PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گوشی 650 میلیونی در بازار کشور

vahid5835
6th February 2013, 01:27 AM
گوشی 650 میلیونی در بازار کشور قیمت گوشی‌های لوکس در بازار موبایل ایران بر اساس قیمت دلار آزاد در لحظه خرید محاسبه می‌شوند.

http://media.jamnews.ir/Larg1/1391/06/03/IMG21250670.jpg

به گزارش جام علمی،‌ به دلیل نوسانات مکرر ارز در کشور فروش گوشی‌های لوکس در بازار تلفن همراه تهران بر اساس دلار روز صورت می‌گیرد.

یکی از فروشندگان گوشی‌های لوکس در این باره گفت: هم اکنون قیمت مدل‌های مختلف ورتو که به عنوان برند لوکس در بازار به شمار می‌آیند از 15 هزاردلار شروع می‌شود و به 160 هزار دلار نیز می‌رسد.

http://media.jamnews.ir/elmi/1326117535Vertu-Signature-Dragon-Collection.jpg
این فروشنده با اشاره به فروش گوشی‌های گران قیمت گفت: ماهانه حدود دو دستگاه از این برند لوکس موردخرید مشتریان قرار می‌گیرد.

وی با اشاره به اینکه این گوشی‌ها مورد خرید پول دارهای تهرانی قرار دارد،‌ افزود: کاهش قدرت خرید مردم و همچنین نوسانات چشمگیر ارز تاثیر چندانی بر میزان تقاضای مشتریان این گوشی‌ها در کشور ندارد.

به اعتقاد این فعال بازار گوش‌ های لوکس گران قیمت معمولا در ویترین هر فروشگاهی دیده نمی‌شوند چرا که این گوشی‌ها که به صورت محدود تولید می شوند، توسط سفارش گیرندگان خاصی وارد کشور می شوند.

در همین حال یکی دیگر از فروشندگان این برندلوکس معتقد است که برخی از مدل‌های گوشی‌های لوکس که توسط کمپانی‌های بزرگ طراحی می‌شوند به صورت خیلی محدود و در برخی از موارد نهایتا 10 مدل تولید و روانه بازارهای جهانی تلفن همراه می‌شوند.

وی افزود: ورود این نوع کالاهای لوکس معمولا به صورت سفارشی، از طریق هوایی و مسافری به کشور صورت می‌گیرد.

وی ‌تصریح کرد: این گوشی‌ها که شامل امکانات خاص سخت افزاری و نرم افزاری نظیر دوربین عکاسی و فیلمبرداری، حافظه بالا، سیستم عامل و غیره نیستند تنها به دلیل امتیازاتی همچون دست ساز بودن، داشتن برند معروف، برخورداری از بدنه طلا و تیتانیوم، پوشش الماسی و از همه مهتر تک بودن آن ها طرفداران خاصی را در سراسر جهان و همچنین ایران پیدا کرده‌اند.

تجمل گرایی و منحصر به فرد بودن از این دست، در میان ایرانی‌ها این روزها تنها به داشتن ماشین ها و کالاهای لوکس وارداتی خلاصه نمی‌شود، مدتی است که گوشی‌های چند ده میلیون تومانی نیز از اقبال خوبی در میان گروهی از مردم جامعه برخوردار شده‌اند.

برخلاف تصور بیشتر مردم که فکر می‌کنند گوشی‌های بالای یک میلیون تومانی در رده گوشی‌های گران قیمت قرار دارند اما این روزها گوشی‌هایی وارد کشور می‌شوند که در مقایسه با گوشی‌های یک میلیون تومانی، بسیار گران هستند و برای خرید آنها گاهی تا سقف 160 هزار دلار باید هزینه کرد

Evil girl
6th February 2013, 01:39 AM
چقدر هم زشته ماشالا !!! [bihes]

vahid5835
6th February 2013, 01:43 AM
چقدر هم زشته ماشالا !!! [bihes]

خب بجاش یدونه از این زشتهارو داشته باشی زندگیت بیمه شده

Evil girl
6th February 2013, 01:51 AM
خب بجاش یدونه از این زشتهارو داشته باشی زندگیت بیمه شده
موبایل که زندگی آدمو بیمه نمیکنه که ! خوبه پولشو داشته باشی... بعد یه موبایل خوشگل هم با یه مقداریش بخری ... بعد بقیشو بزنی به زندگی ! [nishkhand]

باید اینو اضافه کنم :
مرفهین بی درد ! چقدر پول دارن که فقط یه دونه موبایلشون 650 میلیونه !!! اونم یه موبایل زشت !! [bihes][bihes][bihes]

6824
6th February 2013, 07:40 AM
اينجا ايران است !!!!!!!!!

المیرا70
6th February 2013, 08:26 AM
یعنی واقعا چه فکری میکنن که اینجور گوشی هایی رو میخرن[tafakor]

mozhgan.z.1368
6th February 2013, 10:08 AM
من اگه پولدارترین ادم روی زمینم بشم این نمیخرم

zahra .at
6th February 2013, 10:14 AM
بعضیا شب گشنه میخوابن در حالی که هموطناشون............

m@some
6th February 2013, 10:39 AM
اه چقدزشته این دیگه چه مدلش بود

"golbarg"
6th February 2013, 12:01 PM
من اگه یدونه ازاینا داشتم اجدادم دراسایشن[khande]

pegah*_
6th February 2013, 12:10 PM
اصلا هم قشنگ نیس..بیکارن واسه اینا پول خرج میکنن...[shaad]

papie
6th February 2013, 12:29 PM
gushiye faghiraneye khodamo ba 100ta az ina avaz nemikonaaaaaaaaaam
kolan khastam be khodam ruhiye bedam [nishkhand]

sarasn
6th February 2013, 04:41 PM
واقعا شرم آوره ..... تو این اوضاع اقتصادی و فقر بعضیا چه پولایی هدر میدن.......

roziye
6th February 2013, 05:10 PM
من که نمیدونم چی بگم[tafakor][tafakor]

s.s.n
6th February 2013, 06:27 PM
مایه تاسفه که برای خرید یه موبایل اونم موبایل که آدم چون دائم تو دستشه زود ازش خسته میشه این همه پول داد من اگه یه چیزیم بهم با این موبایل بدن بازم عمرا نمیخوام این موبایل مال من باشه[hoshdar]

عبدالله91
6th February 2013, 07:04 PM
مایه تاسفه که برای خرید یه موبایل اونم موبایل که آدم چون دائم تو دستشه زود ازش خسته میشه این همه پول داد من اگه یه چیزیم بهم با این موبایل بدن بازم عمرا نمیخوام این موبایل مال من باشه[hoshdar]
سلام
میبخشین بنده یه کم کنجکاوم میشه بگی اون شکلک ها چی میگن؟چی هستن؟اینارو میگمhttp://www.njavan.com/forum/images/images_mood/new%20(36).gif

H37
6th February 2013, 08:27 PM
ادم باید خیلی احمق باشه که بره 650میلیون بده گوشی.[khabalood]

zoh_reh
6th February 2013, 09:35 PM
گوشی سامسونگ خودم از همه بهتره[cheshmak]

م.محسن
6th February 2013, 11:06 PM
به قول بزرگتر ها گوشی من هم زنگ میخوره و هم پیامک میاد پس همین کافیه

vahid5835
6th February 2013, 11:33 PM
ای بابا همه که نباید مثل هم زندگی کنند

عادل 110
7th February 2013, 10:07 AM
سلام:خدایی نمیدونم باید خوشحال باشم از اینکه بعضی از هموطنانم توی این اوضاع واحوال نا بسامان اقتصادی میتوانند بدون دغدغه خیلی از کالاهای لوکس و غیر ضرور بخرند
یا اینکه خیلی بیشتر از خوشحالی باید ناراحت باشم که تعدادی فراتر از ذهن ما در عین نیاز و احتیاج به خیلی چیزهای ضروری و لازم هم خانوادها و هم جوان اون خانواده مجبور هستند از آنها چشم پوشی کنند و مایحتاج ضرور و لازم را اولویت بندی کنند و باز هم در این شرایط بد که نه ولی نابسامان اقتصادی به فکر نان شب باشند.........

بلدرچین
7th February 2013, 08:49 PM
ما قراره استفاده کنیم و زنگ و اس بدیم پس گوشی های ساده هم میتونن کار کنن دیگه نیازی به اینا نیست که خیلی حساسه و ماشالا گرون!!!

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد