PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث استراتژی مناسب"از ایده تا ثروت"

عرفان سلیم زاده
6th February 2013, 12:36 PM
به نام خدا

سلام عزیزان خوبید؟
این تاپیک رو گذاشتم چون فکر می کنم هر کدام از شما دوستان طرز فکر و فرصت های خودتون رو برای تبدل اختراع خودتون به ثروت یا اعتبار دارید.
ازتون می خوام بی طرفانه و بدون شعار دادن، راهی رو که برای تبدیل ایده به ثروت انتخاب کردید رو اینجا بنویسید.

من اعتقاد دارم که نباید تمام تخم مرغ هامون رو تو یه سبد بزاریم.من به شخصه برای هر کاری که راجع به اختراعم بوده هم زمان چند راه و چند هدف رو دنبال کردم.
البته کاری که من انجام دادم دسته بندی اهداف و خالص سازی آنها بوده.مثلا چند راه رو کاملا برای پول درآوردن از اختراع طی کردم و چند راه هم برای کسب اعتبار از اختراع و چند راه هم برای پخته کردن اختراع و چندی هم برای تجاری سازی اختراع.
در این وضعیت پشت کار واقعا با معنا میشه. چون برای تحقق این اهداف بازم نباید تخم مرغ هاتون رو تو یه سبد بزارید.
همیشه از چندین مرجع برای تحقق این اهداف استفاده کنین.به یکی اکتفا نکنین تا کارتون به گریه کردن و التماس و استغفرالله کفر کردن بکشه.
یاتون باشه شما تنها یک متقاضی هستید و پشت کار شما یه نوع بازاریابی برای تحقق اهداف شماست. در یک بازار مشتری های گاه شبیه به هم و گاه کاملا متفاوتی یافت میشه.
بعضی مشتری ها رو با یه داد زدن میشه جذب کرد ولی برای بعضی دیگه که ممکنه برای شما مناسب تر باشه باید برخی محدودیت ها رو از میان برداشت.
مثلا من برای جلب نظر یک اداره برای هر امری معمولا هم به بخش اطلاعات اون اداره ایمیل میدم و هم به رییس اونجا.
چون به هر حال اگر اون اداره پتانسیل کمک به منو داشته باشه که بخش اطلاعات جواب منو میده اما محدودیت اجازه گرفتن از رییس رو داشته باشن خب چرا منتظر باشم که از پایین به بالا برسه وقتی خودم مستقیما خودم میتونم درخواستم رو به رییس اونجا بفرستم؟
بازم میگم به یک یا چند نفر اکتفا نکنین. بهترین راه اینه که بگردید و هر کسی که در ارتباط با ایده شما فعال محسوب میشه کمک بگیرید.
من هر روز بین 2 تا3 ایمیل از مکان ها و اشخاص مختلف در رابطه با طرحم میگیرم و خیلی امیدوارتر از زمانی ام که به یک یا دو نهاد تکیه می کردم.
متن ایمیلی که مینویسم و ارسال می کنم هم معمولا یکسانه(کپی می کنم):
.....................
موضوع: با سلام عرض احترام.
امیدوارم حالتون خوب باشه.
من یه مخترع هستم که حدود 9 ماهه برای تامین بودجه تکمیل اختراع خودم تلاش می کنم.
هم اکنون طرح خودم رو برای گروه مشاوران جوان وزارت نیرو فرستادم و در
سامانه امتیاز دهی به اختراعات بنیاد هم ثبت نام کردم اما به دلیل قانون
نو بودن اختراعات زمان من برای تکمیل تجاری سازی این اختراع رو به پایان
هست و از طرفی هم هزینه های اختراع من به طور تخمینی نزدیک به 50 میلیون
تومان خواهد شد.البته به گفته اساتید سازمان پژوهش های علمی و صنعتی
ایران.
طرح خیلی خوبی هم دارم.عنوانش "مبدل انرژی باد به انرژی الکتریکی با چرخه
رفت و برگشتی" می باشد.شماره ثبت : 75379
این مبدل که در حالت افقی هست در دنیا نظبر نداره و من خودم از صفر طراحیش کردم.
البته این مبدل در مقیاس کوچک یعنی تا 1000 وات میتونه برق تولید کنه اما
قابلیت کار در باد های 3 تا 4 متر در ثانیه رو به ادعای من خواهد داشت.
من برای تکمیل این اختراع(تولید پیوست فنی و نمونه محصول) از اساتید
سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران کمک می گیرم و هماهنگی ها هم
انجام شده.
در صورتی که با شرایط خودتون علاقه مند به سرمایه گذاری بر این مبدل را
هستید حتما به من خبر بدید.
با تشکر.
ارادتمند شما عرفان سلیم زاده.
................
همانطور که می بینید این متن طوریه که میشه به مکان ها و اشخاص مختلف بدون تغییر فرستادش.
من روزانه به 4 تا 6 مکان و ایمیل های مختلف از جاهایی که فکر می کنم در ارتباط با طرح من فعال اند(چه بخش خصوصی و چه بخش دولتی و شرکت های تولیدی و نمایندگی ها و حتی اشخاص) این متن رو میفرستم. معمولا بین یک یا دو روز بعد هم جواب میدن.
مثلا جوابیه یه شرکت رو ببینید:
> با سلام و احترام
> لطفا به سوالات زیر پاسخ دهید:
> از کجا تماس گرفته اید؟تحصیلاتتان؟مزیت این طرح نسبت به ژنراتورهای بادی موجود
> چیست؟
> طرحتان بعد از سرمایه گذاری چه زمان تکمیل می شود؟
> بعد از تولید چگونه به سود دهی خواهد رسید؟بازار فروش دستگاه؟
> آیا قیمت نهایی تولید انبوه دستگاه به نسبت دستگاههای مشابه کمتر است؟
> با تشکر
............................
این موارد باید با هماهنگی مرجع تکمیل کننده اختراع باشد نباید از خودتون دربیارید.
سعی کنین بعد از این که اظهارنامه اختراع رو تسلیم کردید هماهنگی های لازمه رو برای تکمیل این اختراع در مرجع تکمیل ایده انجام بدید.
بعدش دیگه با پشت کار ثابت استراتژی بالا رو انجام بدید.بقیه اش دیگه توکل به خداست... انشالله کارتون درست میشه.
موفق باشید.[golrooz]

omidfays
7th February 2013, 01:06 AM
بیایید ریشه ای برخورد کنیم نمیخوام دوستان دلسرد بشن میخوام مسئولین بیدار بشن حرف خودم رو با ذکر یک مثال میزنم برای تعویض یک لامپ سوخته به چند دکتر و مهندس نیاز است؟

hossien
7th February 2013, 09:30 AM
با ذکر یک مثال میزنم برای تعویض یک لامپ سوخته به چند دکتر و مهندس نیاز است؟

به تعدادی مهندس و دکتر نیاز هست تعویض لامپ را یک نفر عادی می تونه انجام بده اما زمان تعویض رو نمی تونه تعیین کنه این زمان را مهندسین و دکترین تعیین می کنند.
واضح تر بگم امکان داره این لامپ در راهرو یک هواپیما نصب شده باشه و یک لامپ دیگه تو کابین یا داشبورد هواپیما نصب شده هر دو این لامپ ها می سوزه و باید تعویض بشه تعویض مهم نیست مهم اینه که قبل از سوختن فردی این را اعلام کنه و تعویض بشه شاید جان چند صد نفر در خطر باشه.

hossien
7th February 2013, 09:44 AM
اقا عرفان شما باید به نظرم از راه هش وارد شین درسته هزاران میل هم به شما جواب میدن و سوالات خودشون را می پرسن.
شما اگر امکان سنجی کرده باشین و سود و ضرر را باسند محاسبه کرده باشین می تونید جواب گو باشین.
سرمایه گذار روی طرح ها و اختراعاتی سرمایه گذاری می کنند که امکانسنجی و طراحی مفهومی ان را انجام داده باشین و برای صحت اون اسناد خودتان را به دانشگاه یا سازمان صنعتی و پژوهش بدین تصدیق کنن بعد از نمونه اولیه را می خوان(البته شاید بگین مدل سازی و شبیه سازی می کنم به جای ساخت مدل ، ولی نکته مهم اینه که بعد از ساخت نتایج نرم افزار را با مدل صحه گذاری می کنید که در غیر از ساخت مدل نمی تونید این کار را کنید و تمام مسئله حدس و گمان هست.) اگر این کارا رو کرده باشین هر فردی که پول در دستش باشه با دو دو تا کردن روی طرح شما سرمایه گذاری می کنه.

یک راه دیگه هم هست شما باید از مسیر اصلی وارد بشین برای اینکه واضح بگم با یک مثالکه همه اطلاع دارم می زنم.
می دونیم سپاه سلاح و ... را طراحی و می سازد. من هم طرحم اگر در مورد تجهیزات سلاح باشد برای رسیدن به هدف و کسب درامد بایستی برم دنبال سپاه در غیر این صورت طرحم درجه یک اما هیچ کجا سرمایه گذاری نمی کنه.

طرح شما خوبه اما چند کار باید انجام بدین تا کامل بشه.
امکانسنجی منابع ، پیمانکاران، مالی، ساخت و ...
طراحی مفهومی (بهتر هست در اینجا از ابزارهای مختلف استفاده کنید.)
نصدیق طرح
شبیه سازی و تحلیل توربین بادی
ساخت یک ماکت کوچک که هزینه زیاد نداشته باشه.

یک سوال هم داشتم ببخشید یک مدل کوچک ان تقریبا تا ارتفاع یک متری می تونه چه قدر برق تولید کنه؟

عرفان سلیم زاده
7th February 2013, 12:12 PM
اقا عرفان شما باید به نظرم از راه هش وارد شین درسته هزاران میل هم به شما جواب میدن و سوالات خودشون را می پرسن. شما اگر امکان سنجی کرده باشین و سود و ضرر را باسند محاسبه کرده باشین می تونید جواب گو باشین. سرمایه گذار روی طرح ها و اختراعاتی سرمایه گذاری می کنند که امکانسنجی و طراحی مفهومی ان را انجام داده باشین و برای صحت اون اسناد خودتان را به دانشگاه یا سازمان صنعتی و پژوهش بدین تصدیق کنن بعد از نمونه اولیه را می خوان(البته شاید بگین مدل سازی و شبیه سازی می کنم به جای ساخت مدل ، ولی نکته مهم اینه که بعد از ساخت نتایج نرم افزار را با مدل صحه گذاری می کنید که در غیر از ساخت مدل نمی تونید این کار را کنید و تمام مسئله حدس و گمان هست.) اگر این کارا رو کرده باشین هر فردی که پول در دستش باشه با دو دو تا کردن روی طرح شما سرمایه گذاری می کنه. یک راه دیگه هم هست شما باید از مسیر اصلی وارد بشین برای اینکه واضح بگم با یک مثالکه همه اطلاع دارم می زنم. می دونیم سپاه سلاح و ... را طراحی و می سازد. من هم طرحم اگر در مورد تجهیزات سلاح باشد برای رسیدن به هدف و کسب درامد بایستی برم دنبال سپاه در غیر این صورت طرحم درجه یک اما هیچ کجا سرمایه گذاری نمی کنه. طرح شما خوبه اما چند کار باید انجام بدین تا کامل بشه. امکانسنجی منابع ، پیمانکاران، مالی، ساخت و ... طراحی مفهومی (بهتر هست در اینجا از ابزارهای مختلف استفاده کنید.) نصدیق طرح شبیه سازی و تحلیل توربین بادی ساخت یک ماکت کوچک که هزینه زیاد نداشته باشه. یک سوال هم داشتم ببخشید یک مدل کوچک ان تقریبا تا ارتفاع یک متری می تونه چه قدر برق تولید کنه؟ موضوع اینجاست که بلاخره یک ایده هم باید پارامتر هایی از قبیل فرمول ها و آمار هایی داشته باشه تا بر اساس اونها بشه طرح های توجیهی و امکان سنجی تعریف کرد. همونطور که خودتون هم میگین برای بدست اوردن اینها باید تست های عملی و نمونه های واقعی داشته باشیم.افرادی که تو سازمان پژوهش ها باهاشون صحبت کردم برای این مرحله یعنی تکمیل این امار ها و ساخت نمونه ها رسما یک سال زمان خواستند.موضوع دیگه اینه که برای انجام این موارد هم بلاخره یه بودجه ای نیازه. همین جا میتونیم دهان مون رو به گله و شکایت باز کنیم.اما چیزی که همه ما دیدیم اینه که بودجه هست! باید توجیه مناسبی برای دادن این بودجه باشه.اگر ما تو این سایت بتونیم به کمک همدیگه واقعا و از ته دل یک دلیل مناسب بیاریم که سرمایه گذاری روی تکمیل ایده های خام رو توجیه کنه میتونیم سیاستی رو پدید بیاریم که بر اساس اون احتمال جذب یک اسپانسر افزایش پیدا کنه.من یه تاپیک جدا هم برای این سوال خواهم زد.ممنون.

عرفان سلیم زاده
7th February 2013, 12:35 PM
بیایید ریشه ای برخورد کنیم نمیخوام دوستان دلسرد بشن میخوام مسئولین بیدار بشن حرف خودم رو با ذکر یک مثال میزنم برای تعویض یک لامپ سوخته به چند دکتر و مهندس نیاز است؟ به موضوع جالبی اشاره کردید بابت این موضوع هم یه تاپیک میزنم.ممنونم

عرفان سلیم زاده
7th February 2013, 01:34 PM
چرا ما باید برای تامین این بودجه به نهاد یا افرادی وابسته باشیم؟بازم میگم موضوع تکمیل ایده های خام هست نه تجاری سازی ایده ها.تو یه تاپیک دیگه در موردش بحث می کنیم:http://www.njavan.com/forum/showthread.php?157673-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D9%88%D8%B6%D8%B9%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B9%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%B6-%DA%A9%D9%86%DB%8C%D9%85-%DB%8C%D8%A7-%D9%86%D9%87%D8%9F&p=428659#post428659

hossien
7th February 2013, 03:07 PM
موضوع اینجاست که بلاخره یک ایده هم باید پارامتر هایی از قبیل فرمول ها و آمار هایی داشته باشه تا بر اساس اونها بشه طرح های توجیهی و امکان سنجی تعریف کرد. همونطور که خودتون هم میگین برای بدست اوردن اینها باید تست های عملی و نمونه های واقعی داشته باشیم.افرادی که تو سازمان پژوهش ها باهاشون صحبت کردم برای این مرحله یعنی تکمیل این امار ها و ساخت نمونه ها رسما یک سال زمان خواستند.موضوع دیگه اینه که برای انجام این موارد هم بلاخره یه بودجه ای نیازه. همین جا میتونیم دهان مون رو به گله و شکایت باز کنیم.اما چیزی که همه ما دیدیم اینه که بودجه هست! باید توجیه مناسبی برای دادن این بودجه باشه.اگر ما تو این سایت بتونیم به کمک همدیگه واقعا و از ته دل یک دلیل مناسب بیاریم که سرمایه گذاری روی تکمیل ایده های خام رو توجیه کنه میتونیم سیاستی رو پدید بیاریم که بر اساس اون احتمال جذب یک اسپانسر افزایش پیدا کنه.من یه تاپیک جدا هم برای این سوال خواهم زد.ممنون.

این مرحله که شما گفتین میشه طراحی مقدماتی و جزئیات که اگر انجام و ساخته بشه میشه تجاری سازی انجام داد.
مراحل طراحی شامل امکانسنجی + طراحی مفهومی ، طراحی مقدماتی یا اولیه ، طراحی جزئیات یا تفضیلی . اصول کلی برای پایان هر کدام یک محصول ساخته میشه و صحه گذاری طراحی هست. اگر اوکی شد می رن روی ساخت زمان می زارن و روش ساخت و ... در میارن تا تولید انبوه بشه.

امکانسنجی و طراحی مفهومی برای هر پروژه ای لازم هست میتونه 10 الی هزاران صفحه باشه.
شما قبل ساخت طراحی آزمایشات یا doe می تونید انجام بدین ، از ابزارهای مختلف استفاده کنید از تکنیک الگوبرداری یا بنچمارک ، شبیه سازی کنید هزینه زیاد نمی خواد در ضمن ما دنبال سرمایه گذار می گردیم که می خواد بیاد کم کم 100 میلیون می خواد سرمایه بزاره بعد شما به جای اون باشین طبق چه چیزی قانع میشن که درست می گه طراح؟؟؟

عرفان سلیم زاده
7th February 2013, 06:55 PM
این مرحله که شما گفتین میشه طراحی مقدماتی و جزئیات که اگر انجام و ساخته بشه میشه تجاری سازی انجام داد. مراحل طراحی شامل امکانسنجی + طراحی مفهومی ، طراحی مقدماتی یا اولیه ، طراحی جزئیات یا تفضیلی . اصول کلی برای پایان هر کدام یک محصول ساخته میشه و صحه گذاری طراحی هست. اگر اوکی شد می رن روی ساخت زمان می زارن و روش ساخت و ... در میارن تا تولید انبوه بشه. امکانسنجی و طراحی مفهومی برای هر پروژه ای لازم هست میتونه 10 الی هزاران صفحه باشه. شما قبل ساخت طراحی آزمایشات یا doe می تونید انجام بدین ، از ابزارهای مختلف استفاده کنید از تکنیک الگوبرداری یا بنچمارک ، شبیه سازی کنید هزینه زیاد نمی خواد در ضمن ما دنبال سرمایه گذار می گردیم که می خواد بیاد کم کم 100 میلیون می خواد سرمایه بزاره بعد شما به جای اون باشین طبق چه چیزی قانع میشن که درست می گه طراح؟؟؟ درست می گی. طرح من تو مرحله مفهومی به حساب میاد.چطور میشه طرح رو به عنوان طرح پژوهشی معرفی کرد؟ یه استادی اونجا بود که گفت بیا من به عنوان یه طرح پژوهشی برات بودجه می گیرم اما من خریت کردم نرفتم. میشه مثلا در ازای سهیم شدن در مالکیت اختراع با یک پژوهشکده ازشون بودجه گرفت؟

hossien
7th February 2013, 10:13 PM
شما اگر طراحی مفهومی را انجام داده باشین مشکلی ندارین چون اصل کار را انجام دادین. و سوالاتی که ازتون می پرسن می تونید جواب بدین.

hossien
7th February 2013, 10:15 PM
و یک مورد دیگه اگر شما تا این مرحله را انجام داده باشین بیشتر سازمان ها بودجه می دن در صورتی که باز کارشناسان شون تایید کنن.

hossein24
8th February 2013, 12:01 AM
دوست عزیز طبق نظر دوستمون حسین تا شما مراحل تکمیلی طرحتون رو انجام ندین و یه طرح توجیهی از زمان انجام هزینه گرفته تا نحوه تولید محصولتون نداشته باشین
واسه شرکت های ایرانی یه طراح با یه ابده خام ب حساب میاین و نمیگن اصلا ولی معمولا شرکت های مارو ایده های خام واسه ساخت و تولید انبوه سرمایه گذاری نمیکنن و دلیلیشونم اینه ک چطور میتونن برنامه ریزی کنن رو طرحی ک خود سازنندشم نمیدونه آیا سود دهست یا نه؟
من قصدم جسارت نیست ک شما نمیدونی ک طرحت سود دهی داره منظورمو بهتر اینطور بگم شما در حال حاظر ب نظر من امکانی واسه توجیه کردن یا اثبات این قضیه ندارین.
راستیتش من خودمم نمیدونم ک چطور باید یه طرح توجیهی کامل فراهم کرد ولی میدونم ک اگه از افرادی ک تو صنعت فعالیت میکنن بتونین کمک بگیرین زودتر ب نتیجه میرسین تا بخوای از اساتید دانشگاهی فقط مشورت بگیرین.
البته اینم بگما این طرحای توجیهی واسه شما ک میخواین از بیرون یک سیستم طرحی رو ارایه بدین واجبه و یه جورایی سنگ اندازیه ,شاید اگه فرد جا افتاده ای توی اون سیستم باشی و طرحت
فقط و فقط 1% عملی باشه روش سرمایه گذاری میشه.اینم از مشکلای جامعه و صنعت ماست

عرفان سلیم زاده
8th February 2013, 11:17 AM
و یک مورد دیگه اگر شما تا این مرحله را انجام داده باشین بیشتر سازمان ها بودجه می دن در صورتی که باز کارشناسان شون تایید کنن.

ممنونم من سعی می کنم با نهاد های مختلف وارد مذاکره بشم.حالا یا از طریق ایمیل یا تلفن و حضوری...مرسی

عرفان سلیم زاده
8th February 2013, 11:19 AM
دوست عزیز طبق نظر دوستمون حسین تا شما مراحل تکمیلی طرحتون رو انجام ندین و یه طرح توجیهی از زمان انجام هزینه گرفته تا نحوه تولید محصولتون نداشته باشین
واسه شرکت های ایرانی یه طراح با یه ابده خام ب حساب میاین و نمیگن اصلا ولی معمولا شرکت های مارو ایده های خام واسه ساخت و تولید انبوه سرمایه گذاری نمیکنن و دلیلیشونم اینه ک چطور میتونن برنامه ریزی کنن رو طرحی ک خود سازنندشم نمیدونه آیا سود دهست یا نه؟
من قصدم جسارت نیست ک شما نمیدونی ک طرحت سود دهی داره منظورمو بهتر اینطور بگم شما در حال حاظر ب نظر من امکانی واسه توجیه کردن یا اثبات این قضیه ندارین.
راستیتش من خودمم نمیدونم ک چطور باید یه طرح توجیهی کامل فراهم کرد ولی میدونم ک اگه از افرادی ک تو صنعت فعالیت میکنن بتونین کمک بگیرین زودتر ب نتیجه میرسین تا بخوای از اساتید دانشگاهی فقط مشورت بگیرین.
البته اینم بگما این طرحای توجیهی واسه شما ک میخواین از بیرون یک سیستم طرحی رو ارایه بدین واجبه و یه جورایی سنگ اندازیه ,شاید اگه فرد جا افتاده ای توی اون سیستم باشی و طرحت
فقط و فقط 1% عملی باشه روش سرمایه گذاری میشه.اینم از مشکلای جامعه و صنعت ماست

سلام ممنونم بابت جواب.
من فعلا تنها کاری که میتونم بکنم اینه که کارای عضویت تو بنیاد رو پیگیری کنم.چون واقعا با شرایط کنونی نمی تونم انتظار بودجه داشته باشم.
اما برای کمک گرفتن و اشنایی با افراد مختلف بیشترین تلاشم رو می کنم.فکر می کنم اصلا نیاز دارم که خودم فرد مناسب رو پیدا کنم.نباید به چند نفر و چند نهاد تکیه کنم.بازم ممنونم.
فقط لطفا این تاپیک ادامه پیدا کنه.

hossien
8th February 2013, 03:36 PM
به نظر شما و دوستان و همکاران سایت
تبدیل ایده به محصول

شامل چه مرحله هایی میشه و چطور باید انجام داد؟

آیا شما با مهندسی سیستم آشنایی دارین؟
ما باید چه کارهایی انجام بدیم تا بگیم طراحی مفهومی انجام شده است؟
آیا استانداردهای خاصی میشناسید؟
شما چطور یک ایده را ثبت می کنید؟
خوشحال میشم در این مباحث شرکت کنید چون یکی از مهمترین و اساسی ترین بخش در تبدیل ایده به محصول هست.و همچنین دغدغه های تمام افراد چه در حوزه ایده پردازی و یا طراحی و ساخت محصول هست.

hossein24
8th February 2013, 04:29 PM
سلام ممنونم بابت جواب.
من فعلا تنها کاری که میتونم بکنم اینه که کارای عضویت تو بنیاد رو پیگیری کنم.چون واقعا با شرایط کنونی نمی تونم انتظار بودجه داشته باشم.
اما برای کمک گرفتن و اشنایی با افراد مختلف بیشترین تلاشم رو می کنم.فکر می کنم اصلا نیاز دارم که خودم فرد مناسب رو پیدا کنم.نباید به چند نفر و چند نهاد تکیه کنم.بازم ممنونم.
فقط لطفا این تاپیک ادامه پیدا کنه.

نه دوست عزیز من نگفتم نا امید باشین جوینده یابندست اتفاقا من با کار شما کاملا موافقم ک ب طرق مختلف ب شرکتها ایمیل میزنین چون این پشتکارتون قابل ستایش ومطمین باشین انسانهاییم بالاخره پیدا میشن تو صنعت ک بها بدن هرچند ک تعدادشون کمه منم حرفم کلی بود.
برای مثال میتونم شخصی رو مثال بزنم ک دستور پخت کنتاکی رو بلد بود اسمشو دقیقا نمیدونم ولی واسه اینکه جایی رو پیدا کنه ک بتونه این دستور پخت رو ارایه بده ب 1008تا رستوران رفت و همه ردش کردن و تو1009رستوران بود ک موفق شد دستور پخت رو ارایه بده پس شمام ب کارت ادامه بدین ب امید خدا ک ب نتیجه میرسین

zeus_000
8th February 2013, 07:09 PM
به هیچکس. باید رو خودمون حساب باز کنیم. من خیلیا رو دیدم که هنوز منتظرن و طرحاشون داره خاک میخوره.....

عرفان سلیم زاده
8th February 2013, 08:43 PM
نه دوست عزیز من نگفتم نا امید باشین جوینده یابندست اتفاقا من با کار شما کاملا موافقم ک ب طرق مختلف ب شرکتها ایمیل میزنین چون این پشتکارتون قابل ستایش ومطمین باشین انسانهاییم بالاخره پیدا میشن تو صنعت ک بها بدن هرچند ک تعدادشون کمه منم حرفم کلی بود. برای مثال میتونم شخصی رو مثال بزنم ک دستور پخت کنتاکی رو بلد بود اسمشو دقیقا نمیدونم ولی واسه اینکه جایی رو پیدا کنه ک بتونه این دستور پخت رو ارایه بده ب 1008تا رستوران رفت و همه ردش کردن و تو1009رستوران بود ک موفق شد دستور پخت رو ارایه بده پس شمام ب کارت ادامه بدین ب امید خدا ک ب نتیجه میرسین مرسی عزیزم.میدونی من یه مستندی رو دیدم که مخترع موشک سوخت جامد با پول خودش اختراعش رو تا مرز تکمیل شدن برد.اما این کارش 20 سال طول کشید! میدونی چرا؟ چون میترسید اختراعش رو بدزدند و از طرفی چون رویای رفتن به فضا رو داشت میترسید مسخرش کنن. اخرش هم دیگه واقعا پولش ته کشید و مجبور شد از یه پژوهشکده درخواست پول بکنه.بهش 5 هزار دلار بودجه دادن. تا بودجه رو گرفت تحقیقاتش رو گسترده تر کرد و موشک سوخت مایع رو که کارایی بیشتری هم داشت اختراع کرد.نکته خنده دار این ماجرا این بود که عنوان طرحش رو تا افشا کرد خیلی ها خوششون اومد و سرمایه گذاری کردند. ما هم باید همین کارو بکنیم.بلاخره 99 نفر هم از اختراع ما بدشون بیاد بلاخره یکی خوشش میاد و سرمایه گذاری می کنه.اون مخترع موشک که استاد دانشگاه بود 20 سال طول کشید که با پول خودش اختراعشو تا مرز تکمیل شدن ببره پس دیگه کلاه ما پس معرکه اس داداشم!قربانت خیلی کمک کردی.ممنونم.

hossein24
8th February 2013, 09:21 PM
مرسی عزیزم.میدونی من یه مستندی رو دیدم که مخترع موشک سوخت جامد با پول خودش اختراعش رو تا مرز تکمیل شدن برد.اما این کارش 20 سال طول کشید! میدونی چرا؟ چون میترسید اختراعش رو بدزدند و از طرفی چون رویای رفتن به فضا رو داشت میترسید مسخرش کنن. اخرش هم دیگه واقعا پولش ته کشید و مجبور شد از یه پژوهشکده درخواست پول بکنه.بهش 5 هزار دلار بودجه دادن. تا بودجه رو گرفت تحقیقاتش رو گسترده تر کرد و موشک سوخت مایع رو که کارایی بیشتری هم داشت اختراع کرد.نکته خنده دار این ماجرا این بود که عنوان طرحش رو تا افشا کرد خیلی ها خوششون اومد و سرمایه گذاری کردند. ما هم باید همین کارو بکنیم.بلاخره 99 نفر هم از اختراع ما بدشون بیاد بلاخره یکی خوشش میاد و سرمایه گذاری می کنه.اون مخترع موشک که استاد دانشگاه بود 20 سال طول کشید که با پول خودش اختراعشو تا مرز تکمیل شدن ببره پس دیگه کلاه ما پس معرکه اس داداشم!قربانت خیلی کمک کردی.ممنونم.

امیدوارم ک قدرت صبر کردنم داشته باشی تا ب نتیجه برسونی کارتو.چون آدما معمولا ب نتایج مثبتی با صبر کردن میرسن
البته نه 20سال[cheshmak]

عرفان سلیم زاده
8th February 2013, 09:55 PM
امیدوارم ک قدرت صبر کردنم داشته باشی تا ب نتیجه برسونی کارتو.چون آدما معمولا ب نتایج مثبتی با صبر کردن میرسن
البته نه 20سال[cheshmak]

صد البته صبر بدون پشت کار برای یه مخترع عین بالا کشیدن زهر می مونه پس صبر کنین و پشتکار داشته باشید.توکل به خدا.

عرفان سلیم زاده
9th February 2013, 10:55 PM
به نظر شما و دوستان و همکاران سایت
تبدیل ایده به محصول شامل چه مرحله هایی میشه و چطور باید انجام داد؟ آیا شما با مهندسی سیستم آشنایی دارین؟ ما باید چه کارهایی انجام بدیم تا بگیم طراحی مفهومی انجام شده است؟ آیا استانداردهای خاصی میشناسید؟ شما چطور یک ایده را ثبت می کنید؟ خوشحال میشم در این مباحث شرکت کنید چون یکی از مهمترین و اساسی ترین بخش در تبدیل ایده به محصول هست.و همچنین دغدغه های تمام افراد چه در حوزه ایده پردازی و یا طراحی و ساخت محصول هست. سلام.من فکر می کنم شامل سه فاز میشه که دو فاز اون پژوهشی و یک فاز هم نیمه صنعتی می باشد.فاز اول فاز نمونه آزمایشگاهی که بررسی عملکرد خود سیستم هست و فاز نمونه مهندسی حاصل نتایج اصلاح و رفع نقوص ایده است.بهترین راه برای انجام آن کمک گرفتن از دارایی فنی دانشگاه و پژوهشگاه و مراکز رشد علم و فناوری می باشد.من با مهندسی سیستم آشنایی ندارم اما به عنوان یک مخترع لازم دارم که معیار سنجشی جهت عملی بودن یا نبودن طرح من باشه.برای داشتن یک طرح مفهومی باید مبانی طرح اختراعی، فرضیات،ادعا ها و در آخر مرجع تحقیقات معلوم باشد.بهترین و کارامد ترین مرجع استاندارد جهت تکمیل اختراع،طرح های پژوهشی و تحقیقاتی دانشگاه ها و پژوهشکده ها می باشد که نتایج آن برای محققین دیگر قابل استناد است. ایده را نمی توان ثبت کرد چون دارای مالکیت مادی نیست.دفاع از مالکیت معنوی زمانی صورت می گیرد که مالکیت مادی بیشر از صفر باشد.

hossien
10th February 2013, 05:52 PM
سلام.من فکر می کنم شامل سه فاز میشه که دو فاز اون پژوهشی و یک فاز هم نیمه صنعتی می باشد.فاز اول فاز نمونه آزمایشگاهی که بررسی عملکرد خود سیستم هست و فاز نمونه مهندسی حاصل نتایج اصلاح و رفع نقوص ایده است.بهترین راه برای انجام آن کمک گرفتن از دارایی فنی دانشگاه و پژوهشگاه و مراکز رشد علم و فناوری می باشد.من با مهندسی سیستم آشنایی ندارم اما به عنوان یک مخترع لازم دارم که معیار سنجشی جهت عملی بودن یا نبودن طرح من باشه.برای داشتن یک طرح مفهومی باید مبانی طرح اختراعی، فرضیات،ادعا ها و در آخر مرجع تحقیقات معلوم باشد.بهترین و کارامد ترین مرجع استاندارد جهت تکمیل اختراع،طرح های پژوهشی و تحقیقاتی دانشگاه ها و پژوهشکده ها می باشد که نتایج آن برای محققین دیگر قابل استناد است. ایده را نمی توان ثبت کرد چون دارای مالکیت مادی نیست.دفاع از مالکیت معنوی زمانی صورت می گیرد که مالکیت مادی بیشر از صفر باشد.

منظورم از استاندارد استاندارد طراحی است مثلا چرا فک می کنید تبدیل ایده به محصول 3 گام داره؟ استانداردی این مراحل نوشته باشه و بشه از اون در کارهایمان استفاده کنیم.
چون هر دانشگاه یا استاد یا پژوهشکده ای طبق شیوه خودشون مراحل طراحی انجام می دن البته جزئیات و روش ها با هم فرق داره
شما چه روش هایی بلیدین و پرا این طور استفاده می کنید
ایا به این نکته فکر کردین؟

عرفان سلیم زاده
10th February 2013, 09:02 PM
منظورم از استاندارد استاندارد طراحی است مثلا چرا فک می کنید تبدیل ایده به محصول 3 گام داره؟ استانداردی این مراحل نوشته باشه و بشه از اون در کارهایمان استفاده کنیم.
چون هر دانشگاه یا استاد یا پژوهشکده ای طبق شیوه خودشون مراحل طراحی انجام می دن البته جزئیات و روش ها با هم فرق داره
شما چه روش هایی بلدین و این طور استفاده می کنید
ایا به این نکته فکر کردین؟
این تفسیر من هستش چون واجب میدونم که از اختراع پول دربیارم گفتم سه گام. وگرنه یه ایده تکمیل شده همون دو گام یا همون دو فاز پژوهشی رو داره.گام سوم در واقع ایجاد طرح توجیهی،امکان سنجی،نقشه بازاری و نمونه بازاری با توجه به آمار های بدست آمده از دو فاز اول هستند که در نوع خود یک فاز پژوهشی به حساب می آیند.
برای انجام این موارد استاندار های متفاوتی وجود داره که بستگی به موقعیت و فرصت هایی است که در اختیار مخترع قرار داره.
ولی در کل چند عامل مثل:
کمک به افشا عنوان اختراع پس از ثبت،در خواست کمک فنی و مالی از تمامی مراجع فعال در زمینه اختراع مخصوصا مرجعی که اختراع را تایید کرده
و عدم وابستگی به مرجع خاص که ممکن است باعث انتظار بی مورد و فوت وقت شما گردد؛می تواند فرصت ها و تجارب خوبی را در اختیار شما قرار دهد.
معمولا روش کلی تحقیقات در هر پژوهشکده یا دانشگاهی به دو فاز پژوهشی ذکر شده ختم می شود.البته طراحی آزمایشات و کل پروژه بستگی به دارایی های فنی آن مرکز دارد.

hossien
10th February 2013, 09:51 PM
فرآینده تبدیل شدن ایده به محصول در ناسا 8 گام داره.

hossien
10th February 2013, 10:01 PM
NASA Systems Engineering Handbook, NASA/SP-2007-6105 Rev1,
http://education.ksc.nasa.gov/esmdspacegrant/Documents/NASA%20SP-2007-6105%20Rev%201%20Final%2031Dec2007.pdf

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد