013, 03:05 PM
چند نکته حیاتی:

1- خدا می فرماید «امروز حلال شد».چی؟ «پاکیزه ها»

2- این پاکیزه ها کدامند؟ در ادامه خدا میشمرد آن چیزی را که قبلا حرام بوده و بعد از این آیه اجازه داده شده است.

الف)غذای اهل کتاب(البته غیرگوشتی ها چون قرآن می فرماید اگه موقع ذبح حیوان اگر نام خدا برده نشود آن حیوان قابل خوردن نیست و حرام است و بعضی گوشتها که کلا حرام است مثه گوشت خوک)

ب)زنان پاکدامن از اهل کتاب و زنان مومن(مسلمان) پاکدامن:

حال سوال اینجاست که مگر زنان مومن حلال نبودند؟ بله در ازدواج دائم حلالند اما منظور آیه چیز دیگری است و آن ازدواج موقت است و این را از کلمۀ «اجورهن» میتوان برداشت کرد یعنی اجرت آنها را بدهید و اجرت دادن در ازدواج موقت مرسوم است بعد آیه می فرماید در حالی که پاکدامن و غیرزناکار باشید ودوستهای پنهانی (ولا متخذی اخدان{یعنی دوست پنهانی نگیرید})نگیرید.

یعنی دوست دختر داشتن را خدا همطراز با نعوذبالله زنا دانسته است و عمل دوست دختر یا دوست پسر داشتن کلا باطل شمرده شده است و طبق تعریف قرآن این عمل جزو پاکیزه ها نیست اجازۀ چنین کاری را قرآن به صراحت نداده است

کلام آخر اینکه:

« این آیه دوست دختر گرفتن پنهانی را در ردیف زنا آورده و آن را تقبیح می کند ولی برخی مسلمانان امروزه دوستی با جنس مخالف را نه تنها عیب و ننگ نمی دانند بلکه به آن افتخار می کنند
{برگرفته از ماهنامۀ قرآنی بشیر و منبع این ماهنامه کتب تفاسیری چون المیزان، نمونه،مجمع البیان، تسنیم، راهنما،نور، احسن الحدیث، نسیم حیات، تفسیر روشن و قاموس قرآن است}

عبدالله91
7th February 2013, 03:23 PM
پس عرف غلط جامعه را نمیتوانیم جزو شرع یا دستور خدا بدانیم یا سرخودمان کلاه بذاریم

همچنان که افراد سیگاری خیلی سخت باور میکنند که سیگاری ها بیشتر از بقیۀ افراد در معرض مبتلا به سرطان هستند افراد مبتلا به باورهای غلط هم خیلی سخت چنین آیات محکمی را قبول می کنند و به کارخودشان کلاه شرعی می گذارند. حال سوال بنده این است که آیا افرادی که این عمل را انجام نمی دهند دل ندارند؟ واقعا نمی خواهند یا می خواهند اما به خاطر هدف والاتر به خود اجازه نمی دهند؟آیا حکم کمی است که خدا دستور مستقیم داده که دوست نگیرین؟ بنده با کسی کاری ندارم و خودم را میگویم بنده خیلی دوست دارم دوست دختر داشته باشم خیلی بیشتر از اونایی که دوست دختر دارند دلم میخواد از اونا هم خیلی عاطفی تر و مهربانتر هستم اما با نظر خدا این کار را نکرده ام فقط بنده نیستما همه دلشون میخواد پس همه چیز به دل نیست اصولی لازم است برای شاد زیستن.

عبدالله91
7th February 2013, 03:26 PM
چند بار خواستم مطلب زیر را بنويسم بعد پشيمان شدم تا طبق گفتۀ یکی از دوستان عزیز نخبه مرید ومریدبازی راه نیفتد اما درنهایت بنا به دو دلیل نوشتم یکی اینکه در این سایت کسی بنده را به اسم حقیقی نمی شناسد و انشاالله نخواهد شناخت و دوم اینکه در جامعه کسی مرا به اسم عبدالله حسینی نمیشناسد و انشاالله نخواهد شناخت عبدالله حسینی که در این سایت فعالیت دارد یه اسمی است که همه میتوانند باشند یعنی70-75 میلیون نفر میتوانند باشند و هیچ کس چنین فردی را نمی شناسد شاید یکی از اطرافیانمان باشد.پس نوشتم.{الان که صبح شده }در نصف شب درد شدیدی گرفتم بیدار شدم زار میزدم یهو این فکر به خاطرم رسید که اگر بمیرم از این عذاب و درد خلاص میشوم اما در قرآن آمده که در جهنم نه مرگی است که از عذاب راحت بشوند وباز می فرماید نه شفاعت کننده ای برایشان است اما اینجا کسانی بودند که دستم را بگیرند. نهایتش این درد منو میکشه و راحت میشم اما گه بمیرم و عذابی که نتیجۀ اعمالم است مرا احاطه کند اونوقت دیگر مرگی نیست که نجاتم بدهد اونوقت چیکارخواهم کرد همین فکر زار و ناله ام را تبدیل به گریه کرد و درد خود را فراموش کردم و خانواده از آه وگریه ام بیدار شدند. حال دوستان «فأین تذهبون» طبق گفتۀ قرآن به کجا می رویم؟

بعضی از دوستان که این مطالب را میخوانند فکر میکنند که هدف این است که به سر و کله خود بزنیم و زندگی را فراموش کنیم اما نه، هدف این است که مسیر زندگی را عوض کنیم و بیشتر به فکر زندگی باشیم وکمتر به کارهای بیهوده بپردازیم.

عبدالله91
7th February 2013, 04:15 PM
دوستان برداشت شخصی نیست منبع رو نوشته ام.نکته اصلی که همان پست اول است آخرش منبع نوشته ام. دوستان کم لطفی نکنن و نگن برداشت شخصی است

Evil girl
7th February 2013, 04:20 PM
چند بار خواستم مطلب زیر را بنويسم بعد پشيمان شدم تا طبق گفتۀ یکی از دوستان عزیز نخبه مرید ومریدبازی راه نیفتد اما درنهایت بنا به دو دلیل نوشتم یکی اینکه در این سایت کسی بنده را به اسم حقیقی نمی شناسد و انشاالله نخواهد شناخت و دوم اینکه در جامعه کسی مرا به اسم عبدالله حسینی نمیشناسد و انشاالله نخواهد شناخت عبدالله حسینی که در این سایت فعالیت دارد یه اسمی است که همه میتوانند باشند یعنی70-75 میلیون نفر میتوانند باشند و هیچ کس چنین فردی را نمی شناسد شاید یکی از اطرافیانمان باشد.پس نوشتم.{الان که صبح شده }در نصف شب درد شدیدی گرفتم بیدار شدم زار میزدم یهو این فکر به خاطرم رسید که اگر بمیرم از این عذاب و درد خلاص میشوم اما در قرآن آمده که در جهنم نه مرگی است که از عذاب راحت بشوند وباز می فرماید نه شفاعت کننده ای برایشان است اما اینجا کسانی بودند که دستم را بگیرند. نهایتش این درد منو میکشه و راحت میشم اما گه بمیرم و عذابی که نتیجۀ اعمالم است مرا احاطه کند اونوقت دیگر مرگی نیست که نجاتم بدهد اونوقت چیکارخواهم کرد همین فکر زار و ناله ام را تبدیل به گریه کرد و درد خود را فراموش کردم و خانواده از آه وگریه ام بیدار شدند. حال دوستان «فأین تذهبون» طبق گفتۀ قرآن به کجا می رویم؟

بعضی از دوستان که این مطالب را میخوانند فکر میکنند که هدف این است که به سر و کله خود بزنیم و زندگی را فراموش کنیم اما نه، هدف این است که مسیر زندگی را عوض کنیم و بیشتر به فکر زندگی باشیم وکمتر به کارهای بیهوده بپردازیم.

این قسمت رو نمی فهمم ! قضیه ی این درده چی بود ؟! و به آیه ای که گفتین چه ربطی داشت ؟! [tafakor]

ارگان
7th February 2013, 04:36 PM
واقعا قابل تامله حتی فکرشم نمیکردم!
خیلی منو تو فکر برد!
نمیدونم چی بگم!

Evil girl
7th February 2013, 04:38 PM
همۀ دوستان عزیزخواهشا آیه زیرا بخوانند و خودشان معنی کنند و لحظه ای بیندیشند

سورۀ مبارکۀ مائده آیه 5:
روش کلیک کنین تا بهتر ببینین

http://uc-njavan.ir/images/9qc5e2uv71onfdfsym8.png

معنی:

«امروز (همۀ)پاکیزه ها برای شما حلال شده است و غذای اهل کتاب برای شما حلال است و غذای شما برای آنها حلال است و (نیز) زنان پاکدامن از مومنان، و زنان پاک دامن از اهل کتاب(برشما حلالند)هنگامی که مهرشان را به آنها بپردازید. درحالی که پاکدامن و غیر زناکار باشید و دوستهای پنهانی نگیرید و هرکس ایمان را انکار کند(وبه اسلام کفر ورزد) پس قطعا عمل او تباه شده و او در آخرت از زیان کاران است.»

ببینین اینجا گفته : درحالی که پاکدامن و غیر زناکار باشید و دوستهای پنهانی نگیرید
شاید منظور این بوده که زمانی بر شما حلال هست که با زنان مومن و اهل کتاب ازدوج کنین که پاکدامن باشید و زناکار نباشید و دوست پنهانی هم نداشته باشید. ینی اگه این جوری باشین بر شما حلال نیست که ازدواج کنین.( ینی شرط حلال بودن ازدواج شما اینه) و فکر نمی کنم که چون اول گفته زناکار نباشید و بعد از اون بلافاصله گفته دوست های پنهانی نگیرین مبنی بر این باشه که دوستی با جنس مخالف در سطح زناکاری باشه !
باید به این هم توجه کنیم که گفته دوستی پنهانی ، آیه هم در مورد ازدواجه ...میشه اینجوری برداشت کرد که وقتی که میخواین ازدواج کنین نباید با کس دیگه ای جز همسرتون دوستی پنهانی داشته باشین . ینی اگر هم روابط دوستانه ای با کسی دارید نباید از همسرتون پنهان باشه.
اینا برداشت خودمه !
البته این هایی که گفتم به این معنی نیست که روابط دوست دختر ، دوست پسری رو تایید می کنم !

عبدالله91
7th February 2013, 04:42 PM
این قسمت رو نمی فهمم ! قضیه ی این درده چی بود ؟! و به آیه ای که گفتین چه ربطی داشت
سلام بر دوست عزیز ​،به آیه ربطی نداشت به دیدی که داریم ربط داره.آخر همین مطلب رو بخونین شاید مفهوم دستتون بیاد. وهمچنین جوابی بود برا دوستان که فکر نکنن برداشتهای شخصی دخیل داره.از قبل پیش بینی شد اما با این همه باز گفتن برداشت شخصی است و با وجود ناشناس بودن فکر نکنم چیزی مثه برداشت شخصی یا... توش باشه. ودلیل دیگر جواب قبل از سوال به دوستانی بود که چنین قضایایی را رد میکنن و میفرماین از کجا معلوم قرآن و شیعه و پیامبر و... درست هستن دنبال نان باش که خربزه آب است. این مطالب طبق تجربه به مطلب اصلی اضافه میشه و برا همین آخرین پست رو به چنین مطلبی اختصاص دادم اما...

papie
7th February 2013, 04:43 PM
agha abdolah alan mano shoma che nesbati darim ????
behtar nabud migofti dustiye salem ya dustiye gheyre akhlaghi???
albate ghasde tohin nadashtam faghat nazaramo goftam

عبدالله91
7th February 2013, 04:50 PM
ببینین اینجا گفته : درحالی که پاکدامن و غیر زناکار باشید و دوستهای پنهانی نگیرید
شاید منظور این بوده که زمانی بر شما حلال هست که با زنان مومن و اهل کتاب ازدوج کنین که پاکدامن باشید و زناکار نباشید و دوست پنهانی هم نداشته باشید. ینی اگه این جوری باشین بر شما حلال نیست که ازدواج کنین.( ینی شرط حلال بودن ازدواج شما اینه) و فکر نمی کنم که چون اول گفته زناکار نباشید و بعد از اون بلافاصله گفته دوست های پنهانی نگیرین مبنی بر این باشه که دوستی با جنس مخالف در سطح زناکاری باشه !
باید به این هم توجه کنیم که گفته دوستی پنهانی ، آیه هم در مورد ازدواجه ...میشه اینجوری برداشت کرد که وقتی که میخواین ازدواج کنین نباید با کس دیگه ای جز همسرتون دوستی پنهانی داشته باشین . ینی اگر هم روابط دوستانه ای با کسی دارید نباید از همسرتون پنهان باشه.
اینا برداشت خودمه !
البته این هایی که گفتم به این معنی نیست که روابط دوست دختر ، دوست پسری رو تایید می کنم !

نه دوست عزیز ببینین در ازدواج اجرت معنی نداره این قضیه در ازدواج موقت است.اصلا این آیه به ازدواج دائم اشاره نمیکنه و دوست پنهانی گرفتن را سوای اونها و جدا آورده و به مردان این دستور داده شده است و خطاب این آیه به مردهاست که میگه دوست پنهانی نداشته باشید. این برداشت شخصی بنده نیست آیه را اگه چندین بار بخونین و اگه تفسیرش رو بخونین متوجه میشین. و چون هیچ آیه ای در انحصار کسی نیست به همه مربوط میشه و إلا این آیه مردها رو مورد خطاب قرار می دهد

عبدالله91
7th February 2013, 04:54 PM

بنده و شما تو یه سایت همکاری میکنیم و به هم دوست میگیم و هدف آیه ارتباط داشتن پسر و دختر است نه همکاری دوستانه.ممنون از وقت گذاشتنتون. البته شما نظر دادین توهینی نبود و بنده واقعا خوشحال شدم که نظرتونو دیدم. باید نظر داد تا از اطلاعات همدیگه بتونیم استفاده کنیم. خیلی ازتون ممنونم

Evil girl
7th February 2013, 05:02 PM
نه دوست عزیز ببینین در ازدواج اجرت معنی نداره این قضیه در ازدواج موقت است.اصلا این آیه به ازدواج دائم اشاره نمیکنه و دوست پنهانی گرفتن را سوای اونها و جدا آورده و به مردان این دستور داده شده است و خطاب این آیه به مردهاست که میگه دوست پنهانی نداشته باشید. این برداشت شخصی بنده نیست آیه را اگه چندین بار بخونین و اگه تفسیرش رو بخونین متوجه میشین. و چون هیچ آیه ای در انحصار کسی نیست به همه مربوط میشه و إلا این آیه مردها رو مورد خطاب قرار می دهد

پس من الان از روی تفسیر المیزان می خونم بعد با هم در موردش صحبت می کنیم .[shaad]

عبدالله91
7th February 2013, 05:09 PM
س من الان از روی تفسیر المیزان می خونم بعد با هم در موردش صحبت می کنیم

دوست عزیز تفسیر نمونه رو بخونین بیایین حرف بزنیم. تو اینترنت میتونی پیدا کنی

عبدالله91
7th February 2013, 05:32 PM
پس من الان از روی تفسیر المیزان می خونم بعد با هم در موردش صحبت می کنیم
بنده قسمتهایی از ماهنامه قرآنی را مینویسم تا بهتر مفهوم منتقل بشه
........زن مسلمان حق ندارد با غیر مسلمان از اهل کتاب ازدواج موقت یا دائم داشته باشد چرا که زنان نسبت به پذیرش دین شوهرانشان خیلی آماده تر از مردان هستند لذا ازدواج مرد مسلمان با زن اهل کتاب فقط به صورت عقد موقت اجازه داده شده است نه دائم. زیرا آیه در ادامه از اجرت ، که بیشتر در عقد متعه(نکاح موقت) مطرح می شودسخن به میان آورده و قید «غیرمسافحین»(یعنی با انگیزه زناکارنباشید) و «متخذی اخدان»(دوست پنهانی) در آیه، بیانگر آن است که این دو قید فقط برای مردان و در عقد موقت و ارتباط پنهانی پیش می آید زیرا کسی با عقد دائم دنبال زنا و رابطه نامشروع داشتن نیست(تفسیر نمونه ذیل تفسیرآیه5 مائده) به دلیل(بقره آیه221 و ممتحنه آیۀ10) این آیه دوست دختر گرفتن پنهانی را در ردیف زنا آورده و آن را تقبیح می کند ولی برخی مسلمانان امروزه دوستی با جنس مخالف را نه تنها عیب و ننگ نمی دانند بلکه به آن افتخار می کنند.

اگه دلیلی دارید که بگه این رابطه درست است بفرمایید چون بنده خیلی دوس دارم رابطه داشته باشم فقط خدا نمیذاره اگه خدا بذاره من هم از خدام هست همانطور که قبلا گفتم.من هم دل دارم.خیلی هم عاطفی و مهربون هستم.این دل ما هم یکی رو میخواد یا نه؟ اگه خدا بگه باشه مشکلی نیس و درآینده هم مشکلی برات پیش نمیاد

عبدالله91
7th February 2013, 05:47 PM

تو شهر ما خدا داره یواش یواش دعوت میکنه که بیایین با من حرف بزنین.بیایین درد دلهاتونو بگین. کی اذیتتون کرده؟ اگه اجازه بدین بنده برم چون حیفه درد دلمو به خدا نگم. آخه منم خستم و میخوام دردامو به خدا بگم.با اجازه.این صفحه رو باز میذارم تا اگه پیام گذاشتین بیام بخونم. خدارو چه دیدی شاید ایرادی نداشته باشه بلکه ما هم صاحب دوست شدیم.
یامولاعلی(ع)

Evil girl
7th February 2013, 06:00 PM

خب من تفسیر المیزان رو دارم تو خونه و خوندم الان یه مقداریشو... حالا چه فرقی می کنه نمونه یا المیزان !
اینجا آیه رو اینجوری معنی کرده :
امروز همه ی پاکیزه ها برایتان حلال شد، و نیز طعام کسانی که اهل کتاب اند برای شما حلال، و طعام شما برای آنان حلال است ، و نیز زنان پاکدامن مومن و زنان پاکدامن اهل کتاب، که قبل ازشما مسلمانان دارای کتاب آسمانی بودند ، برای شما حلال است، البته به شرط این که اجرتشان را - که به جای مهریه در زن دائمی است - بدهید ، آنهم به پارسائی ، نه زنا کار و رفیق گیری ، و هر کس منکر ایمان باشد اعمالش باطل می شود،و در آخرت از زیانکران است.
و تو یک قسمت از تفسیر همین آیه نوشته :
آیه ی شریفه تصریح نکرده به این که منظور از این حلیت، نکاح دائم ایشان است و یا نکاح منقطع، تنها چیزی که در آیه می تواند قرینه باشد برای اینکه مراد نکاح متعه و انقطاعی است کلمه " اجر" است، و اینکه کام گیری از زنان اهل کتاب به طریق احصان باشد ، نه به طرق مسافحه و زنا کاری و رفیق بازی ، پس از این بیان نتیجه می گیریم که آنچه خدای تعالی از زنان یهود و نصارا برای مومنین حلال کرده آمیزش از راه نکاح با مهر و اجرت است، نه نکاح با زنا، ولی شرط دیگری در آیه نیامده و ...
و با توجه به آیه ی گفته شده و آیه ی 105 سوره ی کهف : خداوند می خواهد به مومن بفهماند که اگر در جملات قبل، طعام اهل کتاب را و ازدواج با زنان عفیف آنان را بر شما مومنین حلال کردیم برای این بود که در معاشرت شما با اهل کتاب تخفیف و تسهیلی فراهم آوریم، تا این وسیله ای بشود که شما با اخلاق اسلامی خود با یهود و نصارا معاشرت کنید و آنان را شیفته ی اسلام بسازید و داعی آنان باشد یه سوی علم و عمل صالح.

پس غرض از تشریع از حکم مورد بحث این بوده، نه اینکه مسلمین این حکم را بهانه و وسیله قرار دهند برای اینکه خود را در پرتگاه هوا و هوس ها ساقط نموده، در دوستی و عشق ورزیدن با زنان یهودی و نصرانی بی بند و بار شوند و ... و دیگه عاشقی عقلو از کلشون ببره و از دین خودشون برگردن !!

نظرتون؟

pegah*_
7th February 2013, 06:10 PM
مرسی آقاعبداله..به نظرمن که خوب بود..آموزنده بود

عبدالله91
7th February 2013, 06:40 PM
نظرتون؟
سلام دوباره
فرق داشتنش که خیلی فرق دارند. تفسیر المیزان تقریبا تفسیر ثقیل و فلسفی است اما تفسیر نمونه مسائل رو بازتر کرده و به زبان ساده نگاشته شده است.بگذریم
حرف بنده هم همین است که خدا این آیه رو دربارۀ مردان فرستاده.ثانیا اجرت در صیغۀ موقت است ثالثا رفیق بازی را با زنان غیر مومن قدغن کرده چه برسد به زنان مومن. بعد نوشته «
زنا کار و رفیق گیری» نگفته «زنا کار یا رفیق گری» این دو باهم خیلی فرق دارند.مثلا شما میگین فلانی زیبا و قشنگ است یعنی هر دو صفت در یک سطح قراردارند یگه نمیگی فلانی زیبا یا قشنگ است «یا» کلمات را جدا و «و» کلمات را وصل میکنه مثل (علی و احمد )بیایند با (علی یا احمد) بیاید فرق داره در اولی هردو باهم میان و در دومی یکی میاد ودر این آیه میگه زناکار و رفیق گر نباشد این آیه به شدت رفیق گری را نهی کرده است یعنی هم زنا کاری و هم رفیق گری را نهی کرده است.اگه تفسیر نمونه رو هم بخونی متوجه میشی

عبدالله91
7th February 2013, 07:08 PM
نظرتون؟
در تفسیر و توضیح و درک آیات یه نکاتی رو مینویسم که شاید به دردتون بخوره. این جملات رو هیچ جایی ننوشته طبق تجربه خودم میگم. منبع هم نداره اما اگه به کتب تفسیر مراجعه کنی خودت این نکات رو میتونی استنباط کنی
اول: در تفسیر هر آیه باید این را بدونی که شأن نزول آیه هیچوقت آیه را محدود نمیکند چون اگر محدود میکرد عمر قرآن مثه سایر معجزات تمام شده بود درحالی که با گذشت زمان بیشتر به موارد استفاده و کارساز بودنش می رسیم
دوم: در تفسیر و رسیدن به مفهوم آیه به حروفی که کلمات رو ربط می دهند باید دقت کرد
سوم: جملۀ اسمیه و یا فعلیه بودن آیه خیلی مهم است
چهارم: به حروف شرطیه در آیه باید دقت کرد در بعضی آیات شرطیه ها برا تأکید مطلب مورد نظر پشت سرهم قرار می گیرند
خیلی نکات هستن الان فقط بخاطر شما نشسته ام پشت لپ تاپ. همون که گفتم دیشب درد شدید داشتم نتونستم بخوابم یعنی در24 ساعت تقریبا 2 ساعت شایدم کمتر خوابیده ام خلاصه ناراحتی نذاشت بخوابم. از صبح هم رو فونت آیه کار میکردم چون سایت فونت آیه رو نداشت مجبور شدم عکس بگیرم بعد تاالان نشستم پشت لپ تاپ درحالی که دارم میفتم.اگه شما نظری نداشته باشین میرم دراز میکشم مغزم داره سوت میکشه.نکات زیادی برا تفسیر وجود داره که خستگی نمیذاره به ذهنم بیاد.بنده منتظر نظراتتم اگه نباشه امر کنین تا برم یه کم استراحت کنم. البته بی ادبیم رو میبخشین

Evil girl
7th February 2013, 08:01 PM
در تفسیر و توضیح و درک آیات یه نکاتی رو مینویسم که شاید به دردتون بخوره. این جملات رو هیچ جایی ننوشته طبق تجربه خودم میگم. منبع هم نداره اما اگه به کتب تفسیر مراجعه کنی خودت این نکات رو میتونی استنباط کنی
اول: در تفسیر هر آیه باید این را بدونی که شأن نزول آیه هیچوقت آیه را محدود نمیکند چون اگر محدود میکرد عمر قرآن مثه سایر معجزات تمام شده بود درحالی که با گذشت زمان بیشتر به موارد استفاده و کارساز بودنش می رسیم
دوم: در تفسیر و رسیدن به مفهوم آیه به حروفی که کلمات رو ربط می دهند باید دقت کرد
سوم: جملۀ اسمیه و یا فعلیه بودن آیه خیلی مهم است
چهارم: به حروف شرطیه در آیه باید دقت کرد در بعضی آیات شرطیه ها برا تأکید مطلب مورد نظر پشت سرهم قرار می گیرند
خیلی نکات هستن الان فقط بخاطر شما نشسته ام پشت لپ تاپ. همون که گفتم دیشب درد شدید داشتم نتونستم بخوابم یعنی در24 ساعت تقریبا 2 ساعت شایدم کمتر خوابیده ام خلاصه ناراحتی نذاشت بخوابم. از صبح هم رو فونت آیه کار میکردم چون سایت فونت آیه رو نداشت مجبور شدم عکس بگیرم بعد تاالان نشستم پشت لپ تاپ درحالی که دارم میفتم.اگه شما نظری نداشته باشین میرم دراز میکشم مغزم داره سوت میکشه.نکات زیادی برا تفسیر وجود داره که خستگی نمیذاره به ذهنم بیاد.بنده منتظر نظراتتم اگه نباشه امر کنین تا برم یه کم استراحت کنم. البته بی ادبیم رو میبخشین

شرمنده من اینترنتم قاطی کرد رفتم ! [nishkhand]

Evil girl
7th February 2013, 08:21 PM
سلام دوباره
فرق داشتنش که خیلی فرق دارند. تفسیر المیزان تقریبا تفسیر ثقیل و فلسفی است اما تفسیر نمونه مسائل رو بازتر کرده و به زبان ساده نگاشته شده است.بگذریم
حرف بنده هم همین است که خدا این آیه رو دربارۀ مردان فرستاده.ثانیا اجرت در صیغۀ موقت است ثالثا رفیق بازی را با زنان غیر مومن قدغن کرده چه برسد به زنان مومن. بعد نوشته «
زنا کار و رفیق گیری» نگفته «زنا کار یا رفیق گری» این دو باهم خیلی فرق دارند.مثلا شما میگین فلانی زیبا و قشنگ است یعنی هر دو صفت در یک سطح قراردارند یگه نمیگی فلانی زیبا یا قشنگ است «یا» کلمات را جدا و «و» کلمات را وصل میکنه مثل (علی و احمد )بیایند با (علی یا احمد) بیاید فرق داره در اولی هردو باهم میان و در دومی یکی میاد ودر این آیه میگه زناکار و رفیق گر نباشد این آیه به شدت رفیق گری را نهی کرده است یعنی هم زنا کاری و هم رفیق گری را نهی کرده است.اگه تفسیر نمونه رو هم بخونی متوجه میشی

خب طبق این تفسیری که نوشتم دلیل این که گفته شده با زنان اهل کتاب رفیق گری نکنین این بوده : در دوستی و عشق ورزیدن با زنان یهودی و نصرانی بی بند و بار شوند و عشق به اون ها روشون تاثیر بذره و از اسلام برگردن !

ینی این در مورد مومنان صدق نمی کنه ... چه بسا که اگه با یک فرد مومن دوستی کنی یه چیزی هم ازش یاد میگیری و بیشتر به دین گرایش پیدا می کنی .
و برای این مثالی که گفتین : جمله ی فلانی زیبا و قشنگ است در زبان فارسی اشتباهه و نباید دو تا صفت هم معنی رو باهم آورد. هر دو صفتی هم که با "و" به هم وصل بشن هم معنی نیستن !
مثلا" : فلانی زیبا و مؤدب است . و تو این جمله زیبا و مؤدب هم معنی نیستن. اما این که منظور هم زیبا و هم مؤدب هست درسته. و تو آیه ی 5 سوره ی مائده هم از "زناکاری و رفیق گری" منظور همونه که شما گفتین. ینی هم زناکاری رو نهی کرده هم رفیق گری ! ولی این به این معنی نیست که این 2 تا در یک سطح باشن. ( نظر شخصیمه )

حالا با توجه به این که زنان اهل کتاب تو اون دوران بودن ( منظورم اینه که با هم تو یک شهر یا به صورت کلی در نزدیکی هم زندگی می کردن تو اون زمان) اما الان تو کشور ما تعدادشون خیلی کمه نسبتا" و این که قرآن برای همه ی زمان هاست ... اگر ما با شرایط الان کشور خودمون بخوایم اینو تطبیق بدیم می تونیم از این آیه نتیجه بگیریم که نباید با کسی که عقایدش ممکنه عقاید مارو خراب کنه و یا به صورت کلی روی ما تاثیر بدی بذاره دوستی کنیم یا به عبارتی باید از رابطه با این افراد دوری کنیم.

اما این روابط دوستانه و سالم داشتن با دیگران رو رد نمی کنه . تازه بیشتر تشویق هم می کنه. میگه با اون ها (زنان اهل کتاب) به خوبی و با شرافت رفتار کنین تا با رفتار درست و محبت آمیز شما و اسلام به دلشون بشینه .

ma_ho
7th February 2013, 10:49 PM
ممنونم بابت مطلب آموزندتون
[shaad]
ولی باورم نمیشه که دوستی هم سطح زنا باشه!!![taajob]

عبدالله91
8th February 2013, 01:07 AM
ینی این در مورد مومنان صدق نمی کنه

اگه صدق نمیکنه پس چرا خدا از زنان مومن حرف زده؟ به آیه توجه کنین اول گفته زنان مومن بعد از زنان اهل کتاب گفته. اگه این آیه در مورد زنان مسلمان نیست پس چرا خدا اول از زنا مسلمان گفته؟ در قرآن باید به مقدم و موخر هم توجه کرد.زنان مومن(مسلمان)آنقد مهم هستند که خدا آنان رو مقدم بر زنان اهل کتاب آورده یعنی در احکامی که خدا دستور داده زنان مومن مقدم تر هستند.قبلا از حرف«واو»گفتیم به این توجه کنین: خدا گفته (زنان پاکدامن مومن و زنان پاکدامن اهل کتاب) یعنی در هر دو مورد باید رعایت کرد علاوه بر این زنان مومن حتی مقدم تر هستند چون اول آمده. اگه طبق گفتۀ شما بود نباید زنان مومن را می آورد.

واین حرف شما{
در دوستی و عشق ورزیدن با زنان یهودی و نصرانی بی بند و بار شوند و عشق به اون ها روشون تاثیر بذره و از اسلام برگردن !}
تفسیر قسمت آخر آیه است نه وسط آیه یعنی این قسمت که می فرماید{ومن یکفر بالایمان فقد حبط عمله ...} که در مورد باطل شدن عمل حرف می زند. دوستی را خدا در این آیه به شدت نهی کرده است و إلا لزومی نداشت زنان مومن را بیاورد

Evil girl
8th February 2013, 01:23 AM
اگه صدق نمیکنه پس چرا خدا از زنان مومن حرف زده؟ به آیه توجه کنین اول گفته زنان مومن بعد از زنان اهل کتاب گفته. اگه این آیه در مورد زنان مسلمان نیست پس چرا خدا اول از زنا مسلمان گفته؟ در قرآن باید به مقدم و موخر هم توجه کرد.زنان مومن(مسلمان)آنقد مهم هستند که خدا آنان رو مقدم بر زنان اهل کتاب آورده یعنی در احکامی که خدا دستور داده زنان مومن مقدم تر هستند.قبلا از حرف«واو»گفتیم به این توجه کنین: خدا گفته (زنان پاکدامن مومن و زنان پاکدامن اهل کتاب) یعنی در هر دو مورد باید رعایت کرد علاوه بر این زنان مومن حتی مقدم تر هستند چون اول آمده. اگه طبق گفتۀ شما بود نباید زنان مومن را می آورد.

واین حرف شما{
در دوستی و عشق ورزیدن با زنان یهودی و نصرانی بی بند و بار شوند و عشق به اون ها روشون تاثیر بذره و از اسلام برگردن !}
تفسیر قسمت آخر آیه است نه وسط آیه یعنی این قسمت که می فرماید{ومن یکفر بالایمان فقد حبط عمله ...} که در مورد باطل شدن عمل حرف می زند. دوستی را خدا در این آیه به شدت نهی کرده است و إلا لزومی نداشت زنان مومن را بیاورد

ببینین تفسیر این آیه 30 صفحه ست ! من که نمی تونم همشو اینجا بنویسم ... تو تفسیر نوشته که این آیه منت میذاره بر سر مومنان که در بعضی چیز ها سخت گیری ها رو کمتر کردن براشون ... و گفته که اول چیزی رو که خود مومن میدونسته و ازش مطمئن بوده بیان شده و بعد از اون چیزی که زیاد مطمئن نبوده ورده شده که شک مومن بر طرف بشه ...مثل این که تاجری به خدمتکارش میگه همه ی اموال من مال تو و مثلا" فلان پولی که فلان جاست هم مال تو. الان قضیه ی زنان مومن و زنان اهل کتاب هم مثل همینه .
البته زنا کاری ب زنان مومن که 100 درصد حرامه . اما اون قوانین تو یات قبل هم گفته شده و شکی درش نیست .
حالا اصلا" این حرف شما که میگید رفیق گیری هم زنان مومن و زنان اهل کتاب حرامه و در سطح زناست درست . به نظر شما این دوستی به چه معنیه ؟ یعنی هر دوستی و محبت کردنی به جنس مخالف حرامه ؟ در حد زنا ؟ در صورتی که همیشه به دوستی با هم دیگه و محبت کردن به هم نوع توصیه شده ؟
از نظر من محبت ها فرق می کنن ... یکی محبت برادرانه ست و یکی محبت چاپلوسانه !!! نباید اینا رو یکی کرد !

عبدالله91
8th February 2013, 01:24 AM
ولی باورم نمیشه که دوستی هم سطح زنا باشه!!!

سلام
ممنون از لطفتون
دوست عزیز قرآن آنقدر احکامی در خود دارد که از آن بی خبر هستیم. متأسفانه درجامعۀ ما، افکار را از فیلتر قرآن و اسلام رد نمیکنیم بلکه قرآن و اسلام را از فیلتر عقل عبور می دهیم برای همین است که بدعت را در جامعه رواج میدهیم و از احکام غافل هستیم چون بعضیا مسائل روز را با افکارشون میسنجند و میگویند این همان مسائل روز است اما غافل از اینکه مسائل روز با افکار ماها کاری ندارد. بیشتر از اینکه پیشگیری کنیم منتظر درد میشویم تا بعد دنبال درمان برویم. چندین سال است که تلویزیون ما مستقیم رابطۀ عاشقی را تبلیغ می کرد اما حالا که مثه غرب فهمیدن که دارند به بن بست میرسند و آمار طلاق وحشت آور است دنبال ساختن فیلمهایی مثه فیلم«زمانه» هستند تا بگویند درپنهانی عاشق هم نشوید و اگه شدید خانواده را در جریان بزارید و باحالت عاشقی ازدواج نکنید که ضررهای زیادی دارد.
این است آثار وحشتناک اسلامی که از فیلتر عقل ما عبور میکند .ما باید یاد بگیریم که عقل ماها باید از فیلتر اسلام و قرآن بگذرد نه برعکس.آمار طلاق به این اندازه در جامعه ای که دم از اسلام میزند واقعا شرم آور است.چارۀ کار فقط پناه بردن به قرآن است.

عبدالله91
8th February 2013, 01:33 AM
یعنی هر دوستی و محبت کردنی به جنس مخالف حرامه ؟ در حد زنا ؟ در صورتی که همیشه به به دوستی با هم دیگه و محبت کردن به هم نوع توصیه شده ؟
از نظر من محبت ها فرق می کنن ... یکی محبت برادرانه ست و یکی محبت چاپلوسانه !!! نباید اینا رو یکی کرد

آخه این حرف شما ربطی به رابطۀ پنهانی نداره. همکارها باهم یه نوع دوستی دارند اما سخن در اینجا همان رابطۀ پنهانی است
حالا یک سوال :آیا در جامعۀ ما رابطۀ دوستی کم است یا زیاد؟ همه می دانیم که حتی در دوران ابتدایی این رابطه نفوذ کرده است. حالا برگردیم به آمار طلاق.آیا این آمار شرم آور نیست؟ خب این همان نتیجۀ رابطه هاست.چندین نفر بخاطر مشکل رابطه و سوء ظن طلاق می گیرن. باور کنین این وضع خیلی وحشتناک است.
محبت برادرانه همان تو محیط کار کمک میکنه نه اینکه رابطه پنهانی داشته باشند. این آیه رو همه در زندگیمان تجربه خواهیم کرد

Evil girl
8th February 2013, 01:47 AM
آخه این حرف شما ربطی به رابطۀ پنهانی نداره. همکارها باهم یه نوع دوستی دارند اما سخن در اینجا همان رابطۀ پنهانی است
حالا یک سوال :آیا در جامعۀ ما رابطۀ دوستی کم است یا زیاد؟ همه می دانیم که حتی در دوران ابتدایی این رابطه نفوذ کرده است. حالا برگردیم به آمار طلاق.آیا این آمار شرم آور نیست؟ خب این همان نتیجۀ رابطه هاست.چندین نفر بخاطر مشکل رابطه و سوء ظن طلاق می گیرن. باور کنین این وضع خیلی وحشتناک است.
محبت برادرانه همان تو محیط کار کمک میکنه نه اینکه رابطه پنهانی داشته باشند. این آیه رو همه در زندگیمان تجربه خواهیم کرد

خب این رابطه ی پنهانی که شما میگی بده واسه وقتیه که ازدواج کردی ! البته رابطه کلا" پنهانیش بده . ولی الان خانواده ها نمی پذیرن که مثلا" 2 تا دختر و پسر با هم دیگه خوب باشن و به هم محبت کنن و با هم دوست باشن .
البته دوستی به معنی حقیقی دوستی ! نه که این روابط دوست دختر دوست پسری الان که همه چی توش هست به جز دوستی !!! اگه همه باهم خوب و مهربون باشن و با هم دوست باشن و این عادی شده باشه دیگه مثلا" وقتی یه پسری میاد به یه دختری میگه وای تو چقد خوبی اون دختره 1 دل نه 100 دل عاشق پسره نمیشه ! این جور عاشقیاس که به طلاق ختم میشه ! البته اینم انکار نمی کنم که الان روابط تو جامعه ی ما به این سالمی نیست !!!
هر چیزی خوب و بد داره .... وقتی خدا میگه با اینا دوستی نکنین به این معنی نیس که باید جدی جدی برخورد کنین و ازاونا دوری کنین . یه جا میگن بده این که باهم دوستی کنین یه جا میگن همه باهم مثل خواهر و برادر دینی باشین . شما باید برداشت کنی که این دوستی که اینجا گفته به چه معنیه .

عبدالله91
8th February 2013, 01:55 AM
این حرف شما که میگید رفیق گیری هم زنان مومن و زنان اهل کتاب حرامه و در سطح زناست
راستی این حرف بنده نبوده. تو تفاسیر هست. بنده از ماهنامۀ قرآنی بشیر نوشتم و در این این ماهنامه از کتب تفاسیر معتبر استفاده میشه
آقا پسرها باید بجای رابطه پنهانی داشتن دنبال تلاش برا ازدواج باشند و معشوقه رو برا همیشه بدست بیارن نه اینکه رابطه پنهانی باشه. و این رابطۀ پنهانی به ضرر خانم است چون خانم از لحاظ عاطفی و احساسی خیلی حساستر از آقاست.به آقایون هشدار داده.تلاش برا رسیدن به معشوق یه چیز دیگه است و رابطه پنهانی داشتن یه چیز دیگه. چه اشکالی داره اگه یکی رو بخوای و برا رسیدن بهش تلاش بکنی اما وقتی رابطه در بین باشه تلاشی برا رسیدن نخواهد بود و شدت رابطه با شدت تلاش درست عکس هم هستند. بنده چندین پسرو میشناسم اول عاشق شدن بعد موفق به رابطه شدن بعده یه مدت عوضش کرده حتی دختر بهش زنگ زده پسره گفته برو ازدواج کن من وشما باب هم نیستیم. حتی بعده عروسی دختر بایکی دیگه یه زنگی به هم زده اند. بعد یه نفر دیگه که میشناسم دنبال شغل بود تا ازدواج کنه اما بعد از رابطه و پیدا کردن شغل میگه مگه دیوونه ام که با این تورم ازدواج کنم گفتم چرا پس با احساسات دختر مردم بازی کردی میگه خب بره با یکی دیگه ازدواج کنه
خدا که با خوشی و لذت ماها مشکل نداره فقط میگه این خوشی آنی تبدیل به ناراحتی طولانی خواهد شد. خدا خودش خبر داره که چندین نفر رو میشناسم که با برقراری رابطه تمایل به رسیدن نداشته ولی حتی یک نفررو سراغ ندارم که برعکس این باشه. ببینین شما دخترها عاطفی هستین اما بدونین که باید پسرهارو آنطور که آفریده شده اند بشناسین نه اینکه رویایی ببینیدشین. پسر تا وقتی که در عطش رسیدن است تلاش خواهد کرد و با ایجاد رابطه این تلاش کمرنگ خواهد شد و شدت رابطه با شدت تلاش رابطۀ معکوسی دارند شدت رابطه بیشتر به همان اندازه شدت تلاش کمتر خواهد بود. من خودم پسر هستم و پسرهارو میشناسم باور کنین رابطه داشتن از شدت تلاش خواهد کاست تا به دست نیاورده چاپلوسی خواهد کرد وبعضی از این حرفایی که پسرها میزنن نتیجۀ فشار عاطفی است که در نتیجه به دست آوردن و رابطه اون احساس کمتر خواهد شد رابطه داشتن نشانه ی اینه که به احتمال قوی نمی رسی و خدا این اجازه را برا مردها نداده تا احساسات پاک دخترها جریحه دار نشه. پسرهارو آنطور که آفریده شدند بشناسین. خدا خودش آفریده و خودش بهتر از ما میدونه که چه اخلاق و رفتارها و ویژگیهایی دارند پس خودش طبق این صفات دستور صادر میکنه همانطور که سازندۀ لوازم الکترونیکی بهتر می داند چه نرم افزاری بهترین کارایی را برا وسیله اش خواهد داشت.خالق ما بهتر ماهارو میشناسه و میدونه چه ویروسهایی را به اسم نرم افزار برا ما قالب میکنند براهمین خودش نرم افزارهارو ارائه میده و همچنین آنتی ویروسهایی رو هم داده تا در صورت ویروس افتادن خودمان را اسکن کنیم. مخلوقات را آنطور که هستند بشناسیم نه آنطور که دلمان می خواهد باشند. پسرهارو آنطور که خلق شده اند بشناسین تا شکست نخورین. البته نعوذبالله پسرها بد آفریده نشده اند این صفات پسرانه بخاطر برقراری رابطه عاشقی با یک نفر همسر آفریده شده که اگه رعایت نشه تبدیل به بی وفایی و شکست دخترها خواهد شد. منظورم این است که حقایق را بشناسیم. هرچه باشیم مخلوق خداییم و خدا ماهارو بهتر از خودمان میشناسد

عبدالله91
8th February 2013, 01:59 AM
2 تا دختر و پسر با هم دیگه خوب باشن و به هم محبت کنن و با هم دوست باشن

خب مومنۀ خدا این همان رابطۀ پنهانی است دیگه. و این باعث شکست خواهد شد. باید عبرت گرفت .نه قرآن نگفته خواهر و برادر باشین و پنهانی مثلا اس ام اس بدین. آخه این فقط به ضرر خانم است. باور کن پسرها اونجوری که فکر میکنین آفریده نشده اند.

Evil girl
8th February 2013, 02:14 AM
خب مومنۀ خدا این همان رابطۀ پنهانی است دیگه. و این باعث شکست خواهد شد. باید عبرت گرفت .نه قرآن نگفته خواهر و برادر باشین و پنهانی مثلا اس ام اس بدین. آخه این فقط به ضرر خانم است. باور کن پسرها اونجوری که فکر میکنین آفریده نشده اند.

خب حرف شما درسته ... ولی شما خودتونو خوب میشناسین ..آدم با دین و ایمونی هم هستین خب می تونین با همه دوست باشین بدون این که به کسی ضرری بزنین. درسته ؟!
در ضمن رابطه ی دوستانه که اس م اس عاشقانه به هم دادن نیست !
مثلا" من یکی از دوستام شاید اصلا" با 10 تا پسر هم دوست باشه شمارشونم داره ، اس ام اس هم میده به همشون ! ولی چی میگن به هم ؟ مثلا" المپیاد داشتن ، به هم دیگه کتاب میدادن . یا مثلا" پسره با خانوادش مشکل داره با این مشورت میکنه. یا بالعکس. یا دوست من کنکور داره سولای درسیشو از دوستاش می پرسه ! مثل دوستی 2 تا دختر .
یا یکی دیگه ... مثلا" پارسال که کنکور داشتن به هم دیگه میگفتن امروز چقدر درس بخونیم ؟ یا چقد خوندی ؟ مسابقه میدادن تو درس خوندن ! یا اگه یکی نا امید میشد درس نمی خوند بقیه سعی میکردن شادش کنن و مجبورش میکردن درس بخونه ! هیچ حرف عاشقانه ی گول زننده ای هم این وسط رد و بدل نشده !

عبدالله91
8th February 2013, 02:22 AM
خب حرف شما درسته ... ولی شما خودتونو خوب میشناسین ..آدم با دین و ایمونی هم هستین خب می تونین با همه دوست باشین بدون این که به کسی ضرری بزنین. درسته ؟!
در ضمن رابطه ی دوستانه که اس م اس عاشقانه به هم دادن نیست !
مثلا" من یکی از دوستام شاید اصلا" با 10 تا پسر هم دوست باشه شمارشونم داره ، اس ام اس هم میده به همشون ! ولی چی میگن به هم ؟ مثلا" المپیاد داشتن ، به هم دیگه کتاب میدادن . یا مثلا" پسره با خانوادش مشکل داره با این مشورت میکنه. یا بالعکس. یا دوست من کنکور داره سولای درسیشو از دوستاش می پرسه ! مثل دوستی 2 تا دختر .
یا یکی دیگه ... مثلا" پارسال که کنکور داشتن به هم دیگه میگفتن امروز چقدر درس بخونیم ؟ یا چقد خوندی ؟ مسابقه میدادن تو درس خوندن ! یا اگه یکی نا امید میشد درس نمی خوند بقیه سعی میکردن شادش کنن و مجبورش میکردن درس بخونه ! هیچ حرف عاشقانه ی گول زننده ای هم این وسط رد و بدل نشده !
بله درسته. اوایل همه اونجوری هستن اما با گذشت زمان همه چیز مشخص میشه. کاش فقط حرفای عاشقانه بود. چندتا دوستا تو کتابخونه میگفتن آدم شاخ درمیاورد. حیف نیس؟همین دخترا مادران آینده هستن. حیف است که دامنشون آلوده بشه اونم بخاطر احساسات پاکشون

Evil girl
8th February 2013, 02:26 AM
بله درسته. اوایل همه اونجوری هستن اما با گذشت زمان همه چیز مشخص میشه. کاش فقط حرفای عاشقانه بود. چندتا دوستا تو کتابخونه میگفتن آدم شاخ درمیاورد. حیف نیس؟همین دخترا مادران آینده هستن. حیف است که دامنشون آلوده بشه اونم بخاطر احساسات پاکشون
بله درسته ... و به نظر من کسی که با احساسات کسی بازی کنه و اونو به سخره بگیره گناهش واقعا" می تونه در حد زنا باشه ! و البته این دوستی نیس !

hosseinarabi69
8th February 2013, 02:34 AM
ممنونم
خدا خیرتون بده
واقعا دوست عزیز گل کاشتی[tashvigh][golrooz]

عبدالله91
8th February 2013, 02:35 AM
و البته این دوستی نیس

چرا هست. در اجتماع اسمشو دوستی می گذارند فقط هدف اینه که خودمان تجربه نکنیم و إلا روزگار به ما طعمش رو خواهد چشاند همانطور که شاهد هزاران که نه میلیونها آدم هستیم که اسم رابطشونو میذارن دوست حقیقی اما غافل از اینکه چنین چیزی خیال خام است. هیچ ماست فروشی نمیگه که ماستم ترش است
اگه اونجوری بود نه تنها اجتماع ما بلکه قبل از ما جامعۀ غرب شاهد خانواده های مستحکم بجای خانواده های متزلزل بود اونا قبل از ما این راه را رفته اند و دیده اند بن بست است. اونا حتی روز والنتاین دارند پس باید خانواده ها و روابط مستحکم تری داشته باشند. حالا پس چرا ندارند؟

Evil girl
8th February 2013, 02:53 AM
چرا هست. در اجتماع اسمشو دوستی می گذارند فقط هدف اینه که خودمان تجربه نکنیم و إلا روزگار به ما طعمش رو خواهد چشاند همانطور که شاهد هزاران که نه میلیونها آدم هستیم که اسم رابطشونو میذارن دوست حقیقی اما غافل از اینکه چنین چیزی خیال خام است. هیچ ماست فروشی نمیگه که ماستم ترش است
اگه اونجوری بود نه تنها اجتماع ما بلکه قبل از ما جامعۀ غرب شاهد خانواده های مستحکم بجای خانواده های متزلزل بود اونا قبل از ما این راه را رفته اند و دیده اند بن بست است. اونا حتی روز والنتاین دارند پس باید خانواده ها و روابط مستحکم تری داشته باشند. حالا پس چرا ندارند؟
چه ربطی به ولنتاین داره ؟! خب سالگرد ازدواج هست .. روز تولد هست ....سالگرد آشنایی هست ...اگه قرار باشه این مناسبت ها روابطو مستحکم کنه که هیچ وقت هیچ زوجی از هم طلاق نمی گیرن !
ببینین من منظورم از کلمه ی دوستی ، دوستی حقیقیه ! نه این که اسم رابطه دوستی باشه و در حقیقت نباشه ... وقتی در حقیقت دوستی نیس ، خب نیس دیگه ! اسمش دوستی نیس !
گفتم که اصلا" این روبط Bf و Gf ی رو تایید نمی کنم ! اینا از پایه خراب و بی اساسن !
بحثمون هم سر دوستی ، سر کلمه ی دوستی توی آیه بود که حل شد و فک کنم به یک نتیجه رسیدیم .
با این تفاوت که مثلا" اون دوستی ای که شما بهش میگین دوستی در راستای کار ، من میگم اگه همراه با دلسوزی و احساس مسئولیت و کمک به هم دیگه و با اعتماد باشه بهش میگم دوستی!

عبدالله91
8th February 2013, 02:58 AM
چه ربطی به ولنتاین داره
ولنتاین یک روز همگانی است و مثه سالگرد ازدواج و... که مختص یک یا دونفر نیست برا همین گفتم.

ma_ho
8th February 2013, 12:31 PM
سلام
ممنون از لطفتون
دوست عزیز قرآن آنقدر احکامی در خود دارد که از آن بی خبر هستیم. متأسفانه درجامعۀ ما، افکار را از فیلتر قرآن و اسلام رد نمیکنیم بلکه قرآن و اسلام را از فیلتر عقل عبور می دهیم برای همین است که بدعت را در جامعه رواج میدهیم و از احکام غافل هستیم چون بعضیا مسائل روز را با افکارشون میسنجند و میگویند این همان مسائل روز است اما غافل از اینکه مسائل روز با افکار ماها کاری ندارد. بیشتر از اینکه پیشگیری کنیم منتظر درد میشویم تا بعد دنبال درمان برویم. چندین سال است که تلویزیون ما مستقیم رابطۀ عاشقی را تبلیغ می کرد اما حالا که مثه غرب فهمیدن که دارند به بن بست میرسند و آمار طلاق وحشت آور است دنبال ساختن فیلمهایی مثه فیلم«زمانه» هستند تا بگویند درپنهانی عاشق هم نشوید و اگه شدید خانواده را در جریان بزارید و باحالت عاشقی ازدواج نکنید که ضررهای زیادی دارد.
این است آثار وحشتناک اسلامی که از فیلتر عقل ما عبور میکند .ما باید یاد بگیریم که عقل ماها باید از فیلتر اسلام و قرآن بگذرد نه برعکس.آمار طلاق به این اندازه در جامعه ای که دم از اسلام میزند واقعا شرم آور است.چارۀ کار فقط پناه بردن به قرآن است.

سلام.با حرفاتون موافقم و این دوستی ها رو تاییید نمیکنم.
میدونم دوستی گناه داره
اما نمیتونم اینو هم بپذیرم که یک دوستی ساده بین دختروپسر هم سطح زنا باشه.اصلا با عقل جور در نمیاد!

تو این سایت کارشناس مذهبی نداریم که به این سوال پاسخ بدن؟

عبدالله91
8th February 2013, 02:10 PM
دوست عزیز چه کارشناسی بالاتر از تفسیر قرآن است؟تفسیر نمونه رو بخونین حتما میرسین. بنده توصیه میکنم که در چنین مسایلی به منبعش مراجعه کنین. کارشناسان مذهبی لزوما مفسر قرآن نیستند و بیشتر به احکام میتونن جواب بدهند. جایی که آب است تیمم باطل است. شما کتابی مثه تفسیر نمونه را در نظر نمیگیرین؟ کتاب تفسیر کجا و نظر کارشناس کجا؟ اگه کارشناسی پیدا کردین که مفسر باشد بله با یقین میتونین بگین در چنین موضوعی صاحب نظر است. آشنایی با تفاسیر آیات زندگی را بهتر میکنه. بیشترکارشناسان مذهبی عزیز مفسر نیستند پس در چنین موضوعاتی به منبع مراجعه کنین تا شک شما برطرف بشه. خودتون بهتر میدونین که دوستی ساده بین دختر و پسر نداریم اوایل آشنایی ساده است اما به مرور چیزی به نام دوستی ساده نداریم از کسانی که تجربۀ چندین ساله دارند بپرسین بهتر جواب میدن البته اگه کتمان نکنن. تو مفاتیح الجنان است که مولاعلی چقد مردم عراق را بخاطر دوشادوش حرکت کردن در بازار و... چقد سرزنش و لعن کرده چه برسه به ارتباط پنهانی و دوستی. این یک حقیقت است که دوستی با نامحرم به شکل ساده غیر ممکنه که باشه سرخودمان که نمیتونیم کلاه بذاریم.شما نفس و شیطان را اگر حذف کنین بله دوستی شما ساده میشه.آیا میتونین حذفشون کنین و بگین نیستن؟خدا در قرآن میگه غیر ممکن است و میگه در نفس من به شما کمک میکنم. « إنَّ نَّفْسَ لَآَمّارةٌ بِالسُوء إِلّا ما رَحِمَ رَبّي». {أمّارة صیغۀ مبالغه است یعنی به شدت امر کننده}علاوه بر صيغۀ مبالغه آمدن خدا با «إِنَّ» تاکید دیگری کرده «ل» قبل از امارة تاکید دیگری است اسمیه بودن این جمله تاکید دیگری است. میگه پرودگار شما به شما کمک میکنه و إلا نفس به شدت به بدی امر میکنه اونم با چندین تاکید گفته و شیطان هم که این وسط بنزین رو آتیش میریزه. حالا با این وجود چطور دوستی ساده میتونه باشه؟ پیامبر فرمودند2 چیز گرانبها پیش شما به امانت میگذارم یکی قرآن که همان ثقل اکبر است و دیگری اهل بیت که همان ثقل اصغر است حالا با این تاکیدهای قرآن دنبال چی هستیم؟که بگیم قرآن بگه دوستی ما ساده است؟ نه دوست عزیز غیر ممکن است که ساده باشه البته میتونه اگه نفس و شیطان در کار نباشند و وجود خارجی نداشته باشند و افسانه باشند. باز دوستان خودشان اختیار خودشان را دارند

UniverCell
9th February 2013, 01:47 AM

دوست عزیز لطفا به قوانین سایت احترام بگذارید و فارسی تایپ کنید

UniverCell
9th February 2013, 02:10 AM
سلام.با حرفاتون موافقم و این دوستی ها رو تاییید نمیکنم.
میدونم دوستی گناه داره
اما نمیتونم اینو هم بپذیرم که یک دوستی ساده بین دختروپسر هم سطح زنا باشه.اصلا با عقل جور در نمیاد!

دوست عزیز ایه فوق نگفته دوستی بین دختر و پسر عین زناست گفنه هم ردیف زناست.
مثل مایعات ما مایعات زیادی داریم همه مایعات در یک ردیف و از یک خانواده هستند اما هیچکدام عین هم نیستند ولی همگی نوشیدنی هستند.روابط بین دختر و پسر چه زنا باشه چه دوستی هر دو از یک خانواده هستند.البته این نظر بنده است.

papie
9th February 2013, 12:04 PM
دوست عزیز لطفا به قوانین سایت احترام بگذارید و فارسی تایپ کنید

عذر میخوام کوتاهی کردم و قوانینو خوب مطالعه نکردم

ma_ho
9th February 2013, 04:27 PM
دوست عزیز چه کارشناسی بالاتر از تفسیر قرآن است؟تفسیر نمونه رو بخونین حتما میرسین. بنده توصیه میکنم که در چنین مسایلی به منبعش مراجعه کنین. کارشناسان مذهبی لزوما مفسر قرآن نیستند و بیشتر به احکام میتونن جواب بدهند. جایی که آب است تیمم باطل است. شما کتابی مثه تفسیر نمونه را در نظر نمیگیرین؟ کتاب تفسیر کجا و نظر کارشناس کجا؟ اگه کارشناسی پیدا کردین که مفسر باشد بله با یقین میتونین بگین در چنین موضوعی صاحب نظر است. آشنایی با تفاسیر آیات زندگی را بهتر میکنه. بیشترکارشناسان مذهبی عزیز مفسر نیستند پس در چنین موضوعاتی به منبع مراجعه کنین تا شک شما برطرف بشه. خودتون بهتر میدونین که دوستی ساده بین دختر و پسر نداریم اوایل آشنایی ساده است اما به مرور چیزی به نام دوستی ساده نداریم از کسانی که تجربۀ چندین ساله دارند بپرسین بهتر جواب میدن البته اگه کتمان نکنن. تو مفاتیح الجنان است که مولاعلی چقد مردم عراق را بخاطر دوشادوش حرکت کردن در بازار و... چقد سرزنش و لعن کرده چه برسه به ارتباط پنهانی و دوستی. این یک حقیقت است که دوستی با نامحرم به شکل ساده غیر ممکنه که باشه سرخودمان که نمیتونیم کلاه بذاریم.شما نفس و شیطان را اگر حذف کنین بله دوستی شما ساده میشه.آیا میتونین حذفشون کنین و بگین نیستن؟خدا در قرآن میگه غیر ممکن است و میگه در نفس من به شما کمک میکنم. « إنَّ نَّفْسَ لَآَمّارةٌ بِالسُوء إِلّا ما رَحِمَ رَبّي». {أمّارة صیغۀ مبالغه است یعنی به شدت امر کننده}علاوه بر صيغۀ مبالغه آمدن خدا با «إِنَّ» تاکید دیگری کرده «ل» قبل از امارة تاکید دیگری است اسمیه بودن این جمله تاکید دیگری است. میگه پرودگار شما به شما کمک میکنه و إلا نفس به شدت به بدی امر میکنه اونم با چندین تاکید گفته و شیطان هم که این وسط بنزین رو آتیش میریزه. حالا با این وجود چطور دوستی ساده میتونه باشه؟ پیامبر فرمودند2 چیز گرانبها پیش شما به امانت میگذارم یکی قرآن که همان ثقل اکبر است و دیگری اهل بیت که همان ثقل اصغر است حالا با این تاکیدهای قرآن دنبال چی هستیم؟که بگیم قرآن بگه دوستی ما ساده است؟ نه دوست عزیز غیر ممکن است که ساده باشه البته میتونه اگه نفس و شیطان در کار نباشند و وجود خارجی نداشته باشند و افسانه باشند. باز دوستان خودشان اختیار خودشان را دارند
من نمیدونم شما چه اصراری دارین که بگین دوستس ها ساده نیست!
درسته بعد از مدتی سادگی خودشوازدست میده و به گناه کشیده میشن
ولی بحث من مال وقتیه که هنوز به گناه کشیده نشدن!
من نمیتونم زناروباهاش هم سطح بدونم چون دوکلمه درآیه کنارهم اومدن!

عبدالله91
9th February 2013, 04:39 PM
من نمیتونم زناروباهاش هم سطح بدونم چون دوکلمه درآیه کنارهم اومدن
سلام دوست عزیز
خب این که حرف بنده نیست شما دنبال کارشناس مذهبی بودین و بنده منظورم این بود که هیچ کارشناسی نمیتونه مثه مفسر جواب بهت بده و تفسیر نمونه همان جواب شماست. ببینین کی گفته چون کنار هم هستن اینجوری شده. نه دوست من ارتباط و وابستگی و توضیحات و... که در آیه آمده و اینکه خود قرآن مفسر خودش است این رو میگه. خوبه که خودتون میگین آخرش به گناه ختم میشه و کسی نمیتونه این رو انکار بکنه. شما فکر میکنین من دوس ندارم با یکی دوس باشم؟ چرا همه میخواهیم ولی خدا نمیذاره اونم بخاطر خودمون.

طلیعه طلا
9th February 2013, 06:56 PM
سلام بر شما

هرچه فکر کردم عنوان مناسبی پیدانکردم شماهم بخوانید اگه تونستین عنوان بگین

چرا نشد عنوان مناسبی انتخاب کنید؟ تفسیر آیه 5 ، سوره مائده ... به همین راحتی [khejalat]

همۀ دوستان عزیزخواهشا آیه زیرا بخوانند و خودشان معنی کنند و لحظه ای بیندیشند [/QUOTE]

من فکر میکنم بهره مندی از اساتید فن + انواع تفاسیر محکم و متقن ما در ایتدای امر می تونه مفید فایده باشه . زیباتر میشه اگه عبارت خودشان رو بذاریم برای انتهای مراتب . تازه اونم با احتیاط

[QUOTE]ببینین اینجا گفته : درحالی که پاکدامن و غیر زناکار باشید و دوستهای پنهانی نگیرید

خدایا ما رو از تفسیر به رای کردن محفوظ بدار ... ( لطفا از این جمله من سوء برداشت نکنید . اشاره این عبارت به سمت خودمه )

و اما برداشت های حاصل از این آیه : ( البته بنا به دلایلی فعلا دسترسی به اساتید علوم قرآنی ندارم . به محض دریافت اطلاعات دقیق تر حتما پست رو کامل تر می کنم )

در اسلام امر ازدواج قداست خاص خودش رو داره. به زبان دیگه ازدواج پدیده ارزشمند و تعهدی انسانیه که سنگ بنای جامعه و سعادت فرد و بشر رو تشکیل میده .

ازدواج درتاریخ بشر صور گوناگونی داشته وقرآن کریم انواعی رو ذکر کرده ودر تفسیر آیه شریفه :

الْيَوْمَ أُحِلَّ لَكُمُ الطَّيِّبَاتُ وَطَعَامُ الَّذِينَ أُوتُواْ الْكِتَابَ حِلٌّ لَّكُمْ وَطَعَامُكُمْ حِلُّ لَّهُمْ وَالْمُحْصَنَاتُ مِنَ الْمُؤْمِنَاتِ وَالْمُحْصَنَاتُ مِنَ الَّذِينَ أُوتُواْ الْكِتَابَ مِن قَبْلِكُمْ إِذَا آتَيْتُمُوهُنَّ أُجُورَهُنَّ مُحْصِنِينَ غَيْرَ مُسَافِحِينَ وَلاَ مُتَّخِذِي أَخْدَانٍ وَمَن يَكْفُرْ بِالإِيمَانِ فَقَدْ حَبِطَ عَمَلُهُ وَهُوَ فِي الآخِرَةِ مِنَ الْخَاسِرِينَ (المائده ،5)

و

وَمَن لَّمْ يَسْتَطِعْ مِنكُمْ طَوْلاً أَن يَنكِحَ الْمُحْصَنَاتِ الْمُؤْمِنَاتِ فَمِن مِّا مَلَكَتْ أَيْمَانُكُم مِّن فَتَيَاتِكُمُ الْمُؤْمِنَاتِ وَاللّهُ أَعْلَمُ بِإِيمَانِكُمْ بَعْضُكُم مِّن بَعْضٍ فَانكِحُوهُنَّ بِإِذْنِ أَهْلِهِنَّ وَآتُوهُنَّ أُجُورَهُنَّ بِالْمَعْرُوفِ مُحْصَنَاتٍ غَيْرَ مُسَافِحَاتٍ وَلاَ مُتَّخِذَاتِ أَخْدَانٍ فَإِذَا أُحْصِنَّ فَإِنْ أَتَيْنَ بِفَاحِشَةٍ فَعَلَيْهِنَّ نِصْفُ مَا عَلَى الْمُحْصَنَاتِ مِنَ الْعَذَابِ ذَلِكَ لِمَنْ خَشِيَ الْعَنَتَ مِنْكُمْ وَأَن تَصْبِرُواْ خَيْرٌ لَّكُمْ وَاللّهُ غَفُورٌ رَّحِيمٌ (النسا، 25 )

از ابن عباس روايت كرده اند كه گفت : مسافحات به معناى زنانى است كه آشکار زنا مى دهند، و يار و دوست مى گيرند، و آن زنى هم كه تنها يك دوست دارد جزء متخذات اخدان است ، و مردم جاهليت چنين بودند كه زناى علنى را حرام ، و زناى پنهانى را حلال مى دانستند، و مى گفتند زناى علنى از لئامت و پستى است ، و اما آنچه پنهانى انجام شود هيچ اشكالى ندارد، ليكن خداى تعالى در قرآن كريم اين آيه را نازل كرد كه :
(و لا تقربوا الفواحش ما ظهر منها و ما بطن )، (مرتكب عمل فاحشه نشويد نه علنى و نه پنهانى ).

ودر بعضی اخبار هم از خودنمایی وتبرج بعضی زنان و حفظ پایین تنه برای شوهر اصلی و کامجویی از بالا تنه برای سایرین گزارش شده است .(دقت شود)

اما فرق بین نکاح سفاح و غیر آن :

(نكح) النون والكاف والحاء أصلٌ واحد، وهو البِضاع. ونَكَحَ يَنْكِحُ. وامرأةٌ ناكِحٌ في بني فلان، أي ذات زَوجٍ منهم. والنِّكاح يكون العَقدَ دونَ الوطء. يقال نَكَحْتُ: تَزَوّجْتُ. وأنكَحْتُ غَيرِي.مقاييس اللغه

در نکاح دوستی (اخدان ) طرفين نسبت به همديگر تعهد داشتند كه با فرد ديگري رابطه جنسي نداشته باشند، و چنين تعهدي در طرفين زناي محض(زنان پرچمدار)، وجود ندارد و شرکای متعدد وجود دارد وتعهدی در کار نیست .

به زبان ساده تر کسانیکه از ازدواج هدفی مثلا بهره بری جنسی و مالی وتحليل و ...داشته باشند نه هدف والای ازدواج وتربیت فرزند و سعادت خانواده واجتماع وفرار از مسولیت ؛ مشمول این نوع ازدواج قرار میگیرند واین نکته بسیار مهمی درشروع به ازدواج است كه بعضا ناديده گرفته ميشود .

مورخین آورده اند که سعد بن وقاص فرزند خدن است.که با تعبير ولد الزنا كه مثلا درباره زياد بن ابيه و ديگران آمده فرق اساسی دارد .

در حدیثی رسول خدا (ص) فرمودند :

من و اهل بيت من با طينت طيبه‌اي هستيم از زير عرش تا به آدم و از آدم تا به امروز، از نكاح نه از سفاح، و در ما از نكاح جاهليت چيزي نياميخته است.

در اصول کافی : إبراهيم بن ميمون، عن محمد قال: سألت أبا عبد اللَّه ع عن قول اللَّه تعالى أَعْطى كُلَّ شَيْ ءٍ خَلْقَهُ ثُمَّ هَدى ، قال" ليس شي ء من خلق اللَّه إلا و هو يعرف من شكله الذكر من الأنثى"، قلت: ما يعني ثم هدى قال" هداه للنكاح و السفاح من شكله".

از امام صادق(ع) از معني آيه «اعطي كل شييء خلقه ثم هدي» پرسيدم، فرمود: همه مخلوقات از شكل ظاهرشان معلوم است كه كدام مذكر است و كدام مونث. گفتم: مراد از «ثم هدي» چيست؟ فرمود: آن‌ها را هدايت كرده بر نكاح و سفاح به وسيله شكل ظاهري شان.

يعني انسان را به نكاح و حيوان را به سفاح هدايت كرده است،
در ازدواج با زنان کافر نیز باید هدف ازدواج باشد نه هوسرانی تا تبدیل به سفاح نشود وازدواج با زانیه هم که کار ... است.

انواع دیگر ازدواج مانند ازدواج چند مرد با یک زن یا بدلی که امروزه به ضربدری معروف شده ویا شغار ؛ که زن و دختر بعنوان مهریه زن دیگر قرار میگرفت ؛
ونكاح استبضاعي که از مرد دیگری برای خصوصیاتی مانند قدرت وزیبایی طلب فرزند میکردند ،
در جاهلیت متداول بودند که با آمدن اسلام منسوخ گشتند.

ناگفته نماند که در طول زمان هر سه کلمه زنا و اخدان وسفاح به هم نزديک شده وبه معنی زنا بکار رفته اند اما در ابتدای امر با هم فرق داشته اند .

طلیعه طلا
9th February 2013, 07:16 PM
یه مطلب دیگه اینکه :

بيشتر مفسران و دانشمندان اهل سنت معتقدند، عبارت "طعام اهل كتاب" كه در اين آيه حلال شمرده شده، هر نوع طعامى از آنان را شامل مى ‏شود؛ خواه گوشت حيواناتى باشد كه به دست خود آنها ذبح شده و يا غير آن، ولى اكثريت قاطع مفسران و فقهاى شيعه بر اين عقيده ‏اند كه منظور از آن غير از گوشت هايى است كه توسط آنها ذبح شده باشد. البته گروه اندکی از دانشمندان شيعه پيرو نظريه اولند.

روايات متعددى كه از ائمه اهل بيت (ع) نقل شده، اين مطلب را تاكيد مى‏ كند كه منظور از طعام در اين آيه، غير ذبيحه‏ هاى اهل كتاب است؛ به عنوان نمونه در تفسير على بن ابراهيم از امام صادق (ع) نقل شده كه در باره آيه فوق چنين فرمود: عنى بطعامهم هاهنا الحبوب و الفاكهة غير الذبائح التي يذبحون فانهم لا يذكرون اسم اللَّه عليها؛ یعنی: منظور از طعام اهل كتاب حبوبات و ميوه ‏هاست نه ذبيحه‏ هاى آنها، زيرا آنها هنگام ذبح كردن، نام خدا را نمى‏ برند.

دقت در آيات گذشته (که حرام بودن ذبیحه ای که نام خدا بر او برده نشده را اعلام نموده) نشان مى ‏دهد كه تفسير دوم (یعنی تفسير طعام به غير ذبيحه) به حقیقت نزدیک تر است، زيرا همانطور كه امام صادق (ع) هم در روايت فوق اشاره فرموده، اهل كتاب نوعا شرائط ذبح اسلامى را رعايت نمى‏ كنند (یعنی نه نام خدا را مى‏ برند و نه رو به سوى قبله حيوان را ذبح مى‏ كنند و نه پايبند به رعايت ساير شرایط ذبح اسلامی اند)، با این اوصاف چگونه ممكن است در آيات قبل چنين حيوانى (که ذبح شرعی نشده) صريحا تحريم شده باشد و در اين آيه حلال شمرده شود؟! پس نتیجه می گیریم که منظور از طعام حلال اهل کتاب در این آیه، غير از گوشت هايى است كه توسط آنها ذبح شده باشد.

عبدالله91
9th February 2013, 07:25 PM
خدایا ما رو از تفسیر به رای کردن محفوظ بدار

سلام خدمت همکاران بخش مذهبی
دوست عزیز بنده منبع گذاشتم. اگه یه لطفی بکنین و با دقت پست هارو بخونین زود جواب نمیدین. تفسیر نمونه رو مطالعه کنین.اکثریت چون مبتلا هستند سخت می پذیرند و این تفسیر به رای نیست.دوست بزرگوار تفسیر به رای منبعی نخواهد داشت لطف کنین پست هارو بهتر مطالعه کنین. حالا خوبه اونقد گفتیم نظر شخصی نیست و خیلی هم تأکید کردیم

عبدالله91
9th February 2013, 07:30 PM
و اما برداشت های حاصل از این آیه
شما را به مطالعۀ ماهنامۀ قرآنی بشیر یا تفسیر نمونه توصیه میکنم. بازم تأکید میکنم که در تفسیر به رای منبع نخواهد بود و نظر شخصی خواهد بود

عبدالله91
9th February 2013, 07:34 PM
اشاره این عبارت به سمت خودمه

لطف کنین و اشارات را تو دل خودتون نگه دارین و باعث شک در تفسیر آیاتی که منبع گذاشتیم نشوید
ممنون از این همه اطلاعاتتون وشکسته نفسی شما دوست عزیز اما ای کاش بجای اینکه جواب میدادین و نظر شخصی خودتون را میدادین به منبعی که گفته شده مراجعه می کردین یا لااقل تا آخر همۀ پستهارو میخوندین اونوقت جوابتون رو میگرفتین

312
9th February 2013, 07:38 PM
دوست عزیز:عبدالله
جزم در فقه معنا نداره
مفسر الزاما فقیه نیست
وقتی فقها تفاوتهای تفسیری رو تحمل میکنند یعنی تنوع تفاسیر,نشانگر عدم قطعیت این تفاسیر هست.
شما لطفا با اتکابه فقط یک تفسیر , برای یک آیه کلام الله نسخه مقبوض صادر نکنید.

عبدالله91
9th February 2013, 07:44 PM
من فکر میکنم بهره مندی از اساتید فن + انواع تفاسیر محکم و متقن ما در ایتدای امر می تونه مفید فایده باشه . زیباتر میشه اگه عبارت خودشان رو بذاریم برای انتهای مراتب . تازه اونم با احتیاط
همه باید معنی کردن قرآن را یاد بگیرند و این قرآن برا همه اومده و قرآن را کتاب اختصاصی عده ای نگذارید همه میتونن قرآن را معنی کنند و باید اینطوری بشه.تفسیر استاد و احاطۀ کامل بر قرآن میخواد معنی کردن را باید همه یاد بگیرند. این چه ادبیاتی است که شماها دارین.مردم باشعور و عاقل هستند و میتونن راحت یاد بگیرند چرا مثه ادیان دیگر مذهب رو برا عده ای قائل میشین؟ مثه مسیحی ها ماهارو به کلیسا راهنمایی نکنین. حرف رهبر عزیز است که می فرمایند قرآن باید رواج پیدا کنه. یک کلام قرآن اختصاصی نیست برای همه اومده

عبدالله91
9th February 2013, 07:46 PM
مفسر الزاما فقیه نیست

آیت الله مکارم شیرازی فقیه است یا نه؟
من دلیل حرفاتون رو اصلا نمی فهمم.بیشتر مطالعه کنین

عبدالله91
9th February 2013, 07:51 PM
لطفا با اتکابه فقط یک تفسیر
خواهشا پستهارو با دقت مطالعه کنین
اگه دست ما باشه برید دوست بشوید نوش جونتون

312
9th February 2013, 07:57 PM
تفسیر نمونه زیر نظر این فقیه بزرگوار (حفظه الله)بدست آمده.درکنار ایشون فقهای دیگری هم هستند که الزاما نظرشون مثل ایشون میتونه نباشه.بحث تفاوت نظرات فقها قابل طرح وجمع در این تالار نیست.بعنوان اطلاعرسانی مطلبتون قابل طرح در این تالار هست اما قطعی بودن برداشت و بسته بودن باب گفتگو درباره مطلب شما ,قابل تحمل نیست.
مطلبتون رو ارائه دادید ومن بالشخصه از بودن مطلبتون در nj افتخار میکنم
اما اینکه الزاما حرف همین هست ودیگران نظراتشون بر مطلبتون قابل ورود و تحمل نیست زیبا نیست.
اگه قرارتون بر مونولوگ هست مطلبتون رو توی وبلاگ بزارید.توی فروم, گفتگو وتحمل نظرات دیگران عرف هست.مطلبتون رو جوری مطرح کنید که دیگران نسبت بهش دافعه حس نکنند.

312
9th February 2013, 07:59 PM
خواهشا پستهارو با دقت مطالعه کنین
اگه دست ما باشه برید دوست بشوید نوش جونتون

احتراما دوست شدن من با جنس مخالف چیزی نیست که شما بتونید گناه وصوابش رو تعیین بکنید.
قبل از اعلام نظر شما توی این تالار ما به تکلیفمون درحد وسع عمل میکردیم.تازه رسیدید نگاه کنید جای پای مابعضی جاها قبل از شما بوده.قابل افتخار نیست ولی حتما قابل توجه باید باشه.

عبدالله91
9th February 2013, 08:11 PM
اما اینکه الزاما حرف همین هست ودیگران نظراتشون بر مطلبتون قابل ورود و تحمل نیست زیبا نیست.
اولا کدوم نظرات؟بنده با همکاران مذهبی کاری ندارم قبلا هم اینو گفته ام
ثانیا اگه خوب مطاله کنین و به ساعتهای پاسخها توجه کنین متوجه میشوین که بنده برا جواب دادن به دوستان تا ساعت 3و خورده ای شب پای لپ تاپ بوده ام اما بنده به همکاران شما که چیزی جز تمسخر و کپی و ایجاد شک در دیگران است جواب مستقیم میدم چون کسانی که انتقاد پذیر نیستند نظر نمیدن اشکال تراشی میکنند و این رسم تمام انتقاد ناپذیرهاست
ثالثا هدف در اینجا من نیست و تازه رسیدن یا دیر رسیدن نیست سخن از حرف مکتب و خداست. شماها منیت عالی دارین و این را به لباس زهد درآوردین.انشاالله غرض ها کنار گذاشته بشود
اگه چیزی در سایت میدهند ارزانی شما. فقط بدونین بنده نیامدم که به شماها و گروهی شدن شماها جواب بدم.بنده اومدم ناگفته ها را که شماها فکر میکنین نباید گفته بشه رو بگم و کاری به افکار شماها ندارم. بنده با کاربرها حرف میزنم و دوستشان هستم و ساعتها پای لپ تاپ مینشینم و نمیخوابم تا باهاشون حرف بزنم . شما باشید و چند نفری و افکار خودتان
ماتازه رسیده ایم شما را چیکار با تازه رسیده ها

312
9th February 2013, 08:17 PM
اولا کدوم نظرات؟بنده با همکاران مذهبی کاری ندارم قبلا هم اینو گفته ام
ثانیا اگه خوب مطاله کنین و به ساعتهای پاسخها توجه کنین متوجه میشوین که بنده برا جواب دادن به دوستان تا ساعت 3و خورده ای شب پای لپ تاپ بوده ام اما بنده به همکاران شما که چیزی جز تمسخر و کپی و ایجاد شک در دیگران است جواب مستقیم میدم چون کسانی که انتقاد پذیر نیستند نظر نمیدن اشکال تراشی میکنند و این رسم تمام انتقاد ناپذیرهاست
ثالثا هدف در اینجا من نیست و تازه رسیدن یا دیر رسیدن نیست سخن از حرف مکتب و خداست. شماها منیت عالی دارین و این را به لباس زهد درآوردین.انشاالله غرض ها کنار گذاشته بشود
اگه چیزی در سایت میدهند ارزانی شما. فقط بدونین بنده نیامدم که به شماها و گروهی شدن شماها جواب بدم.بنده اومدم ناگفته ها را که شماها فکر میکنین نباید گفته بشه رو بگم و کاری به افکار شماها ندارم. بنده با کاربرها حرف میزنم و دوستشان هستم و ساعتها پای لپ تاپ مینشینم و نمیخوابم تا باهاشون حرف بزنم . شما باشید و چند نفری و افکار خودتان
ماتازه رسیده ایم شما را چیکار با تازه رسیده ها

اینکه با همکاران مذهبی کاری ندارید جزو افتخارات شماباد.برای من جای تاسف داره این وضع شما.
درباره تهمت وتوهینهای شما من شمارو حواله به همون خدای مورد قبولتون میدم.
درباره مقررات بخش مذهبی هم اگه دیگه توی بخش مذهبی ازتون مطلبی دیده نشد بزارید بحساب سابقه فعالیتتون توی این بخش

عبدالله91
9th February 2013, 08:30 PM
درباره مقررات بخش مذهبی هم اگه دیگه توی بخش مذهبی ازتون مطلبی دیده نشد بزارید بحساب سابقه فعالیتتون توی این بخش

میزارم به حساب منیت شما. شماها خوب حواله کردن بلدین.تحمل خودتونو بالا ببرین و انتقادپذیر باشین. واقعا اخلاقتون جای تأسف داره.
بنده بخاطر شما فعالیت نمیکنم که بخاطر شما مطلب ننویسم. بنده انشاالله همچون کوه هستم خدمت دوستان.شما هم تلاش خودتونو بکنین. اونی که انتقادپذیر نیست فقط اشکال تراشی میکنه و نگاهی به منبع نمیکنه حتی اگه شده این مطلب از دید یک عالم باشه.میگن منبع بذار میگیم چشم ووقتی میزاریم حرف از تفسیر به رای میزنن. بنده برا مطالعۀ شما مطلب نمیزارم.تهدید رو لطف کنین برا خودتون نگه دارین چون برا ماها خداشاهده ارزشی ندارد

312
9th February 2013, 08:39 PM
انصافتون رو شکر.
من از بودن مطلبتون توی nj افتخار میکنم و شما میگید منیت داری.
من میگم منبعتون قابل احترام هست و باید به دیگر منابع قابل احترام هم توجه کرد:شما میگید منبع منو بردید زیر سوال
من میگم نظرات دیگر کاربران رو توی ارائه بهتر وجذابتر مطلبتون لحاظ کنید:شما میگید نه حرف حرف خودمه ولا غیر.
الان شما تحمل نظرات مختلف رو ندارید یا من که میگم شمادرکناردیگران به گذاشتن مطالبت ادامه بده؟
اینطور که شما جزمی دارید جلو میرید فردا از وهابیها هم میان اینجا ومیگند الا وبلا که حرف ما حتما حتما صحیح است وکسی حق بحث نداره.
اون خدایی که شما ادعا میکنید شاهدتون هست حتما شاهد تلاش های قبلی من برای باقی موندن شما توی این فروم هم هست
وقتی که شما زیربغلتون تفسیردارید به ماکه شکرخداخرحمالی بخش مذهبی افتخارمون هست اینطور عنایت دارید از لاییکها و ضددینها باید توقع داشته باشیم هر رفتاری باماکردند دم ازدم برنیاریم.
شمابمون وانصافت.ما میمونیم و وزر اعمالمون

عبدالله91
9th February 2013, 08:42 PM
من میگم نظرات دیگر کاربران رو توی ارائه بهتر وجذابتر مطلبتون لحاظ کنید:شما میگید نه حرف حرف خودمه ولا غیر.
چرا جوسازی میکنی؟کی همچین حرفی زد؟
کی گفتم با نظردیگر کاربرها کاری نیس.بنا به دو دلیل که در پستهای زیر مینویسم با مدیر و همکاران مذهبی کاری ندارم

عبدالله91
9th February 2013, 08:49 PM
الان شما تحمل نظرات مختلف رو ندارید یا من که میگم شمادرکناردیگران به گذاشتن مطالبت ادامه بده؟
اینطور که شما جزمی دارید جلو میرید فردا از وهابیها هم میان اینجا ومیگند الا وبلا که حرف ما حتما حتما صحیح است وکسی حق بحث نداره

چندمین باره میگم بنده دست کاربرهارو هم میبوسم و دوستان عزیز میدونن اما با اشکال تراشها که قانون را پتک میکنن کاری ندارم. با همکاران مذهبی کاری ندارم نه با کاربرها
مثال شما واقعا غیر مربوط است.یه کم ادبیاتتون رو درست کنین و قوانین را پتک نکنین رو سر ماها. دستتون درد نکنه که دفاع کردین.اگه حرفامون باب میل مدیران نیست هیچ اصراری نیست.بنده تا خدا بخواد هستم. بنده بخاطر مدیران و همکاران مذهبی پست نمیزارم که درموردم تصمیم بگیرند. بنده تخصص دیگری هم دارم.

عبدالله91
9th February 2013, 09:04 PM
وقتی که شما زیربغلتون تفسیردارید به ماکه شکرخداخرحمالی بخش مذهبی افتخارمون هست اینطور عنایت دارید از لاییکها و ضددینها باید توقع داشته باشیم هر رفتاری باماکردند دم ازدم برنیاریم.
میدونین فرق مدیران مذهبی و همکاران مذهبی با کاربرانی مثه بنده که به قول شما تازه اومدن چیه؟اگه فرقش رو بدونین خیلی چیزا حل میشه

بنده خطمو از شماها جدا کرده ام و به هیچوجه دنبال نظرات شماها نیستم و برا خودم دلیل محکمی دارم :

1-چون اهل انتقاد نیستین و وقتی حرف از انتقاد میشه قدرت و قانون را پتک میکنین رو سر ماها. قدرت و قانون ابزار خدمت و تواضع هستند نه پتک رو سر دیگران.

2-هر حرفی میشه حرف از اخراج و من چنین میکنم و... میارین وسط و بعد مظلوم نمایی و غیره. طوری که از کاربرای بخش دیگه که مسئولیتی درسایت دارند کمک میگیرین و اونا میان به عقاید مذهبی و... ماتوهین میکنند ماهم ساکت میشویم .

برا همین بنده بهتر دیدم که راهمو از شما جدا کنم تا هم به عقاید مذهبیم توهین نشه و هم پتک شما رو سرم نیفته.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد